søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Hetero / Jeg elsker store pupper
Vi fortsatte der vi slapp og hun runket meg godt og lenge mens jeg kysset og koste med puppene hennes.

Jeg elsker store pupper

Jeg elsker store pupper :

Hei, jeg er en mann på 29 år som elsker damer med store pupper! De må være ekte (hater silikon) hehe 🙂

Hadde en episode på jobben for en stund siden hvor det var en dame på 43 år som hadde de store deilige puppene. Hun hadde mørkt
langt hår, var slank og veldig damete; Gikk alltid i høy-hæla sko eller støvler. Vi kom i snakk og ble venner på jobben.

Jeg var selvfølgelig ute noe etter mer, og som den tålmodige «jegeren» jeg er, så ventet jeg til sjansen bydde seg.

Det hente jeg kjørte henne hjem fra jobb siden hun bodde bare 5 min. unna der jeg bor. Hun spurte om jeg hadde kjæreste og jeg
svarte nei. Hun smilte litt og sa «jøss en så kjekk ung gutt som uten dame. Det er ikke bra». Jeg likte humoren hennes,
tonefallet og måten hun snakket på. Det var noe spesielt med hele henne. Og jeg kunne ikke dy meg å ta en titt på de enorme
puppene som danset fint under blusen hennes i takt med bilens bevegelser.
En dag hadde jobben fest og hun ble rimelig full. Jeg hadde ikke drukket noe siden jeg kjørte bil den dagen men jeg ble med ut
på festen allikevel.

Da det nærmet seg natt så tilbød jeg å kjøre henne hjem. Hun takket ja og vi dro avsted.

I bilen så snakket vi om alt mellom himmel og jord, og mens jeg pratet med henne så jeg på de deilige puppa hennes hele tiden.
Hun hadde på seg en grå frakk og en svart trang bluse og bh’en hennes må ha vært litt for liten siden jeg kunne se at de tøyt
litt over. Jeg ble helt gal og jeg kynne ikke la være:

Jeg strakk høyrearmen fra rattet og tok hånda over begge puppene hennes og klemte litt på dem. Hun kvakk til: «Men du! Hva er
det du driver med?» -«Kan du ikke se det?» svarte jeg frekt tilbake. Da tok hun tak i hånda mi og dytta den vekk, men jeg så at
hun smilte litt. Hun prøvde nok å ikke virke lett på tråden og ble nok litt flau også.
Så sa hun:»kan du stoppe på bensinstasjonen? Jeg må ha røyk». Jeg røyker ikke selv, men brydde meg ikke at hun røyket.

Da vi stoppet på bensinstasjonen og hun skulle ut så mistet hun lommeboken ned i setet på bilen. Hun gikk ut av bilen og bøyde
seg innover for å lete etter lommeboka og mens hun lente seg innover så så jeg puppa hennes dingle fint under blusen hennes.
Jeg begynte å klå på dem og da lo hun: «Hahahah din puppegale gris!!! Bare vent du!» Så fant hun lommeboken, snudde seg fort og
gikk for å kjøpe røyk.

Da vi var ute på veien igjen i bilen sa hun:» Vi drar hjem til deg i kveld». «Ok» svarte jeg. Inni meg jublet jeg av glede.

Endelig skulle jeg kose med de deilige puppa hennes hele natt og ha deilig sex.
Endelig var vi i huset mitt og hun gikk inn på badet for å stelle seg.
Da hun kom ut gikk hun rett inn på soverommet og la seg i sengen. Da jeg kom inn hadde hun bare truse og bh på seg. Hun lå der
og så på meg.

Jeg fikk øye på de enorme puppene hennes som gjemte seg under den svarte bh’en og det dirret gjennom hele kroppen min. Pikken
min var så hard at jeg kjente den dunket.

Jeg gikk bort til sengen, strøyk henne over puppene og hun sa:» Nå får du endelig det du har villet hele tiden, din gris!» Hun
sa det frekt med et smil om munnnen.

Jeg gikk bort til sengen og begynte å kna og elte de deilige store puppa hennes og jeg kunne ikke la være å dra bh’en opp over
puppa hennes og de veltet ut. Og de var ikke så bløte som jeg hadde forestilt meg, de var ganske faste og hun hadde DE deilige
brystvortene, akkurat passe store. Hun begynte å stønne.
Jeg kysset og sugde dem og hun strakk hånda etter staken min og dro den ut av buksa mi. Jeg tok av meg alle klærne og la meg i
sengen tett inntil henne.

