søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Alminnelig sex / Det første hotellmøtet og Bandøving
Hun sugde meg til jeg nesten kom

Det første hotellmøtet og Bandøving

Det første hotellmøtet :

Vi hadde kjent hverandre nesten et år nå og begynte å bli godt kjent!! Vi hadde truffet hverandre på et av de mange nettsteder der man kan sende meldinger til hverandre.

Det hadde begynt veldig rolig og høflig, praten gikk om mat, familie venner trening og politikk, men etter noen uker ble det av en eller annen grunn penset mer inn på det intime og på sexlivet vårt.

Det viste seg at det ikke var mye å skryte av for noen av oss, og ikke slik vi ville ha det.

Jo mer vi snakket jo mer tente vi på tanken om vi skulle treffes og se hvordan det ville være. Kanskje ville kjemien stemme? Det gjorde i alle fall fantasiene.. vi tente på de samme tingene.

Jeg ville dominere hun ville bli dominert.. jeg ville daske stumpen hennes rød og varm og hun elsket tanken på å få ris..

Vi bodde dessverre et stykke fra hverandre og hun hadde barn så det var ikke så enkelt å planlegge når og hvordan et møte skulle skje.

Etter at vi hadde kjent hverandre i nesten et år, fikk jeg ny jobb som medførte reising over hele landet. Ja, litt av tanken med å søke på den jobben var at det ville gi meg en sjanse til å treffe Lise.

Etter bare noen uker reiste jeg min første tur til byen der Lise bodde, jeg fortalte at jeg ville kommet og at jeg kom til å bo på hotell et par netter. Lise jobbet som en helt for å få barnevakt, men det gikk ikke denne gangen. Det ble til at vi snakket på telefon og msn hele natten i stede.

Nå var det bare prat om erotikk og hva vi ønsket å gjøre med hverandre. Jeg lå i hotellsengen .. naken og skrev til henne.. jeg var stiv, kåt og klar det endte med at vi sammen fikk orgasme for første gang den kvelden.

Bare 3 uker senere kom neste reise til samme by, og jeg var raskt ute med å booke hotell og si ifra til Lise som da fikk bedre tid til å skaffe barnevakt. Denne gangen skulle vi treffes !!!

Alt så ut til å klaffe og jeg småsprang til hotellet etter møtene jeg hadde hatt den dagen. Tok frem mobilen og sendte en melding til Lise om at jeg var ferdig for dagen og at jeg bodde på rom 320. døren var åpen og det var bare å komme.

Jeg tok av meg alle klærne og gikk i dusjen, vasket meg godt og lot varmt vann renne over kroppen min… Det kriblet i magen jeg var kåt og spent.

Da jeg kom ut av badet med håndkle halvveis rundt meg hadde jeg fått svar på telefonen «Er på vei» sto det, hun ville være her om mindre enn 20 minutter.

Tenkte jeg måte ta på litt klær slik at det ikke ble for direkte. Vi hadde blitt enige om å ta det rolig til å begynne med og at begge to måtte få tid til å slappe av. Er jo ikke alltid at msn og cam er det samme som virkeligheten.

I tillegg var det en viss aldersforskjell som Lise var litt bekymret for, hun hadde nevnt flere ganger at jeg ikke kunne tenne på en gammel dame som henne…

Men jeg svarte at hun bare var 42, og at årene mellom (jeg var 25) bare tente meg bare enda mer…

Jeg la meg på senga og kikket på tv men klarte ikke å få med meg noe av det som flimret på skjermen… jeg var KÅT .

Det banket på døren og jeg spratt opp og åpnet – der sto hun, LISE.

”Hei” sa hun og smilte fra øre til øre. ”Kom inn” sa jeg. Hun hengte fra seg jakke og veske og smilte til meg. Jeg så på henne og sa «så gøy at vi endelig kunne treffes»

Vi sto slik i noe som føltes en evighet men det var nok bare 2 sekunder. Så spurte hun om hun ikke skulle få en klem av meg. Selvfølgelig skal du få det sa jeg og gikk bort til henne.

Det ble en lang klem og jeg dro inn duften av herlig varm kvinne, strøk henne på ryggen… kjente hennes hender på min rygg.. Vi bøyde oss fra hverandre og smilene fortalte at vi ville ha hverandre! Leppene møttes i et hett og begjærlig kyss, tungen hennes inn i min munn.. hendene som begynte å presse kroppen min mot hennes.. jeg kjente at kuken ble større i buksene.. hun stønnet..

Jeg lot hendene mine skli ned til rumpeballene hennes og klemte til.. hun stønnet igjen..vi sto slik en liten stund.. klinte og kjente kåtskapen vokse.

Så tenkte jeg, hun vil ha en bestemt dominant mann, og det skal hun få. jeg tok et steg tilbake

«Lise, snu deg og bøy deg over senga» hun smilte og sa «ok»

Hun hadde på seg et kort dongeriskjørt, jeg knadde den store deilige rumpa hennes litt og så trakk jeg det opp oppover baken.

» Tøsen har ikke truse på ser jeg.» Hun bare stønnet, jeg lot hendene gli over stumpen og følte meg frem.. en finger gled ned i sprekken mot rumpehullet hennes.

Så dasket jeg henne for første gang.. et lett klaps over den ene rumpeballen, hun stønnet.

Et klaps til litt hardere nå, hun stønnet høyere. Så herlig.. kuken sto som en påle.

Jeg forsatte å daske stumpen hennes taktfast og rolig, hun stønnet og vred seg mer og mer.. mens jeg dasket henne åpnet jeg min egen bukse og dro den ned..

