søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Første gang / Den første gangen

Den første gangen

Den første gangen :

Først av alt vil jeg sette pris på å tilby et sted hvor vi kan formidle våre følelser og private liv til hverandre. Dette var desibaba som forandret livet mitt og åpnet meg en verden av nytelse. Det var tre måneder siden, før jeg var en komplett jomfru. Å være i den strenge pakistanske samfunnet, frem til fylte 27 hadde jeg aldri rørt en jente. Men med høflighet fikk jeg endelig kvittet meg med jomfrudommen.

Før du starter må jeg fortelle at jeg ikke vet om andre historier, men dette er mitt sanne historien. Først vil jeg presentere meg selv. Mitt navn er … … .. Vel bare la det være stolte paki. Jeg er 27, 5’10, godt bygget (jeg har gjort bodybuilding siden 18 år) virkelig farge, jet-svart hår og øyne, jeg liker hår på kroppen min har jeg en hårete brystkasse og et kontrollert skjegg med spissen slått mustache. Jeg er en programvare analytiker og jobber i et software selskap i Karachi, Shahra-e-Faisal.

Siden min barndom har jeg vært tiltrukket mot sex. Jeg hadde mitt første masturbering i en alder av 11 over erotiske klassen lærer. Siden jeg sluttet frisk, jeg kan masturbate flere ganger etter hverandre, men dessverre har jeg vært eneste masturbating til nå og aldri fikk en sjanse å ha en ekte sex. (De som bor i Pakistan kan forstå hvor vanskelig det er her for å få en gratis sex liv). Men det var inntil tre måneder siden, da «Hina» skrevet inn i kontoret mitt og livet mitt også.

Hun var en MSC datavitenskap, og Man! Hun var Dam erotiske. La meg ta et bilde av henne. Hun var 24, 5’4 «høyde, hvit farge med Dimples på hennes damer og en 36-29-34 tallet (tro meg jeg har målt det selv). Hun har store brune øyne og lange lyse brunt hår, som når opp til henne juling. Hennes rumpe var et par perfekte runde buttocks, samme som ass; hennes bryster var av den perfekte runde form, akkurat som om to store grapefruits plassert sammen. Senere kom jeg til å vite at hun gjorde yoga regelmessig for å holde henne opp. Jeg har aldri sett noen annen dame walking liker henne. Når hun går, bakfra bare hennes buttocks forsiktig flytte opp og ned mens baksiden forblir rett. Og ser fra foran hennes bryster vibrerer med alle trinn mens perfekt flate magen gjenstår fortsatt.

Hun kom på kontoret om seks måneder siden. Vi har andre jenter også, men jeg var heldig at hun ble tildelt på kontoret ved siden av mitt. Av natur er jeg edru, særlig foran jenter. På kontoret mitt har jeg utviklet omdømmet til en herrer. Det er grunnen til at jenter i mitt kontor føler enkelt med meg, og så deretter Hina var rolig med meg siden den første uken. Men etter ca 0ne måned ting begynte å skje, som endte i endring mitt liv.

Før han kom til Hina i samme firma den tilstøtende rom på mitt kontor ble brukt som posten plass, etter at den ble tildelt som hennes kontor og posten rom. Den dagen jeg forlot min stol å velge en fil fra posten uten å realisere det nå rommet hennes kontor også, jeg bare åpnet tåke glassdør uten banker. Og hun var der, sittende på sin stol med rett rygg og bryster reist ut Rubbing siden av henne venstre boob med hjelp av en penn i sin høyre hånd, mens hennes dupatta (et stykke tøy) legges på henne fanget. (Det er samme som litt tid mens du arbeider vi starter Rubbing våre pannen, men det var det ikke forgrunnen hodet, det var hennes venstre boob). Mine øyne bare rullet og stickled der pennen ble berøre henne boob. Det var så fort for oss begge at to eller tre sekunder vi stoppet på våre posisjoner. Så med en flash av lys hun plassert henne dupatta tilbake på sin plass. Jeg kom ut av sjokk og med tom tankene jeg tok filen ut av skapet. Mens du går tilbake jeg samlet meg mot og sa «det er varmt i rommet». Hun ble sittende på sin stol som en jente fanget etter pissing i hennes truser. Med et rødt ansikt hun bare klart å si «Det stemmer … … den … … det er».

Neste dag var det noe annet. Denne ganger mer ødeleggende. Sjefen min ringte meg for noen ting, var hun allerede der står foran sjefen, notere sin dictation på en notatbok. Mens dictating sjefen singled meg å slå på lyset. Knappen var over hodet hennes. Jeg gikk rett bak henne til å slå på lyset. Og det var det øyeblikket øvrig hun droppet henne blyant. Hun umiddelbart bøyes ned for å plukke den blyant og med at hennes buttocks flyttet ut og kolliderte med min foran delen. Jeg ubevisst plasserte hendene mine på ryggen for å stoppe henne. I en million av et sekund vi innså at dette ikke var en god posisjon å være i. heldigvis min sjef var opptatt i sin datamaskin, og ble ikke ser på oss. Igjen med en flash av lys hun stod bak og jeg fjernet hendene fra henne tilbake. Men pilen var ute av baugen. Hun var igjen rødt og jeg var gult. Fordi jeg trodde hun skulle dask på ansiktet mitt. Men straks vi innså at det ikke var noen som skyld. Så vi sa til hverandre «Auuu … .. Aaaaa … … … Så … Beklager .. Sorry».

Med disse to hendelser vi ikke kunne foreta en øyekontakt i en uke. Men så var det min tur til å slå red. En dag i mitt kontor var jeg lese ut av en historie som lastes ned fra desibaba internettside. Historien var kult, og jeg følte varmen i mitt verktøy. Å være mer komfortabel Jeg tok ut pikken min undertøy med min pese fortsatt på. Plutselig Hina angis i m kontor. Å skjule det jeg umiddelbart plassert en fil på min foran delen. Hun sa, hei! Jeg forlot min fil på kontoret i går, sjefen trenger det en gang, da hun så rundt og mann! Filen ble på fanget. Jeg har aldri realisert hva hun skal gjøre. Hun hurriedly plukket opp filen, og det var min kuk fullt reist. Jeg ble sittende som en tosk med primed bulging ut av glidelås og skal klart angi det jeg var opptatt i. dette tidspunktet jeg ble rød, og hun bare gikk bort å si «Dets varme i rommet». Jeg sto og dro til vaskerom å løsne selv. Igjen jeg forlot utskriften av historien på bordet og når jeg kom tilbake var det en setning om det «Jeg er overrasket.

Etter dette jeg endelig bestemt å Finsk spillet på denne måten eller den måten. Vi arbeidet en ett kombinere prosjektet. Prosjektet ble anta skal inn på lørdag, men jeg forsinket prosjektet og sjefen gjort både av oss til å komme og jobbe på søndag. Begge av oss skulle komme ved 12 o’clock i morgen. Neste dag kom jeg tidligere. Jeg lastet ned noen karer bildene viser sine enorme Dicks fra desibaba arrangert dem som skjermsparer på Hina datamaskin. Ved 12 hun kom og startet sin datamaskin, etter noen minutter gikk jeg i hennes rom og sitter foruten henne jeg begynte å diskutere prosjektet. Noen minutter gikk bort og skjermspareren stared med en komplett naken fyr blinkende hans enorme kuk og ser stolt i våre øyne. Nå var det et fullstendig stillhet begge to gazing skjermen, så det var ingenting annet enn en Microsoft-logoen. Hun har aldri forstått hva som skjer. Og så sa jeg «nå! Jeg er overrasket. Hun umiddelbart presset nøkkelen men arrow var ute av baugen. Jeg sa «sin ok Hina! Jeg forstår at alle har rett til å se hva han / hun liker. Hun prøvde å si noen ting, men jeg kuttet i mellom og sa «kom igjen Hina sin ok, er det ingenting å skjule hva u vil, minst det beviser at ura vanlig jente». Med angrily stemme sa hun, «ok kan u fortelle alle hva u like» og jeg sa «ja, jeg kan fortelle akkurat nå». Jeg samlet alle mine mot, stod opp, gjorde henne stå og plasserte hendene mine på hennes midje og sa «Jeg liker u». Hun var egentlig ikke ventet dette. Hun prøvde å trekke meg vekk, men jeg rullet hendene mine rundt henne og sa «Hina jeg kan se sult i dine øyne, så du kan se i gruva, hvorfor don’tu lytte din egen såle, u sånn og ønsker dette, gi meg bare tre minutter, vil jeg la u hvis jeg ikke kan bevise at jeg er riktig «. Hun holdt seg helt med en tilstand av nøling. Dette mente jeg var tillatt for tre minutter å gjøre det noen gang jeg liker.

Nå var det opp til meg om jeg kan gjøre henne varmt nok til å ha tid i mitt liv. Så forsiktig jeg slått henne og grep henne fra baksiden. Hendene mine på hennes magen og brystet trykkes med ryggen. Første jeg sprayet noen varm breaths på sin nakke, og deretter forsiktig kyssingen hennes nakke jeg nådde opp til hennes høyre øre, jeg tok den myke delen av øret i mellom leppene og deretter forsiktig begynner å bite på den. På samme tid første jeg holdt på massaging på hennes magen deretter plasseres min midten finger i hennes navle og starte vibrerende det. Innen den tid min verktøyet var varmt nok til å merkes med henne, jeg justerte meg slik at min pikk ble plassert rett mellom dalen av hennes buttocks. Med at jeg begynte å flytte opp og ned slik at min pikk startet reiser i kanal mellom to buttocks. Og jeg følte at hun ubevisst forsøkte å fange min pikk av krympende henne buttocks. Etter et halvt minutt begynte jeg våt kyssingen på hennes hals og flyttet hendene mine rundt henne boob. Jeg bevisst ikke rørt hennes bryster så begjær kan øke, her første gang hun mummed. Den gang var passerer fort. I siste øyeblikk jeg slått henne og sakte hugged henne. Hennes øyne forble lukket hele tiden. I stadig større press, nå hennes bryster berøre brystet, mine lepper plasserer våte kyss på hennes kinn og lepper. Jeg endelig lagt hendene mine på hennes runde juling; første jeg massaged der og da begynte kilende og slapping i. Dette gjorde henne vill, hun gjorde sitt beste for å skjule sitt begjær og følelser, men hun skjelver.

Endelig 3 minutter var over. Jeg sakte løsnes mine grep, tok et skritt bort og sto infront av henne. Hun var skjelver med søte på hennes panne. Jeg så rett i øynene hennes. Det kan jeg så den ytterste sult av begjær, men hun var redd for ukjent. Noen sekunder gikk bort, og jeg trodde jeg har mistet henne. Så jeg sakte vendt seg bort og begynte å gå tilbake. Jeg følte jeg overga seg den Burrlen. Jeg gikk bort, plutselig noen en garbed min lille finger, hvem, men Hina. Deretter var det en stemme langt fra hennes eget «behage … .. Vennligst ikke gå … …», Yaahooooooo, jeg vant, jeg vendt seg bort med en tilfredsstillende smile, hun ser mot meg med tårer i øynene hennes og Dimples på henne kinnene. Uten å si et ord jeg hevet hendene mine mot henne, med nøling av et sekund, hun rushed mot meg og gikk ned i armene mine. Jeg stilte henne i mine hender. Hun grep henne bena rundt livet, med hennes bryster trykket med brystet hun plassert henne våte lepper på ansiktet mitt, hver der.

Det ble starten på en ny verden for oss begge. Vi to var presser sammen som en kropp. Jeg plasserte min tunge i sin munn og rubbed med sin tunge, det var en merkelig følelse, første gang i mitt liv. Selv om vi begge var det første gangen i våre liv, men det mente at innholdet var å fortelle oss alle ting. Hun overførte henne Awa i munnen min, og da jeg returnerte den tilbake. Jeg sto henne på gulvet, jeg så dype kjærlighet til meg på ansiktet hennes. Jeg flyttet henne glidelås og løfter henne skjorte, ved å øke hennes hender i luften hun hjalp meg med å fjerne henne skjorte i en forekomst. Vet hun var foran meg med ut skjorte. Den hvithet av hennes kropp gjorde meg sint. Hun hurriedly flyttet hennes hender for å fjerne henne bra, men jeg bestemte meg for å erte henne. Jeg holdt henne hendene og sa «ikke la det være min glede». Jeg plasserte min munn på henne bra, ved å flytte den med min teethes jeg begynte å dra det. Det bra var godt festet. Det tok meg litt tid og mellom tennene holdes på skrape hennes bryster. Hun likte denne teasing og holdt på moaning høylytt. Endelig bra ble fjernet.

Man U-Man! Jeg hadde aldri sett en så vakker bryster før. De var for perfekte runde form stående som en kjegle med en rosa tit på topp. Og for å drepe noen ett var det en molo på hennes høyre boob. Synet av molo gjorde meg sint, jeg begynte kyssingen fra hennes panne med kyssingen alle ting på ansiktet hennes begynte jeg ned ord fra kinn mot hennes bryster. Med hendene mine trykke og realisere sin buttocks, så jeg kom i mellom de to bryster, hun trykket hennes bryster fra begge sider. Hennes puppene var rørende ørene. Jeg plasserte hendene mine på dem med tommelen på tit og hånd rundt hele boob. Jeg trykket så hardt at hun begynte shouting. Jeg begynte å suge henne puppene, hun plassert henne hendene på hodet mitt trykke den mot henne. Med hendene mine fortsatt om jeg nådd i hennes naval og satt min tunge. Som jeg vibrated min tunge hun shivered. Denne gangen Hina stått meg og unbuttoned min skjorte. Seeing min hårete brystkasse hun plassert henne hendene på den og sakte flyttet dem rundt. Plutselig hun fanget noen hår og trukket dem med et rykk, med en pinching smerte jeg ropte. Men det føltes godt. Da hun plassert hennes lepper på brystet, plassere våte kyss hele hun gjorde dette på nytt, denne gangen med henne tennene, mann det var bra.

Mens hun var bite på puppene jeg lagt hendene mine på hennes shalwar strengen (azarbun). Jeg forsiktig untied strengen. På den tiden hun var på min naval, jeg prøvde å fjerne henne shalwar men hun ubevisst grep den, så å gi henne tillit Jeg åpnet min glidelås og droppet min Jeans og undertøy til mitt ankles. På å bli realisert min fanget pikken spring ut og startet homing mot henne. Jeg tror hun så en bare pikken første gang i sitt liv, fordi hun slått rosa og umiddelbart skjule ansiktet med sine hender. Heldigvis dette gjorde henne shalwar å rullgardin som hun holdt på en stund. Herregud! Hun var ikke på seg noen ting under shalwar. Jeg vil aldri glemme den første visningen av hennes fitte i livet mitt. Hun var barbert like over leppene hennes fitte, mens over var veldig bra lined silkeaktig hår. Jeg var glad for å se fuktighet spredt fra fitte leppene til tilstøtende bein. Da hun innså det plutselig eksponering av hennes nedre del, hun snudd røde form rosa og umiddelbart forsøkt å plukke opp shalwar men det var for sent for henne fordi jeg raskt plassert min fot på den. I forsøket på å skjule henne selv hun endelig fanget meg og plasserte hennes hånd på mine øyne. Gutter og Gals! … … Hun var en ekte desi jente. Mann! Jeg følte meg som i himmelen. Jeg fullt hugged henne. Vi var som en brikke fra våre lepper til tærne. Hennes lange silkemyke hår var på mine skuldre, min pikk trykket med henne på magen og hennes bryster med mitt bryst, jeg sakte massaged henne og hun holdt på kyssingen halsen min. Jeg sakte flyttet hendene mine til åsene i hennes hofter, jeg følte dyp sprekk i mellom. Etter noen tid følelsen hennes myke hip jeg plutselig slapped der. Hennes hofter vibrated og hun litt på skulderen.

Nå var det tid for den endelige show. Jeg langsomt bortsett henne med hendene mine på hennes skulder jeg så i øynene hennes med en melding og et spørsmål. Forståelse mitt ønske hun lett smilte og snaped øynene hennes i Affirmation. Jeg grep henne venstre hofte med min høyre hånd og hun plasserte sin hånd på ryggen vi gikk mot sofaen. Jeg plasserte henne med ryggen med sofa og bena på gulvet. Jeg sakte åpnet hennes ben, og det jeg så et nært bilde av hennes fitte. Jeg var stolt av min flaks så Hun var totalt jomfru. To lepper av fitte ble hardt presset sammen som de skulle aldri vært åpnet før. Men jeg var overrasket over å se en stor clitoris som ble bulging ut mellom fitte lepper (senere hun fortalte meg det fra svært barnet hette hun aldri rørte henne vagina, stedet hun bruke til massasje og trekke hennes clit når noen gang følt kåt).

Som jeg holdt clit mellom fingeren og tommelen hun følte en dust og laget en høy lyd «aaammmm …» hennes vagina var allerede våt nok til å ha en tur. Jeg ga min pikk i hånden og spurte henne om å holde den på mål, jeg krysset hennes ben runden min midje, hennes andre hånd på skulderen. Før hadde min første helvete av livet ga jeg et dypt kyss på hennes fitte. Jeg trakk hverandre slutten leppene hennes fitte og hun plassert min pikk spissen mellom leppene. Jeg endelig satt meg begge hender på hennes bryster og reist puppene. Jeg spurte henne til å smile, som hun gjorde jeg kysset på smilehull og deretter plasseres mine lepper på hennes lepper. Og så snart våre tunger møtes Jeg ga full man støte til min kuk, med våre lepper fortsatt sammen hun gjorde en høy «aaammmm … ..», med to eller tre presser min stang var fullt i.

Hun tok dype breaths, med pikken fortsatt inne Jeg så dråper blod dripped ned, jeg hugged henne fullt trykkes sammen vi bodde der i et minutt eller så. Og så begynte jeg å og Fro bevegelse med jevn passe. Hennes bryster var å flytte opp og ned, jeg holdt henne livet mitt bevegelsen var slik at min pikk helt kommer ut, bare mellom leppene av vagina og deretter går den helt i min skam hår berøre hennes hår. Vi sitte der i 10 minutter og hun sa noen ting skjer med henne. Hun pinched hennes negler i brystet og strammet henne ben rundt meg, hun kom og så ble I. På toppen av spenning hennes bryster var i hendene mine og våre tunger sammen. Så ble det i serieopptak med jerks etter jerks vi kom sammen. Vi hugged hverandre, med pikken fortsatt Inside vi falt ned på gulvet, vi ble trykket samtidig som en kropp. Oppbrukt som faen vi var i samme posisjon og følte sover.

Sexmoter

Sjekk også

Ferie tur med lise

Ferie tur med lise Jeg er gift med Lise og vi har to barn. Sist …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.