søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Hetero / Gammel mann, ung kåt jente – Aldersforskjell

Gammel mann, ung kåt jente – Aldersforskjell

Gammel mann, ung kåt jente – Aldersforskjell :

Helt siden jeg var tretten år gammel, da jeg for første gang så pappa runke, har jeg chattet med eldre menn på nettet. Aldersforskjellene har variert, men den har stort sett vært 20 år eldre eller mer. Jeg er nå 19 år gammel og har bestemt meg for å ta et skritt videre. Jeg elsker å se dem gni de store lemmene sine mens de stirrer på meg på webcameraet som om de var i transe. Nå har jeg lyst til å se dem i virkeligheten. Store, rynkete, lilla og blå lem med blodårer som nesten spretter ut. Jeg blir kåt bare av å tenke på det.

Jeg logget meg på et av de nettsamfunnene, men i stedet for å svare «lek på webcam» når grisene spurte meg hva det var jeg søkte for noe, sa jeg det som det var: «en elsker». Han jeg endte opp med å snakke med var 62 år og minnet meg om faren min ut i fra samtalen. Han likte utendørsknulling og bondage, raske biler og unge jenter. Den yngste han hadde hatt seg med var tretten år og dette fikk kroppen min til å krible. Jeg så for meg meg selv på den alderen og den store, gamle kroppen hans liggende over meg med fingrene over klitorisen min og kuken hans i rumpa.

Jeg måtte anstrenge meg for ikke å ta på meg selv. Jeg liker å pirre meg selv såpass at jeg nesten kommer med bare en tanke. Jeg ba ham i stedet om å møte meg dagen etterpå og håpet at han ville være slem. Jeg liker å bli ydmyket. Han virket rimelig dominant og betrodde meg dessuten at han hadde deltatt i flere gruppevoldtekter. Jeg følte meg priviligert.

Morgendagen kom og jeg gjorde alt jeg kunne for å se søt og uskyldig ut. Jeg barberte meg nedentil, satte håret i musefletter og tok på et enkelt, kort, hvitt bomullssjørt og på overkroppen hadde jeg en nydelig rosa, dypt utringet singlett. Brunfargen min kom tydelig frem og jeg så sunn og frisk og deilig ut. Jeg unnlot å ta på meg truse med vilje. Slik kunne han bare løfte litt på skjørtet mitt og komme rett inn til herlighetene. Jeg håpet han ville beføle meg i all offentlighet.

Vi møttes i parken, utenfor Seven11 og isboden. Han så søt ut. En søt gammel mann. Ingen ville mistenkt at vi var der vi var for å gjøre det vi skulle gjøre. De fleste ville nok ha gjettet at jeg var barnebarnet hans. Og Gud, så deilig det ville vært om jeg var barnebarnet hans! Jeg kjente jeg ble våt i fitta mi igjen. Jeg gikk mot mannen og gav ham en klem. Han holdt rundt meg en lang stund og klappet meg på stumpen etterpå. Litt sånn godslig. Jeg følte meg nesten trygg, men visste det kom til å forandre på seg snart.

Vi sa ingen ting en lang stund, bare gikk. Og gikk. Og gikk. Til slutt stoppet han meg. Vi var fortsatt i offentlighet, men det var mindre folk her enn på torget. Øynene hans fikk et farlig drag over seg og den snille bestefaren var ikke fullt så snill lenger. Han dro meg inntil seg, kysset meg hardt og skjeggstubbene hans stakk meg ubarmhjertig. Det var deilig. En gutt på min alder kom gående forbi og han så på meg med en blanding av sjokk og forakt. Dette tente meg bare enda mer, men jeg lot gamlingen ha styringen. Likte det best slik. Det er så deilig å bli brukt, synes jeg. Han tafset på kroppen min som om den var et stykke kjøtt. Lot hendene gli oppunder skjørtet og tok et saftig tak rundt bakenden min. Han lagde lyder. Koselyder. Flere folk kom gående, noen ble stående å se på. Jeg tror han likte det litt han også.

Etter hvert fikk han imidlertid nok av folkene, dro opp en nøkkel og låste opp døra vi hadde stått presset inn mot. Han lo litt lavt og jeg kunne høre en glidelås åpne seg. Han kastet ikke bort tiden. Da lyset kom på, sto han naken foran meg og lemmet hans var akkurat like stort og deilig og stivt og fargerikt som de jeg tidligere hadde sett på webcamera. Like deilig som pappa sitt.

Han runket det sakte mens han betraktet den slanke kroppen min. Jeg satt med ryggen mot veggen i sofaen hans og beina spredt. Jeg vurderte å la en finger gli over leppene, men lot være. Jeg elsker å pirre meg selv og jeg så at han likte at jeg ventet på ordre fra ham.

Han begynte å bevege seg mot meg. Fortsatt uten å si noen ting. Runket kuken sin hardere og hardere- nå stod den rett opp. Da det bare var noen centimeter mellom oss, stakk han den i meg uten forvarsel og knullet meg like sakte som han hadde runket kuken sin til å begynne med. Sakte, men hardt. Jeg ble overasket, men protesterte ikke. Jeg nøt det. Gammel mannekuk i fitta mi. Tanken fikk det til å surkle der nede. De faste takene gjorde meg ør i hodet. Hendene hans på puppene mine, tungen hans i munnen min. Noe skjedde nedentil også, men jeg skjønte ikke hva det var med det samme. Etter en stund gikk det opp for meg: Han tisset inne i meg! Til tross for dettte, stoppet han ikke. Det virket bare som om han tente seg selv enda mer. Han kjørte kuken sin hardere i meg for hver gang, og fortere også. Det var deilig. Og ydmykelsen over at han hadde brukt meg som toalett såvel som knulledukke, gjorde meg rett og slett heltent. Jeg kom, ropte på pappa og strammet fittemusklene slik at han også kunne komme. Og han kom.

Gjett at han kom. Han skalv i flere minutter etterpå. Han lagde massevis av lyder, men sa fortsatt ikke noe.

Forts. følger.

Sexmoter

Sjekk også

Ferie tur med lise

Ferie tur med lise Jeg er gift med Lise og vi har to barn. Sist …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.