Så uten noen forvarsel kjørte jeg kuken i henne hun var dyvåt og det plasket da jeg kjørte pålen min inn og ut. Det rant nedover lårene hennes, hun hadde nok vært kåt og klar før vi traff hverandre, slik som jeg.

Måneder med fantasering og drømming ble til virkelighet den ettermiddagen og det tok ikke mange minuttene før jeg var klar for å sprute.. hun merket det og skrek ”sprut meg full gjør det Geir fyll meg!!!!”

Jeg kjørte kuken helt til bunns i henne mens jeg knep rumpeballene hennes og sprutet sæden langt inn i henne.. hun stønnet og kom i en deilig orgasme rett etter ved hjelp av et par fingre på klitten.

Jeg stønnet og dro meg ut, hun snudde seg, smilte og kysset meg og sa «så mye for en rolig start» jeg lo kort og sa «jeg vil ha mer Lise, sug meg hard igjen»

Hun tok meg på ordet og begynte begjærlig å suge fittesaftene av kuken. Det var en deilig setting og jeg dro henne i håret og bestemte tempoet selv.

Etter en lang deilig stund med suging av kuken og ballene mine var jeg hard og klar igjen. Hun kledde av seg, la seg på rygg og bøyde opp bena. Jeg lot et par fingre kjæle med den våte fitta som det rant sæd ut av, smurte inn rumpehullet hennes og stakk en finger prøvende inn.

Hun stønnet.. ”jaaaaaa”.

Etter en liten stund lot jeg fingren komme ut og presset kukhodet mot åpningen isteden. Presset meg inn litt etter litt, det var veldig trangt og når jeg endelig kom helt inn la jeg meg over henne.

Med kuken i rumpehullet kysset vi hardt og lenge, jeg bøyde meg tilbake og begynte å kjøre kuken sakte frem og tilbake, hun lot en hånd kjæle med brystet sitt mens den andre koste med fitta.

Det var et herlig syn! Hun var så deilig, enda deiligere enn jeg hadde drømt om!

Da jeg sprutet i rumpa hennes svartnet det nesten for meg! Å, hvilken lykke.

Hun smilte til meg og sa «nå tar vi en dusj, det er fortsatt et hull som ikke har fått sprut vet du».

Det ble en lang natt denne natten og lite effektivt dagen etter på jobb, jeg håper det ikke er lenge til jeg skal reise å besøke Lise igjen.

 

Bandøving :

Dette hendte en dag bandet mitt fra skolen skulle øve hjemme hos meg. Jeg plasserte alle folkene på hvert sitt rom for å trene på de forskjellige instrumentene, men s jeg gikk rundt og viste hvordan de skulle gjøre det.

Jeg var stupforelsket i Maren som skulle lære seg trommer, og da det ble hennes tur viste jeg hvordan man skulle spille de forskjellige rytmene. Etterpå ba jeg henne om å øve, mens jeg sto bak henne for å høre på. Øvelsen gikk fint og jeg ble stående og nyte. Kunne ikke la være og stryke håret hennes forsiktig.

Mens jeg fortsatte å leke med håret hennes, ble det til at jeg fortalte henne hva jeg følte og hun sa at følelsene faktisk var gjensidig. Jeg la armene rundt henne og kysset lenge og inderlig. Resultatet var at Maren tydeligvis ble kåt, for snart strøk hun meg i skrittet.

Akkurat da kom dessverre ei jente inn i rommet for å spørre om noe, og jeg passet på å hoppe bak Maren igjen, mens fingrene mine fortsatte å leke med det silkeglatte lange håret hennes.

Da Katja hadde gått ut igjen og lukket døra, dro jeg med meg Maren bort til senga og kledde av henne. Samtidig kledde hun av meg, og snart lå vi i en herlig 69 stilling. Smaken av henne var helt himmelsk. Jeg elsket å kjenne kvinnesafter renne nedover ansiktet mitt.

Hun sugde meg til jeg nesten kom, men hun ville ha sæden i seg og snudde seg raskt og la seg oppe meg og begynte å presse seg ned på pikken min. Jeg presset meg rolig opp i henne og hun stønnet høyere og høyere jo fortere jeg knullet. Då kjente jeg at fittemusklene hennes strammet seg i den allerede trange og våte fitta og begynte å behandle pikken min enda bedre. Jeg råklinte mens vi jokket på og tilslutt fikk vi orgasme begge to. Plutselig gikk døra opp og Katja kom inn igjen. Hun gispet da hun så oss i senga i full gang og hun strippet på rekordtid og kastet seg oppi senga sammen med oss.

Jeg sa at jeg ville se dem i jentesex, og de satte i gang. Jeg så Marens hår ligge utover puta i en vifte og jeg begynte å leke med det mens de to jentene slikket hverandre. Så fikk begge orgasme og jeg ville ha dem begge.

Katja hev seg over meg og begynte å stramme fitta si rundt kuken min og jeg sprutet ut masse sæd dypt inn i Katja, men det var Maren jeg elsket og jeg ville gjøre det enda bedre for henne og jeg fingret henne mens jeg knullet henne i anus og motsatt helt til hun kom og vi måtte gi oss fordi foreldrene mine kom hjem.

Vi gjentok dette mange ganger. De fleste gangene var det bare meg og Maren men Katja ble også med av og til på sommerdagsfeiringer ute hos meg. Vi bygde basseng i hagen for to år siden og jeg spurte om de ville være med å bade.

Svaret ble som ventet, det ble ikke akkurat et vanlig bad for å si det sånn, men det er en annen historie.

Sexmoter

Sjekk også

Drømmende skjønnhet

Drømmende skjønnhet Nachspielet var over, og de siste gjestene var forsvunnet i maxitaxi på vei …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.