mandag , 17 januar 2022
Eroticdateclub
Forside / Første gang / Avlutningsfesten i tiende klasse – Første gang

Avlutningsfesten i tiende klasse – Første gang

Avlutningsfesten i tiende klasse – Første gang :

Endelig var 15 år med skolegang over og dette måtte selvfølgelig feires! Vi hadde planlagt å møtes på stranda for å ha en skikkelig fest før alle dro avsted på sommerferie. Når jeg kom til stranda var festen allerede i full gang og jeg satte meg med bålet og begynte å drikke. Det var da jeg så henne. Hun heter Elisabeth og gikk i paralellklassen min. Hadde aldrig lagt skikkelig merke til henne før, hun var ganske rolig av seg. Men i kveld hadde hun virkelig pyntet seg! Hun hadde på seg et sort mini-skjørt og en hvit topp som avslørte noen fantastiske pupper. Hun hadde blondt hår og knallblå øyne. Jeg falt pladask for henne ved første øyekast og tok straks mot til meg og ba henne opp til dans!

Heldigvis var det en rolig sang og det ble ganse tett dansing. Jeg kysset henne forsiktig på halsen og ventet på en reaksjon. Hun kikket meg rett inn i øynene og vi begynte å kline. Hendene mine gikk på oppdagelsesferd nedover ryggen hennes og jeg plasserte hendene over den perfekte rumpen hennes. Hun spurte om vi skulle gå en tur på stranden og jeg var ikke vanskelig!

Vi gikk bare bak noen sanddyner hvor vi la oss ned og fortsatte å kline. Jeg lot hendene gli opp under toppen og konstanterte at her var det ingen BH! Brystene var så myke og perfekte og brystvortene knoppet seg ved første berøring. Hun førte hånda ned i skrittet mitt og masserte sensuelt over kuken min. Jeg lot etterhvert hånda gli opp langs bena hennes og fant ut at dette vaqr planlagt, for her var det ingen truse! Jeg lot en finger gli gjennom musa som allerede var søkkvåt. Hun stønnet svakt og lirket hånda under buksekanten og ned i bokseren. Hun tok rundt kuken og begynt sakte å ronke den. Jeg tok av henne toppen og to perfekte pupper hang fritt i luften. Totalt upåvirket av tyngdekraften. Hun drog av meg t-skjorta og buksa og drog forsiktig av bokseren. Deretter snudde hun seg slik at jeg fikk hodet hennes mellom bena og begynte å suge. Dette var første gang jeg var med en jente på denne måten så jeg slikket den glattbarberte musa hennes så godt jeg kunne.

Jeg kunne høre på stønningen hennes at ikke var helt feil. Etter en stund snur hun seg og ser meg sensuelt inn i øynene før hun langsomt setter seg over kuken. Jeg holdt på å besvime av kåthet, det var så trangt, vått og deilig. Kåtheten tok overhånd på oss begge og hun ridde meg i et vilt tempo, Jeg knadde brystene hennes og masserte klitten etter beste evne. Jeg signaliserte at det snart gikk for meg og hun steg av og puttet kuken i munnen og sugte til jeg eksploderte i munnen hennes. Hun svelget hver dråpe. Hun var nå så kåt at hun ba meg fingre henne. Hun stillte seg på alle fire og jeg begynt å kjøre to fingre inn i fitta hennes. Med den flotte rumpa vendt mot meg kunne jeg ikke motstå fristelsen, så jeg fuktet en finger i fitta hennes og presset den forsiktig mot analen samtidig som jeg fingret i fitta. Jeg var så vidt kommet innenfor analen før hun spente ryggen og kom i en rystende orgasme. Vi sank sammen over hverandre og sovnet.

Neste morning ble vi vekket av venninna hennes, vi ble ganske flaue. Hun sa at dersom hun fikk være med så skulle hun ikke si noe, men det er annen historie!

 

Sexmoter

Sjekk også

Bare vi 2

Bare vi 2  – Første gang : Det var bare vi to hjemme en hel …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *