mandag , 17 januar 2022
Eroticdateclub
Forside / Erotiske noveller / Thea og jeg – Lesbisk

Thea og jeg – Lesbisk

Thea og jeg – Lesbisk :

Tanten min og kusinen min skulle kommer på besøk til oss. De bor i Bergen og vi i Oslo. Kusinen min, Thea, er like gammel som meg, vi gikk på ungdomsskolen begge to. Vi har bare et gjesterom og der skulle tanten min ligge, det ble bestemt at vi jentene skulle ligge på rommet mitt. Det var ikke noe problem for jeg hadde nettopp fått ny seng, sånn som er 120 bred.

Mor, far og jeg dro ned på Oslo S og hentet dem, så var det rett hjem og vi bestilte pizza. Vi koste oss om kvelden. Thea og jeg stakk etterhvert på rommet hvor vi skravla om alt mulig og spilte litt på data’n. Etterhvert kom mor inn og sa at de voksne skulle legge seg, og hun kom med et par formaninger om ikke å være oppe hele natten osv da vi skulle ut på tur dagen etter.

Vi var oppe et par timer til og så begynte vi å bli trøtte. Vi gikk på badet og stelte oss før vi la oss.

Vi hadde bare på oss t-skjorte og truse. Vi krøp under dyna, en sånn stor en som vi delte. Vi skravla litt og snart dreide samtalen inn på gutter og kjærester. Thea begynte å spørre hvor langt jeg hadde gått med guttene, om jeg hadde tatt på dem, ronka dem osv. Jeg var ganske uerfaren, et par gutter hadde tatt på puppene mine osv, men ikke noe mer. Thea fortalte at kjæresten hennes Richard, hadde fått ta på musa hennes flere ganger og at hun hadde runket ham til han spruta en gang. Jeg spurte om det var ekkelt å runke ham. Hun syntes bare det var spennende men sæden var litt ekkel syntes hun. Jeg hadde drømt om å la Joachim i klassen få ta på musa mi, han hadde vist interresse når han fikk ta på puppene mine men jeg hadde nekta ham. Hvis han prøvde seg en annen gang vil jeg la han få lov og kanskje jeg vil ronke ham også, det hørtes spennende ut.

Vi var trøtte og la oss til å sove. Jeg drømte om det vi hadde snakket om. Litt utpå natta våkna jeg. Thea lå helt inntil meg og holdt rundt meg med den ene armen med hånden plassert på magen min.

Jeg snudde meg over på ryggen, Thea gryntet litt når jeg snudde meg. Jeg la armen rundt henne også og kjente hvor god og myk hun var. Hånden hennes lå fortsatt på magen min. Jeg fantaserte om at den gled ned mellom bena mine. Slik lå jeg en stund og tenkte. Tankene pirret meg. Jeg byttet hånd, skjøv opp t-skjorten hennes litt og la hånden på magen hennes. Jeg skjøv hennes hånd forsiktig nedover på magen min slik at den ble liggende over trusa mi. Jeg tok forsiktig bena mine litt fra hverandre og lot en finger gli frem og tilbake i sprekken. Det var veldig opphissende og jeg merket varmen fra musa mi og det begynte å bli vått der. Jeg koste veldig forsiktig, nervøs for hvordan reaksjonen ville bli hvis Thea våknet. Hun flyttet litt urolig på seg. Jeg sluttet å kose med meg selv. Istedet flyttet jeg meg enda nærmere henne og la hånden på låret hennes helt opp mot musa hennes med fingrene mellom bena hennes. Hun flyttet litt urolig på seg igjen og la seg over på ryggen. Bena gled litt fra hverandre. Jeg tok sjangsen og la en finger rolig i sprekken hennes. Jeg hadde så lyst til å ta ordentlig på henne. Fingeren kilte henne forsiktig utenpå trusen. Jeg måtte passe på så hun ikke våknet. Det var opphissende å kjæle sånn med henne, litt forbudt liksom.

Etter en liten stund ynket hun seg og sa, det er godt Richard. Jeg bråstoppet og lot som jeg sov. Sover du hvisket hun. Jeg lå musestille og svarte ikke. Sover du hvisket hun en gang til. Jeg gryntet, lot som jeg var litt i tåka. Hva er det hvisket jeg tilbake. Jeg drømte at Richard lekte med fitten min og det var så deilig sa hun. Det kan jeg tenke meg sa jeg nesten litt overivrig. Jeg blir så opphisset når han leker med fitten min sa hun drømmende. Hva gjør han da, spurte jeg. Han pleier å la fingrene kose i sprekken og med klitoris og fingerpule meg sa Thea. På denne måten sa jeg og lot en finger gli frem og tilbake i sprekken hennes utenpå trusen. Hun så overrasket på meg før hun svarte, ja men han pleier å ha hånden innenfor trusen. Hånden min smatt ned i trusen hennes før hun fikk sukk for seg og for første gang kjente jeg på en annens mus enn min egen. Det var varmt og litt fuktig. Hun nektet meg ikke så jeg lot fingrene gå på oppdagelsesferd. Det er deilig sa hun etter litt, jeg liker at du tar på meg der.

Fingrene mine lekte med sprekken og forsiktig på klitoris, jeg kjente hun ble våtere. Hun ynket seg. Hun tok tak i t-skjorten min og dro den opp over puppene. Hun begynte å massere puppene mine forsiktig, det var deilig. Hånden hennes løp over magen min og før jeg visste ordet av det var hånden hennes innenfor trusen min. Det var deilig å kjenne fingrene hennes leke med klitoris. Med den ledige hånden klemte jeg og masserte puppene hennes. Hun lente seg mot meg og slikket puppene mine.

Jeg begynte å bli farlig våt mellom bena og masse gode følelser ilte igjennom kroppen min. Jeg tok tak i t-skjorten hennes og dro den opp og av før jeg dro trusen hennes nedover bena hennes. T-skjorten og trusa mi forsvant samme veien og vi var nakne. Lekne fingre underøskte hverandres kropper. Hun kysset meg, først lett, så et ordentlig tungekyss. Jeg var våt og det var hun også. Jeg lot en finger leke rundt åpningen hennes og lot den gli inn i henne.

Fingrene hennes gled frem og tilbake i sprekken min og koste med klitoris. Slik holdt vi på en stund. Jeg ble kåtere og kåtere og fingrene mine ble stadig ivrigere. Hun stønnet, det er så godt hvisket hun. Jeg økte farten enda mer og jeg merket hun spente seg. Fingrene mine lekte med klitorisen hennes og så kvalte hun et skrik mens kroppen hennes gikk opp i bue. Å herreguden sa hun, jeg fikk den deilige orgasmen. Hun fortsatte å leke med klitorisen min, og jeg kjente varme bølger skylle gjennom kroppen. Jeg sprikte med bena og lot hennes deilige fingre få leke seg. Det var så utrolig godt. Det bygde seg opp i meg og jeg holdt på å skrike ut når orgasmen for igjennom meg. Vi var våte både i skrittet og på fingrene så vi gikk på badet og fikk vasket oss. Tilbake i sengen la vi oss under dynen helt nakne og sovnet i hverandres armer.

Sexmoter

Sjekk også

Min studine – lesbisk

Min studine – lesbisk : Jeg har vurdert for og imot og kommet til at …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *