torsdag , 15 april 2021
Forside / Onani / Onani Samling del 1
Tar frem vibratoren nå og stryker den over brystene,deilig og kjenne den vibrerer over mine stive vorter...fitta er klar for den nå.

Onani Samling del 1

Leken – onani

Fredag… endelig helg .
Skal bare vaske og rydde før Ronny kommer hjem..
Gleder meg til han kommer . Savner han så utrolig fælt når han er på jobb . 4 år som bestevenner , samboere og elskere….
Det er deilig å vite at man har funnet en som er samstemt med seg selv …
Ute er det tungt og lummert …
Må man tro om det blir torden snart …
Jeg kjenner hvordan kroppen min sliter med om jeg skal sprenge av energi …overflødig …
Jeg har det slik som kattene , når det blir uvær så bobler det av spenning og energi . Har lyst ut i uværet kjenner hvordan det river og murret i meg…Noe som vil ut …
Kjenner det brenner….
Kjenner hvor blodet suser i årene , hvordan det bruser…. Åh… tror jeg blir gal ….
Har bare lyst til å kjele kose … nei leke…ååå….
Nå kjenner jeg hvordan brystene stivner når det tynne bluse stoffet stryker lett over brystene når jeg flytter litt på meg…
Det farer i gjennom meg …
Liker det…
Tar hånda over nakken min … klemmer litt …
Lar hånda skli langs skuldra og mot brystene mine ….
Blodet mitt iler og det dunker lett i underlivet …
Stryker meg nedover mot magen og opp igjen , forbi brystene og i gjennom håret mitt …
Tenker at det er Ronny som gjør det …
Det er helt stille… stille før stormen …
Kjenner hvordan det pulserer i kroppen .. hvordan den brenner etter å bli tatt på …
Det dunker hardere i underlivet …Jeg har bare lyst til å la hånda gli ned og bare finne det punktet…
Tror ikke jeg holder ut til Ronny kommer hjem…
Tar hånda under blusen og hånda når brystvorten min.. tar hånda mot den andre vorten..
De er helt stive ….
Biter meg lett i leppa , mens jeg klemmer lett om vortene..
Det er tåkete .. øynene mine er uklare .. slik er det ute og ….
Trekker av meg skjørtet ..
Lar hendene gli ned langs lårene…
Mot innsida …
Varmen brenner i meg.. kniper låra sammen for at det ikke skal dunke slik…
Det gjør det bare varmere og mer heftig…
Ser meg i rundt …
Er det noe jeg kan «hjelpe» meg med…
Lekene mine…
Strekker meg til skuffa mi…
Er vel litt risikabelt å ha de så lett til gjengelig…
Men… hvem skulle lete i skuffene mine…
Bare jeg og Ronny…
Tar frem vibratoren… skrur den på … lar den lete seg frem rund det pulserende underlivet mitt…
Nå koker blodet mitt….
Kjenner hvordan vibben nærmer seg det punktet som dunker hardest ..
Kliper sammen underlivet…
Åh…
Jeg vil ha noe inni meg ….
Ser i skuffa i genn…
Smiler litt….
Der …. Der ligger den… «dildoen» min…
Mmm .. den har redda meg før i slike situasjoner…
Lar den gli mot den våte hula mi…
Hm…
Lar den finne frem ..
Skli inni meg..
Nesten inn…
Så helt inn…
Kniper sammen underlivet ….den kommer litt ut i gjenn..
Lar vibben treffe knappen min…
Mm… deilig….
Det bruser og glødene i meg tar fullstendig fyr…
Hører det buldrer i det fjerne… kjenner hvordan det nærmer seg …
Leker meg …
Legger meg på gulvet..
Ligger på rygg..
Fører den inn og ut i en rytmisk bevegelse..
Later som det er Ronny som leker med meg…
Koser meg…
Hører at tordnet nærmer seg …
Jeg nærmer meg noe jeg og…
Befrielsen…
La meg komme…
La meg komme…
Åh…..
Et lyn flerrer himmelen…
Kroppen min spenner seg som i en bue
Absolutt alle musklene mine spennes ..
Det buldrer…
Kjenner at det slipper taket i meg og kommer ned på gulvet i gjen…
Jeg blir liggende helt stille…kjenner hvor det pulserer i underlivet mitt..
Alle krefter i meg fikk utløp..
Ligger bare å hører at tordnet blir fjernere og lengre borte…
Kroppen min ble helt slapp…
Det var deilig…
Ble kvitt noe av den energien…
Må rydde nå…
Gleder meg til Ronny kommer hjem… skal leke litt med ham da…
Smiler ved tanken…

Aktmodellen – Onani

Jeg hadde fått et nytt utdrikningslag-oppdrag. Jeg fikk opplyst at det var 8 jenter på 24, og at de skulle tegne med kullstift. Ganske rutinemessig, tenkte jeg. Det var en fredag ettermiddag. Jeg hadde bare halvtimes tid etter jobb før jeg skulle være der. Jeg dusjet og kastet i meg noe mat, men rakk ikke noe mer før jeg måtte gå.

Jeg kom frem til adressen jeg hadde fått, og ringte på. Jeg slapp inn og gikk trappene opp i fjerde etasje. Ei nydelig brunette møtte meg i døra, hilste på meg og slapp meg inn. Resten av jentene satt i stua og smilte bredt da jeg kom inn. De var ganske pene alle sammen, ikke supermodeller, men en sjarmerende gjeng. Jeg la merke til at de var påfallende normalt kledt til å være et utdrikningslag.
«Hvem er bruden?» spurte jeg.

«Hehe. Ingen.» svarte brunetta som hadde åpnet, som forøvrig presenterte seg som Nina.
«Vi bare trengte en unnskyldning for å booke deg. Vi ville egentlig bare ha en litt annerledes fest.»
«Hehe, dere kunne jo bare sagt det med en gang da,» svarte jeg. Hun og jentene bare smilte.
«Vi betaler deg ikke for å ha klærne på» fniste en av de andre jentene. Jeg lo litt tilbake, og så etter et sted å skifte.

«Du kan skifte på rommet mitt hvis du ikke tør å skifte her….men det er hyggelig om du gjør det,» sa Nina, og blunket lurt til meg. Jeg kjente at kroppstemperaturen steg med 10 grader og hjertet slo dobbelt så fort. Hva var det egentlig disse jentene hadde i tankene? Jeg slo tanken ut av hodet, pustet dypt og rolig, og kledde av meg mens jentene fulgte hver bevegelse med blikkene. De jublet spøkefullt for hvert plagg jeg tok av meg. Jeg kunne ane spenningen i blikket da jeg dro ned boxeren foran øynene på alle 8, til full applaus.

De tok frem papir og kullstifter, og jeg poserte mens de tegnet.
«Hvorfor gjør du egentlig dette?» spurte en av jentene.
«For å bli mer komfortabel med det» svarte jeg. «For å tøye egne grenser og oppleve akkurat hvordan det er å være eksponert, litt utenfor min egen kontroll.»

«Blir du kåt av det?»

«Hehe. Som regel ikke mens jeg står der, da har jeg nok med å holde posituren og holde tankene vekk fra alt annet»

«Pleier du å runke før du står modell?» En ny bølge av hete slo igjennom meg, og jeg kjente det rykket litt nedentil.

«Det er ofte lurt det. Det er nok ikke alle som ville satt pris på om jeg plutselig fikk stå…»
«Det er ikke noe problem for oss…» svarte en av de andre jentene, og smilte hintende til meg.
«hehe…» lo jeg tilbake, smånervøst.

«Jeg vedder på at vi kan få deg til å få stå,» sa blondinen som satt i hjørnet.
«Hmm, tviler ikke,» svarte jeg.

Blondinen reiste seg opp. Hun hadde på seg skjørt og skjorte, noe av det mest sexy jeg vet om. Hun begynte å danse og ta på seg selv, mens hun kneppet opp en og en knapp på skjorten. De andre jentene heiet på henne. Jeg pustet dype drag og lot blikke feste i et hjørne.
«Det er ikke lov å se bort…» sa hun.

Hun kneppet opp den siste knappen og avslørte ikke annet en hud innenfor. Skjorten hang så jeg akkurat ikke så brystvortene. Hun fortsatte å danse, og tok tak i kanten av skjørtet og dro det nedover, slik at hun viste 5-6 cm av trusa. Hun rettet opp ryggen og presset brystene frem slik at skjorta gled til siden og alt sto i fri luft. Jeg så ned, og oppdaget at junior allerede var godt i gang. Et blikk på jentene avslørte at de også hadde oppdaget dette.

Hun gned seg sensuelt over kroppen, brystene, og tok hånda ned i skjørtet. Jeg måtte gi tapt, og anerkjenne at junior var dømt til å stå. Jentene applauderte da den kom til topps, og jeg tittet småflaut bort på dem. De så ut til å like det. Pulsen min var nå i løpemodus. Hva i all verden kommer til å skje nå?

«Hvor tøff er du egentlig?» spurte Nina.

«Hvordan da mener du?» svarte jeg.
«Nei, du sier at du vil tøye grenser… Hvor langt vil du tøye dem?
«Hva tenker du på?»
«Tør du å gå utenfor døra mi?»
«Det bør gå bra.»

Hun ledet veien til utgangsdøra, låste opp smekklåsen og åpnet døra mot gangen. Jeg var litt skeptisk først, men fastslo at det ikke var noen der ute. Jeg gikk til døråpningen. Nina plukket opp noen nøkler og dyttet meg forsiktig ut av døra. Den gikk i lås bak oss. Jeg følte meg litt utsatt der ute, men det var ingen andre enn Nina som kunne se meg, så det gikk bra.

«For hett for deg?» spurte hun.
«Går bra foreløpig,» svarte jeg.
«Bra. Jeg har nemlig en utfordring til deg.»
«Hva da?»

«Bli med bort her.» VI gikk til vinduet. Utenfor vinduet var det fire etasjer rett ned på gata. Det var ingen mennesker på gata akkurat da, men jeg kunne se folk lenger bort i begge retninger.
«Dette er nøklene til leiligheten.» Hun viste meg nøklene. Så slapp hun dem ut av vinduet, ned i en busk rett ved siden av utgangsdøra.
«Hvis du vil inn igjen, må du hente nøklene.»
«Du kødder?»

«Nope»

Shit! Tenkte jeg. Kroppen kjentes varmere enn noensinne. Junior sto i full mundur, og Nina tittet ned på den. «For hett for deg?» Faen heller, dette skal jeg klare. Jeg så på henne, gliste, og begynte på trappa. Det var fortsatt tidlig på kvelden, så jeg var litt bekymret for at noen skulle komme. Samtidig hadde jeg ikke så mye valg tydeligvis. Jeg kom meg ned i tredje, og kjente at jeg svettet som bare det. Andre. Jeg lyttet etter folk ute. Første. Fortsatt hel. Jeg åpnet ytterdøra bittelitt og tittet ut. Kunne ikke se noen. Jeg stakk hodet lenger ut, og så at noen nettopp hadde gått forbi, men ingen så rett mot meg. Jeg tok sjangsen og for ut av døra og gikk til busken der nøkkelen lå. Jeg hadde aldri følt meg så naken som akkurat da. Jeg fant nøkkelen, satt den i låsen, strevde litt med den og kjente pulsen stige enda mer. Jeg kom meg inn til stor lettelse, bare for å bli møtt av to jenter og en gutt jeg aldri hadde møtt før. De så rart på meg. Jeg sa bare «Veddemål!» og løp forbi dem. Opp trappene og inn i leiligheten der alle 8 jentene møtte meg med full applaus.

