søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Alminnelig sex / 40 års dag på Kløfta del 1-3
Forsiktig suger og runker hun meg til jeg kommer mellom leppene hennes.... utrolig godt men også smertefullt etter all knullingen...

40 års dag på Kløfta del 1-3

40 års dag på Kløfta del 1-3 :

40 ÅRS DAG PÅ KLØFTA DEL 1.

Sigrid, en tidligere venninne av hadde invitert meg og en kamerat på 40-årsdag. Hun hadde nettop flyttet til Kløfta, og bodde i en enebolig som også trengte en innflytningsfest. Sigrid og jeg har vært gode venner i mange år, men aldri noe seksuelt forhold. Sigrid bekymrer seg for tiden litt om min tilgang til det annet kjønn siden jeg for tiden er singel og bor alene på en liten hybel på Nordstrand. Hun knuller for tiden en kjent LO-leder, men han er bortreist denne helgen så hun har heller ikke noe pikk tilgjengelig. Sigrid ringte med på onsdag og spurte om jeg kunne ta med meg en kamerat jeg tidligere hadde presentert for henne. Jeg hadde spurt om hun hadde tenkt å forføre ham. Dette hadde hun bekreftet samtidig som hun fortalte at hun hadde invitert en venninne fra Lillehammer som passet veldig godt til meg. Jeg spurte om hun hadde begynt med koblervirksomhet, noe hun bekreftet. Kari og du passer så godt til hverandre, så hvorfor ikke mente Sigrid. Du skjønner at Kari har ikke hatt seg siden hun ble skilt for snart et år siden, og hun er snart sprekkeferdig av kåtskap. Det er vel du også skrattet Sigrid i telefonen.

Lørdag morgen ringte kameraten min som skulle være med og meldte avbud. Jeg bestemte meg for å dra oppover med en gang for å hjelpe Sigrid med festforberedelsene. Jeg slo på tråden fra bilen og orienterte om situasjonen. Faen også hører jeg i andre enden. Nå som jeg hadde lyst på litt ny pikk. Og jeg kjenner både deg og Kari og jeg skal banne på at dere havner tidlig i bingen. Blir bare vi tre undrer jeg. Ja, det blir vel det sukker Sigrid. Jeg er der snart trøster jeg… skal jeg kjøpe med noe mer enn vin, spør jeg. Ja, du ja, men du liker jo ikke meg slik.. Jeg synes du er kjempesexy jeg sier jeg. Riktig fin og yppig er du jo. Vi kan vel kose oss litt før Kari kommer undrer jeg… Skynd deg…. klikk.. Sigrid har lagt på. Vel inne hos Sigrid merker jeg en ukjent atmosfære…. og hun hefter ikke bort tiden… badekaret er fyllt sier hun mens hun klemmer meg velkommen… skal vi bade i lag. Ja, ok sier jeg… jeg hopper oppi…

Jeg klær fort av meg og senker meg ned i det varme vannet. Sigrid har tent et per stearinlys og det er varmt og romantisk. Snart kommer hun inn på badet i en tynn silkemorgenkåpe. Hun lar den gli av og står naken foran badekaret. Runde hofter, tunge bryster og viltre krøller rundt skuldrene.. Du er jo en åpenbaring sier jeg, jeg blir påvirket sier jeg og lar blikket falle.. Ja jeg ser jo det sier Sigrid og skrever oppi til meg. Jeg har varmet opp mens jeg ventet sier Sigrid… og skrever over meg og styrer pikken inni en plaskende våt fitte…

