søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Lesbisk / Sommeopplevelse på fjellet
Elise smakte søtt og godt og tente meg veldig. Jeg kjente at orgasmen nærmet seg og sa til henne- du må vente litt Elise ellers så kommer jeg.

Sommeopplevelse på fjellet

Jeg er en kvinne i begynnelsen av 50 årene .Vi har hytte langt inne på fjellet i Sør Norge. Jeg bruker den ofte alene og kan være der i mange dager  uten å se et menneske da turstien går på andre siden av vannet. Faktisk så er det så stille der at jeg kan gå naken ut til utedoen som ligger 15 meter fra hytta. Det er ikke strøm , bare vedfyring.

Sommeren 2014 var deilig og varm på fjellet så det hendte ofte at jeg badet naken eller i bikini og hang den deretter opp på snoren utenfor hytta. En ettermiddag så jeg at det kom mørke faretruende skyer og det begynte litt etterpå å blåse og regne noe veldig og tåken la seg lavt nede. Jeg fyrte i ovnen så det ble godt og varmt inne og koste meg i sofaen ved siden av vinduet med bok og kaffe. Det hadde vell godt  en times tid og været var heller dårlig ute. Plutselig hørte jeg at det banket på døren. Hvem kan det være? Jeg gikk å lukket opp og utenfor sto to forblåste og gjennomvåte jenter i begynnelsen av 20 årene utenfor. Sminken rant fra begge to og den ene så  veldig sliten ut.

Hei sa jeg. Hun ene sa – er det mulighet for å komme inn en tur å få varmet oss ? Vi er så kalde og våte? Javisst sa jeg, kom inn dere. De to jentene kom inn og satte fra seg sekkene ved døren. Vi skal ikke bli lenge altså!. Ta av dere sa jeg så får vi tørket klærne deres sa jeg. Hun ene -Britt sa hun at hun het- sto som forsteinet i  hytta. Jeg gikk bort og dro ned glidelåsen i jakka hennes. Hun var våt til skinnet.Kom her sa jeg- du er jo gjennomvåt. jeg dro av  henne toppen og buksa så hun sto i bare bh og trusa. Veninnen – Elise – var også gjennomvåt , men litt mer fattet. Vi hang opp de våte klærne over ovnen og Britt fikk låne en morgenkåpe jeg har på soverommet. Elise tok å kledde av bh og trusa til Britt og tok på henne morgenkåpen.Ta av deg du også sa jeg så får vi tørket alt godt. Hun fikk låne en morgenkåpe hun også. Hm tenkte  jeg for meg selv. Søte jenter og for noen deilige kropper og former. Jeg kjente at det kriblet i underlivet. Jeg er bi selv.

Jentene fikk varm kaffe og jeg lagde litt mat til de. Klokken var allerede 16 og jeg visste at det var 5 timer til nærmeste turisthytte så jeg sa. Bli her til i morgen dere to. Jeg skal re opp til dere i naborommet.Dere kan vel sove sammen? Ja sa Elise , vi gjør det fra tid til annen uten problemer , nakne sammen. Å sa jeg.
Ja vi er liksom litt bi begge to, hehe. Det er sjelden Brit er så stille så hun er nok kald og sliten.Vi kikket bort i sofaen og der satt Britt og sov. Kan du hjelpe meg med å re opp spurte jeg. Javisst sa Elise og vi gikk inn på soverommet og redde opp i dobbeltsengen. ER det greit at jeg vasker meg litt sa Elise. Javisst sa jeg- jeg skal hente vann. Jeg kom tilbake og der sto hun splitter naken på rommet. Oooops sa hun, hehe.

Du har en utrolig lekker kropp sa jeg til henne. Takk sa hun. Jeg gav henne vannet og en vaskeklut og sa  – jeg er bi selv. Hun vasket seg og kom  naken ut i den varme stuen. Er du ? Ja sa jeg. Som takk for at vi får være her så  vil jeg , hvis du vil da , gjerne slikke deg til en deilig orgasme. Åj sa jeg. det var rett på sak., men gjerne for meg. Jeg gikk inn å kledde av meg. Elise lå allerede i senga med spredte bein. Ikke et hårstrå på kjønnet sa jeg. Nei sa hun – jeg liker den glatt. Jeg selv har en stripe på ca 1 cm som går rett opp fra klitoris og oppover. Jeg vasket meg fort og la meg ved siden av henne i senga og snart lå vi i en deilig 69. Elise smakte søtt og godt og tente meg veldig. Jeg kjente at orgasmen nærmet seg og sa til henne- du må vente litt Elise ellers så kommer jeg.

Hihi sa hun- og slikket enda hardere på klitten og satte to fingre langt inni meg mot g-punktet. Å herregud tenkte jeg. Dette går ikke bra. Orgasmen kom veldig fort og sterkt og jeg stønnet høyt og skjeden var dryppende våt og Elise kikket på meg og sa – Du er bare så deilig våt , snu deg så jeg får slikket deg en gang til. Jeg snudde meg og hun la seg mellom beina mine og begynte å slikke kjønnsleppene og klitoris og innsiden av kjønnet og det var bare himmelsk. Jeg holdt hendene på hodet henne og prøvde å dytte henne bort , men hun fortsatte og snart kom jeg i en ny deilig orgasme. Å herregud stønnet jeg høyt for meg selv. Vi lå litt etterpå og pratet sammen om alt før vi kledde på oss og gikk inn i stuen igjen. Britt sov ennå. Vi koste oss fremfor ovnen og pratet.Hei Britt sa Elise litt senere- du har sovet lenge du. du må ha vært gjennomsliten. Hun så på oss med to store blå dådyrøyne og sa – Eee – hvor er vi? hehe sa Elise- vi er inne på hytta til Trine på fjellet. Vi var jo så våte og kalde. Hun så på segselv der hun satt i en morenkåpe. Kikket inni å så at hun var naken. Herregud  sa hun. Jeg husker ingenting jeg. Vi kledde av deg og hang opp dine våte klær til tørk sa Elise- Vi kan være her til i morgen siden været er så dårlig. Britt – vil du ikke gå å vaske deg og stelle deg litt sa jeg. Hun så på meg og blunket med dådyrøynene og sa – jo takk. Hun gikk inn på rommet og så den våte flekken i senga og sa. herregud – her lukter det bare så fitte da.Elise sa- ja jeg har akkurat gitt Trine en deilig orgasme siden vi får bli her  til i morgen. Britt så på henne og sa – eee javell..

Litt etterpå kom hun ut igjen i morgenkåpen. Sa du at du akkurat hadde slikka henne til orgasme ?? Ja det sa jeg. Som takk for at vi kan være her inatt siden været er så dårlig.

Vi lagde oss litt mat og koste oss med en flaske rødvin jeg hadde stående og jeg kunne se på Britt at hun stadig kikket bort på meg og Elise før hun etter en lang stund sa . Så dere hadde sex mens jeg sov? Ja Britt sa Elise. Vi hadde sex.Deilig 69 og slikk. Nå er det din tur sa hun og dro henne etter hånden. Må tisse først sa hun. Hun vasket seg og så sa Elise. 69? eller trekant? Hun så på meg og sa – trekant ?

kvelden ble lang i  senga. Jentene og jeg slikket hverandre til vi ikke orket lenger. Så sovnet vi sammen i senga. Morgenen etterpå voknet vi klokken 08 til strålende sol så jeg sa – ned å bad jenter i fjellsjøen!

Vi løp nakne de 50 metrene ned som lykkelige barn og raskt opp igjen etter badet.

Jentene gikk ikke videre neste dag. De ble hos meg i 5 dager og vi koste oss hver eneste dag med mat og sex og gode samtaler.

Vell hjemme i huset fikk jeg en sms noen dager etterpå.. Tuuusen,tuuusen takk for en uforglemmelig fjelltur ! Den var så digg at den må gjentaes !
Stooor klem fra Elise og Britt

P:S- 2 uker etterpå var vi igjen på hytta- alle tre.

 

Sommeopplevelse på fjellet – Skrevet av Trinemor og jentene

Sexmoter

Sjekk også

Julekusine og juletante

Julekusine og juletante Det var endelig jul igjen etter et langt studentår. Jeg skulle slappe …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.