søndag , 1 august 2021
Forside / Analt / Jeg var blitt så kåt

Jeg var blitt så kåt

Jeg var blitt så kåt :

Ja da er jeg tilbake igjen etter ett opphold på ett år. Kari og jeg var på ferie til Egypt i år til leiligheten vår som ligger ved ett hotellanlegg. Vi ankom sent og da vi endelig fikk ordnet oss med mat og drikke var klokka så mye at vi bare gikk og la oss. Neste dag var vi klar. Min kone laget frokost og svinset rundt naken og lekker. Jeg elsker når hun går rundt slik. Har sagt til henne at naboene (de få som har flyttet inn ennå) kunne jo se henne. Da smilte hun og sa, det gjør vel ingen ting?

Etter mat var vi klar for stranden. Fant våre solsenger og så at det var nokså mange hotellgjester der også. Stor var min glede da jeg gikk for å ordne meg en drink da Ibrahim plutselig dukket opp. Ibrahim jobber på hotellet og hjelper gjester som trenger ting oog tang. Han er veldig hyggelig og vi hadde det “deilig” i fjor. Jeg ga han en rask klem og han klappet meg liksom “tilfeldig” på rompa.

Mens vi sto der sa han at vi kunne jo møtes ute i Rødehavet ved mangroveskogen. Den skogen er liskom blitt “vår møteplass”. Jeg kjente det kriblet i kroppen av forventning. Etter en stund sa jeg til Kari at jeg tar en svømmetur. Ja bare gjør det du, sa hun mens flere av strandselgerne sto og pratet og flørtet med henne.

Jeg ruslet ned til vannkanten, kikket meg rundt og la på svøm mot mangroveskogen. Den skogen er skille på hvor gjestene har lov til å være. Utenfor denne er det “ingenmannsland”. Jeg svømte ut ca 100 meter og kom rundt skogen slik at jeg var skjult bak skogen. Her var det en nydelig strand og langgrundt. Jeg svømte slik at jeg sto på bunnen og hadde hodet over vann. Plutselig kjente jeg to hender som omfavnet meg. Jeg smilte og forsto det var Ibrahim. Mmmmm så godt å se deg igjen. Ibrahim snakker veldig godt engelsk så det er enkelt å snakke med han i motsettning til mange av de andre egypterne.

Jeg sto og lot han holde om meg og jeg kjente ett kyss på halsen. Det var sååå deilig. Hendene hans strøk seg nedover kroppen min og stanset ved badeshortsen min. Denne trenger du vel ikke, sa han smilende. Jeg sa ingen ting. Bare nøt det. Han dro ned shortsen og straks hadde jeg en deilig hånd rundt pikken min. Herregud det var så deilig å la han gjøre det med meg. Jeg stønnet da han begynte å ronke pikken som snart ble stiv under hans kyndige hånd. Jeg snudde meg og vi kysset intenst.

Har savnet deg slik Ibrahim, sa jeg. Har sett på bildene jeg tok av deg i fjor. Pikken din er bare sååå deilig. Han smilte og så dukket han under og jeg kjente munnen hans rundt pikken. Mmmmmmm…er så deilig å bli sugd mens en er i vannet. Han sugde meg litt og så kom han opp. Kom, la oss svømme til stranden der. Vi kom lenger inn og han dyttet meg ned og før jeg fikk gjort mye kjente jeg hans kåte pust i nakken. Mmmmm jeg skal knulle den deilige rompa di. Jeg ga meg over.Han presset pikken inn i rompa mi.

Jeg stønnet høyt og så grep han om hoftene mine og grov pikken sin helt inn i meg. Vi stønnet høyt begge to. Pikken hans for inn og ut i meg og det var bare himmelsk å kjenne han igjen. Jaaaa..stønnet jeg gang på gang.Knull meg, knull meg Ibrahim. Han stønnet og kom med mange arabiske ord og kjørte opp tempoet. Så kjente jeg at han kom.Han grov pikken i meg og ga fra seg ett langt stønn før jeg kjente sæden hans pumpe inn i rompa mi. Det er bare så deilig å kjenne. Vi lå slik i noen minutter før han trakk seg ut og jeg rullet over på ryggen. Han la seg på bryskassen min og jeg kysset og strøk håret hans.