Vi fortsatte der vi slapp og hun runket meg godt og lenge mens jeg kysset og koste med puppene hennes.
Så ba jeg henne knulle meg med puppa sine. Jeg la meg ned på ryggen og hun satte seg over meg og tok de svære puppa sine rundt
pikken min og begynte å runke meg med dem. Opp og ned, opp og ned. Hun stønnet og var så kåt og jeg kjente hun var plask våt
nedentil.

Hun dro trusa si til side og reiste seg opp og tredde seg nedover pikken min. Jeg tok et godt tak om de digre saftige faste
puppa hennes og vi begynte å knulle hardt. Hun begynte å stønne høyere og høyere. Så etter en stund like før det gikk for meg
sa hun: «Ta meg bakfra!»

Hun satte seg på alle fire i senga og jeg stelte meg bak henne og så sa hun: «Kan du ta meg ha…..» men før hun fikk fullført
setningen så begynte jeg å knulle henne hardt uten forvarsel og hun skrek: «AAaaaahhhh fy faen!» Så mens vi holdt på snakket
jeg grisete til henne:» Har du alltid hatt så store pupper?» Så svarte hun: «Ja-a-aahh aahh si-i-iden je-e-e-eg var 18
åå-å-å-å-årrr»

Jeg var så utrolig kåt. Det kunne gå for meg når som helst.
Så sa jeg til henne:» Snu deg, la meg se ansiktet ditt!» Så snudde hun seg og så på meg med det kåte blikket sitt og akkurat da
knulla jeg henne så hardt jeg kunne og hodet hennes og puppa hennes rista fram og tilbake voldsomt. Da svarte hune:» Di-ii-i-in
dritt-se-e-ekk!» Hun begynte å stønne voldsomt og i takt med knullingen. Jeg bøyde meg mer frem og grep de deilige digre puppa
hennes og klemte godt til. Da sa hun: «aaahhhh jeg kommer snart!»
Så kjente jeg at jeg ville komme og hun snudde seg mot meg og satt på huk i senga mens hun runka pikken som aldri før hun
sikkert hadde gjort og så spruta jeg overalt over ansiktet, de deilige store puppene hennes, alt dette mens hun stønnet:
«aaaahhhhhhh».
Så sovnet vi.

Dagen etterpå våknet hun. Hun virket annerledes, nesten sjenert og sa at hun måtte hjem fordi hun hadde en avtale. Jeg kjørte
henne hjem og sa:»sees på jobb!»
Hun smilte og gikk inn i blokka si.
Men dagene senere på jobb så unngikk hun meg og virket sjenert og ville ikke snakke med meg.

Jeg sendte henne noen sms på kvelden men fikk svar tilbake:»Ikke snakk til meg din drittsekk»
Noen uker senere så sluttet hun.
Siden har jeg ikke hørt fra henne. Dette var veldig synd for dette var noe av det deiligste jeg hadde vært med på.

Dette er en sann historie og grunnen til at jeg skrev dette var at jeg måtte bare få det ut. Og kanskje det er noen andre jenter der ute med store deilige pupper som har lyst på en koselig aften? 🙂

 

På solsengen :

Det var en varm sommerdag og jeg ligger på magen på solsengen med rumpen struttende opp. Solen har passert 23 grader på gradestokken og jeg kan kjenner solstrålene forsiktig steker på kroppen min og gjør meg varm og våt. Terrasse døren åpner seg og jeg kan høre min mann gå mot meg der jeg ligger på solsengen.  For å ikke forstyrre meg for mye så setter du deg forsiktig ned på siden  av solsengen og kysser meg lett på skulderen. Jeg smiler og kjenner at hånden din forsiktig stryker rumpen min under bikini underdelen.  Du elsker rumper og spesielt min som du alltid tar et godt tak rundt og kjenner på når du knar hendene dine sammen. Men denne gangen kjenner jeg at du lar hånden din forsiktig fortsette ned mellom beina mine, men stopper når du kjenner hvor våt jeg er der. Jeg smiler inni meg og venter på at du skal la fingrene dine fortsette nedover skrittet mitt.  Men til min forbauselse tar du hånden din bort og går og setter deg i stolen på terrassen. Jeg reiser meg opp og ser at du sitter der med et stort glis rundt munnen. Når du skal tease meg på den måten så tar jeg gjerne igjen.
Jeg går og henter sololjen min og kler meg naken.  Jeg går forbi deg der du sitter og hører du trekker pusten dypt når du ser den nakne kroppen min gå forbi deg. Jeg legger meg på solsengen og begynner å smøre inn kroppen min med deilige og forsiktige bevegelser og passer på å smøre puppene og innsiden av lårene mine litt mer. Jeg reiser meg opp når jeg er ferdig og flytter solsengen min mot deg. Jeg legger meg ned og spriket beina mine så du ser rett på fitten min , som glinser av kåthet.

Du begynner å bli urolig der du sitter, men velger å bli sittende. Jeg ønsker å gjøre deg enda kåtere og begynner å beføle meg selv. Jeg stryker fingrene mine nedover magen min og ned til de våte leppene mine. Jeg stryker fingrene opp og ned  på mine ny barberte lepper og lar en finger forsiktig gli inn i meg. Jeg ser fort bort på deg og ser at du drar ned buksene dine og begynner å stryke den harde og kåte pikken din. Jeg fingrer meg selv litt til , men stopper plutselig og slikker av fittesaften av fingrene mine med tungen. Jeg putter fingren inn i munnen min å begynner å leke suge den. Jeg åpner øynene mine og ser pikken din står rett opp og ned der du sitter alene i stolen din.

Jeg går bort til deg. Du tar med en gang hendene dine rundt kroppen min og lar hendene dine gli ned mot rumpa mi. Jeg lener meg mot nakken din og begynner å slikke og bite i øret ditt. Mens jeg gjør det setter jeg meg oppå deg og kjenner at kjeppen din glir inn i meg mens du stønner høyt. Med en gang du har bunnet meg, så reiser jeg meg igjen og setter meg på bordet.  Jeg setter hvert bein på hvert av armlenene på stolen din og spriker. Du lener deg fremover og slikker og sutter forsiktig på klitorisen min.

Du reiser deg opp ,tar tak i hoftene mine og presser deg inn i meg og fyller meg helt opp.  Jeg ligger der og klynker og vrir meg av nytelsen du gir meg. Du tar tak i beina mine og legger dem over skuldrene dine så du kommer enda lenger inn i meg.  Etter å ha tatt meg noen ganger og fått meg til å små skrike så tar du tak i den ene armen min og vrir meg på siden og presser deg inn igjen mens du holder meg hardt på rumpen.  Etter hvert reiser jeg meg opp og setter det ene kneet på stolen og lar det andre beinet ligger over armlenet. Du tar tak i puppene mine og presser deg inn i meg bakfra. Du presser kroppen min enda nærmere din og kjenner på meg mens pikken din glir inn og ut av meg. Vi stønner høyt begge to og nyter sexen sammen. Du hvisker i øret mitt at du snart kommer, så du går og legger deg på sol sengen.

Jeg legger meg over deg med den våte fitten min mot ansiktet ditt og suger deg mens du forsiktig sutter og koser deg med fitten min. Plutselig tar du tak med armene dine rundt på innsiden av beina mine og drar hofte partiet mitt frem og tilbake sånn at du får små pult fitten din med tungen din. Jeg stopper opp og stønner av nytelse og klarer så vidt å suge deg. Jeg skjerper meg og begynner å suge fortere og fortere så du til slutt må stoppe å bruke tungen fordi nytelsen blir for stor. Du kjenner orgasmen kommer og noen sekunder etter kan jeg kjenne at sæden din spruter mot ganen min. Du faller forsiktig sammen på solsengen etter orgasmen. Jeg er på vei til å reise meg så jeg kan gå inn for å kle på meg noen klær når jeg kjenner at du plutselig tar du tak i kroppen min og jeg skriker før jeg lander med ryggen på gresset. Du legger deg over meg og smiler og kysser meg.
Jeg fikk aldri tatt på meg noen klær fordi vi ble liggende å nyte hverandre i flere timer på gresset.

Sexmoter

Sjekk også

Ferie tur med lise

Ferie tur med lise Jeg er gift med Lise og vi har to barn. Sist …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.