Sigrid rir meg som best det går an i et litt for lite badekar.. hun glitrer i øynene… smiler over hele ansiktet. Hvor for inni helvete har vi prøvd dette før, stønner hun på sitt klingende nordlandsk. Jeg tror vi går på soverommet sier hun. Vi slenger et par hånduker rundt oss og skynder oss inn i dobbelsenga. Rittet forsetter… jeg kjenner det bygger seg opp til en innsprøytning og husker plutselig at Sigrid har sluttet med p-pillen. Det har hun snakket om nå nylig. Jeg prøver å advare om at jeg er på tur å gi henne full pakke, men da knuller hun meg ennå mer intenst og jeg sender satsen inn i den skjelvende fitta og jeg merker at Sigrid også kommer. Hun ligger skrevende over meg og klemmer meg om den halvstive pikken med en sædfylt og skjelvende fitte. Beveger seg sakte opp og ned over skaftet. Jeg merker at hun virker slik på meg at jeg er på veg til å stivne igjen. Jeg støter opp i henne, tar et solid tak i den smale midjen og driver pikken opp i henne, men Sigrid ruller seg smilende og tilfreds over på ryggen og smiler lurt… du var jo kjempegod sier hun… takk det samme sier jeg, men hvorfor hoppet du av da da. Er du dum eller? Jeg har jo lovt deg bort til Kari i kveld, og da bør du være pigg skjønner du.

Vi som noen timer før vi dusjet og ordnet oss før Kari skulle komme… festen ble hyggelig den for oss tre… og Sigrid hadde rett.. det var virkelig behov for å vær pigg sammen med Kari……. men det kommer det mer om i neste novelle…

 

 

40 års dag på Kløfta del 2.

 

40 ÅRS DAG PÅ KLØFTA DEL 2.

Etter at Sigrid inviterte meg på 40-årsdag og lovet meg bort til venninnen Kari, og samtidig funnet det for godt å invitere meg med i badekaret tidligere på dagen, var det med bange anelser jeg åpnet døra da Kari ringte på ved syvtiden. Sigrid var opptatt med maten på kjøkkenet og hadde gitt meg rollen som vert. Kari var virkelig min type, og vi fant tonen allerede i gangen. Jeg viste henne inn på gjesterommet. Hun slengte seg ned på den romslige dobbeltsengen som var plassert inn i et hjørne. Hun klappet på sengen og smilte sjenert til meg. «Så det er her vi skal tilbringe natten da…» smilte hun. «Neeiii…» faller det ut av meg. «Jeg skal sove på sofaen.» «Åja…» svarer hun megetsigende. Jeg kunne bitt av meg tungen. Redd for at sjansene var forspilt.

Maten ble servert og mange skåler for bursdagsbarnet ble gjennomført. Etterpå havnet Kari og jeg i sofaen mens Sigrid gikk på kjøkkenet for å fikse litt kaffe. Kari kikket opp på meg og smilte ett sjarmerende skjevt smil. Fregnene dekket hele ansiktet, som var omrammet av bølgende rødt hår. Runde hofter og litt flate bryster hadde jeg registrert. Jeg er tent på deg hvisker hun, og strakte seg mot meg med en inviterende trutmunn. Forsiktig og prøvende møttes leppene våre, tungespissene berørte hverandre mens vi klemte hverandres hender. Varme ilinger gikk gjennom kroppen og jeg tar et tak i nakken til Kari og vi kysser intenst mens hun skrever over meg i sofaen og gnir underlivet mot meg. Vi hører Sigrid skramle med oppvasken så vi holder «posisjonen» en god stund. Kari har skjørtet rundt midjen og jeg merker forskrekket at hun er truseløs der vi sitter og råkliner. Skal du fremdeles sove på sofaen, spør hun inn i øret mitt i det hun retter på skjørtet og setter seg tekkelig ned ved siden av meg.

Vi drikker kaffe, litt vin og feirer forsiktig for min del. Kari og Sigrid hiver innpå litt mer og snart er de svært løsslupne i praten. Sigrid mer enn antyder at Kari er kåt på mannfolk og får bekreftet dette. Enn du da Sigrid, lurer Kari, har det blitt noe på deg i det siste. Ja, jeg fikk meg en omgang i badekaret, sier Sigrid med et smil. Helvete, tenker jeg, hold kjeften di «merr». Men Sigrid plaprer videre. Det var kjempedeilig, skal jeg si dere. Var det han LO-pampen lurer Kari. Nei, sier Sigrid, han er ute. Mye bedre egentlig. Han var egetlig ikke mye tess. Liten var han også, og jeg liker litt store som fyller meg opp. Denne da, lurer Kari, var han større. Sigrid smiler det fandenivoldske smilet jeg kjenner så godt, men Kari merker ikke at jeg sender Sigrid et drepende blikk. Jeg skjønner at hun erter meg uten at jeg kan gjøre noe med det. Han var akkurat passe lang, akkurat passe tykk. Stort svulmende hode….. og så var den det amerikanerne kaller «rockhard cock». Den var virkelig steinhard og kjempedeilig. Og så var hele mannen deilig og omtenksom. Tror du er forelsket, konstaterer Kari. Neeii… protesterer Sigrid, men jeg skal nok få ham til sengs igjen.

Jeg tar timeout og går på toalettet. Vel tilbake har de heldivis skiftet samtaleemne. Klokken går over midnatt, og Sigrid gjesper og kunngjør at bursdagbarnet skal ta natt. Dere slukker, sier hun, og overlater oss til oss selv. Kari er raskt over meg i sofaen igjen. Vi kysser varmt og lenge. Kari er nesten overtent, og jeg lurer en finger inn i den dyvåte sprekken og masserer klitoris til hun kommer i en skjelvende orgasme. Jeg vil kjenne deg inni meg, stønner hun og knepper raskt opp smekken min. Ut spretter en mer enn klar junior. Kjapt trer Kari den plasvåte fitta ned over

staken. Skjelvende trykker hun seg mot meg.Jeg tror du er minst like stor som Sigrid sin knullkompis, stønner hun mens hun drar seg sakte helt opp til hodet er ute i åpningen, for igjen å la seg spidde.

Etter noen minutter foreslår Kari at jeg skal gå og legge meg i hennes seng. Hun må en tur på badet. Vær klar når jeg kommer hvisker hun med et smil. Jeg klær av meg og krabber opp i sengen, slår på et nattlys som er montert på veggen. Det gir rommet et svakt rødt skjær. Ellers lar jeg alt lys være slukket. På nattbordet legger jeg et par kondomer og litt glidemiddel, i tilfelle. Snart kommer Kari. Vi kysser og koser lenge og vel. Jeg er stiv som en påle, eller «rockhard» som Sigrid beskrev det. Kari ligger med adskilte ben på ryggen, jeg kysser henne over hele kroppen. Hun er glødende igjen og vil at jeg skal ta henne. Jeg drøyer litt. Erter henne med kyss og pirring her og der på den deilige kroppen. Til slutt drar hun meg over seg og vil ha meg inn i seg igjen. Gummi spør jeg? Jeg blir ikke gravid, om det er det du tenker på, så kom igjen… knull meg hardt og hensynsløst… «Jeg vil bli brukt i natt.» Jeg følger opp hardt og bestemt. Tar henne liggende, stående, fra siden, bakfra på magen. Jeg kommer som en foss inn i henne mens hun knestående trygler meg om å gi henne sæden min… Og den får hun.

Jeg tror vi sloknet og sov noen timer. Jeg våknet av at Kari klatret over meg og listet seg ut på toalettet. Jeg ligger i sengen og tenker på dagen og det som har skjedd. Junior reagerer også, og etter et par hånddrag er den klar til dyst. Jeg tar en liten klatt glider og smører inn forhuden og det litt såre hodet. Dette gjør det om mulig enda stivere.

Kari kommer listende tilbake. Jeg later som jeg sover, liggende på rygg med staken rett til værs. Jeg plirer litt med øynene og ser at hun blir stående å se på meg. Hun gnir seg i skrittet, masserer klitoris, og hisser seg selv opp. Jeg rører meg for å vise at jeg lever, men åpner ikke øynene helt. Kari skrever over meg for å komme opp i sengen igjen, men i stedet for å legge seg på innsiden lar hun seg spidde på nytt. Den plaskende våte fitta glir helt ned til ballene i en glidende bevegelse. Hun hviler mot brystet mitt mens jeg griper henne hardt om hoftene og presser henne ennå et par tommer ned over pikken. «Nå ble jeg glad» smiler hun. «Jeg var ikke sikker på om du klarte mer, men det gjør du visst? Kan jeg få gi deg et ritt nå tror du?» «Du er velkommen, staken er din», sier jeg.

Kari har kjempekondis. Hun rir og knuller meg i varierende tempo i over tre timer før hun kommer skjelvende liggende på brystet mitt, med en melkende fitte rundt en sår, men fortsatt stiv pikk. Kari sloknet som et lys. jeg ristet forsiktig i henne. Kunne tenkt meg en utløsning til før morgenen, men den muligheten var visst borte for i natt. Jeg tuslet ut på badet og prøvde med kaldt vann, men med motsatt virkning. Litt babyolje gjorde godt på pikken og ballene. På vei tilbake til rommet titter Sigrid ut av soverommet sitt, og vinker på meg. Hun drar meg inn og opp i sengen til seg. Jeg har hørt dere i hele natt hvisker hun. Jeg har brukt vibratoren flere ganger, men nå er jeg kuksugen. Gi meg en kjapp en, please, stønner hun inn i øret mitt. Jeg trenger inn i henne fra siden og bakfra. Noe som gjør klitoris åpen og tilgjengelig. Jeg masserer klitoris mens Sigrid klorer meg og masserer ballene mine mens jeg til tross for en sviende pikk jager inn i henne. Jeg høre på pusten at hun er i ferd med å komme og jeg lar det stå til. Kjenner at det spruter langt inne i henne. Sigrid ruller seg over meg mens pikken fortsatt er inne i henne. Jeg kjenner sæd og safter renne ned over pikken og ballene, men hun ømt og forsiktig pumper de siste dråpene ut av meg. Rolf, hvorfor har ikke vi prøvd dette før, hvisker hun. Du har jo hatt så mange, sier jeg. Og det har liksom ikke du, nei… Sist vi telte opp var du passert 200, mens jeg hadde bare 180. Vil du gifte deg med meg Rolf. Jeg kjenner at jeg rykker til. Jeg ser i øynene til Sigrid at hun mener det. OK, svarer jeg, men da beholder vi Kari som feller elskerinne. Greit, svarer Sigrid, men nå kan du gå inn til henne igjen så hun får seg et morgenyp. Hun elsker å bli vekket av en stiv en… Men det er en annen historie…

 

 

 

40 års dag på Kløfta del 3

 

40 ÅRS DAG PÅ KLØFTA DEL 3.

Etter å ha knullet med Sigrid på vei fra toalettet, tusler jeg tilbake til gjesterommet og en sovende Kari. Utslitt slokner jeg ved siden av en helt utslått «knulledukke». Jeg våkner ikke før det lysner og jeg kan høre Sigrid i dusjen. Jeg kan ikke dy meg og lister meg bort til badet og banker på. Sigrid slipper meg inn, med en kommentar om den passerte 40-årsdagen og hva den har medført. Jeg skal lage frokost, hvisker hun. Gå inn og vekke Kari slik du vet.. jeg skal gjøre deg klar, sier hun og synker ned på kne, tar den havlstive pikken min i munnen. Snart står den sår og stiv. Jeg ynker meg, og hun smiler opp mot meg. Litt olje kanskje? Hun tar en flaske babyolje og masserer pikken og den glattbarberte pungen grundig. Steinhard og kåt trekker jeg henne mot meg og vil trenge inn i henne. Men hun skyver meg mot døren og smiler, gå og vekk Kari du vennen.

Inne på gjesterommet ser jeg Kari liggende halvt på magen i fosterstilling med baken mot meg. Jeg kan tydelig se den mørke fitteåpningen glippe mot meg. Sikkert litt sår etter nattens stabaser, men snart skal hun kjenne pikken igjen. Jeg lirker meg forsiktig på plass bak henne. Sikter pikkhodet på plass mellom fitteleppene, drar hodet opp og ned i sprekken et par ganger og kjenner saftene strømmer. Hodet er innenfor og jeg venter litt mens jeg legger hendene i den smale midjen, klar til å trenge inn de neste 8 tommene med pikk når Kari våkner. Kari bare maler som en katt, men later ikke til å vokne skikkelig. Derfor fester grepet i midjen og presser pikken sakte, sakte innover i varmen tomme for tomme. Kari våkner plutselig til liv. Presser baken mot meg og nærmest roper, ah..ah…kjør den stive pikken din i meg… knull meg.. knull meg. Jeg jager kuken inn i henne så sengen rister. Kari masserer seg selv intenst, og jeg merker at hun snart kommer… og det skjer med et ulvehyl.. ooh…ooh.. ooh.. jeg kommer kommer.. jaa.. Jeg regner med at naboene hører oss, og selvsagt Sigrid. Kari faller sammen under meg med et stønn i det døren går opp og Sigrid titter inn. Har du drept henne smiler hun til meg der jeg ligger på ryggen med ene armen under magen til Kari. Litt igjen til meg, sier Sigrid spørrende. Uten å vente på svar lar hun morgenkåpen gli ned på gulvet og skrever over meg og trer en våt og klar fitte ned over den såre pikken. La meg få det lille du har igjen hvisker hun i øret mitt. La det komme i den kåte fitta mi.. jeg kjenner det store hodet helt i bunnen.. hun rir meg vilt og uhemmet.. ser ikke ut til å registrere Kari som har krøpet ned og klorer og masserer ballene mine. Det går som det må gå.. jeg kommer som en foss.. og roper vel like høyt som Kari for noen minutter siden. Sigrid hviler mot brystet mitt og løfter baken slik at den slitne pikken ser dagslys igjen. Kari fortsetter å massere ballen forsiktig, lar en finger gli inn i anus. Vannvittig deilig er det. Brått kjenner jeg varme lepper om pikkhodet. Suger meg ren, slikker forsiktig langs staken nedover skaftet… helt til anus og tilbake. Jeg kjenner at jeg stivner igjen…. hjelp tenker jeg.. Kari tar et solid grep om pikken og styrer den på plass i den sædvåte åpningen til Sigrid. Hun er ikke tung og be.. skrever mer ut og lar hoften jobbe mot meg.. jeg merker at hun er kåt, men er samtidig full av faen… nei, du Kari, sier hun, og skrever av meg. Dette får du ta deg av selv, det er vel din feil at denne står som en påle igjen. Hun kysser meg forsiktig på pikkhodet. Jeg skal lage frokost. Kari er ikke tung og be. Som en katt er hun over meg og fitten en vidåpen glir rett ned over pikken. Det svir, men jeg tenker at dette opplever jeg bare en gang i livet og biter tennene sammen. Kari er i det ukontrollerte moduset og uler allerede som hun gjorde men jeg gav henne morgenknullet. Sigrid titter inn gjennom døren igjen… jeg lar den stå åpen jeg, så har jeg musikk til arbeidet kvitrer hun. Tror dette tente Kari ennå mer… eller hun prøver å knulle livet ut av meg… Frukost roper Sigrid, nå må du få opp farten Kari. Før eggene blir kalde… Ingen kan beskylde Kari for ikke å høre på vertinnen.. frenerisk rir hun meg og masserer seg selv helt åpenlyst. Hun kommer skjelvende i en lang usammehengende orgasme og ligger gjennomvåt av svette skrevende over meg. Skal vi dusje hvisker jeg i øret hennes.. skal ikke du komme sier hun og ser på meg med er skjevt smil.. Vi går på badet, sier jeg og husker babyoljen fra nattens utflukt. Sett deg kommanderer jeg mens jeg tar godt med olje i hånden og begynner å runke den stive men såre staken. Kari masserer igjen ballene mine. Sug meg stønner jeg like før jeg kommer. Kari er ikke tung å be. Forsiktig suger og runker hun meg til jeg kommer mellom leppene hennes…. utrolig godt men også smertefullt etter all knullingen…

Sexmoter

Sjekk også

Drømmende skjønnhet

Drømmende skjønnhet Nachspielet var over, og de siste gjestene var forsvunnet i maxitaxi på vei …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.