Du er så deilig, visket jeg og han så på meg og vi kysset lenge. Så begynte han å slikke meg nedover til pikken. Jeg strøk det svarte krøllete håret hans og grep om det idet hans munn lukket seg om pikken min. Sug pikken, sug den, stønnet jeg og holdt om hodet hans. Jeg presset pikken inn i munnen hans. Han grep om ballene mine og klemte til. Åååå…det er så deilig, han dro i ballene mine og sugde meg intenst. Han økte tempoet og så bare kjente jeg det knøt seg i ballene og jeg pumpet en ladning sæd i munnen hans. Ibrhim stønnet og jeg stønnet enda høyre. Han tømte pikken for sæd og vi lå litt til før vi la på svøm ut igjen. Jeg passet på å få på meg shortsen før vi svømte hver for oss tilbake til hotellet.

På land så jeg at Kari lå og solte seg i sin minimale bikini som ikke skjuler mye, eller overlater noe til tilfeldighetene. Jeg bøyde meg ned og kysset henne. Hun gløttet opp på meg og lurte på om det var godt? Jeg smilte og sa ja deilig. Mmmmm…godt sa hun og vi fortsatte å sole oss i noen timer til, så gikk vi til leiligheten og dusjet og slappet av med noen drinker og pyntet oss litt før vi tok middag på hotellet. Maten var som alltid deilig og servitørene alltid like blide og oppvartet Kari på beste måte. Jeg kunne se de lange øyekastene deres når hun svinset rundt i sin korte kjole og hennes brystvorter kunne sees igjennom kjolen.

Etter mat satte vi oss ute og slappet av med flere drinker og hørte på ei dame som sang. Plutselig dukket en av vaktene opp som passer på blokkene rundt hotellet. Han kjente tydeligvis igjen min kone. Hun smilte opp og ga han en spontan klem. Han ble litt forlegen og kikket seg rundt og så på meg. Jeg bare nikket, han ville gjerne snakke med Kari sa han. Jeg sa ok for jeg måtte på toalettet. Da jeg kom tilbake så jeg at Kari’s hånd vsr plassert veldig langt opp på låret til vakten. Da hun så meg sa hun noe til han og han nikket og gikk.

Etter ett par timer der gikk vi for å kvelde. Min kone ålte seg ut av kjolen og hennes deilige kropp kom til syne. Jeg grep om brysten hennes og sugde de. Kari stønnet og dyttet meg ned i sofaen. Mmmm…har min mann noe å by på?. Jeg dro av meg buksa og ut spratt min stive pikk. Mmmmm…deilig sa hun og satte seg skrevs over meg. Hun tredde seg ned på pikken min og begynte å ri. Ååå det var så deilig. Hun har en kropp til ei på 25 og faste deilige pupper som bare ber om å bli sugd. Noe hun også elsker.

De som klarer å få sugd på de, har henne i sin hule hånd. Det har jeg sett flere ganger. jeg sugde og bet vortene og hun stønnet høyere og høyre. Jeg grep om henne og plasserte henne på alle fire på gulvet. Jeg plaserte meg bak henne og kjørte pikken i henne. jeg var blitt så kåt. Plutselig ser jeg en skygge utenfor, Ikke mye men en liten skygge som står ved ene stuevinduet. Hmmm…tenkte jeg, har vi en kikker?

Jeg lot han få full innsyn i hva jeg og min kone gjorde. Så kom jeg på at det er sikkert vakten som hun har tipset om skal se på oss knulle. Jeg gliste for meg selv og kjørte på. Så grep jeg henne og snudde hun rundt slik at hun sto med rompa mot vinduet han sto ved. Jeg lot fingrene mine knulle fitta hennes. Lot han få se hele min kones kropp. Hun stønnet nå høyere og høyere og jeg kjente jeg måtte få tømt meg i henne. Jeg kjørte pikken i henne bakfra og etter en liten stund kom først hun før jeg tømte meg i ett langt stønn.

Sjekk også

Tone

Tone Jeg husker Tone godt fra min tidligere arbeidsplass. En høy, slank dame, alltid pent …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *