søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Første gang / Første kyss og sex på første date

Første kyss og sex på første date

Første kyss og sex på første date

Det nå skal fortelle om er en sann historie. Det skjedde nå i Juni måned. Jeg var inne på en chatt side og vips jeg fikk kontakt med ei søt jente. Vi så hverandre over web cam og pen var hun også vi chattet noen dager og snakket om løst og fast, utvekslet nummer og snakket mer. Jeg forventet at det ville ta litt tid før vi kansje kunne date merket at det var en slaks skepsis fra hennes side for jeg var jo nettopp fylt 16 år og hun var 23 år. Men etter en uke så spurte hun meg om vi ikke skulle møtes. Alder var ingen hindring.

Jo det ville jeg og to dager senere på Lørdagen var dagen kommet. Det varmt ute og jeg hadde bare på på meg shorts og t-shorte. Etter en tur lanks en innsjø, middag på indisk resturant og kino var kvelden kommet. Jeg ble med hun hjem for å se hvor hun bodde. Men som det er i denne sommeren været er jo ganske skiftene. Det var det også den dagen da vi kom fram til hennes leilighet begynte det å regne og regne mye. Vi spiste kveldsmat og fant ut at det var bedre at jeg overnattet en tok turen hjem i regnet. Var det nå det skulle skje tenkte jeg.

Hun spurte om jeg ikke ville dusje før jeg la meg det ville jeg. Merkelig at jeg ikke fikk en stiv en når jeg dusjet jeg viste jo hva som kansje kunne skje. Etter jeg hadde dusjet la jeg meg i den brede sengen hennes kun iført boxer og t shorte. Hun Elisabet gikk og dusjet det var en kjapp dusj. Jeg forventet at hun ville komme legge seg med lite klær. Men ikke kun med trusa.

Hun la seg ved siden av meg nærvøst tok jeg ut armen så hun lå i armskroken min. Jeg bøyde meg over hun så meg inn i øynene strøk meg på håret å sa. Du vil vel ha et nattakyss og da var det gjort vi kysset mitt første kyss. Jeg må vel få lov til å kysse deg en gang til sa jeg. Du må få lov sa hun overrasket og vi kysset/klinte i lang tid. Så nærvøst tok jeg den ene hånden og førte mot brystet hennes hvordan ville hun reagere avvisende? Jeg kunne jo prøve. Mer sa hun og jeg maserte brystene hennes. Det er deilig sa Elisabet, du er flink. Nærvøs som jeg var sa jeg at det var min første gang. Jeg behøvde ikke å være nærvøs det ville gå bra. Nå var det hun som tok initativ og spurte om jeg ikke ville suge brystvortene hennes og hun nøt det stønnet litt.

Så bøyde jeg merket at kuken den ble stiv. Elisabet tok hånden runt den og spurte om jeg ikke ville ha den sugd. Jeg satt meg opp på kne dro den av og der lå vi nakene forann hverandre. Elisabet dro forhuden tilbake og sugde å hvor det var deilig plutselig kom spruten hun spyttet det ned på min brystkasse slieker du meg nå. Hun skrevet med beina utenfor sengen. Det gjorde jeg hun guidet meg og fortalte når jeg lette med tungen hvor det var godt, jeg befølte henne med brystene og etter en 20 minutter tid hørte jeg et voldsom skrik når det gikk for hun. Var det nå det skulle skje? Jeg tok kuken og inn i fitta gikk den og fram og begynte å pumpe. Wow mye herligere enn jeg kunne forstille meg. Etterpå red hun meg og jeg fikk kjenne for første gang at en jente fikk orgasme.

Så ble det en liten omgang med misjonær men det gikk for hun igjenn før vi sovnet den kvelden. Første kyss og sex på første date. Vi ga oss ikke der en ny omgang ble det da vi våknet om morgen og samme kveld var vi nok en gang på date da var det hun som overnattet hos meg. Vi er fortsatt sammen har et godt sexliv. Men for en opplevelse første kyss og sex på første date.

Sexmoter

Sjekk også

Bare vi 2

Bare vi 2  – Første gang : Det var bare vi to hjemme en hel …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.