søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Bondage / Naken og bundet – Bondage

Naken og bundet – Bondage

Naken og bundet – Bondage :

Jeg var så kåt. Kuken min banket mot de stramme dongeribuksene. Hver gang jeg traff en dump med bilen strammet det seg under belte. Jeg hadde ikke hatt sex på flere måneder; nå gjorde jeg hva som helst. Jeg kjørte gjerne 32 mil jeg for å temme det frådende glupske helspente beistet som hylte mellom bena. Det var bare en nektar som kunne temme dette villdyret nå.

«Jeg fantaserer stadig om å bli bundet til en seng og en kvinne forsøker å ri meg «mot min vilje» jeg forsøker å vri meg unna men hun greier å klemme fast kuken min i fitten sin…Og hun fortsetter selv om jeg blir myk….rir meg og rir meg…..helt til jeg kommer…og da setter hun seg å ser tv…og «plager» meg der jeg ligger med kuken i været til hun får lyst på ny…slik fortsetter hun til jeg og sengen er helt våt av min egen sperm…hun gnir den utover meg og slikker meg….og hun smørrer fitten sin med sæden min og rir meg på nytt og på nytt.»

Da jeg møtte den fremmede deilige modne kvinnen etter den utmattende kjøreturen sto hun i døren kun iført et håndkle. Hun smilte til meg med et kåt uttrykk i øynene og tok tak i beltereimen min og førte meg bestemt inn i rommet etter seg. Helt uten å nøle kneppet hun opp smekken min. Hun så meg dypt inn i øynene og drog fram den stive pikken min uten å vike med blikket. Jeg så hun hadde lyst på meg.

Mens hun fortsatte å smilte lurt til meg ropte hun inn på soverommet: «Kan du ta med deg håndjernene, Karine.» En litt sjenert ung jente kom ut døren, med noen lenker og et par håndjern. Hun rødmet kraftig da hun møtte blikket mitt. Det var lett å se at hun var kun iført en litt si teskjorte. Hun hadde tydligvis ikke på seg truse, og heller ikke behå. Et par stive brystvorter røpte de små stramme struttende brystene under den vide skjorta.

«Dette er niesen min,» hvisket Janne, «hun har aldri hatt sex. Og siden hun likevel er her så syntes jeg hun må få bli med på leken. Tror ikke hun hadde fått sove hvis hun hadde måtte ligget og høre på stønninga di hele natt…» «Vel vi får ta på deg håndjerna sa piken», med en skjelvende men vakker myk stemme. Janna og piken smilte til hverandre da Janne fant fram et skjerf fra en komodeskuff. «Nå skal vi se om du kan kjenne forskjell på en veldig erfaren og en veldig uerfaren kvinne…» De bandt skjerfet over øynene minne, og fra det øyeblikk var alt helt bekende mørkt.

De fniste da de førte meg inn på soverommet. De små hendene deres hadde faste grep rundt hånleddene mine. Da vi var inne på sovereomhunmet førte de meg rundt og rundt i ring til jeg ble litt små svimmel. Og da jeg akkurat hadde fått samlet meg igjen kjente jeg fire hender dytte meg bakover på sengen.

Der må jeg ha sett ganske innbydende ut der jeg lå, får jeg hørte piken viske: «Kan få prøve den?» «Nei, du får tøyle deg litt til sa Janne.» «Vi må først få bundet ham. Vi vil ikke at han skal slippe unna, vil vi…»

De tok tak i hver sin arm og strakk armene mine ut og bandt hendene mine stramt fast til sengen. Overkroppen min var nesten helt urørlig. Nå var jeg helt maktesløs. Nå var det ingen vei tilbake. Jeg kjente den tunge pusten til de to da de la seg tett inntil meg på hver sin side.

«Kan han få smake på brystene dine?», spurte Janne ungpiken. Hun reiste seg opp et lite øyeblikk, og jeg lurte på hva som skjedde. Så kjente jeg et mykt deilig bryst mot munnen min. «Slikk!», sa piken. Hun smakte søtt og deilig. Og jeg er sikker på at kuken min måtte se ut som den kunne komme til å eksplodere når som helst, da brystvorten hennes ble stiv mot tungen min.

«Vi skal bare ut på kjøkkenet og hente noe,» de to jentene forsvant ut på kjøkknet. Og der lå jeg alene med en bankende kuk.

Heldigvis var de raskt tilbake. «Vi må få av deg disse klerne; så vi hentet hver vår kjøkkenkniv». «Bare ikke kutt i buksene mine er dere greie, og ikke kutt av meg noe viktig,» la jeg til. «Vi skal være forsiktige, men du må ligge helt i ro,» sa piken. Tanken på at livet mitt var helt i disse to kvinnenes hender, pirret meg. «Vi ser du har veldig lyst på fitte, men du må nok vente litt til.» Da de hadde ødelagt skjorten min helt tok de tak i hver sin del, trakk til den revnet.

«Det var gøy», sa hun ungpiken. Hun visket meg i øret: «Jeg har så lyst å kjenne på kuken din…» Jeg merket de to kvinnene samlet seg nede ved pålen. Et par glatte unge hender tok forsiktig tak rundt staken. Den ene hånden trakk forsiktig i ballene mine, slik at forhuden gikk tilbake. «Mmm, deilig sa piken, er det sånn de ser ut!» Hun runket meg forsiktig. «Vi må få av ham buksene og sokkende også, behersk deg jente,» ertet Janne, «du skal snart få smake på den.»

De vrengte av meg buksene, og begynte å kysse lårene mine opp mot juvelene. Det var en helt euforisk opplevelse. Jeg strammet til da jeg kjente kaldt metall mot kuken. «Skal vi barbere ham?, denne kniven er utrolig skarp…». De holdt på lenge med å barbere meg, og da de var ferdige unkpiken: «Nå er vi glattbarberte alle sammen…» Janne satte seg skrevs over meg og jeg kjente hun var glattbarbert da hun gned underlivet sitt mot pikken min. «Du ma la han få smake på deg,» sa Janne. Piken skrevet over meg, tok tak i hodet mitt og tvang meg til å slikke den våte deilige og glattbarberte sprekken hennes.

«Nå orker jeg ikke mer,» stønnet Janne. Jeg kjente den klissvåte fitta hennes gled nedover kuken min. Jeg kvakk til…for hun hadde ikke tatt på meg kondom..så jeg vred meg unna og prøvde å trekke meg ut. «Hva er det?», ler Janne. «Det er viktig for meg at vi bruker kondom!»…»Men jeg har glemt å kjøpe,» sier Janne. Men nå må jeg bare ha deg.» «Godt jeg har tatt med da,» sier jeg, «Det ligger en pakke i skjorta mi.» De to jentene hopper av sengen for å gjennomsøke skjorta. De finner kodomen,» Oj,..vi er lei for det men det ser ut til at vi har kuttet den i stykker…» Men nå slipper du ingen vei kjære venn. Dette burde du ha tenkt på før, hvis du er så prippen.» Kjønnssykdommer og ufrivillige graviditeter har alltid skremt meg så mye gikk igjennom hodet mitt akkurat da.

De to kvinnene la seg igjen tett intill meg…jeg hadde savnet dem. Jeg kjente Janne var helt naken. De duvende brystene hennes føltes deilig mot siden min. Hun kilte meg ømt og forsiktig, mens hun gned kneet mot kuken som igjen var iferd med å reise seg. På den andre siden kjente jeg piken fortsatt i t-skjorte. «Nå må han få kjenne den vakre myke kroppen din mot hans, ta av deg den t-skjorta, vennen min.» Hun la seg igjen tett inntil meg nå kjente jeg den deilige varme huden hennes mot min. De to koste med meg en stund og jeg fikk et inntrykk av at piken også koste ganske kraftig med seg selv.

«Nå skal du få lov til å prøve ham,» sa Janne. «Tusen takk tante..dette har jeg hatt lyst til lenge…» Jeg kjente piken sette seg i sengen mellom benene mine. Hun begynte først å ronke meg så gikk hun over til å suge. Jeg kjente at hun ikke hadde gjort dette før…men det var deilig. Tenk at jeg var hennes første. Jeg var ikke redd for kjønnssykdommer der. Hun sugde og slikket meg og trakk i ballene mine. Det føltes så deilig. Av og til koste hun med ansiktet sitt mot lemmen min. Det kjentes ut som hun hadde trengt dette lenge…

Kuken min var iferd med å eksplodere i en orgasme og jeg var redd for at sæd skulle flomme ut som om vi skulle befinne oss midt i Niagara-fallene. Det var da jeg kjente Janna ta tak i kuken min og hold den på plass. Spre bena dine godt og sett deg på her, vennen min,» sa hun… «Nå er det på tide at du får din første knulle-orgasme, jenta mi..». Jenta gled nedover kuken min. Hun var trang, men godt smurt. Jeg prøvde å vri meg for å komme unna. Jeg ville komme snart og da ville jeg være i fare for å gjøre henne gravid. Jeg prøvde å trekke henne ut. «Har han ikke lyst på meg..,» stønnet jenta da hun fortsatte å presse fitta seg ned på kuken min. Jeg begynte å banne og fornuften min sa et jeg ikke burde gjøre dette. Dette kunne få for store konsekvenser…»Går du på p-piller? spurte jeg. «Nei» sa jenta, «Jeg har jo ikke engang sugd en kuk før…Jeg har ikke trengt det.» «Ikke vær redd snuppa, han kommer ikke unna dette nå,» hører jeg Janne fnise. Kom så binder vi ham så han ikke kan flytte seg en millimeter. De tok tak i bena mina og bandt meg så stramt til sengen at jeg kunn kunn flytte litt på knærne og hoftene.

Nå skrevet jenta over kuken min, «Å jeg har så lyst å ri kuken din til jeg kjenner den varme spermen din inni meg,» stønnet hun. Hun gled ned over skaftet mitt…og begynte å ri meg hart og voldsomt. Det var nesten litt vondt der hun gned og dunket mot meg om hverandre. Janne, tok tak i hodet mitt og presset fitta si mot meg og tvang meg til å slikke henne.

De holdt lenge på slik med meg. Når kuken min begynte å bli slapp sugde hun meg eller gned seg mot meg slik at den ble raskt hard igjen. Etter hvert måtte jeg bare gi etter. Og da jeg merket at ungpiken nærmet seg en orgasme klarte jeg ikke holde tilbake lenger. Sæden min sprutet gang på gang inni fitten hennes. Men hun fortsatte bare å ri meg. «Å det føles så deilig når du kommer inni meg,» stønner hun høyt, hun har lagt fra seg alle hemninger nå. Til mintrø overraskelse blir jeg stiv igjen ganske ganske snart slik hun holder på å bruke meg til sin egen tilfredsstillelse. Kuken min forlater ikke engang fitta hennes før den står i givakt på ny. Hun fortsetter å ri meg og sæd fortsetter å renne av kuken og ut av fitta hennes; underkroppen min blir helt dekket av sæd. Jeg kjenner det renner og renner og dråpene strømmer nedover hoftene mine og jeg kjenner sengen blir våt.

Da kjenner jeg piken begynner å skjelve,» åh, så deilig,» stønner hun. «Sæden din smører fitta mig sa bra..». Så kommer hun, hun bøyer seg over meg og holder rundt meg, da hun rir meg kraftigere enn noen gang. Hun skjelver og jeg kjenner fitta hennes nærmest pulserer rundt kuken min….Jeg kommer på nytt og når hun etterhvert stiger av kuken min, flommer saftene ut av henne. Hun tar skrever over ansiktet og tvinger meg til å slikke henne ren. Samtidig kjenner jeg en ny fitte gli nedover kuken. «Jeg får god smøring her,» sier den mer modne kvinnen. Fitta hennes er slappere. Og denne fitta er jeg ikke alene om å ha vært i. Dette skremmer meg. Jeg prøver på nytt å trekke meg unna. Men det er ingenting jeg kan gjøre. Jeg bare gir etter. Jeg blir nærmest voldtatt av de to kvinnene. Jeg greier ikke holde meg og fyller henne opp. Fitten hennes føles så deilig rundt pikken at jeg ikke engang rekker å mykne. Pikken står i været som en påle. Hun kommer snart i en eksplosjon av en orgasme… og setter seg mellom bena mine og suger kuken min…»Kom hit, Karine!», «Nå skal du se hvordan du suger kuk,» hører jeg henne si til ungpiken.

De runker meg, trekker i ballene mine, slikker og suger meg, de holder på der nede begge to…åh det er så deilig…»Han er klar, nå er det din tur til å bindes, Karine»..Det verker i ballene mine, kuken min er håven og øm og det føles som jeg har gnagesår. Men jeg verker etter mer…nå kan jeg likegodt fortsette…

Sexmoter

Sjekk også

Når Master blir slavegutt – kinky

Når Master blir slavegutt – kinky : Som Dominant Master er jeg jo vant til …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.