«Den klarte du bra!» gliste blondinen med skjørtet. «Er du kåt nå?» spurte en annen.
«Hehe, nå er jeg lettet som faen,» svarte jeg. Blondinen gikk rett på sak.
«Kan du runke for oss?» Jeg så fortumlet på henne. På dette tidspunktet burde ingenting overraske meg, men jeg hadde allikevel ikke forventet dette.

«Øøøøh, tjaa, kanskje?»
«Kom igjen ‘a!» sa en annnen. Jeg tenkte kort over dette, og kom frem til at jeg like gjerne kunne hoppe i det.
«Ok da.» Jentene gliste.
«Men da må alle dere være toppløse…» De så på hverandre et øyeblikk, men ble fort enige om å gjøre det.

Jentene satt seg fornøyde i sofaen, og plasserte meg i en stol rett i mot dem. De tok av seg topper og bh-er, og jeg satt der med ereksjon og 8 par nydelige pupper som stirret mot meg. En fantastisk situasjon.

De hintet med blikkene om at jeg skulle begynne. Jeg plaserte hånda på junior og begynte å stryke den, sakte. De fulgte meg spenning hver bevegelse jeg gjorde. Det tok ikke lang tid før jeg satte opp tempoet litt. Følelsen av å sitte der foran alle jentene og gjøre dette var helt ubeskrivelig. Jeg runket til jeg nesten kom, så roet jeg ned litt. Jeg la merke til at flere av jentene satt og strøk seg nedentil.
«Ingen har sagt at dere må ha hånda over dyna» sa jeg leende til dem.

De smilte tilbake, og puttet hånda innenfor skjørt og bukser. Jeg holdt det gående en stund i rolig tempo til jeg kjente at det nesten ble for mye. Da satt jeg opp farten og lot det komme utover hele magen i en orgasme så intens som jeg aldri hadde kjent før. Jeg sank sammen i stolen og så på jentene som satt der, våte i blikket og vred seg. De som hadde hånda i trusa kom, en etter en, mens jeg summet meg. Når alle var ferdige bare lo vi alle sammen. Det var en så pussig og intens opplevelse som jeg aldri før hadde opplevd.

Etter dette tørket jeg opp, kledde på meg og tok en øl til sammen med jentene før jeg gikk. Vi ble enige om å holde dette for oss selv, men samtidig huske det som en enormt spesiell aften.

Fransk fantasi

Sliten, vannvittig sliten og allerede møkka lei franskmennene. Turen ned hadde gått greit fram til Charles DeGaulle, men der starta helvete. Ignorante franskmenn, lange køer og en utrolig varme gjorde at forsinkelsene fyrte opp utålmodigheten som gnister i tørt krutt. Etter endelig å ha kommet gjennom passkontrollen, ut av det verste menneskemylderet startet det som virkelig skulle fortone seg som et helvete. Metroen stod. Ikke bare stod den, men den kom til å bli stående hele denne uka jeg skulle tilbringe i Paris. Streik, de jævla franskmennene streika igjen. Nesten 30 graders varme og ingen metro. Hundretusenvis av franskmenn ute i trafikken. Som små eksplosiver raste de rundt i trafikken og lett antennelige over å ha blitt rammet av sin egen streik.Da jeg flere timer forsinket, kom inn på hotellrommet, ramlet jeg om på senga og ble liggende, som en fille noen hadde slengt fra seg i vanvareDet tok en stund før jeg fikk samlet meg såpass at jeg kom meg i dusjen. Det hjalp. Fikk barbert meg, og jeg tok også høvelen et par tak over pungen.

Det er så godt. En nybarbert, glatt pung. Smurte meg inn med deilig lotion, og slang meg ned på senga igjen. Jeg hadde et flott rom med ett vindu og en balkongdør ut mot bakgården. Det var en sånn balkongdør uten balkong, men med et gjerde som man ofte ser folk henge teppene sine på når de skal luftes. Jeg trives med bakgårder. Det er ofte mer sjel i en bakgård enn på fasaden. Man kommer liksom mer under huden på stedet der man bor. Derfor hadde jeg også bedt om å få et rom med «utsikt». Denne bakgården likte jeg. Her kunne jeg sitte i vindusposten i timevis, røyke, la tankene flyte og se. Å se på folks gjøren og laden trives jeg med. En observatør uten deltakelse eller innflytelse. Naken lå jeg på rygg på senga og kjente trekken fra den åpne døra stryke over meg.

Kremen gjorde at det ble litt kjølig, men ikke kaldt. Jeg døste av, og forsvant inn i en fargesprakende drømmetilværelse. En mykt duvende kvinnestemme nådde meg, og i en døs registrerte jeg at den gjorde noe med meg. Jeg ble varm, og bildene tok andre formasjoner. Ansikter dukket opp for mitt indre. Ansikter av kvinner jeg hadde elsket. Pikken min ble varm, den fyltes, satte seg i bevegelse. Den strakk seg litt lenger, så videt den seg ut, og forhuden gled sakte tilbake. Rolig løftet den seg fra pungen for så å vippe rundt og ligge opp over magen min. Det var godt. Jeg kjente at det var godt, selv om jeg nesten sov. Med dovne hender tok jeg tak rundt pungen og kjente hvordan den skrukket seg i hånden. Kremen gjorde det nybarberte lemmet glatt og deilig å kjenne på. Pikken struttet, og det randt blankt fra den. Jeg dro en finger over hodet, smurte den inn med det blanke. Hele hodet, nedover den tilbaketrukne forhuden som lå på glansens underside, nedover skaftet, helt til den skrukkete pungen.

Hele pikken innsmurt. Jeg lå med hodet til siden og kom langsomt tilbake. Varm, kåt, og god. Jeg åpnet øynene og myste ut mot bakgården. Det sterke sollyset, reflektert i vindu og den lyse fasaden, blendet meg. Mens jeg lot blikket gli over villvin i blomst, rustne taknedløp og åpne vinduer ronket jeg meg selv rolig men med et godt tak rundt pikken. Det var en ubeskrivelig følelse….En kvinne står i balkongdøren sin midt imot, kanskje to etasjer opp. Hun røyker en sigarett, som sitter i et langt munnstykke, mens hun  ser på meg. Direkte og uten blygsel ser hun på meg. Røyker og ser. Jeg skvetter til, en liten sjokkbølge rammer meg, og blodet forsvinner fra pikken. I en brøkdel av ett sekund bestemmer jeg meg for å fortsette, ta utfordringen hennes.

For det er det hun gjør. Utfordrer meg til å gjøre meg ferdig. Ikke lenger alene for meg selv, men nå sammen med henne. Jeg blir kåtere enn noen gang. Varmen er mer intens enn noen gang før. Jeg brenner. Blodet fosser vilt og det brenner i meg. Jeg er nær ved å revne. Jeg ser på henne røyke. Hun suger i kraftig drag på munnstykket ekstremt vakker, med kraftig mørkt hår, skjørt, høye hæler på støvlettene og jeg legger merke til at hun puster tungt nå. Hun er kåt. Hun er  så vakker som kun franske kvinner kan være. Akkurat nå tror jeg at jeg elsker henne.Hun holder blikket mitt, viker ikke en millimeter, men jeg vet at hun også ser på pikken min. Jeg ronker hurtigere nå, hardere, og jeg kjenner jeg nærmer meg, vil ikke, men jeg greier ikke å stoppe, redd hun skal forsvinne, gå, at jeg har misforstått. Men hun blir. Ser på meg, stille oppmuntrer hun meg. I et fyrverkeri av en eksplosjon revner jeg, går opp i bue og all min kraft skytes ut av meg, oppover, og på meg. Jeg ser på henne. Sigaretten slukket. Hun ser på meg, smiler svakt og jeg vet at det blir en fantastisk uke i Paris.

Seansen ved vinduet

 

Endelig helg. Det var ikke måte på hvor lang den siste uka hadde vært. Allerede mandag morgen hadde Rita tenkt at det begynte på verst tenkelige måte. Klokka var bare sju, og allikevel hadde hun forsovet seg, siden de skulle på ekskursjon og måtte møte tidlig for å rekke bussen. Hun hadde hastet av sted, glemt notatblokka hun skulle ha med, tråkket i en diger vanndam på turen og følt seg generelt nedstemt hele dagen. Neste dag var labdag, og hun hadde selvfølgelig slitt der også. Dag etter dag slet hun på skolen, enten med kjedsomhet, glemsomhet, tretthet eller den dusten av en ekskjæreste – som hadde dumpet henne fordi hun ikke ville ha sex med ham. Ikke at hun angret på valget sitt; han avslørte seg som en kødd da han – etter å ha slått opp – fortalte alle hvor «prippen» hun var. Hva slags rykter ville han ikke ha spredd hvis hun hadde gjort som han ville? Hun svarte for øvrig med samme mynt; med å forakte ham og fortelle venninnene hva slags idiot han var, og lot ryktemaskinen gjøre resten av arbeidet. Innen kort tid var det få jenter på skolen som ikke sendte ham forkastelige blikk, og den støtten han fikk fra kameratene bleknet mot den forakten han møtte hos det motsatte kjønn. Hadde dette gjort dagene lettere? Fått tiden til å gå fortere? Nei. Hun hatet disse intrigene. Hun hatet sexpresset og skolepresset og alt som hadde med den videregående skolen å gjøre. Dagene sneglet seg av sted som lus på tjærekost, og når hun kom hjem ville mamma vente med oppgaver og formaninger av alle slag. Til slutt kom hun seg i seng slik at hun kunne sove litt før hun skulle stå opp tidlig enda en gang neste dag… Hun kunne ikke vente med å bli ferdig og komme seg ut i et litt friere liv; universitet, hybel, ny by, nye kjente, nye hobbyer. Slippe de mest kjedelige fagene, slippe de kjedelige lærerne, slippe å bo hjemme, slippe synet av idioten som ikke visste hvordan man behandlet ei jente…

 

Da ville hun heller hatt naboen som kjæreste. Han var alltid så hyggelig, så glad og snill. Ga henne skyss akkurat idet hun tenkte at hun ikke hadde lyst til å gå de tre kilometerne hjem. Sa seg villig overfor foreldrene til å «holde et øye med ting» slik at de kunne dra på langweekend og etterlate henne hjemme alene – Gud, for en deilig helg det hadde vært. Huset for seg selv og bare slappe av uten mas. Naboen hadde holdt et øye med ting, han – ved å la henne være helt i fred. De hadde vel mistenkt henne for å planlegge hjemme-alene-fest mens de var borte, men å skulle invitere en hel gjeng slik at hun måtte bruke to dager på å rydde og vaske var det siste hun tenkte på. Hun hadde rett og slett gjort ingenting. Sett TV, spist pizza, surfet på nettet, ligget en time i badekaret. Kunne ikke gjøre slikt til vanlig. Satte hun seg ned foran TVen kom det straks en kommentar fra hu mor om at hun sannelig måtte finne på noe annet enn å se TV hele dagen… badekaret hadde hun knapt kunnet fylle før det kom melding om at andre skulle bruke badet også, og at hun ikke måtte bruke opp alt varmtvannet. Nei, selvfølgelig var det ingen fest – og naboen hadde ikke brydd seg med hva hun gjorde, han gjorde aldri det. Spurte aldri om ting hun ikke ville snakke om. Han var en sånn type som hun ikke hadde noe imot, fordi han aldri var i veien, aldri for mye av noe, men var til stede som noe positivt. En sånn person som smilte til deg og vinket hvis han så deg, men ikke en sånn som måtte stoppe deg og prate med deg og generelt være irriterende. Han smilte alltid til henne. Det fikk henne alltid til å smile tilbake, nesten uansett hva slags humør hun var i. Hun ville heller hatt ham som kjæreste enn idioten i parallellklassen, så grei og snill som han var. Kjekk var han også… men hun kunne ikke ha en kjæreste som var så mye eldre. Så vidt hun visste var han singel; hun hadde i hvert fall ikke sett ham med noen, men det var ikke sjangs for henne, selvfølgelig. Hun tok seg i å tenke litt for lenge på det. Han var mer moden enn guttene på hennes egen alder, det var nok derfor hun hadde falt i den tankegangen; det var ikke nødvendigvis ham hun var interessert i – bare en som oppførte seg litt mer modent enn gutter på 18 år. Det gjorde selvfølgelig naboen, som var omtrent ti år eldre.

 

Endelig helg. Ikke alene, riktignok, men fri fra skolen, i hvert fall. Var hun heldig så hadde de voksne planer og ville la henne kose seg alene hjemme en stund. Hun åpnet døra og håpet på det. Hun ble ikke skuffet. Kaffeselskap i kveld og far på fisketur i morgen. Og hvis han dro ut, kunne ikke frua være dårligere; hun hadde invitert seg selv på skogtur med venner. Dermed ville Rita bli helt alene noen timer i kveld, og kanskje mesteparten av dagen i morgen. Takk, takk, takk, tenkte hun til de høyere makter som måtte ha fått med seg hva hun ønsket seg for helgen.  Timen for de gamles avgang kunne ikke komme raskt nok. Straks de hadde gått ville hun tappe i badekaret og legge seg i det varme vannet; helle oppi badesalter og virkelig kose seg så lenge at vannet begynte å bli kaldt.. Kanskje ta med en bok, til og med, og lese på mens hun lå der. Legge mobilen på skapet og la den spille musikk, dempe lyset.. nei, forresten, da kunne hun ikke lese. Okei, lyset på, men musikk måtte hun ha. Hun begynte å lage en spilleliste med avslappende sanger; alt fra Enya og Queen til Andrea Bocelli måtte være med, mens Live og Nightwish fikk bli værende til siden. I motsetning til resten av dagen – unnskyld, uken – gikk de neste to timene unna i en fei. Hun måtte vaske opp og legge tøy i vaskemaskinen mens de gamle gjorde seg klare til selskap, men tanken på badekaret og ensomheten gjorde det vel verdt det. Til slutt ble klokken seks og de forsvant ut døren med en mindre rekke formaninger enn vanlig; hun mistenkte dem faktisk for å ha snakket med naboen om forrige alene-helg, for de var mindre uvillige til å forlate og la henne passe huset etter det som måtte ha vært en samtale om at det ikke hadde vært noen uroligheter – knapt nok kommet en lyd. Tanken på denne samtalen var det første hun tenkte på idet hun tappet i badekaret. Naboen med sitt vanlige varme smil og sin myke stemme, som sjarmerte foreldrene hennes i senk og fortalte om hvor ansvarsfull hun var og at det ikke hadde vært noen forstyrrelser i nabolaget hele helgen.. det neste hun tenkte på var hvordan han berømmet dem for å ha slik en flink og veloppdragen datter… smart, sjarmerende, pen, velformet og sexy… Ai, akkurat det hadde han forhåpentligvis ikke snakket med dem om. Hun måtte flire. Men.. det gjorde ikke noe om han hadde tenkt det…

 

Hun gled ned i det skummende, glovarme vannet med bena først. Ventet litt til huden hadde blitt vant til varmen før hun sakte, sakte senket seg nedi. Duften av sitrus og sydhavet steg opp fra karet, og lyden av Queens «Who wants to live forever» spredte seg i rommet mens tankene hennes fløt hit og dit. Hun lå der lenge og kjente varmen fra vannet omslutte seg, kapsle inn kroppen i et herlig teppe som fant hver minste lille del av huden. Etter hvert satte hun seg opp og tørket hendene med et lite håndkle som hang på veggen bak henne, før hun plukket opp «Snømannen» av Nesbø. Hun var midt inni den og leste et kapittel før hun fant ut at vannet var så deilig at hun ikke ble i humør til å lese. Hun lot seg synke ned igjen og kjente vannet lukke seg over hodet. Kom straks opp igjen og la hodet bakover. Slappet av, gjorde akkurat det hun hadde ønsket i timevis, dagevis: Nemlig ingenting. Hun følte seg fri. Varm, avslappet, og fri til å tenke, si og gjøre akkurat det hun ville. Hva så om skolen var kjedelig, hva så om eksen var en dust? Hva så om naboen var for gammel for henne? Hun kunne tenke på ham allikevel; det var ikke forbudt å tenke, eller fantasere…

 

Det var forresten en god idé, tenkte hun.. og begynte å la fantasien løpe. Nå som hun hadde huset for seg selv og var uten forpliktelser, kunne hun fantasere og kose seg som hun ville. Hun så ham for seg. Lukket øynene og lot hendene gli over brystet. Fingrene fant de mest følsomme stedene og trykket hardere akkurat der hun likte det best. Den ene hånden strøk over de faste puppene, to fingre klemte brystvortene og sendte deilige ilinger opp i hodet. Det var faktisk veldig godt å klemme på dem… bedre enn å stryke dem varsomt. Hun var sjelden i humør til å kile seg selv; hun ble bare utålmodig av det. Den andre hånden gled inn mellom bena og fant straks den lille klumpen som hadde begynt å bli hard og følsom. Hun gned den taktfast frem og tilbake mens hun så for seg naboen uten skjorte. To fingre presset ned på den og gned rundt og rundt i sirkler mens hun hørte den grove stemmen hans i hodet. Like etter gikk det små rykninger gjennom henne, pusten gikk raskere, og hun kjente en varm følelse spre seg fra magen. Hun fortsatte å gni klitoris så hardt at vannet skvulpet over badekarkanten, og snart gikk varmen over til en mer intens følelse. Hun stønnet ut, fritt og høylytt, og så for seg at naboen ble kåt av å se henne komme. Han var sikkert en herlig elsker.

 

Hun kunne få hundre slike orgasmer om dagen, tenkte hun idet hun gikk ut av badekaret og pakket seg inn i et håndkle. Gjerne med hans hjelp. Hun kunne bare ligge på senga hans hele dagen og få den ene deilige orgasmen etter den andre, som perler på en snor. Han kunne få bruke hendene, og tunga, slikke henne til hun skrek av kåthet. Så kunne han få ta jomfrudommen hennes. Trenge inn i henne og knulle den uberørte fitta hennes med den store, harde pikken sin. Hun så seg i speilet. Hun var rød i ansiktet, mer av orgasmen enn det varme badet. Det var ikke tvil om at hun var kåt ennå. Hjertet hamret og fikk hodet hennes til å dunke. Hun tørket seg og lurte på hva hun skulle gjøre. Hun kunne saktens gjøre noe for å bli kvitt kåtheten; vaske opp eller støvsuge, kanskje lage mat… men hun hadde ikke lyst. Hverken til å gjøre noe annet den kvelden enn å slappe av, eller kvitte seg med kåtheten. Hun bestemte seg for å gå ovenpå og kjæle med seg selv litt til. Da trengte hun knapt å kle på seg, bare ta et tørt håndkle rundt hodet og en badekåpe for å unngå vanndrypp på gulvet. Hun så gjorde, og trippet opp på soverommet. Der dimmet hun lyset en smule og lot mobilen fortsette å spille musikk. Kastet dyna ned i fotenden av senga og gikk bort til vinduet for å stenge det helt. Der fikk hun seg en overraskelse.

 

Rita ble stående og måpe. Det var mørkt ute, og blikket falt straks på det opplyste vinduet hos naboen. Alt annet lå i et stummende tussmørke. Hjertet hennes sto stille og hun kunne ikke ta blikket fra vinduet, der naboen sto bak en ung, naken jente og presset henne opp mot vindusglasset. Jenta hadde rødt, bustete hår og blek hud – i hvert fall i forhold til ham. De var begge splitter nakne og det var liten tvil om hva de holdt på med. Hun sto halvt fremoverbøyd med et vilt uttrykk i ansiktet mens hun ble tatt bakfra med det som måtte være stor kraft, for hun ble dyttet opp mot vinduet og kastet frem og tilbake, slik at hun nærmest så ut som en filledukke. Rita hadde egentlig alltid tenkt på naboen som en øm og kjærlig mann… Det hun nå fikk se tydet på det motsatte. Han var hverken øm eller kjærlig; han tok jenta så hardt, så hardt at de bleke puppene ristet og hendene måtte holde mot vinduet for at hun ikke skulle dunkes rett inn i glasset… men det var ikke tvil om at hun likte det. Ansiktet hennes lyste av nytelse og lyst. Hun hadde et stort glis om munnen og skar grimaser som om hun prøvde å undertrykke høylytte skrik. Rita kunne ikke høre dem, men hun forestilte seg hvilke deilige lyder som fylte rommet i nabohuset, og ble bare kåtere av tanken.

 

Fingrene hadde for lengst funnet veien ned mellom bena. Hun spredte dem og begynte å kjæle med de ømme kjønnsleppene, skilte dem med to fingre og førte en tredje inn mellom dem. Opp og ned i den fuktige spalten gled langfingeren mens hun studerte paret i vinduet ved siden av. To små, mørke hager var alt som skilte husene, og vinduet lå så nært at hun kunne se hver bevegelse, hvert ansiktsuttrykk… og det var fantastisk spennende å se på. De sto og knullet opp mot vinduet i et opplyst rom mens det var mørkt utenfor – helt usjenert… hva hvis noen så dem? Tenkte de ikke på det? Var det kanskje nettopp det de gjorde? Det var gardiner i vinduet, jenta kunne trekke dem for hvis hun ville… hadde hun ikke tenkt på det, eller hadde hun latt dem være åpne med vitende og vilje? Rita fantaserte om at naboen hadde visst hva hun gjorde; at han visste at hun var kåt og lekte med seg selv i huset ved siden av, og at han hadde tatt med seg denne jenta opp på soverommet hvor han visste at Rita kunne se dem. Kanskje han ville vise henne dette – la henne se på seansen mens hun selv brukte hendene. La henne innbille seg at det var henne han pulte oppetter veggen på det opplyste rommet mens en annen kåt jente sto fastfrosset i huset ved siden av og så på. Stirret på. Med munnen åpen. Og fingrene på kjønnet.

 

