søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Erotiske noveller / Rødhette og Frøken kåt

Rødhette og Frøken kåt

Rødhette og Frøken kåt

Brooke var den typen jente som var vill, altså den populære jenta. Hun elsket oppmerksomhet og var rett og slett vakker, hun hadde lyseblåe øyne, passe langt brunt hår og en bra veltrent stram kropp. Hun fikk mye oppmerksomhet på grunn av puppene sine, hun brukte alltid stramme klær med stor utringning.

Det hadde begynt en ny elev i klassen til Brooke, Lisa. Hun hadde langt rødt hår og nøttebrune øyne, hun var veldig slank med vakre former på brystene.

Lisa hadde gått på skolen i noen uker nå og hadde enda ikke fått seg noen nye venner, og nå var det skoleball. Hun gledet seg veldig der hun satt og sminket seg i den korte, svarte silke kjolen sin.

Vel fremme gikk hun ut på danse gulvet, det var der hun fikk øye på Brooke. Hun kjente en varm følelse nedentil som hun aldri hadde følt før, det var deilig. Hun kjente at hun ble våt og gikk mot toalettet, plutselig kjente hun noen som tok tak i armen hennes, det var Brooke. Brooke dro henne inn på toalettet og låste døren. Brooke dyttet Lisa hardt mot veggen og begynte å beføle henne på brystene, Lisa skjønte ingenting men hun visste at hun var kåt og hadde lyst på tungen til Brooke mot klitorisen. De sto å klinte med hverandre hardt, Brooke dro av kjolen til Lisa og begynte å stryke henne utenpå trusen, hun lar hånden bli innenfor til den våte fitta. Lisa ga et høyt stønn som en respons på at hun likte det. De la seg ned på gulvet mens Lisa fortsatt var presset hardt mot veggen.

Brooke la seg oppå hun så kroppene deres ble presset sammen. Lisa kunne kjenne de stive brystvortene til Brooke gjennom kjolen. Brooke dro den av og ga Lisa et stort kyss, så kysset hun Lisa nedover nakken, helt ned til brystene. Hun beit litt og slikket, mens hun masserte. Hun fortsatte hele veien ned til den våte klitorisen. Hun lot en fingeren gli inn, kjente at det skalv i hulen og at den klemte seg sammen. Men hun ga seg ikke med en finger, hun puttet inn to til og tommelen i rumpehullet. Hun tok ut fingerne og puttet inn tungen. Hun stakk den ut og inn, ut og inn, denne gangen ble hun inne og kunne kjenne varmen, hun likte smaken av saften som kom ut av Lisa. Mens tungen var inne puttet Brooke inn noen ekstra fingere for å heve pulsen. Lisa begynte å riste, det føltes ut som om det var en storm som gikk igjennom kroppen hennes, til slutt ga hun et langt stønn som et tegn på at hun fikk orgasme!

Men de var ikke ferdig, Lisa ville gjengjelde Brooke. Lisa dyttet Brooke hardt ned mot gulvet og gravde seg langt inn mot klitorisen hennes med den ivrige tungen. Hun slikket litt rundt knoppen og så inn på klitorisen igjen, denne gangen hardt, Brooke ga et rykk.

Tungen sklei opp og ned rundt klitorisen. Hun slikket som bare det og nå fikk Brooke også en lang orgasme.

Når hun var ferdig ville de kjenne de våte fittene inntil hverandre. Begge la seg på ryggen og la bena fra hverandre. De kunne kjenne de glattbarberte, våte og stramme fittene gni seg inntil hverandre. Knoppene dyttet hverandre fram og tilbake.

Så reiste Brooke seg opp og sa “Putt bena langt fra hverandre høyt oppi været”

Lisa gjorde som hun sa og gledet seg til det som kom til å skje.

Plutselig kunne hun skjenne at det rant en foss med blanding av tiss og saft over klitorisen hennes. Hun stønnet høyt og ga et tegn på at det var tilfredstillende.

De tok på seg klærne igjen å gikk ut tilbake en etter en, men dette var ikke slutten. Etter denne opplevelsen var de med hverandre hele tiden, og jeg tipper at du skjønner hva de gjorde da.

Sexmoter

Sjekk også

Min studine – lesbisk

Min studine – lesbisk : Jeg har vurdert for og imot og kommet til at …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.