mandag , 17 januar 2022
Eroticdateclub
Forside / Første gang / Jeg var hele 19År før jeg hadde sex hun var 15år

Jeg var hele 19År før jeg hadde sex hun var 15år

Jeg var hele 19År før jeg hadde sex hun var 15år – Første gang :

Det er ikke mer enn 2 månder siden jeg debuterte seksuelt heller. Jeg har egentlig aldri hatt noe drag på damene. Med untak av Lene da. Hva skal jeg si om Lene. Hun flyttet inn i samme gate som meg når jeg begynte på videregående da jeg var 16år gamel. Jeg gikk forbi Lene sitt hus en dag og hun spurte meg om jeg ikke kunne hjelpe hun. Det hun trenkte hjelp til var å sette opp sin trampoline. Jeg hjalp til og ville teste trampolinen etterpå. Hoppet i trampolinen litt og vi snakket sammen. Det var det jeg hilste også på hennes mor da. Men for 2 år siden merket jeg at det var noe spesielt med Lene. Hun kikket på meg når hun gikk tur med hunden. Jeg sente blikk tilbake, synes det var okey at damene kikket på meg. Med mitt drag på damer ble jeg smigret. Men alderen da, nei dette var ikke noe.

Etter at jeg responerte blikkene til Lene. Jeg la merke til at Lene ikke bare kikket på meg. Men hver gang jeg kom hjem fra skolen gikk hun tur med bikja. Var dette en tilfeldighet eller. Neppe. Etter en stund spurte Lene om jeg ikke ville gå tur med hunden. Ja sa jeg. Om ikke hver dag, men nesten hver dag ble det til at jeg gikk tur med Lene. Etter hvert begynte ryktene å florere om meg og Lene. Jeg sa det som det var vi er bare gode venner og ikke noe mer enn det. Litt hyggelig small talk og big talk etter skolen og Nothing more. Intill en dag da.

Det var på en russefest og Kathrine spurte meg ut om Lena. Jeg sa det samme. Jeg veit hvorfor Kathrine spurte fordi hun hadde blitt interessert i meg. Det la jeg fort merke til og tenkte at Kathrine ville jeg gi en sjangse. Jeg vil ikke bruke mye tid på Kathrine siden det er Lena det handler om. Men kort og godt jeg ble interessert i Kathrine også og vi knysset sammen ikke mer enn det. Men det var noe fasinerede med Lena. Tilslutt sa jeg det som det var til Kathrine at jeg ikke ville holde hun for narr. I mellomtiden Lena sine hund hadde dødd og det var ingen turer mellom meg og Lena.

Men etter at jeg hadde snakken med Kathrine. Tok jeg en tur bort til Lena etter skolen. Ringet på og sa hei Lena. Mitt hjærte banket. En ting jeg savner er turene med deg. Jeg savner turene med deg også sa hun. Det som skjedde nå var merkelig. Vi gikk en tur og Lena tok intiativ til å hold meg i hånden. I løpet av turen ble vi enige om at vi hadde blitt sammen.

Etter turen tenkte jeg. Hva i al verden er det jeg driver på med. Tenkte jeg, hva vil Lena sin mor si. Men det intrykket jeg hadde fått av Lena var at hun hadde et usedvanlig åpent forhold til sin mor, de kunne sankke sammen om hva som helst. Kansje ikke så merkelig siden hun har kun en lillebror på 11år og moren er alenemor faren ser hun ikke. Da blir man jo sveiset sammen. Lena sin mor er tannlege og tjener meget godt også så klarer seg jo økonomisk.

Dagen etterpå fikk jeg merke denne åpenheten. Da jeg og Lena gikk tur, sa hun at mamma gjærne ville spise middag sammen med hennes nye kjæreste. Det var en merkelig middag ikke viste jeg hva jeg skulle si. Dagen etterpå gikk jeg og Lena tur og jeg fikk nok en gang merke denne åpenheten. Hva synes mamma om at hun du har meg til kjæreste? Hun synes bra om deg som person, forstår godt at jeg er sammen med deg. Men hun tok en alvorssnakk med meg. Det hun ikke liker er det med våres alder. Hun liker det ikke. Men aksepterer det. Du snakket om alvorssnakk sa jeg til Lena. Ja hun sa at hun ikke ville like at vi hadde sex. Men at jeg ikke måtte ha sex før jeg var 100% sikker på at jeg ville. Hun ville ikke like det, men aksepterte det fordi det var ingen ting hun kunne gjøre for å hindre det. Hun sa også at hun ville føle seg tryggere om jeg begynte på p piller. Hva sa du til det sa jeg. At jeg var enig og mamma vil i dag bestille en time til meg hos lege. Okey her er en avtale sa jeg til Lena. Jeg vil ikke ta initativ til sex. Det må være helt opp til deg. Si det til din mor. Men om du tar initativ så må du være sikker på at du vil.

Uker gikk og jeg tenkte på mitt løfte. Om morgen jeg dusjet kunne jeg ikke ungå å tenke på Lena og onanerte og lurte på hvor lenge det var til jeg kunne stappe den inn i fitta hennes.

Den 18. Mai jeg viste ikke at dette var dagen. Jeg hadde Sovet ut etter den 17.Mai. Jeg våknet, dusjet og tok turen til Lene. Vi gikk en tur. Spiste middag med moren og lillebroren. Etterpå spilte vi play sation sammen med lillebroren. Den eneste gangen jeg og Lena har gjort noe sammen med lillebroren. Hvor tiden går raskt i hyggelig selskap. Det ble leggetid for lillebroren, jeg og Lena spiste kveldsmat. Etter kveldsmaten overrasket Lena meg, i like stor grad moren med den liberale holdningen.

Mamma okey at Martin overnatter. Ja det kan han sikkert sa hun. Vil du overnatte sa Lena. Vel jeg veit ikke, mange tanker fløy gjennom hodet jeg som ikke var forbrett med prevensjon. Vel jeg veit ikke hva mine foreldre vil tro hvis jeg ikke kommer hjem i tide sa jeg. Men okey. Send dem en sms sa Lena. Andgående sex jeg går på p piller nå.

Jeg pleier å dusje før jeg legger meg i tilegg til om morgen sa Lena. Skal vi ta en dusj sammen sa jeg. Vi gikk in på badet. Lena viste meg p pillene. Hun fortalte at mamma ville at de skulle ligge åpent så hun kunne sjekke at hun hadde husket å ta dem. Det hadde hun hver dag i 5 uker nå. Vi dusjet sammen og kun med hånklene runt oss gikk vi inn på hennes soverom. Jeg fortalte at jeg var jomfru og var nærvøs. Det er jeg også sa hun. La oss begynne forsiktig. Vi la oss ned i sengen og råklinet. Det tok ikke lang tid før hånden beveget ene brystet til Lena så begynte begge hendene å bevege brystene. Mer, mer sa Lena. Kan jeg slike dem. Ja var svaret fra Lena. Jeg slieket det ene brystet tungen min arbeidet så hart den kunne mens den armen befølte det ene brystet. Lena stønnet. Det var på tid å utvikle ta dette videre. Lena la seg sidelengs. Nå hadde jeg den ene fingeren i fitten og jeg sugde det ene brystet samtidig. Fingeren gikk inn og ut. Etter noen minutter spurte jeg Lena om det var godt. Ja fortalte sa hun, hun hadde brukt et stearinlys før men dette var mye bedre. Så du har ingen jomfruhinne sa jeg. Nei sa Lena. Da tar du 2 fingre da ja sa Lena. Jeg sugde tok to fingre inn i munnen så de ble fuktige så sugde jeg brystet til Lena igjen og tok begge fingrene inn i fitta.

Lena stønnet enda høyere nå. Så stoppet jeg igjen og spurte om det var godt. Hvorfor stopper du og soør om det hele tiden det hører vel du sa Lena lena iritert. Sleiker du meg! ansluttet hun den diskusjonen. Hun skrevet med beinene og jeg lå med hodet mellom beinene hennes slieket fitta og befølte brystene til det kom et voldsom hyl når det gikk for hun. Nå var det min tur tenkte jeg. Dro Lena til sengekanten og sekunder etterpå nå var kuken min inne i fitta til Lena. Jeg kunne være glad for at hun ikke hadde noe jomfruhinne for følsom var jeg ikke. Jeg pumpet i vei og splutselig var det som hele kroppen stivnet. Lana slo bene rent med og presset meg inpå i det sekundet gikk det for meg. Så prøvde vi anal det var ikke noe særlig for Lena. Vi lå siden sidelengs og pulte og hun red meg.

Dette er litt over 2 månder siden. Vi har hatt sex hver dag siden det. Har prøvd anal også noen ganger. Men Lena liker ikke å få den i ræva. Men hvilket vellykket første gang for oss begge. Tror det har hjulpet at hun har en så realistisk mor. Det hjelper også at Lena går på p piller. For hun tar dem hver dag ingen pillefri uke her nei. Lena vil ha det slik fordi hun veit det øker sikkerheten ytterligere og det at mamma føler med at de blir tatt gjør at Lena føler seg sikker på at hun ikke blir gravid, fordi det vil hun ikke. Samtidig så slipper vi å fomle med kondom.

Største Sexdatingside i Norge : Eroticdate.club

Opprett en Gratis profil og få deg ett knull i dag !

Sexmoter

Sjekk også

Bare vi 2

Bare vi 2  – Første gang : Det var bare vi to hjemme en hel …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *