søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Erotiske noveller / Meg og henne

Meg og henne

Meg og henne

Hun kom krabbene oppi fanget mitt og jeg tok på henne. Hun lagde noen små godlyder. 

Kysset meg på munn, jeg rykket litt ifra og så på henne. -Vil du dette? -ja, sa hun. Hun kysset meg igjen og jeg besvarte kysset. 

Vi satt der og klinte og mine hender var over hele henne. Hennes var i mitt hår og ansiktet mitt. 

Hun snudde seg så hun satt med ryggen til meg og jeg begynte og massere henne på skuldrene, nakken og i hår feste. Hun stønnet. 

Jeg kjente jeg var veldig lysten på denne damen, hun er helt herlig, og hennes små klynk og stønn fikk det til å gå varmt i meg. 

Jeg var innenfor genseren og fant det ene brystet og sirklet over brystvorten, den stivnet til og jeg kysset henne i nakken og pustet selv tungt. 

-Er du sikker på dette, jeg kan gi meg om du tviler eller ikke vil. -Nei ikke gi deg. Sa hun med en opphisset stemme. 

Jeg tok på magen hennes og lirket en finger innunder bukselinningen hennes, hun ynket seg. 

-Kle av deg. Sa jeg og hun gjorde som jeg sa, snudde seg mot meg og lot meg kysse brystene hennes. De var små og stive….struttende. 

Denne kvinnen smakte godt og hun stønnet så herlig, tente hele meg. 

Hun tok i håret mitt og ville jeg skulle gi mer av det jeg hadde. Ikke gi meg nå. 

Hadde jeg drevet på lenge nok så hadde hun nok kommet av dette, men jeg ville ha hele henne, jeg ville smake på saftene hennes. 

Jeg tok hånden i håret hennes og bøyde henne mot munnen min og kysset henne heftig. Boret tungen min inn i munnen hennes, lekte heftig med tungen hennes. -Du er herlig, vet du det? Dette har jeg hatt lyst på så lenge. Hun svarte ikke, bare stønnet og smilte.

-Skal vi gå ned på rommet i sengen, eller skal jeg massere deg mer her og pine deg litt mer? -Bli her litt til. 

Ok, hun vil bli ordentlig tent. 

Det er lenge siden hun har fått noe, og hun er ikke av den typen som leker med seg selv. Så hun måtte jo få det jeg kunne gi. 

Jeg befølte hele kroppen hennes, la henne på ryggen og kysset henne i halsen, brystet, magen, lårene, kneet og innsiden av låret, men var ikke nær kjønnet hennes, ville hun skulle lide litt. Hun ynket seg og klarte ikke å ligge rolig. Hun roterte på hoftene i et ønske om at jeg skulle berøre henne. Jeg smilte opp til henne og kysset henne rett under navlen. Hun stønnet høyt.

-Hvorfor lar du meg få deg nå? – Vet ikke, jeg trenger deg. – Nei, jeg trenger deg, jeg trenger å få smake deg, få høre deg og få tilfredstille deg. 

Jeg strøk og kysset mer, hver eneste cm av kroppen hennes var tente. 

– Kom her. Hun kom etter meg og vi gikk på rommet, gikk til sengs. Endelig skulle jeg få henne i sengs. 

Hun satte seg oppå meg og kysset meg heftig. – Ta meg! – Om du ikke blir sur på meg i morgen eller kommer til å angre. Sa jeg med litt tvil i stemmen. – Lover å ikke bli sur, ta meg!! 

Jeg kastet henne rundt og lå oppå henne. 

-Snu deg. Hun gjorde som jeg sa og lå på magen. Jeg knadde rumpa hennes, kysset den varsomt og små beit, små beit hele veien opp til nakken samtidig som jeg hadde sirkelbevegelser på rumpa hennes. Hun klynket og stønnet. 

Jeg slikket henne på rumpa, litt ned i sprekken og fikk henne til å skreve litt mer. Jeg kunne se hun var våt, hun var kåt på meg, hun ville kjenne tungen min.. 

Jeg knadde og slikket rundt rumpehullet hennes. Hun hevet baken opp mot meg, ville jeg skulle smake saftene hennes, men jeg gjordet det ikke, tok ikke på henne der heller. 

– Gi deg, du tar livet av meg, jeg kommer til å sprenge. – He he, meningen det. – Hva med deg? Sa hun plutselig – Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre eller hvordan jeg skal gjøre det med deg? – Tenk ikke på meg, jeg klarer meg. Du gjør masse for meg da du lar meg få deg. 

Jeg snudde henne over på ryggen igjen og kysset henne. 

– Bare la meg nyte deg. Hun smilte og lukket øynene og visket meg i øret – Det er godt og jeg trodde aldri jeg skulle bli så kåt og klar. – Der ser du, og ikke var det så skummelt heller.? Hun rødmet. 

Jeg kysset meg nedover kroppen hennes, la hånden forsiktig på innsiden av låret og strøk opp og ned langs lysken hennes. La meg mellom beina hennes og beskuet herligheten. Så hvor klar og våt hun var. 

– Er du sikker på at du vil ha tunga mi? – Jaaaa. 

Jeg tok på henne, forsiktig og prøvende. Fingeren min gled lett på vesken hennes, leppene hennes var hovene og lyse rosa, hun var så klar. Jeg stakk fingeren forsiktig inn i henne og hun stønnet høyt. Jeg puttet en finger til inn i henne og hun løftet hoftene og støtet mot fingrene min. Jeg fingerpulte henne, helt til hun kom for meg, med ett voldsomt brøl. 

Hun reiste seg opp og grep etter meg, rev av meg trøya og kysset meg. Dro over oss dyna og pustet tungt. 

– Men jeg er jo ikke ferdig, har jo ikke fått smakt på deg ennå. 

Jeg stakk fingeren min inn i munnen hennes og kysset henne samtidig, så vi begge fikk smake på henne. 

– Du er gal, ingen, over hode ingen har jeg gjort dette meg. og du kysser veldig godt. – Sa jo jeg kysser bedre enn jeg lager mat. Og jeg har vel hatt litt flere sex opplevelser enn deg da vettu. 

Jeg lå og strøk på henne, kilte henne med fingertuppene mine, små klorte henne og fikk henne til å puste tungt igjen. Hun ynket seg. 

Jeg krabbet ned igjen og stakk tungen borti. Hun hikstet! Jeg stønnet høyt selv og pustet fort, hun smakte herlig. Hoftene beveget seg i takt med min sirkulasjon over klitten hennes. Jeg slikket opp og ned, helt fra rumpehullet og opp til klitten. Flere ganger. 

Hun kom igjen, jeg lot henne få igjen pusten før jeg igjen stakk tunga bortpå. Tok den så langt inni henne jeg kom, sugde ut saftene hennes og lot tommelen sirkle på klitten hennes. Hun stakk begge hendene i håret mitt og lugget meg, godt. 

Jeg hadde selv fått min orgasme. Og var på vei til den andre samtidig som hennes bygde seg opp igjen. Denne gangen kom hun veldig og ropte at jeg skulle gi meg, hun orket ikke mer. 

Jeg krøp opp igjen og la meg på armen hennes, så på henne, smilte og kysset henne. Hun så søvnig på meg, besvarte kysset og ristet på hode. 

– Hva skulle det bety? – Ikke noe, bare at du er helt sykt god. – Der serru, er ikke bare tull og fanteri på meg, eller skryt. Hun fniste, kysset meg, lukket øynene og sukket. Jeg kysset henne på kinnet snudde henne rundt på siden og la oss i skje. Og slik sovna vi. 

Jeg strøk til stadighet på henne gjennom natten, kjente på henne og kysset henne i nakken. Hun var fortsatt veldig våt og hun stønnet da jeg tok på henne, men hun virket trøtt så jeg lot det bli med små berøringer. 

Sa hun våknet dagen etter, hadde jeg gått i dusjen og satt på kaffen. Da jeg kom tilbake fra baderommet og med en kaffekopp i hånda til henne, lå hun der og smilte til meg. – Hva er det? spurte jeg usikkert. Litt usikker på om hun angret veldig, var sur eller lei seg. 

– Kom her din tulling, ikke noe gærlig og ikke noe å være redd for. 

– Jeg gjør ikke dette mot deg igjen om du ikke ønsker det. sa jeg med litt små nervøs stemme. 

Hun kysset meg på munn, jeg smilte og svarte på kysset. Vi klinte og det ble heftigere. Stønnet begge to og pustet økte. 

Da vi trakk oss fra hverandre måtte vi hive etter pusten og jeg så kåtheten i øya hennes. 

– Ønsker du mer nå? – ja. Hun smilte litt flaut og rødmet. – Du er da god da og så lysten. Jeg gliste og kunne ikke dy meg fra og mobbe henne litt. 

– Ikke en gang en mann har fått meg til å komme slik som du gjorde i går, og heller ikke så ofte. 

– He he, ikke la det bli noe vane da. Hun slo meg – Å hvorfor ikke? – Kunne jo hende du ble kravstor og ville ha meg hele tiden. Sa jeg med et smil om munnen. 

Vi kysset heftig igjen og jeg smatt ned over henne og mellom beina hennes og stakk tungen hurtig inn, hun gispet og dro meg i håret. 

– Du smaker så herlig, Engel!

Sexmoter

Sjekk også

På juletre hogst

På juletre hogst I dag er vi på tur i skogen etter juletre. Snøen ligger …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.