Det gikk plutselig opp for Rita at naboene kunne se henne like godt som hun kunne se dem. Rødmen spredte seg som varme i ansiktet, og hun lurte et øyeblikk på om de hadde oppdaget henne. Hun gjemte seg halvveis bak en gardin, men måtte se mer… Det så jo så deilig ut. Hun lot en finger gli inn mellom kjønnsleppene og innenfor åpningen. Det var så trangt, så trangt.. hun hadde aldri hatt noe større enn én enkelt finger inn der… Men glatt var det, fantastisk glatt. Fingeren presset på og fortsatte liksom bare inn i den glatte kanalen uten at hun hadde tenkt over det…  Hun lukket seg rundt fingeren, strammet tett rundt den. Fingertuppen gled innenfor, og litt til, og plutselig hadde hun presset hele langfingeren inn så langt den kom og hun ønsket seg desperat noe større. En lengre finger, gjerne det.. kanskje hun skulle ha skaffet seg en vibrator, det hadde en venninne anbefalt. En pikk hadde også vært bra… En hard, stor pikk som kunne skli opp i henne, pule henne til hun hadde fått nok, og så forsvinne uten at guttene på skolen sladret og lo av henne i dagene som fulgte, uten noen av alle disse tingene som fulgte med sex som var så kompliserte. Naboen var ikke komplisert – ikke slik hun så ham for seg. Han var bare fantastisk. Og han hadde en hard, stor pikk. Uheldigvis brukte han den ikke på henne, men på den bleke, rødhårete i stedet. Rita ønsket at det var hun som ble pult i stedet. At det var hun som fikk pikken hans opp i seg. Hardt og taktfast. Hun så for seg at det var henne han pulte opp mot vinduet. Følte hånden hans gripe tak i puppen hennes og dra henne bakover mot seg. Hun kjente den steinharde manndommen hans gli opp i fitta og skli rolig ut igjen idet han dyttet henne fra seg.  Det var hun som ble presset opp mot vinduet og knullet bakfra; det bustete håret i vinduet var ikke flammende rødt, det var hennes blonde hår som ble rufset til av seansen ved vinduet; det var hennes bleke bryster som ble presset opp mot glasset, det var hun som smilte til en sjenert liten jente bak gardinene i huset ved siden av…

 

Herregud, hun tente på ham… hun hadde alltid sagt at bare en gutt som virkelig tente henne; en hun hadde lyst på, skulle få ta jomfrudommen hennes… Nå ønsket hun mer enn noe annet at det var hun som sto presset opp mot vinduet der borte. At det var henne han hadde invitert over til seg, lagd middag til og sett film sammen med, før hun endte opp i armene hans og lot ham kysse seg. At det var hennes tunge som lekte med hans og hennes brystvorter som ble harde av å kjenne hendene hans klemme på dem. Hvorfor kunne det ikke være henne? Hva gjorde det at de var naboer; at han var ti år eldre; at forholdet aldri ville fungert… hun ville ha ham, hun ville han skulle ta henne. Men han gjorde ikke det. Han tok henne – piken med det flammende røde håret – piken som fikk presset de bleke brystene opp mot vindusglasset mot henne og smilte og lo. Hun var overbevist om at de hadde sett henne, og at de gjorde seg til med vilje. Egget henne, lot henne se på, og nøt det.

«Grrrr!» knurret hun frustrert.

Hun var frustrert. Hun ville pules. Nå. Fylles opp. «Kjør noe opp i meg!», tenkte hun, mens hun hoppet og trampet i gulvet. Det var ingen andre i huset, så hun kunne trampe så mye hun ville. Hun flyttet vekten fra ben til ben, satte seg halvveis ned på huk og reiste seg igjen, prøvde ulike ting for å få presset fingrene litt lengre opp i seg. Hun dyttet dem inn. Knullet seg selv med flere fingre mens hun kilte seg over klitoris med den andre hånden. Strammet rundt fingrene med musklene igjen og igjen. Hun begynte å massere klitoris med den ledige hånden. Hardt. Presset og gned den frem og tilbake med flat hånd. Det dirret i hele kroppen, og hendene dirret. Hun gispet og sukket, helt ute av kontroll. Hun prøvde ikke engang å holde seg skjult bak vinduet; hun gjorde som dem – hadde seg for åpent vindu, vel vitende om at naboene kunne se henne. Orgasmen kom hurtig og gjorde hånden hennes våt og klissete, men det gjorde henne bare kåtere. Hun klynket desperat og ønsket mer enn noen gang at hun var i den rødhårete jentas plass. Naboen hadde snudd henne nå, og holdt henne opp fra gulvet mens han knullet henne. Gud, så godt det så ut.

 

Rita kunne knapt stå oppreist. Hele kroppen formelig hylte etter mer. Øynene sveipet lynraskt over rommet, på desperat leting etter noe som kunne slukke brannen i henne. Hvorfor hadde hun ikke et leketøy liggende? Blikket falt på en liten porselensfigur, og hun grep den uten å tenke. Stirret ut vinduet på naboens ansikt idet hun presset den opp i seg. Nå var det henne han knullet. Hun var så glatt nå at den kalde figuren skled opp i hullet uten problemer. Hun spredte bena og satte seg så langt ned på huk hun kunne uten å slippe nabohuset med blikket. Fitta klemte rundt den harde figuren idet hun dro i den og fikk den helt ut. Et lite gisp unnslapp henne idet den skvatt ut, og hun var sikker på at hun hadde kjent saftene renne fra hullet. Hun prøvde å presse den inn igjen, men bena dirret ukontrollert, og hun kunne knapt holde seg oppreist. Figuren ville ikke inn uansett hvor hardt hun presset på. Til slutt fikk hun den inn igjen ved å bøye seg fremover mot vinduet. Slik var det hun hadde stått, jenta naboen hadde pikken sin i…

 

Det gikk for henne igjen; hun kom så hele verden ristet. Hun hikstet etter luft og fortsatte å knulle seg selv «bakfra» med porselensfiguren. Hun fortsatte til hun ikke kunne holde seg oppreist lenger. Da grep hun tak i vinduskarmen og holdt blikket på paret i nabohuset. Han knullet henne i et desperat tempo mens han holdt blikket ut vinduet i Ritas retning… like etter falt tempoet i knullingen deres til null og de ble stående og kysse hverandre. Rita så for seg hvordan han hadde hamret seg i bunn på jenta til det gikk for ham og han sprutet i henne. Idet fittemusklene hennes presset ut porselensfiguren fikk hun et bilde på netthinnen av lemmet til naboen i figurens plass. Han skled ut av den trange grotten og stønnet idet han forlot varmen hennes. Hun hadde latt ham sprute inni seg – hun gikk på pillen, så det var greit. Nå hadde han trukket ut pikken etter å ha fylt henne med sæden sin… oppgaven gjort, og mannen var ferdig med å bruke henne. Rita førte et par fingre innenfor den ømme åpningen hun hadde knullet med en improvisert dildo, og det var nesten som at hun kunne kjenne naboens safter sildre fra hullet…

 

Etter seansen ved vinduet ble hun stående og puste tungt. Prøvde å få kontroll over følelsene og hjerterytmen. Reiste seg opp og rettet på badekåpa.. kjente hvordan hele underlivet hennes knøt seg i en herlig, våt følelse. Hendene hennes var glatte av safter og selv gulvet var ikke tørt. Hun så ut vinduet og fikk igjen øye på de to i nabohuset. De hadde begynt å kle på seg og var tydeligvis ferdige, men det var visst ikke uten grunn at Rita hadde mistenkt dem for å la henne se på med vilje… før de gikk kunne hun ganske tydelig se den rødhårete jenta vinke ertende til henne.

 

Hun kastet porselensfiguren bort på senga og bestemte seg der og da for én ting: Hun skulle definitivt skaffe en ordentlig vibrator snarest mulig.

 

  Alene hjemme

Det var en sein sommer kveld,stillheten hadde senket seg ute,hørte bare en bil som passerte i ny og ne..
Det var vel på tide og ta kvelden tenkte jeg,så jeg gikk opp i 2.etg og in på soverommet,gardinene blåste i den svale vinden..jeg satte meg på sengekanten kledde av meg til jeg var helt naken,jeg kjenner jeg er kåt,og siden jeg var alene hjemme så måtte jeg jo ordne meg på best mulig måte selv..så jeg tar frem en liten og en stor vibrator..legger meg ned og stryker den ene hånden over kroppen min,over brystvortene som begynner og bli rimelig stive nå..mmmm..fører hånden videre ned mot fitta mi,fører en finger forsiktig over leppene,deilig tenker jeg..sprer de og kjenner jeg er våt,lar fingrene gli med deilige bevegelser over klitten..åååå gud hvor kåt jeg er..fingrene glir ned og inni meg..jeg gir fra meg et lite stønn i det jeg fingrer meg sjøl..fingrer litt fortere og fortere,saftene blir presset ut når jeg fører fingrene inn i den trange fitta mi..åååå…

Jeg stryker hånden over kroppen min,brystene er rå stive nå,jeg klyper og drar litt i de..mmmm..fører fingren til munnen min og smaker på mine egne safter,deilig!!

Tar frem vibratoren nå og stryker den over brystene,deilig og kjenne den vibrerer over mine stive vorter…fitta er klar for den nå..jeg sprer beina og gnir den godt mot den våte fitta..mmmm..jeg vrir meg av nytelse,og fører den forsiktig i meg med deilige små raske bevegelser..inn og ut..inn og ut..aaaahhhh..nyter det hele fult ut..massere klitten med den andre hånden mens vibratoren gjør sin jobb i meg..hører det skvalper av fitta,våt som et uvar..mmmm..vil ikke komme enda,vil nyte det hele litt lenger..jeg tar ut vibratoren fører dem opp til munnen og sleiker på den..mmmm..deilig..
Setter meg opp på kne og trer meg nedpå den andre dildon og rir den samtidig som jeg masserer klitten ååååå er så kåt!!

Og plutselig når jeg ligger der og nyter meg sjøl og med fantasiene i full sving,så ringer mobilen,det var min venninne,ja ja tenkte jeg,må jo svare..Hallo sier jeg med med en tydelig opphisset stemme:)..»det er bare meg »,hei snuppa sier jeg tilbake,hun beklaget bare for at hun ikke kunne komme til meg den kvelden..-det går greit sier jeg,sjølom jeg kunne tenkt meg og ha deg her nå,»hva driver du med,spør hun»,-koser med meg sjøl svarer jeg..Vil du hjelpe meg spør jeg,»ja svarer hun»..hun skulle gjerne ønske hun var hos meg nå,»ligger du godt snuppa»spør hun,-ja svarer jeg..jeg tar frem dildoen igjen og bruker den godt på fitta nå,mens jeg har henne på høytaleren på mobilen..hun sier hva hun ville ha gjort med meg hvis hun hadde hvert der,og det gjør meg sprø..jeg stønner og nyter det hun sier til meg..dildoen går fortere og fortere,mens jeg hører hun sier at hun slikker min våte glatte fitte og små biter og suger hardt på klitten min,åååå så deilig,jeg kommer snart nå snuppa,sier jeg,»

Jeg elsker fitta de vennen,sier hun,la meg få kjenne du komme i min munn,tunga mi leker godt med klitten din nå,fører et par fingre godt inn i deg,kom da vennen sier hun,fingrer deg fortere og fortere,stimulerer g-punktet ditt,vil go fitta mi sprute for meg i dag..ååååå herregud tenker jeg,hvor go du er..åååå jeg kommer nå snuppa..kjenner det rykker til i hele kroppen i det jeg kommer..aaaahhhhh…ååååjaaaa..så deilig..mmmm….ligger stille et lite øyeblikk,føre jeg sier,takk for hjelpen snuppa,neste gang får du komme hit og gjøre det på ordentlig..»ja sier hun,lover deg,-mmmm deilig sier jeg,det ser jeg frem til og jeg skal love deg at du skal få det like godt som jeg har hatt det nå..vi avslutter samtalen..

Jeg ligger bare og nyter det hele en stund og lar tankene og fantasien gå sin gang..og det gjør meg kåt igjen..brystvortene er stive enda og kroppen er full av gåsehud..mmmm..drømmer meg bort igjen og gir meg selv en deilig orgasme til,med hjelp av fingrene godt plantet på klitten og fantasien..mmmm..

 

*** Onani Samling del 1 ***

Sjekk også

Leketøy

Leketøy : I blokken midt i mot min bor det en mann. Han liker å …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *