mandag , 11 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Hetero / After party – Aldersforskjell
Han kom med en gang. Det sprutet over brystet mitt, oppover halsen, rundt og til og med inn i munnen min.

After party – Aldersforskjell

After party – Aldersforskjell :

Det er 5 år siden nå. Jeg var 18. Faren min var en rik mann, og eide sitt egent firma med over 50 ansatte. Vi bodde på Oslos vestkant, i et stort og staselig hus. Pappa trodde jeg var hans lille jente som aldri gjorde noe galt. Men han tok feil. Jeg langt i fra jomfru, og snek meg ut hver helg for å drikke meg drita. Det er ikke noe jeg er stolt av i ettertid, men gjort er gjort. Pappa arrangerte et Juleselskap hjemme hos oss før hver jul, hvor han inviterte alle sine ansatte. Julen da jeg gikk i tiende fikk jeg lov til å være med på festen etter middagen. Jeg tror pappa så at jeg tok meg ett par glass vin og noen drinker,men han sa ikke noe på det. Han unnet vell meg det. Jeg la merke til et nytt ansikt jeg ikke hadde sett tidligere år. Han kom smilene mot meg, og spurte om jeg ville danse. Jeg sa gledelig ja, og han førte meg ut på dansegulvet. «Hvem er du da? Jeg kan ikke huske å ha sett deg på kontoret før?» Spurte han flørtene. Han hadde halvlangt brunt og velstelt hår, og grå øyne. Han var høy, sikkert over ett hode høyere enn meg. Jeg tipper han var mellom 30 og 35 år. «Jeg er Frida» Svarte jeg like flørtene tilbake. «Jeg jobber ikke for faren min, det er derfor du ikke har sett meg før. Jeg får bare være med på festene..» Sa jeg og smilte opp til han. Jeg så at han ble litt forferdet. Han hadde tross alt nettopp lagt an på sjefens datter. «Slapp av!» Sa jeg og strøk han gjennom håret. Pappa er så full nå at han ikke kommer til å huske noe i morgen u

ansett.» sa jeg smilene. «Hvor gammel er du?» Fikk han presset frem. «Snart seksten» svarte jeg. Det var ingen vits i å lyve om alderen. Han ville nok ikke ligge med meg uansett siden jeg er sjefens datter. «Åhh…» Sa han. Kunne jeg høre at han var litt skuffet? «La oss gå og ta en drink» Sa jeg, og dro han med bort til baren. Etter et par drinker og noen flørtene ord, var vi begge ganske kåte, og det var faktisk han som foreslo å forlate rommet.

Jeg dro han med opp trappene og inn på jenterommet mitt. Jeg kjente meg ganske pinlig berørt over at jeg hadde ett rom som jeg kalte mitt egent, i et hus sammen med foreldrene mine. Jeg kunne ønske det var min egen leilighet midt i Oslo vi var i, og at jeg var minst fem år eldre. Hjertet mitt banket. Jeg hadde aldri hatt meg med en eldre mann før. Niklas gikk rundt i rommet og så på tingene mine. Jeg hadde egentlig ikke lyst til at han skulle se på alle bildene fra jeg da jeg var liten. Det fikk meg bare til å virke enda yngre. Han snudde seg, og gikk mot senga. Jeg stod ved døra og betraktet han. Gud han var kjekk! Armmusklene hans var godt synlig under skjorta, dressjakka hadde han kastet for lengst. Han satte seg på sengekanten. «Kom» Visket han på en forførende måte. Jeg gikk og satte meg på fanget hans, så vi satt og så hverandre inn i øynene. Han strøk meg gjennom håret, og med ett tok jeg tak rund halsen hans og gav han et heftig kyss. Han besvarte det med et raskt kyss, og satte pannene våre mot hverandre. «Er du sikker på at dette er greit» Spurte han alvorlig. Jeg bet meg i leppen og nikket raskt og smilende. Det var ikke noe jeg heller ville. Med ett kastet han seg over meg i et heftig kyss. Jeg satt fortsatt på fanget hans, og begynte og tørrpule han med noen heftige hoftebevegelser. Jeg kunne kjenne han allerede. Og han var ikke liten, for å si det sånn…

