søndag , 1 august 2021
Forside / Hetero / Firmatur på fjellet – Gravid

Firmatur på fjellet – Gravid

Firmatur på fjellet – Gravid :

Det var klart for den årlige firmaturen til fjells. Det var Fredag ettermiddag og vi reiste rett etter jobb. Når vi kom fram var det akkurat tid til en rask dusj og skifte før middag. Etter middag var det dans og drinker i baren. Et lokalt band spilte dansemusikk.

Jeg satt og snakket med et par kollegaer, deriblant Anita som jeg har et meget godt øye til. Anita var vel 9 år yngre enn meg, ca 23 og ventet sitt første barn med sin samboer. Selv var jeg gift for andre gang, men barn hadde det ikke blitt enda. Dansebandet annonserte en rolig låt og jeg spurte Anita om en dans. Hun takket ja og vi gikk på gulvet. Vi prøvde å danse tett, men det var ikke så lett på grunn av den store magen, hun var nå i uke 35 i svangerskapet og ganske så stor. Etter dansen satte vi oss med kollegaene igjen. Etter en stund unnskyldte Anita seg og sa hun var sliten og ville legge seg nedpå. Jeg fortsatte å snakke med kollegaene.

Etter en halvtimes tid vibrerer mobilen, det kom en sms fra Anita. Hun lurte på om det var mye liv. Nei, rimelig rolig sa jeg, er en trøtt gjeng i dag. Vil du komme å holde meg med selskap spurte hun, det er litt kjedelig å ligge her alene. Jeg svarte at jeg kommer straks. Jeg unnskyldte meg med at jeg var trøtt overfor kollegaene og gikk rett til Anita’s rom. Jeg banket på og hun åpnet døren og slapp meg inn. Hun hadde skiftet fra kjole til t-skjorte og joggebukse. Unnskyld antrekket sa hun, men jeg måtte ha på noe mer behagelig. Synes du ser kjempeflott ut jeg svarte jeg, og mente det. Jeg har dessverre ikke noe å drikke på sa hun, men det er jo vann i springen. Jeg hentet to glass og hentet vann til oss. Anita la seg ned på sengen igjen og jeg satte meg på sengen ved siden av henne. Vi snakket litt om alt mulig, alt fra jobb til familieliv. Det viste seg at hun hadde en tøff periode med samboeren og at alt ikke var helt tipp topp. Jeg hentet mer vann og når jeg kom tilbake spurte hun om jeg ville kjenne på magen hennes. Ja gjerne svarte jeg, som aldri hadde berørt en gravid mage før.

Hun dro opp t-skjorten og jeg la hånden ned på. Kjenner du noe spurte hun. Nei svarte jeg ærlig. Hun flyttet hånden min litt til siden og presset den litt ned. Nå da svarte hun, og nå kunne jeg kjenne liv der inne. Jeg holdt hånden lenge på magen før jeg nesten ubevisst begynte å stryke henne over den store kulen. Hun smilte til meg. Vi fortsatte å småprate og hun begynte å stryke meg over armen. Du er en fin kar du hvisket hun. Tusen takk, du er nå ei veldig snill jente du da svarte jeg og gav henne en klem. Hun la armen rundt meg og gav meg et kyss på kinnet. Jeg la meg ned ved siden av henne og hun la hodet på armen min. Jeg fortsatte å stryke over magen henne. Det er så koselig å ligge sånn hvisket hun. Helt enig svarte jeg og kysset henne på pannen. Hun så opp på meg og smilte. Hun bøyde seg frem og kysset meg på munnen. Jeg besvarte kysset og lot tungen gli inn i hennes munn. Jeg kjente tungen hennes mot min og vi kysset dypt og inderlig. Hånden min gled fortsatt rundt på magen hennes men nå i stadig større sirkler.

Hun knappet opp et par knapper i skjorten min og strøk meg over brystet. Jeg tok dette som et ok til å gå litt videre og hånden min gled under t-skjorten og fant en pupp som jeg klemte forsiktig. Ingen protester, hun bare så på meg og kysset meg. Jeg dro t-skjorten over puppene og bøyde hodet ned og startet å slikke brystene hennes. Hun sukket og strøk meg over håret med den ene hånden og fortsatte å stryke meg over brystet med den andre. Slik lå vi en stund før jeg begynte å slikke og kysse henne nedover den store kulemagen. Hun strøk med stadig lenger ned på brystet og over magen. Jeg lot hånden gli langs buksekanten hennes og en finger kom på innsiden av strikken. Jeg kysset henne på munnene igjen og lot hånden gli så vidt innenfor buksestrikken hennes og masserte den nedre del av magen hennes og kjente fingrene så vidt berøre overkanten av trusen hennes. Jeg kjente hun åpnet beltet i buksen min og åpnet knappen. Hånden min beveget seg nedover trusen hennes og over venusberget. Glidelåsen i buksen min ble dratt ned og hånden hennes grep rundt junior. Hun dro den noen ganger mens den vokste i hånden hennes. Hånden min forsvant ned i trusen hennes, jeg kjente gledesknappen og hennes våte kjønn. Fingrene mine gikk på oppdagelsesferd i musa hennes samtidig som hun dro junior min frem fra trusa mi. Jeg snudde meg nedover og begynte å kysse magen hennes igjen. Jeg dro joggebukse og truse nedover og jeg hadde nå fritt innsyn til den vakre musa hennes. Den var velfrisert, bare en liten stripe på venusberget. Jeg slikket henne over venusberget og nedover mot gledesknappen. Jeg snudde meg rundt for å komme bedre til og begravde hodet i hennes varme mus.

Tungen gikk på oppdagelsesferd i musa hennes, jeg slikket kjønnsleppene og knappen og stakk tungen så vidt inn i åpningen. Jeg kjente en tungespiss sirkle rundt penishodet og lepper som omkranset skaftet. En leken hånd masserte kulene. Jeg kjente leppene gli stadig lenger ned på skaftet, det virket som hun tok nesten hele i munnen. Hun sugde meg dypt, det var helt himmelsk. Jeg fortsatte å slikke henne og stakk en finger inn i det våte hullet. Hun var varm og våt og faktisk ganske trang. Jeg kjente hun beveget hoftene i takt med min behandling. Hun tok pikken ut av munnen og spurte om vi kunne snu oss litt. Jeg reiste meg opp og hun la seg til rette med stussen på sengekanten. Jeg skjønte hva hun ønsket og jeg spredde bena hennes og styrte junior mot hullet hennes. Jeg måtte presse litt på for å komme inn. Jeg fikk hodet innenfor hullet og med et par jokk gled den stadig lengre inn.

Jeg bøyde meg frem og kysset henne men jeg jokket på. Hun svarte med motjokk av første klasse. Jeg skjønte snart at dette ble en litt vanskelig stilling pga den store magen hennes. Jeg ba henne legge seg på siden og jeg trakk meg ut og la meg bak henne. Jeg løftet på benet hennes og styrte pikken tilbake i hullet. Med den ene hånden strøk jeg over magen hennes, den andre masserte gledesknappen. Jeg lot pikken gli inn og ut i et rolig tempo med lange men harde støt. Etter hvert økte tempoet og hun jokket imot så godt hun kunne. Jeg kysset nakken hennes og slikket henne ytterst i øret. Hmm det er godt hvisket hun. Legg deg på ryggen ba hun. Jeg gjorde som hun ba om og hun stilte seg overskrevs over meg. Hun tok tak i pikken min og førte den mot hullet og spiddet seg selv med den. Hun duvet opp og ned i rolig tempo. Jeg tok den ene hånden og maserte brystene hennes og den andre fant igjen veien til gledesknappen. Hun økte tempoet og kom med små gledeslyder. Hun økte tempoet litt og jeg merket at jeg snart eksploderte. Før jeg kom så langt, vinte hun i fryd og presset seg så langt ned på pikken det var mulig å komme, mens orgasmen rullet gjennom kroppen hennes.

Gud det var deilig utbrøt hun. Nå må vi få deg ferdig sa hun. Hun steg av pikken min og akte seg nedover. Hun tok pikken i munnen og suttet litt på den og lot tungen gli nedover skaftet til ballene. Hun slikket litt på ballene før hun kom opp i sengen igjen. Hun stilte seg på alle 4 og jeg skjønte tegninga. Jeg stilte meg bak henne og styrte pikken inn i musa henne. Jeg peiset på i et høyt tempo og tok henne hardt og jeg merket at det var like før. Ok at jeg spruter i deg spurte jeg. Ingen fare for uønskede graviditeter her i gården svarte hun og lo. Jeg støte i henne et par tre ganger til og orgasmen veltet gjennom kroppen. Utmattet sank vi begge ned i sengen. Vil du ligge over her i natt hvisket hun. Gjerne det svarte jeg. Det ble ikke mer sex den natten men masse kyssing, kosing og klåing. Det gjorde egentlig ikke så mye at det ikke ble mer sex den natten, som kjent har alle helger to netter…..

Sjekk også

Ferie tur med lise

Ferie tur med lise Jeg er gift med Lise og vi har to barn. Sist …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *