søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Analt / Heldig møte – Voldtekt
Rita spente rumpemusklene og forsøkte å holde den ute, men litt etter litt gled den inn i den jomfruelige ræva hennes.

Heldig møte – Voldtekt

Heldig møte – Voldtekt

Det var sånn ca i 11 tiden på kvelden, Rita skulle bare ut for å kjøpe seg noe digg å kose seg med. Hun gikk mot Narvesenkiosken som lå et lite stykke unna. Hun bestemte seg for å ta en liten snarvei gjennom et industriområde. Hun syntes hun hørte lyder som kom fra et eller annet sted i nærheten, men brydde seg ikke så mye om det. Plutselig var det en mannsstemme som snakket til henne. «Hei søta, hva gjør en pike msom deg på en slik plass sent på kvelden. Hm, Du kan jo ikke være mer enn et par og tjue år gammel, høy og slank, og du har vanvittige former!» Han fortsatte med å fortelle henne hvor bra rumpa hennes så ut i de trange stretchbuksene hennes, og at den trange toppen hennes framhevet de faste puppene hennes.

Rita forsøkte å snu og gå tilbake den andre veien, men han kom plutselig opp bak henne og grep fatt i henne. Rita ble veldig redd, og hylte ut at han skulle slippe henne løs. Han bare lo av henne og trakk henne med mot en bil som stoi parkert i nærheten. Han slengte henne ned i bagasjerommet, og så merket hun at de rørte på seg. Etter ca 20 minutter stoppet bilen, og Rita fikk slippe ut. Hun så at de var på en gård, uten mer enn ett hus i synsfeltet. Han dro henne med seg inn i et dystert rom. «Du er vel klar over at det kommer til å bli kuk på deg i kveld», sa han. Rita begynte å gråte sine modige tårer. Han ba henne begynne å ta av seg klærne sine, noe hun nektet å gjøre.

Da gikk han rett bort til henne, og ga henne et halvhardt slag på kinnet med flathanda. «Det er greit det, jeg liker det egentlig best når dere gjør motstand, sånn går det når dere pene jenter skal gå rundt og briefe med de faste kroppene deres». Han slengte henne ned på en sofa, og la seg over henne. Hun kjente noe hardt som presset mot magen. Han kysset henne og kløp på brystene hennes. Han vrengte av henne genseren og BH`en og blottet brystene hennes. «Fy faen for noen flotte pupper du har jenta mi», sa han og klådde enda mer på dem.

Han la hodet mot den ene puppen og kysset brystvorten hennes. Rita prøvde å kjempe imot, men han var stor og alt for sterk for henne. Plutselig bet han tak i vorten, og hun satte i et skrik. Han klemte en hånd mellom lårene hennes og begynte å gni høna hennes utenpå buksa. Hun prøvde fortvilet å klemme bena sammen, men det var nytteløst. Straks etterpå trakk han av henne buksa og hun lå der i bare den bittelille blå g-strengen sin. Han snudde henne rundt på magen, og ga henne et klask på baken. «Satan denne rumpa skal jeg ha det moro med i kveld!» Han trakk av henne trusa og la hanne over fanget sitt, mens han begynte å klaske til rumpeballene hennes. Det sved noe fryktelig, og Rita lurte på hvordan dette skulle ende. Skinkene hennes ble ildrøde, og smerten brant. Han la henne på rygg i sofaen, og la hodet mellom bena hennes, så spyttet han på dåsa hennes og begynte å slikke.

Rita hadde aldre vært så desperat og redd før, spesielt med tanke på at det nok var mer i vente. Tungen hans forsvant inn i henne, og han slikket hennes klitoris. Deretter tok han av seg sine egne klær, og Rita gjorde store øyne av sjokk da hun så hvordan han var utstyrt. Hun prøvde å vri seg unna ham, men han klemte seg inn mellom bena på henne og førte pikken mot åpningen. Hun kjempet som besatt nå, men han bare lo og presset den inn i henne. Han begynte å jukke mot henne, og hun kjente ballene hans klaske mot bakenden. Samtidig kløp han hardt tak i brystvortene hennes og kysset henne.

Etter en stund ville han skifte stilling, og han hadde «tilfeldigvis» en benk stående i rommet. Han la henne på magen over denne, med en arm og ett ben på hver side. Han ga henne et par klask på stumpen før han nokmen gang stakk kuken inn i henne. Hun kjente at han stakk den ene langfingeren sin inn i munnen hennes, og befalte henne å slikke og suge på den. Slik drev han på og voldtok henne et kvarters tid, før han plutselig trakk seg ut av henne. Rita lurte på om det hadde gått for ham, men hun hadde ikke merket noe til noen ejakulasjon. Han bare stod bak henne og beundret utseendet hennes.

Han la merke til den skjelvende baken hennes og smilte litt for seg selv. Han spyttet på åpningen hennes og lot tungen rotere litt rundt åpningen hennes. Deretter styrte han pikken mot den trange analåpningen hennes. «Nei, vær så snill, ikke gjør det. Jeg har aldri hatt noe der bak før. Typen min har ikke engang fått lov til å stikke en finger i rumpa mi», klynket hun. Han kunne ikke brydd seg mindre, og begynte å presse den inn. Rita spente rumpemusklene og forsøkte å holde den ute, men litt etter litt gled den inn i den jomfruelige ræva hennes. Hun hylte vilt av smerte nå. Kuken var stor, og rumpa hennes var trang. Han tok tak i håret hennes og rykket til slik at hodet ble bøyd litt bakover, slik kunne han støte til med enda større kraft. Han begynte å jukke med enda større kraft, og kuken gled inn og av baken hennes mens hun vekselvis hylte og klynket.

Han slapp tak i håret hennes, og hun la hodet på siden. Han nytet å se smerten i ansiktet hennes men rævkjørte henne av all kraft. Hun merket at piukken hans vokste litt, og så kjente hun noe varmt som sprutet inne rumpa. Han jukket seg ferdig, og trakk seg så ut av henne. Han ble stående og betrakte sæden som piplet ut av rumpehullet hennes. Rumpa hennes var fryktelig sår etter det brutale knullet, og verket som besatt. Han stilte seg foran henne, og ba henne åpne munnen, slik at hun skulle få smake noe godt. Hun ville ikke, men torde ikke gjøre annet enn å adlyde. Han stakk kuken som fortsatt var stiv etter rævpulingen, og dekket av sperma, og stakk den inn i munnen hennes. Han begynte på ny å jukke litt, mens hun ble beordret til å suge ham helt tom. Etter en stund sa han seg fornøyd, og ga henne et par saftige slag på rumpa før hun kunne kle på seg. Så ble hun kjørt dit hun hadde møtt ham, og han kjørte sin vei. Hun så ham aldri igjen, og tok aldri snarveien til Narvesen igjen.

Sexmoter

Sjekk også

Ekspeditrisen som bare måtte tisse (Del 1 av 2)

I butikken «Ha det!» sa Jenny og vinket farvel til en kunde. Hun kastet et …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.