Han dro meg ned på senga og rullet meg rundt slik at jeg havnet nederst. Han kneppet av seg skjorta, og dro av seg singletten. Den korte kjolen min hadde forlengst glidd opp, og han så den frekke g-strengen. «Og du er bare 18!?!» Sa han flørtene. Jeg fniste. «Og hvor gammel er du da liksom?» Svarte jeg i samme tone. «30» Hvisket han inn i halsen min, før han bega seg dypere ned i halsgropen. Det var så deilig! Jeg hadde aldri rotet med en så «erfaren mann» før. Han satte meg litt opp, og dro av meg kjolen. Jeg hadde ikke bh på, for kjolen var stroppløs. Han la meg forsiktig ned igjen, og begynte å beføle og kysse brystene mine. Jeg kom med et par stønn, og svaiet med ryggen. Det var så herlig! Jeg har aldri vært flau over puppene mine. De var store og vellformede, og jeg skal ikke se bort i fra at det var de som ga meg et par av de liggene jeg har hatt tidligere. Han brukte god tid på brystene mine. Masserte og kysse de. Slikket og sugde. Den ene hånden hadde han plassert i skrittet mitt, og han begynte å massere meg utenfor strengen. Jeg kom med jevnlige stønn og sukk, og etter en stund så han smilene opp på meg og sa » Er du klar for noe mye heftigere?» Jeg hadde verken pust eller stemme til å gjøre noe annet enn å nikke samtykkende. Det var ikke noe jeg heller ville. Han spredde beina mine og begynte å kysse seg nedover magen og ned til trusekanten.Der stoppet han, bet tak i kanten av trusa, og dro den ned over hofta. Han brukte hendene til å dra den helt av. Så var jeg naken. Han kysset oppover låret mitt,saktere og saktere jo nærmere han kom, før han gikk løs på underlivet mitt. Han startet med de ytre kjønnsleppene, og jobbet seg innover. Jeg ble våtere og våtere, og pulsen steg. Stønnene mine ble høylytte, men jeg klarte ikke holde dem inne. Da han kom til kitten, kom jeg. Jeg kastet meg ut i en heftig orgasme, som ikke kom til å bli den eneste i løpet av natten! Niklas lot meg roe meg ned, og kysset meg litt i nakken og på kinnet. Jeg smilte til han. «Nå er det din tur!» Sa jeg, og satte meg opp på kne.

Han la seg strak ned på senga, og lot meg bestemme. Jeg strøk han overbuksa, og kjente antydninger til noe stort og pumpene der inne. Så begynte jeg å kneppe opp buksesmekken, og dra ned glidelåsen. Jeg dro av han buksa i en rask bevegelse, og stod igjen med en vanvittig sexy og kåt mann i bare underbuksa liggende på senga mi. Jeg skulle ikke klage, og det gjorde jeg heller ikke. Jeg har alltid vært av den litt ertete typen, og den kvelden var intet unntak. Jeg satt meg oppå han og gnei det våte skrittet mitt mot pikken hans. Han stønnet, og tok rundt hoftene mine. Han ville jeg skulle gjøre det hardere. Jeg la mer tyngde på han og satte opp frekvensen. Vi stønnet i takt. Da jeg hadde holdt på en stund, så det nesten ut som han skulle komme. Jeg gikk av han, og dro av han underbuksa. Den pumpene penisen hans var stor og overveldende. Jeg førte den inn i munnen hans, og begynte å suge. Han var så stor at jeg ikke hadde sjans til å få hele han inn i munnen, så jeg runket han mend jeg slikket og sugde hodet og nedover skaftet. Jeg førte tunga nedover mot ballene på baksiden av skaftet, og slikket over dem før jeg bevede tunga oppover skaftet igjen. Da jeg kom frem til penis-hodet, satte jeg det ene bene over han, så vi lå i en 69 stilling. Jeg tok tak rundt hoftene hans, og dro han rundt så jeg på nederst. Han skjønte hva jeg ville,og satte straks i gang med å munnpule meg. Han var forsiktig i starten, og begravde hodet sitt i mitt underliv, men jeg ga han et lite klask på låret, og han da satte han virkelig i gang. Jeg kjente penisen langt nede i halsen på meg. Det var vondt og godt på samme tid. Jeg tok et godt tak rundt rumpeballene hans, og presset han enda lenger ned i halsen. Samtidig spendte jeg bena mine rundt hodet og nakken hans og presset hodet hans enda hardere inntil kitten min. Den hadde svulmet helt opp, og jeg var så øm at det føltes ut som den var på størrelse med en stor drue. Han hadde fått ordentlig tak i den med leppene, og sugde den hardt og intenst. Jeg hadde lyst til å skrike av lykke, men jeg hadde en gigapenis langt ned i strupen på meg. Jeg tok et enda hardere grep om hoftene hans, og presset han ned til jeg hadde hele penisen inne. Jeg holdt han der i noe som føltes ut som mange sekunder. Han løftet hodet og kom med et vanvittig høylytt stønn. Så dyttet jeg han opp og av meg.

Vi lå ved siden av hverandre på senga. Han rullet seg over og la armene på hver sin side av hodet mitt. brystkassa hans var like våt av svette som min, og vi var så vidt nær hverandre med brystet. Ansiktet hans var bare et par centimeter fra mitt. » Fy faen! Du er faen meg god! Jeg var sååå nære ved å komme hele tiden!» Han smilte og gav meg et kyss på nesen. Jeg tok tak rundt nakken hans og hvisket » Ikke tro vi er ferdig enda!» Han smilte lurt, og bare sekundet etter kjente jeg pikken hans skli frem og tilbake over fitta. «Skal jeg overaske deg, eller si i fra?» Spurte han som en ekte gentleman. «Jeg elsker overaskeleser..» Svarte jeg hest og grumsete i stemmen. Han fortsatte å føre penisen frem og tilbake før han plutselig støtet den hardt inn i meg. Jeg var trang. Jeg hadde aldri hatt noe så stort inne i meg før. Vi stønnet i kor. så trakk han seg ut igjen. Men han var ikke sen med å støte seg enda hardere inn denne gangen. Han kom helt inn, og begge stønnet enda høyere. Jeg måtte svaie ryggen. og trekke meg sammen i kramper fordi det var så godt. Han begynte å jokke. Tempoet var raskt og hardt, men noen ganger hadde vi pauser hvor han lot den bare være inne i meg noen sekunder mens vi tok tilbake pusten, kysset hverandre og gav hverandre kjærlige og betryggende ord. Han rullet meg rundt og så satt jeg på toppen. Jeg begynte å ri han. Det tok ikke lang tid før han ropet «Jeg kommer!!!» Og rullet meg av han og satte seg over meg på knær. «Er det greit om jeg kommer over deg?» Spurte han og runket seg selv.over brystet mitt. Jeg hadde ikke til til å svare. Han kom med en gang. Det sprutet over brystet mitt, oppover halsen, rundt og til og med inn i munnen min. Da han var ferdig tok jeg tak i pikken hans og la den mellom puppene mine som jeg klemte sammen. Han bevegde penisen rolig frem og tilbake mens jeg slikket meg rundt munnen. «Mmm…!» sa jeg med et flørtene smil. «Du smaker godt!» Han smilte, og la seg ned ved siden av meg. Han tok den ene hånden rundt meg ved midjen, den andre brukte han til å tørke bort sæden fra ansiktet mitt. Så omfavnet han meg og vi klemte hverandre hardt inntil hverandre. Så så han på meg og så » Så vakker du er, Frida..» Jeg rødmet og så han inn i øynene og smilte. Få minutter senere sovnet vi begge.

Hvordan han kom seg ut neste morgen er en annen historie, men la oss bare si at det innebar: et vindu, en stige og mamma som trodde noen var på

Sexmoter

Sjekk også

Ferie tur med lise

Ferie tur med lise Jeg er gift med Lise og vi har to barn. Sist …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.