søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Gruppesex / Middagsbesøk
De kom samtidig alle tre, og da Hanne kjente sæden spre seg i begge sine hull og orgasmen kom, føltes det som en eksplosjon av bølger...

Middagsbesøk

Middagsbesøk – Gruppesex :

Det var bikkjekaldt ute, men inne var det lunt og varmt. Hanne hadde fyrt opp i peisen, og tent stearinlys. Hun ventet på Martin, sin gode venn.

Hanne var singel akkurat som Martin, og hadde hatt et godt øye til han en god stund. De jobbet i nærheten av hverandre og pleide å møtes daglig på bussen fra sentrum og ut til industriområdet hvor de begge jobbet. De hadde snakket mye sammen og var etter hvert blitt gode venner. De hadde vært ute sammen 2 ganger tidligere, og i kveld hadde Hanne invitert han hjem til seg for første gang. Hun var spent! Hanne hadde hatt mange hete drømmer om de to, og lurte på om hun i kveld ville få oppleve at drømmen ble til virkelighet.

Hun sjekket en siste gang at salaten hun skulle servere så frisk og fin ut, og at vinen hadde rett temperatur. Deretter kledde hun av seg for å ta en rask dusj før Martin kom. Kroppen hennes var spent. Ville hun ha mot til å legge an på han i kveld? Det varme vannet sendte ilinger gjennom kroppen hennes, og hun kunne ikke la være å ta på seg selv. Forsiktig smøg hun fingrene mellom bena, der var det vått og varmt. Sakte lot hun to fingre gli fra klitoris og helt bak til rompehullet og tilbake igjen. Fram og tilbake –  sakte… Det var ikke til å holde ut. Hun så for seg at det var Martins tunge hun kjente, og ble sprengkåt ved tanken. Hun greide ikke la være, så hun satt dusjstrålen mot sitt mest følsomme punkt samtidig som hun smøg to fingre inn i seg selv. Det tok ikke lang tid før orgasmen skyllet bølgende gjennom kroppen hennes.

Hun kledde på seg, la en lett make-up og inntok godstolen foran peisen. 10 minutter senere ringte det på døra. Ute sto Martin, og til sin store overraskelse (og ergrelse) hadde han med seg en ukjent mann. «Beklager», sa Martin, dette er min fetter fra USA, han kom til Norge i går kveld, og ville så gjerne tilbringe noen dager hos meg. Jeg vet at det kanskje passer dårlig, og kan foreslå at vi går ut og spiser sammen alle 3? Hanne tenkte fort, -neida, kom inn, det går helt fint sa hun og prøvde å skjule skuffelsen hun følte.

Måltidet ble imidlertid svært hyggelig. Jeff, som Martins fetter het, var en hyggelig og kjekk kar, og hun koste seg i begges selskap. Etter at salaten var spist og hvitvinen drukket, løsnet stemningen litt, og Hanne følte seg mer vel. Hva hadde hun å klage på, det satt 2 kjekke menn i stua hennes. Fantasiene begynte å løpe… Som om de kunne lese tanker inviterte de henne til å sitte mellom dem i sofaen foran peisen. Hanne dumpet ned mellom dem, og kjente med ett Martins hånd stryke gjennom håret sitt. Jeff ble påtatt fornærmet. -Jeg vil også stryke fingrene gjennom det deilige håret ditt, sa han. Så satt hun der da, og kjente to sterke hender som strøk på henne. Plutselig satt Martin seg på knærne på gulvet foran sofa’n, vendte seg mot henne og sa: – Hanne, du er svært vakker og sexy, kunne du tenke deg å elske med meg foran peisen? Hanne ble rød og visste ikke hva hun skulle svare. Og rakk aldri å svare heller, for da kjente hun at Martins lepper omsluttet hennes munn. Gud, noe så deilig! Jeff kjælte fortsatt med håret hennes, og flyttet nå hånda nedover langs armen så fingrene traff brystet hennes. Hånden stoppet der, og fingrene hans lekte forsiktig med brystvorten utenpå den tynne silkeblusen hun hadde på seg. Det gikk helt rundt for henne!

Kysset og berøringen av brystet gjorde henne svært opphisset. Jeff kneppet forsiktig og prøvende opp et par knapper på blusen, Hanne protesterte ikke. Martin flyttet munnen nedover halsen hennes. Og i takt med hverandre kneppet Jeff opp knapper, og Martins munn fulgte etter hele veien ned til magen. Jeff vippet elegant opp fronthekten på BH’n og begge brystene ble blottet. Guttene dro av henne på overkroppen, og som om de hadde trent på synkronisering kjente hun en munn på hvert bryst. To tunger lekte med hver sin brystvorte, det var helt skjønt, og Hanne stønnet svakt. Guttene ble dristigere, Martin lot tungen gli nedover magen helt til buksekanten, han åpnet smekken, dro i buksen og på et øyeblikk satt hun der naken. Jeff kledde av seg, mens Martin slikket henne akkurat som hun hadde fantasert om i dusjen! Følelsen var bare mange ganger bedre enn hun kunne forestilt seg. Tungen gled hele veien fram og tilbake, fram og tilbake. Kjønnet hennes var nå helt klissvått og klart for mer nytelse. Martin dro av seg klærne og la seg på ryggen på gulvet foran peisen. Jeff plasserte Hanne med kjønnet helt ned på Martins ansikt og bøyde henne ned på alle 4. Deretter med fast grep, skilte han rompeballene hennes prøvde tunga forsiktig rundt hullet. Martins tunge kilende på klitoris, og Jeffs rundt rumpehullet! Det ble nesten for mye, og Hanne kjente bølger av vellyst gjennom kroppen. Forsiktig smøg Jeff en finger inn der bak, og Hanne kjente at hun holdt på å eksplodere. «Would you like a sandwich»?, spurte Jeff lattermildt, og Hanne stønnet fram et JA!

Guttene var ikke sene om å ta henne på ordet. Jeff flyttet Hanne ned på Martins stive pikk, Hanne kjente at den trengte seg sakte inn i rompa hennes. Jeff bøyde deretter overkroppen hennes bakover så hun lå med ryggen mot Martins muskuløse brystkasse. Han skrevet deretter over dem begge, og kjørte staken sin inn i det våte svulmende kjønnet hennes. Hanne skrek av vellyst! Guttene fant takten, og jog stakene sine inn og ut av henne annenhver gang som i en dans, og Hanne var i ekstase. De kom samtidig alle tre, og da Hanne kjente sæden spre seg i begge sine hull og orgasmen kom, føltes det som en eksplosjon av bølger som ilte gjennom hele kroppen fra fingerspissene til tærne! Hanne hadde aldri opplevd maken, og det virket som en evighet av tid før bølgene la seg til krusninger for deretter å bli blikk stille. Deres begjær var tilfredsstilt, og Hanne kjente en ro og velvære aldri hadde opplevd maken til.

Hanne begynte allerede å planlegge neste middagsinvitasjon, og neste gang skulle hun invitere dem begge!

* Middagsbesøk *

 

Påsketur

Jeg våknet og kjente meg litt ør. Hva var det som skjedde før jeg sovnet? Vi drakk ikke, så jeg var ikke full og ikke i bakrus. Jeg lå en liten stund og bare kjente etter. Kjente noe kaldt rundt håndleddene, og det begynte å demre for meg. Hørte lyder fra rommet ved siden av; fra badet. Lyden av rennende vann, så ble det helt stille. Jeg forsøkte ikke engang å reise meg for å stå opp, jeg visste at det var nytteløst. Jeg ville bli liggende her til hun bestemte seg for å låse opp og fjerne håndjernene. Håndjern hadde jeg opplevd før, men jeg hadde aldri tidligere våknet med håndjern på både hender og føtter. Jeg visste at jeg var prisgitt henne så lange hun fant det for godt. Ingen ville savne meg; det var formiddag og det var lørdag før palmesøndag og jeg skulle ikke på jobb før tirsdag om en uke, så arbeidskamerater ville ikke savne. Venner og familie visste at jeg skulle være alene sammen med Mie hele påsken.

Mie er kjæresten min, og nå ligger jeg altså her i sengen uten klær, men med håndjern rundt både hender og føtter.
Hun hadde vært litt hemmelighetsfull den siste tiden, hun hadde gått med et lurt smil, og hver gang jeg forsøkte å spørre, mumlet hun noe om vent og se. Det var en lys, fin og varm leilighet vi hadde leid på et feriesenter like utenfor Lübek i Tyskland, så til tross for frihetsberøvelsen hadde jeg det ganske fint her jeg lå. Displayet på klokkeradioen viste 13.48 da døren til badet gikk opp. Jeg kunne ikke se døren fra min posisjon i sengen, men til tross for den svake musikken som svakt lød fra høytalerne, kunne jeg høre dørhåndtaket bli trykket ned og jeg kunne høre døren forsiktig ble lukket igjen før det ble stille igjen. Jeg lå urørlig en stund til, jeg kjente ikke noe ubehag, håndjernene var festet til sengen med ganske stramme rep, så det var ikke stort rom for bevegelser, men jeg kunne bevege på hodet, og gjennom et speil som var stilt opp, kunne jeg se Mie sitte på en stol og gre håret. Mie har langt, bølget, brunsort hår som omkranser et vakkert ansikt med blå øyne og markerte øyebryn som hun napper, lange mørke øyevipper, en liten, men vakker nese og en munn som alltid er rød av leppestift. Mie er ikke så høy; 159cm på strømpelesten. Hun har en velformet kropp, litt rund i formene og med bryster som hun synes er for store i forhold til sin egen kroppsstørrelse. Jeg derimot elsker brystene hennes. Jeg har alltid vært svak for store bryster, og siden vi ble kjent med hverandre for noen år siden, så har jeg fått leke med dem så ofte som jeg har hatt lyst.

Gjennom speilet kunne jeg se at hun hadde en morgenkåpe på, en sånn silkeaktig i rødt og gull. Den var ikke lukket foran, men dekket likevel mesteparten av brystene. Det som var på nedsiden av navlen kunne jeg ikke se, og forsøke strekke seg, visste jeg var nytteløst. Jeg hadde sett henne naken og vi hadde elsket sammen utallige ganger, men likevel var jeg besatt av kroppen hennes, og kunne ikke få nok av den. Jeg kjente at det begynte å røre seg mellom beina mine. Med ett reiste hun seg og snudde seg rundt, jeg kunne i speilet bare se den røde morgenkåpen som dekket ryggen til Mie. Så ble hun borte fra speilbildet. Jeg lukket øynene, vet ikke hvor lenge jeg lå slik, men da jeg åpnet øynene igjen var hun der i speilet. Nå var morgenkåpen borte og erstattet med undertøy; knall rødt undertøy slik du ønsker kvinnen din skal være kledd når du kler av henne. Jeg vet ikke om hun hadde truse på, for hun satt på samme måten som tidligere, så jeg fikk ikke utsyn lenger ned enn til midt på magen. Jeg sukket oppgitt, lukket øynene og kjente at jeg hadde ståpikk, virkelig hard ståpikk til tross for at jeg visste at vi hadde hatt sex både i går kveld og tidlig i dag morges. Jeg hadde riktignok ikke fått utløsning i morges, for like før jeg skulle pumpe henne full så reiste hun seg og gikk. Hun sa jeg måtte vente med resten til etterpå, og nå lå jeg her lenket til sengen, med ståpikk og uten mulighet til verken å tilfredsstille henne eller meg selv. Jeg sukket igjen, men slo øynene opp da en hånd berørte føttene mine. Jeg kunne se henne, men ellers ikke gjøre annet enn smile og si at hun så deilig ut.

Mie begynte nå en behandling som var nesten uutholdelig. Hadde jeg ikke vært bundet, så hadde det vært uutholdelig å ligge slik; da hadde jeg kastet meg over henne og pult henne rått og brutalt kun med tanke på egen utløsning, for husk som jeg nettopp nevnte, da vi tidligere på dagen hadde hatt sex, så hadde hun etter å ha fått sine orgasmer bare reist seg og gått like før jeg kunne få utløsning. Nå hadde hun fullstendig kontroll, og hun brukte hender og munn på hele meg, bare ikke på pikken. Jeg nyter både å bli kloret, bitt og kløpet, og hun gjorde akkurat det, og hun gjorde det akkurat så hardt at det var litt smertefullt hele tiden. Jeg vet ikke hvor lenge hun holdt på, men det virket som om det varte en liten evighet. Da hun reiste seg og gikk, og jeg igjen kikket på klokkeradioen, var den bare 14.37, så lenge hadde hun ikke gledet meg med sin lette tortur. Hun kom tilbake og gav meg litt vann; jeg svelget unna så godt man kan når man ligger i en seng, resten rant ned over halsen….

Jeg må ha sovnet for da jeg våknet var klokken 16.00. Jeg vet ikke om jeg våknet av lyden av dørklokken, eller om det var av fluen som satte seg på nesen min. Begge deler kjentes i hvert fall like ubehagelig. Jeg så mot døren, den var lukket inntil, men ikke helt igjen. Mie var ute av rommet, og bortsett fra musikken var det helt stille i leiligheten. Så hørte jeg lyden av stemmer; det var Mies stemme og en stemme jeg ikke kjente. Stemmen var mørk; den kunne tilhøre en kvinne, men ble jeg tvunget til å vedde, ville jeg satset penger på at stemmen tilhørte en mann. Jeg fikk ikke med meg hva de snakket om, for de befant seg sikkert fortsatt i entreen. Dette hadde vi ikke avtalt; riktignok hadde vi fantasert om en mann ekstra, men hvis det var det hun hadde planlagt, så var vel dette å gå for langt.
Dørene måtte stå på gløtt, for jeg kjente lukten av nytrukket kaffe, og jeg hørte svakt lyden av stemmer som pratet. Etter hvert hørte jeg lyden av knising og latter. Jeg vet ikke om jeg ble sint eller sjalu eller om jeg ble begge deler. Jeg kunne selvfølgelig rope og lage bråk, men ville noen bry seg? Var personen en kjent av Mie, eller var det bare en hun tilfeldig hadde møtt på en nettside et sted? Det hjalp ikke særlig å gruble, ikke kunne jeg holde meg for ørene heller, det eneste jeg kunne gjøre var å lukke øynene. Jeg sovnet ikke flere ganger, for nå ble lyden av de to sterkere og det virket som om de var i samme rom som meg. Jeg kunne ikke la vær å være nysgjerrig……. Speilet…… Jeg strakte meg og så mot speilet. Dette kunne ikke være tilfeldig. Her måtte det være en regi… Jeg burde blitt supersjalu og rasende, men i stedet kjente jeg at jeg ble helt oppslukt av det jeg så i speilet……. Hun sto på kne foran ham. Han hadde ståpikk og Mie behandlet den med både munn og hender. Jeg merket knapt at jeg var bundet, jeg var helt oppslukt og fasinert av det jeg så i speilet.

Det som skjedde videre mellom Mie og den ukjente trenger ikke noen videre beskrivelse, bortsett fra at jeg midt i opphisselsen kjente et stikk av sjalusi da hun stilte seg på kne foran ham og han trengte seg inn i henne. Selve samleiet tok ikke så lang tid; det var over på mindre enn ti minutter, og like før han fikk utløsning snudde Mie seg og lot han sprute over og mellom brystene. Om Mia hadde fått orgasme eller ikke, det vet jeg knapt, men det gikk ikke mange minuttene før jeg hørte ytterdøren klikke i lås igjen. Da det ble helt stille fikk jeg en vanvittig tanke; tenk om hun forsvant for kvelden sammen med den ukjente mannen. Før jeg rakk å tenke tanken ut kjente jeg igjen hender på kroppen min; ikke på føtter, mage, skuldre eller hals. Hun tok et fast grep rundt pikken, dro forhuden hardt tilbake og masserte det ubeskyttede pikkhodet med den andre hånden. Det varte mindre enn et minutt; jeg kjente det knytte seg i underlivet, hele kroppen sitret og begynte å skjelve før den første sammentrekningen var et faktum. Mie holdt fast rundt pikken med begge hender idet den første spruten treffer meg i ansiktet, den andre er ikke like kraftig, men rekker meg like fullt til halsen. Det fortsetter å pumpe, og det kjennes ut som en ubeskrivelig blanding av vellyst og smerte da hun like etter med forhuden fortsatt trukket langt tilbake, bruker hånden på det nakne pikkhodet……

Jeg må ha sovnet igjen like etterpå, og da jeg våkner senere er håndjern fjernet og sæden på kroppen min vasket vekk. Musikken er byttet ut til en av Bjørn Eidsvågs klassikere, og det står et glass iskald champagne på nattbordet ved sengen.  «Gratulerer med dagen» kommer det leende fra Mie; «Dette var den sprøeste bursdagsgaven jeg kunne finne på. Håper du tilgir meg dersom jeg gikk over streken.» Det var ikke noe å tilgi. Hun ga meg en opplevelse jeg aldri vil glemme. Jeg vet at hun elsker meg og ikke ønsker seg noen annen, og jeg vet at jeg har mange og vanvittig sprø opplevelser i vente sammen med kvinnen jeg elsker.

Sexmoter

Sjekk også

Utelandsk tur med erotisk elsker

Utelandsk tur med erotisk elsker : Jeg var på tur til Berlin med skolen. Jeg …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.