søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Første gang / Jeg og lærerinna mi

Jeg og lærerinna mi

Jeg og lærerinna mi

Det var en onsdag i februar det året jeg fylte 17 år. Like før det ringte til siste time, spurte min klasseforstander Tone om jeg kunne bli igjen litt etterpå, fordi det var noe hun ville spørre meg om.

Jo da, det var greit, svarte jeg.

Jeg visste jo ikke hva Tone ville, men jeg somlet med hensikt til alle de andre i klassen hadde gått ut. Da sa Tone at hun hadde lagt merke til og hørt at jeg var kyndig på data, og lurte på om jeg hadde mulighet til å komme hjem til henne og se på et dataproblem hun hadde. Hun bodde jo bare 2 kilometer fra meg, så det ville jo bli en kort sykkeltur.

Jo da, jeg kan stikke innom klokka 17 sa jeg, hvis det var i orden for henne, og det var det.

Jeg spiste middag, gjorde lekser og tok meg en rask dusj, før jeg tok sykkelen og syklet av gårde.

Tone var jo en dame på 36 med lyst langt hår, nærmere 170 cm og kanskje 10-15 kilo over idealvekta. Men dette var kanskje årsaken til at hun var barmfager. Er jo ofte slik at de som er litt overvektige har litt størrelse på brystene.

Nå møtte ho meg i døra nydusja noe utringet, og hilste vennlig på meg og sa at det var flott jeg kunne komme. Ho viste meg veien til PC-en, og jeg fant ut at dette ikke var så altfor komplisert. Sa til henne at det var bedre at hun satte foran skjermen, så ville ho kunne løse problemet selv neste gang det oppsto samme problem.

Ho satte seg og jeg klarte ikke å styre blikket unna utringingen. Jeg vet ikke om ho merket dette, men i løpet av 30-40 minutter, så var vi ferdige. Alt virket som det skulle, og ho var kjempefornøyd. Spurte hva jeg skulle ha i betaling.

Neida, skal ikke ha noe penger, men en klem har jeg ofte drømt om, sa jeg og lo. Klem? Vil du ha klem fra ei gammel røy som meg, sa ho, og lo. Du er da ingen gammel røy, men ei flott jente, som de fleste guttene i klassen kommenterer på en positiv måte.

Så ga ho meg en god klem og sa at jeg var en god gutt. Du skal få en klem på andre kinnet også hvis du vil. Det ville jeg. Du er bare så nydelig sa jeg. Jeg fikk ereksjon. Pinlig var det. Da kysset ho meg på kinnet, og kom samtidig borti låret mitt, tror ho merket min tilstand. Ho så på meg, og spurte om det var galt av henne å kysse meg på kinnet. Ikke i det hele tatt, svarte jeg. Nå er dagen reddet, sa jeg. Da kysset ho meg på munnen, først en gang, og andre gang besvarte jeg kysset. Vi begynte å tungekysse, så tenkte ho visst plutselig på sin posisjon som læreren min, og sa at vi hadde gått for langt. Dette var ikke så lurt, for ho kunne miste jobben sin.

Nei, sa jeg, det kan du da ikke, for dette blir kun mellom meg og deg. Jasså, er du så flink til å holde på hemmeligheter du da? Ja, sa jeg. Ho kysset meg og begynte å stryke meg på låret, og fant dermed ut tingenes tilstand, som var at den var blitt enda hardere. Tør du bli med på soverommet, så kan vi kysse mer der, hvis du vil. Jo da, sa jeg, og kjente sommerfugler i magen. Hadde jo aldri hatt sex med noen, så hva om det var det ho ønsket. Men du forstår at jeg må forholde meg nøytral overfor andre elever og at jeg ikke kunne få noe fortrinn på skola. Jada, sa jeg, jeg forstår det. Og så må du aldri bruke dette mot meg, selv om det ikke skulle bli noe mer mellom oss. Jada, jeg lovet det.

Vi kysset og klinte og ho strøk meg på innsiden av låret. Legg deg på rygg sa hun og hjalp meg av med bukse og sokker. T-skjorten fikk jeg av selv. Ho lå kun i truse og BH og jeg i bokser, mens vi klina. Så kjente jeg hånden innenfor bokseren gripe om lemmet mitt. Det vokste i full lengde. Nei, nå vil jeg se mer av deg, sa ho, og så tok ho bokseren av meg. Å så stor og vakker den er, sa ho. Så kneppet ho opp BH-en, og den falt av. Det var et syn for guder. Vil du ta på de, sa ho, og satte seg over knærne mine og ledet hendene mot de. Jeg lærte fort. Lot tomlene sirkle rundt puppene, og ho ble inderlig kjælen av seg.

Så krøp ho nedover og onanerte meg med ene hånden, og så gjorde ho noe som nesten fikk meg til å besvime av nytelse. Jeg kjente tungespissen berøre glanshodet, mens hun så opp på meg. Utrolig skjønt. Men dette var bare begynnelsen. Ho la leppene rundt den, og beveget de opp og ned. Så sa ho, jeg vil ha alt i munnen, er så lenge siden jeg har smakt den deilige litt salte smaken av sperm.

Med denne ”gudinnens” hånd- og munnbevegelser, tok det ikke lang tid før jeg kjente det nærmet seg. Som en eksplosjon, skjøt det ut kaskader med sæd. Hun svelget og svelget, og slikket meg ren etterpå.

Så reiste hun seg opp, og lot trusen falle. Jeg sugde og slikket på puppene og spurte om jeg gjorde det riktig, og hun svarte. Å ja, Å Gud, så deilig du er. Pikken var igjen i full giv akt.

Hun la seg på rygg og ville ha meg i misjonæren. Ho førte pikken mot hullet sitt, og jeg gled inn i en gjennomdeilig varme, som ble etterfulgt av muskler som gjorde jobben med pikken min, så jeg begynte å jukke forsiktig. Ho stønnet vilt, og fikk orgasme før meg.

Til min store skuffelse puffet hun meg av, men så sa ho igjen: Legg deg på rygg, og ikke for å dra av mine klær, som allerede var av meg. Ho sa ligg rolig, og så tredde ho seg på pikken og begynte å ri. Jeg tok rundt brystene og knadde, og slikket litt på de. Så eksploderte jeg i musa hennes. Klarte ikke å holde igjen et grynt og et lite brøl.

Vi kysset og klinte litt, og deretter dusjet vi sammen. Ho sa jeg håper du kan komme på besøk i helgen, og da hvis du ikke har noe imot det, så skal jeg lære deg hvordan du slikker mus, så det blir nytelse for meg, om du ønsker.

Jeg gledet meg vilt til neste gang, og ho holdt ord. Etter hvert ble det lek med bind for øynene, og jeg fikk sprute henne over brystene og ansiktet, og vi gjorde det meste en lærer og en elev ikke bør gjøre sammen på det erotiske planet. Det gikk bare bra på skola, selv om jeg hadde vanskeligheter med å konsentrere meg etter de første gangene. Ingen mistenkte hva vi drev på med, og vi hadde sex minst to ganger i uka. Ho var helt besatt av kroppen min, og ikke minst pikken min.

Selv etter at ho fikk kjæreste, fortsatte vi som pulevenner. Det forholdet varte 4 år, så var det kun meg igjen. Da ho fylte 49 år flyttet ho til en skole et helt annet sted i landet, så kontakten ble gradvis borte mellom oss.

Sexmoter

Sjekk også

Ferie tur med lise

Ferie tur med lise Jeg er gift med Lise og vi har to barn. Sist …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.