fredag , 16 april 2021
Forside / Gruppesex / Kåt tilskuer
Jeg puttet den i munnen og sugde forsiktig mens jeg knadde ballene hans. Håvard stønnet og plutselig kjente jeg noen som fingret meg bakfra.

Kåt tilskuer

Kåt tilskuer

Vi var 3 jenter som etter ett fuktig vorspiel havnet på et av byens utesteder. Utpå natta kom vi bort fra hverandre og i min søken etter de to dumpet jeg borti to gutter som satt og pratet i en bås. Jeg satte meg ned og tok en slurk av ølen til han ene mens jeg blunket. De så på spørrende på hverandre og så på meg. «Hei!» sa jeg, «Camilla heter jeg.» «Bård her og han der heter Håvard» Bård var kjekk, litt lite hår, men nydelige øyne, helt normal kropp. Håvard var litt mer lubben, blå øyne og et nydelig smil og virket som en skikkelig kosebamse.

Vi satt og småpratet og drakk og så spurte Bård om jeg ville være med han hjem på naschspiel. «Bare oss to?» spurte jeg. «Nei, Håvard skal også være med, men ingen flere.» Jeg kjente spenningen sitre og så frem til det som forhåpentligvis ville skje. Bård bodde ikke så langt unna der vi var så taxi var unødvendig. På turen pratet vi om løst og fast og jeg kjente at spenningen mellom oss tre steg etterhvert som vi nærmet oss. Vel hjemme hos Bård satte Håvard og jeg oss ned i sofaen mens Bård gikk og hentet øl til oss. Jeg så bort på Håvard og så han fiklet nervøst med hendene sine, tydelig nervøs. Blikket mitt beveget seg ned mot skrittet hans for å se om hvordan ståa var der.

Han må ha merket det for plutselig kom han bort til meg. Vi stirret en stund hverandre i øynene før vi til slutt begynte å kline. Bård hadde vi helt glemt. Han kjørte hånden sin oppunder toppen min og befølte brystene mine. Jeg kjente jeg bare ble kåtere og kåtere og tok hånden min ned og over bulen på buksa hans. Den var hard og følelsen av å kjenne en stiv kukk gjorde at jeg mistet alle hemninger. Jeg rev av han buksa og mot meg stirret denne fantastiske kukken og ventet på å bli slikket og sugd.

Jeg puttet den i munnen og sugde forsiktig mens jeg knadde ballene hans. Håvard stønnet og og plutselig kjente jeg noen som fingret meg bakfra. Bård hadde løftet opp skjørtet mitt og trukket ned trusa og så begynte han å slikke meg. Han kilte med klitten min med den ene hånden mens han kjørte fingrene oppi den våte musa mi samtidig som han slikket meg. Plutselig så skøv Håvard meg bort og gikk mot Bård som satt på huk på gulvet. Bård tok tak i kukken til Håvard og kjørte den inn i munnen sin. Herregud tenkte jeg, dette kan jo bli interessant. Mens Bård sugde Håvard begynte jeg å fingre meg selv, dette ville jeg se på!

Det gikk ikke lange stunden før Håvard kom og sprutet munnen til Bård full og han svelget unna! Så begynte de å kline og ronke hverandre og dette var meget opphissende å sitte å se på. Så satte Håvard seg ned på alle fire og Bård stilte seg bak han. Han smurte glidemiddel på kukken sin og rundt rompehullet før han forsiktig trengte inn i Håvard. Håvard begynte å stønne og ga uttrykk for at han likte det. Bård begynte å jokke hardere og hardere mens Håvard ronket seg selv, jeg kunne ha hjulpet til slik at jeg kanskje kunne bli slikket, men jeg syntes det var utrolig deilig og bare sitte å se på to nydelige gutter ha sex med hverandre. Jeg hadde forlengst fått orgasme av å sitte å fingre meg selv. Jeg så at de to guttene begynte å nærme seg klimaks og så kom de begge samtidig og falt sammen på gulvet. Bård la seg ned på ryggen og løftet opp rompa med hjelp av Håvard. Så trengte Håvard inn i Bård. Tenkt å bli pult å så få pule noen, fantastisk! Bård ronket seg selv mens begge stønnet før spruten sto ut av kukken til Bård og Håvard sprutet Bård full av sperm. Så kom de bort til meg.

De satte seg på hver sin side og begynte å suge hvert sitt bryst mens hendene deres var mellom beina mine. Å dette var deilig! De fingret meg og lekte med klitorisen min og jeg kjente en orgasme komme. Jeg hadde flyttet hendene mine ned mot skrittet deres og ronket de. Jeg kjente at jeg hadde ubeskrivelig lyst på å bli skikkelig knullet og ga uttrykk for det.

De ba meg legge meg på siden slik at de begge fikk tilgang. De skulle ta meg samtidig og bare tanken fikk meg nesten til å komme. Jeg la meg ned og Håvard la seg foran meg og Bård bak meg. Kjente at Bård begynte å fingre rompa mi og jeg stønnet svakt, så begynte Håvard å fingre fitta mi og jeg var nærmest i himmelen. Så trengte Håvard seg inn i fitta mi og herregud det var godt. Han begynte å jokke og jeg slengte den ene foten over han slik at tilgangen ble bedre. Bård begynte å bearbeide analåpningen min med glidemiddel før han sakte men sikkert trengte lengre og lengre inn i meg. Jeg begynte å stønne høylydt jo fortere de jokket, først Håvard i fitta mi å så Bård i rompa mi. Det var nydelig og sammen kom vi på stuegulvet. Etterpå gikk vi alle tre i dusjen og så gikk vi til sengs sammen og vi forsatte å leke og kose med hverandre…

Har møtt de ute på byen etter dette, men vi har ikke hatt sex med hverandre igjen. Hva Bård og Håvard gjør sammen kan jeg bare fantasere om..jeg vet jo hva de er i stand til..

Sjekk også

Utelandsk tur med erotisk elsker

Utelandsk tur med erotisk elsker : Jeg var på tur til Berlin med skolen. Jeg …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *