mandag , 17 januar 2022
Eroticdateclub
Forside / Alminnelig sex / Hun sugde som en gudinne

Hun sugde som en gudinne

Hun sugde som en gudinne :

Det var en søndag i juni, solen skinte og min nye venninne og jeg var på vei til Kristiansand. Det var en varm dag. Vi hadde kjørt et stykke og praten gikk. Jeg studerte henne i smug, hun var en skikkelig lekker jente. Jeg slet litt med å skjule en halvstiv en innenfor shortsen. Etterhvert som milene rant unna hadde jeg bare mer og mer lyst på henne. Jeg la høyrehånden på låret hennes. Hun sa ingenting, bare lot den ligge der og så bort på meg. Hun smilte lurt. Hun la over pikken min og kjente på den. Hmm, kjennes ut som en deilig sak sa hun. Jeg flirte bare. Hun lot hånden gli ned i shortsen min. Hun begynte å ronke meg. Deilig spurte hun. Gjett om svarte jeg. Jeg lot hånden min gli ned mellom bena hennes, hun spredde dem slik at jeg fikk komme til.

Fingrene mine gled over musa hennes, jeg kjente varmen og hun var litt våt. Jeg fikk hånden innenfor trusestrikken hennes og fingrene begynte å leke med musa hennes. Hun runket meg stiv. Jeg hadde lyst til å stoppe bilen og knulle henne, men det var ingen egnet plass å stoppe. Hun fortsatte å ronke meg. Etter en stund var jeg sprengkåt. Nå må du slutte ellers går det for meg fikk jeg stotret frem. Hun bare lo, så fint da sa hun og fortsatte. Du har vel skift i kofferten sa hun frekt og fortsatte å runke meg. Hun dro den raskere og hardere og til slutt klarte jeg ikke holde tilbake. Jeg hylte ut og sprutet shortsen min og hånden hennes full av sperm.

Hm,det skjedde visst noe sa hun og lo. Jeg kjente musa hennes var våt og jeg fingret henne og tommelen lekte med klitoris. Hun fant frem papir fra vesken og tørket fingrene og hånden sin. Tror jeg slapper av litt jeg sa hun og la setet bakover, jeg skjønte jo hensikten. Fingrene mine kom lettere til nå. Hun ble stadig våtere og hun lå i setet ved siden av meg og nøt behandlingen. Hun ble mer urolig, klarte ikke ligge stille lenger før hun hylte ut og jeg merket det ble vått, veldig vått når hun sprutet ut sine deilig safter. Hun dro av seg trusen og brettet opp kjolen, fant frem mer papir fra vesken og tørket seg.

Er det ikke et sted vi kan stoppe da spurte hun. Jeg fant en sidevei som jeg svingte inn på, kjørte et lite stykke før vi fant et sted vi kunne stoppe. Jeg tenkte vi skulle skifte, men det tenkte visst ikke hun. Hun tok tak i pikken min igjen og dro den stiv, noe som ikke var veldig vanskelig. Hun fant den fram fra shortsen min og bøyde seg over og sugde den begjærlig. Hun sugde som en gudinne. Jeg ble utrolig kåt. Jeg fingret henne mens hun sugde meg. Det tok ikke lang tid før jeg bestemte meg for at jeg ville ha henne. Jeg åpnet bildøren og gikk ut, gikk rundt bilen og åpnet døren for henne med pikken dinglende i friluft. Hva nå spurte hun litt overrasket. Vi skal ut sa jeg. Hun gikk ut, jeg leide henne foran bilen og jeg stilte henne opp mot panseret.

Jeg bøyde meg ned og begynte å slikke den deilige våte musa hennes. Tungen lekte med klitoris mens saftene rant ut av henne. Jeg fingret henne samtidig og hun var klar for pikk, det var det ingen tvil om. Jeg sluttet å slikke henne, snudde henne rundt og hun bøyde seg over panseret. Jeg tok et par runketak på pikken, dro opp kjolen hennes og styrte den inn i den deilige grotta hennes. Jeg var så kåt og pikken så stiv der den jog inn og ut av henne i et høyt tempo. Å ja, å ja, ta meg hardt sa hun. Jeg gjorde som hun sa. Det tok ikke lang til før saftene fosset ut av henne og nedover pikken min mens hun hylte ut. Når orgasmen hennes var over trakk jeg meg ut av henne. Hun snudde seg rundt og bøyde seg ned. Hun begynte å suge meg igjen mens jeg strøk henne over nakken og håret. Hun lekte med ballene mine mens hun sugde og det tok ikke lang tid før jeg kjente det bygde seg opp i meg igjen. Jeg advarte henne om at ting kom til å skje, hun sluttet og suge og begynte å ronke den. Jeg klarte ikke holde tilbake og sprutet. Hun fikk sperm i munnen og i hele ansiktet og det rant nedover kinnene og halsen hennes.

Vi fikk tørket oss og skiftet klær, så fortsatte bilturen mot Kristiansand.

Sexmoter

Sjekk også

Utelandsk tur med erotisk elsker

Utelandsk tur med erotisk elsker : Jeg var på tur til Berlin med skolen. Jeg …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *