søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Hetero / Sexfantasi
Vi kyssa frem og tilbake alle tre, strøyk på hverandre, runka, onanerte, og stønnet.

Sexfantasi

Sexfantasi :

Del 1

Dette hendte for en stund tilbake. Jeg hadde vært på en festlig greie med noen kollegaer, men kvelden var igrunn ikke SÅ festlig at jeg gadd bli der særlig lenge. Så jeg tok med meg en av kompisene mine blant kollegene, for å stikke på et annet utested og møte noen venner som var ute.

Blandt disse var en fyr jeg mang en gang hadde rota med. Han var et gøyalt leketøy, men han var mest av alt en kompis. Han hae vært utro mot dama si med meg, og selv om jeg ikke visste om det da – det var ganske tidlig i forholdet både med den nye dama hans, og med meg – så synes jeg ikke det var så innmari kult i etterkant. #Utroskap er noe jeg simpelthen liker dårlig.

Vel fremme på utestedet ble jeg tatt imot av mange armer og fikk en øl raskt servert i hånda, kyss ble plantet på kinnene mine, og gleden var stor. Damen som var eksleketøyets nåværende leketøy ga meg stort sett the stinky eye. Jeg overså henne. Jeg visste jeg så fantastisk ut denne kvelden, med tettsittende drakt, oppsatt hår, og lekker styling. Hun visste jeg hadde vært bortpå fyren hun styra med, og han overså meg absolutt ikke. La oss kalle han Vestkantsleiken. Jeg skjønte godt om hun ble sjalu, det ville jeg antagelig ha kunnet bli selv.

Jeg stod ute og tok en røyk, lukket øynene under varmelampen, og nøt lyden av snø som falt mot bakken. Plutselig står damen bak meg, med en spiss stemme og spurte om hun kunne låne lighter. Hun smattet på siggen sin, skulet litt, målte meg, før det smalt ut av kjeften hennes; «Jeg er jævlig direkte, bare så du vet det. Vestkantsleiken liker deg. Jeg puler på han. Jeg vet du har pult han og. Så hva er greia, liker du han eller?». Nesten litt satt ut av blikket til jenta foran meg, men litt konkurranselysten, følte jeg etter hva jeg egentlig ville. Jeg kunne gjøre kvelden kvalm, eller jeg kunne leke hennes nye bestevenninne. Jeg valgte ingen av delene. «Vet du, jeg har kjent han lenge. Jeg vet han puler på deg.

Jeg liker han godt, han er en kompis, og jeg har ikke for vane å ikke like mine venner. Men jeg er ikke ute etter han, og det er lenge siden jeg pulte på han. Du trenger ikke føle noe konkurranse i meg.». Hun nikket, nesten som om hun forventet at det skulle komme et stort «Meeeen,…». Da jeg fortsatte å holde kjeft, med et smil lekende på leppene mine, myk i blikket, virket det som hun ble litt usikker. Hun hadde kommet ut her med slosshansker, og så var det ingen arena å sloss på? Det virket som hun gikk et par runder med seg selv, men til slutt smilte hun. Hun kjøpte det jeg sa. Skeptisk, men velvillig til å tro meg. Vi småpratet litt, og så ut av det blå slo hun luftet ut av meg igjen. «Du er dritpen», sa hun og tok et overraskende fast grep om kinnbena mine og kjaken min og snudde ansiktet mitt som om jeg var en utstillingsdukke, «jeg driver med sminke og du er seriøst dritpen.» Så slapp hun meg, og fortsatte å prate om løst og fast. Jeg følte jeg muligens hadde undervurdert den spede, lille jenta som stod foran meg. Denne lille saken hadde tæl. Og ikke lite, heller. Hun var en pitbull i femini og slank forkledning. Hun visste hva hun ville, og sa ikke unnskyld i prosessen.

Vel inne var det øl, mer øl, en og annen shot. Da jeg kom ut av dobåsen, stod jenta der. Sperret utgangen. Så på meg med et blikk fylt av triumf, konkurranse, og oppfordring. «Trekant. Vi vil ha trekant med deg. Vestkantsleiken liker deg. Jeg liker deg jeg og, du tenner meg. Det er noe med deg.» Det var ikke noe spørsmål i setningen hennes, det var mer en statement, en konklusjon. Jeg stirret på henne og så lo jeg. Ventet at hun skulle le med meg, men det gjorde hun ikke. Hun mente det. Jeg momlet slukøret noe om å tenke på det, før jeg jogget ut til de andre, og hev meg inn i armkroken til min homofile bestekompis. Stirra ham i øya, og sa med bedende øyne, «hun vil ha sex med meg, jeg vurderer det, jeg har blitt gal og du må få meg til å bli fornuftig igjen!».

Lang historie kort, fristelsen var der, jeg var nysgjerrig, jeg ble pirret. Vestkantsleiken dro oss alle med på nach, og gjorde det klart for meg han ville ha meg med, også fordi han ville «kose seg» med meg og henne. At jeg skulle tenke på det. Jeg var en blanding av full, kåt, livredd, dødsnysgjerrig, forventningsfull og mer livredd da vi alle hoppet inn i taxien, og kjørte de lange ti minuttene til leiligheten. Jeg så på trærne og bygningene og Majorstukrysset som jogget forbi utenfor ruten, og følte meg mer ubesluttsom enn en alkis som blir tilbudt sprit etter å ha sjekket inn på rehab… Hadde jeg visst hva som ventet, hadde jeg antagelig kaldsvettet hele taxituren.

Del 2

«Ikke vær så sjenert, da», sa hun, og strøk meg over håret mens Vestkantsleiken kastet et skrått blikk på oss mens han helte opp drinker til nashpielgjengerne. Jeg fikk en drink plassert i hånden, jeg bånnet den raskt, og kastet et blikk rundt i den store leiligheten. Det var kun hun og jeg, resten var menn. Jeg følte blikkene på kroppen min, tok hånden hennes, og trakk henne med meg til balkongen. Påskuddet var røyk. Jeg lempet meg ned på en stol en så opp på henne. «Er du alltid så direkte og gogetter du?», spurte jeg, nesten matt. Jeg var så vant til å være den som jaktet, eller være den som spilte for å bli jaktet, men det var alltid jeg som hadde kontroll. Denne dama her uppet gamet mitt, og jeg ble småskremt av henne. Hun var så sart i utseendet, polert hud, lang hals, unge trekk, og snakket som en sjømann. Hun flirte av spørsmålet mitt. «Nei, jenta mi… jeg vil bare ha deg», og så skrevet hun over meg, satte seg på meg, tok et fast tak i nakken min, og kysset meg. Jeg svarte. Hun var deilig. Vi satt sånn en stund, til kollegaen min kom ut og nesten mistet glasset i forbauselse da han så oss.

Tre drinker senere. Folk begynte sovne, noen hadde blitt kastet ut, hun og jeg hadde tafset i sofaen, Vestkantsleiken våket over oss som en boyguard, ingen turte prøve seg på noe, men det var tydelig flere hadde blitt tent av det som utspilte seg. Derav noen utkastninger. En drink til, og hun og jeg var i dusjen. Pupper møttes, såpeskummet fungerte som en slags teppe for en overraskende blyg NA. Jeg stønnet i det leppene hennes traff nipplen min, tunga sirkulerte, hun bet lett. Vi shavet hverandre, utforsket. Skamlepper ble delt, klitoris ble funnet, massert. Hun kysset seg vei, smakte, sugde, slikket seg ned magen min, ned lårene mine, og sank på kne. Jeg lukket øynene og bøyde hoddet lett bakover, mens vannet rant ned kroppene våre og hun lekte med fitta mi. Brått stod vestkantsleiken i døren, med stiv kuk, og et lurt smil. Han snek seg inn bak meg, hun smilte opp til han. Han tok et mykt grep om puppene mine, bet meg i nakken, og jeg kjente kuken hans pulsere mot meg. Hun kysset seg vei opp til munnen min, og vi ble stående og dele saftene mine på tungene våre lenge, til Vestkantsleiken ble med på leken. Vi kyssa frem og tilbake alle tre, strøyk på hverandre, runka, onanerte, og stønnet. Til det banka på døra, roomien måtte på dass. Vi kniste alle sammen, og brydde oss ikke engang om å dekke på oss. Leende forsvant vi inn på soverommet, og der steg temperaturen fort…

Del 3

Hun traff senga under meg, og jeg kastet meg over henne som et villdyr. Jeg var all in nå. Dyret i meg var fremme, og nå skulle hun jammen få. Hun hadde lekt et fantastisk spill, men hun hadde også lekt et farlig spill. Jeg holdt henne hardt mot madrassen med en hånd mens jeg strøk leppene hennes med den andre. Jeg lente meg frem til øret hennes, og hvisket søtt – «vel, vesla, du leker tøff, men jeg ER tøff. Kan du takle det tror du?», og tok et hardt tak i nakken hennes, og bet øret hennes bestemt, men forsiktig. Hun stønnet hardt, og gispet «ja. Ja. Ja, det gjør jeg, ta meg». Vestkantsleiken stod bak meg på noe vis, jeg brydde meg ikke om han. Jeg kravlet ned kroppen hennes, sleika meg vei forbi puppene hennes som jeg småbet på veien, sleiket hoftekammen hennes, og satte tennene i dem. Hun skrek et kåt hyl, og jeg stirret opp på henne med et djevelsk blikk. Hun så ut som hun skulle besvime, komme, eller ta opp kampen, men øynene rullet i hodet hennes i det fingrene mine traff veggen langt inne i henne, og hun stønnet. Hun var dryppende våt. Jeg sleiket henne forsiktig, spredde leppene hennes, lot tungene sirkulere på klitten, for eretter å bånne henne hardt med fingrene igjen. Igjen stønnet hun. Hoftene hennes begynte jukke mot meg, jeg la hånden min flat på magen hennes, og sa bestemt hun skulle ligge stille. Tunga mi traff klitten hennes igjen, jeg sugde på de indre skamleppene hennes, og jeg kjente kuken til Vestkantsleiken på ryggen. Jeg kastet et blikk bakover, traff blikket hans, slikket meg om munnen, og spredde leppene for han. Han tok invitasjonen. Han var inne i meg og red meg sakte og bestemt, jeg stønnet, grep tak i jenta, og sleika mer. Ble hardere, fingrene fant g-punktet hennes nå, og jeg gnei på harde livet. Hun var høylydt nå, og tok tak i håret mitt mens hun skrek navnet mitt. Jeg ble ivrigere, Vestkantsleiken bånnet meg hardere og kraftigere, og vi bure ha fått naboklage der og da – vi var høylydte. Hun kom, og skalv som et aspeløv. Vestkantsleiken og jeg fortsatte, og pulte som to overivrige kaniner. Hun jogget ut av rommet for å hente vann til oss alle, og innen hun var tilbake, var vi sultne på annen omgang.

Vi pulte et par ganger til, samme scenarioet igrunn; Vestkantsleiken ville pule henne også, men hun viftet ham bort. «Jeg vil bli pult av NA, ikke av deg, hun kan det hun gjør», sa hun i kåtskapståka, og jeg kvalte en latter da jeg innså hun overhodet ikke var klar over hvilken fornærmelse hun akkurat hadde lirt av seg. Jeg kastet et blikk på Vestkantsleiken og innså han ikke hadde latt fornærmelsen gå forbi, og hadde blitt såret. Så jeg reiv han overende i senga, red han litt, ga han litt ekstra oppmerksomhet, mens jeg fingret henne. Og så fortsatte jeg med henne.

Da jeg sjanglet ut på gaten, støl i fittemuskulaturen og med et brydd smil om munnen, viftende etter en taxi, klarte jeg ikke bry meg om hvorvidt jeg skulle ha skyldfølelse eller ikke. Det hadde blitt en smule drama i leiligheten, et par sure miner om hva hun hadde ment da hun sa det hun hadde sagt. Jeg hadde forlatt åstedet kjapt, og riktignok fått klem av dem begge. Han var i alle fall ikke sur på meg, han var bare sur på henne. Jeg klarte ikke definere om jeg syntes det var rart å ha pult på han igjen, noen år etter at vi hadde sluttet. I det jeg seg inn i setet på taxien og mumlet gateadressen min, stirret jeg på min egen refleksjon i vinduet og stusset over hvor lite herjet jeg så ut. Jeg hadde sunne roser i kinnene, litt slørete blikk, men antrekket og holdningen min reddet meg. Jeg virket ikke som jeg akkurat hadde kommet fra et pornosett, og selv om jeg var glad for det, ga jeg blaffen. Jeg husker jeg låste døren etter meg hjemme, og at jeg så senga mi. Etter det var jeg borte, og jeg sov lenge dagen etter. Da jeg våknet, hadde hun sendt noen frekke bilder, med påskriften «du er deilig. Vi må gjenta.». Jeg gliste fornøyd og forsvant i drømmeland igjen.

 

Sexfantasi:

 

Jeg vil bli tatt hardt av Flammen mens han dominerer meg bakfra, dytter trynet mitt ned i madrassen og irettesetter meg hver gang jeg senker rumpa eller slutter leke med meg selv mens han tar for seg, kjører klitten min med fingrene sine, stryker skamleppene frem og tilbake til jeg nesten trygler ham om å plyndre fitta mi fra posisjonen hans. Derfra har han full utsikt over hvor våt jeg er, hvor nøden jeg er, hvor kåt og klar jeg er. Vil han skal ha et godt grep i håret mitt og på hofta mi, leke med nipplene mine, tviste dem litt, gjøre meg akkurat så vondt at jeg nyter det, og at han tenner av smerten jeg biter i meg og lydene han forårsaker hos meg. Han avviser og korrigerer enhver form for ulydighet jeg kommer med, han gjør det klart han styrer showet, og han tar sin tid på å varme opp kroppen min til den krever nytelsen av å bli fylt og ikke klarer holde ut uten å bli kjørt.

Ønsker meg så hans nådeløse, dype, støtvise, harde, bestemte jukk mens han sier alskens ukvemsting til meg og spanker meg som den lille skitne tøsa hans jeg er, og at han så tar tak rundt haken min, og jeg blir tvunget til å innrømme hvor mye jeg vil ha kuken hans hver gang han trekker seg nesten helt ut, for så å bli belønnet med enten et hardt rapp over skinka, eller en hard, intens penetrering. Begge gjør like vondt, og er like godt, og gjør meg ør og sulten på så veldig, veldig mye mer, mens jeg merker hvor komplett submissiv jeg blir av å være i hans makt. Jeg blir så straffet for å nyte den harde behandlingen jeg får av ham, han lar meg igjen få vite akkurat hvor dirty jeg er som tenner så voldsomt på han, og poengterer at saftene mine renner mellom beina mine. Når han føler for det beordrer han meg til å åpne munnen og slikke fingrene hans rene, så jeg smaker den ekkelt-deilige blandingen av saftene våre.

Kuken hans er skinnende superglatt hver gang han trekker seg støtvis ut, for å deretter ramme meg hardt og dypt igjen, så jeg gisper ut i smerte, og før det tipper for meg av mengden smertepåføring og jeg blir en hevngjerrig dominant switch, roser han meg for å være flink, som tar ham så villig imot, åpner opp for ham, og tar smerten han gir. Og jeg mykner igjen nok til å gi meg hen hodeløst, åndeløst, maktesløs, og kjenner de begynnende rullende dønningene som kommer før en sprutorgasme; Jeg skriker ut, han holder meg fast, fortsetter i samme tempo og tvinger meg til å komme. Han lirer fortsatt av seg gloser som treffer den kinky lille sexhjernen min perfekt, overtenner den, og jeg skytes ut i verdensrommet noen øyeblikk i en fantastisk elastisk bevegelse som går både ut hodet og bokstavelig talt ut fitta; Jeg blir til en vannfontene, ser stjerner og rare farger, og synker sammen som en klut rett etter at hans motstrøm treffer min. Og så ligger vi der omslynget, svette, pesende, fornøyde, og knisende. Og temmelig forelska og trygge.

Sexmoter

Sjekk også

Utelandsk tur med erotisk elsker

Utelandsk tur med erotisk elsker : Jeg var på tur til Berlin med skolen. Jeg …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.