søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Hetero / My Slut – Cuckold

My Slut – Cuckold

My Slut – Cuckold :

Når jeg sitter her og skriver dette ligger du å knuller med en elsker. Både rumpa og fitta, får gjennomgå.

Jeg ser ditt vakre ansikt foran meg, ser hvor du nyter at han knuller rumpa di.

Ekstra sterkt synes du det er at jeg vet om det og må sitte her og vente. En ulidelig pine men samtidig så

vanvittig opphissende at jeg er ved å briste, men har fått beskjed om å spare spermen min for deg. Ser deg for meg i det du får orgasme på kuken hans, ser spruten som sildrer ut av den herlige horefitta

di og ut fra rumpa, å sikle. Ser hvor hoven du er nedentil, vet at det indikerer at du har fått orgasme

og at det innebærer ekstra mye slikking av den nypulte fitta som er litt øm, vet hva jobben min er og jeg elsker den. og du elsker å tvinge meg til å slikke både fitta og rumpa di ren for sperm.

det gjør deg faktisk enda mer tent når du knuller en annen. du simpelthen elsker å være utro og

etterpå tvinge meg til å slikke deg ren, noen ganger tvinger du meg til å se på også , til å med tvinge meg til å styre de inn i deg, enten det er fitta eller rumpa.

Husker spesielt en gang du hadde vært på byen og det var marinegaster fra et amerikansk fartøy ved kai.

Da hadde du to stykker med deg hjem, en svær neger og en annen hvit marine gast.

Du var beruset, og jeg visste hva det innebar, he he. Du ble alltid så rå når du hadde drukket.

Jeg hørte du kom inn på soverommet, du kom bort til meg og spurte om jeg var våken.

Du la deg oppå meg og kysset meg, så smilte du og sa at vi hadde fått gjester. Og fortalte meg hvor viktig det var å vise gjestfrihet. Og jeg var selvfølgelig enig i det. «derfor vil jeg at du skal snu deg andre veien rundt, med hodet mellom mine ben så du kan hjelpe til så gjestene kommer lett

til» hun smilte frekt. du kan brette meg ut når jack skal knulle meg i fitta, dra mine rumpeballer til siden

om rob vil inn i rumpa mi. Og du vet jo godt hva du skal etterpå når de har fyllt meg med sæden sin.

Og slik ble det, jeg lå å slikket henne og holdt ut rumpeballene hennes mens en monsterkuk

nærmet seg fitta hennes. jeg var redd den var litt i største laget men neida, hun var tydeligvis

vant med og elsket store og helst tykke kuker helst med en deilig stor pung som klassket foran i fitta

hennes ved hvert støt. Det tok ikke lange tiden før hennes første orgasme kom, og hun sprutet,

noe hun ofte gjør når hun får stor kuk, det rant nedover mitt ansikt og jeg slikket det i meg

Så var det jack sin tur, jeg så hvordan kaskader med sperm ble presste ut med kukleggen for hvert støt. og jeg husker hvor mye han hadde å gi,. da anne kjente den kraftige spruten i fitta samtidig som jeg slikket henne, førte det henne inn i orgasme nr to den kvelden, hun ristet og skalv og presste horefitta

nedover ansiktet mitt. Etterpå lettet hun litt på rumpa så jeg fikk se den svarte kuken trekke seg ut

fra fitta hennes, straks kom det en strøm med sperm ut av henne og hun tredde fitta på ny over mitt ansikt, og sa «ja slikk meg, slikk meg helt ren» og jeg slikket som om det sto om livet, deilig

Så kom rob opp bak henne, han var mer normalt utstyrt med en vakker og viril kuk. Den ville passe rumpa hennes perfekt, jeg spredde rumpa hennes, slikket det glinsende brune hullet hennes

som også hadde fått en dusj med sæd av jack. jeg slikket henne enda mer åpen Da rob satte

kuken mot det brune hullet gikk det som smurt, og jeg hørte hvor godt anne likte dette.

hun elsker å bli knullet i rumpa. Rob var god å pule tydeligvis, han pulte hardt og bestemt. Anne var fra seg av fryd, der hun stønnet høyt og uhemmet. Å, ja knull rumpa, å gud. Hun jukket kraftig i mot og nærmet seg nok en orgasme. Så kom hun, og gikk fullstendig av hengslene. Hun ristet i hele kroppen mens jeg hele tiden sørget for

at fitta ble slikket samtidig som Rob penetrerte hennes anus. Hennes orgasme ble tydeligvis for mye for ham også og fylte rumpa hennes med sperm som rant ut mellom hvert støt. Det var ufattelig opphissende å ligge slik

å se henne rett opp i rumpa som glinset av sæd. Rob dro ut kuken og Anne gispet og senket straks sitt anus

over min munn og jukket rolig frem og tilbake. Jeg hadde ikke noe annet valg enn å slikke hennes nå så ømme anusåpning. Men nå var jeg så kåt at jeg måtte få mitt jeg også. Så lettet hun på rumpa og snudde seg.

Smilte frekt mot meg mens hun grep ned og tok tak i kuken min. Hun visket til meg. Å vil du også pule rumpa da? Hmm? Samtidig som hun satte den mot sitt anus og gled ned med letthet. Det var så deilig å kjenne hennes våte anus senke seg opp og ned på meg. Samtidig som hun snakket frekt til meg, ” Å er det deilig å pule rumpa da, når den er full i sæd hva hmm”. Jeg kunne bare mumle ”Ja å ja det er så deilig, jeg kommer, åhh. Du svarte

”ja kom fyll rumpa du også, deilig utro rumpe hmm”. Så svartnet det for meg og slapp utløsningen min i hennes sleipe rumpe. Det var bare så deilig at jeg ikke fikk frem et ord etterpå. Bare lå fullstendig tappet og gispet etter

luft. Jeg må ha sovnet av for da jeg våknet lå anne alene ved siden av meg. Det så ut som hun faktisk smilte mens hun sov. Jeg så på henne, ble varm inni meg og tenkte på hvor heldig jeg var som hadde henne.

Sexmoter

Sjekk også

Ferie tur med lise

Ferie tur med lise Jeg er gift med Lise og vi har to barn. Sist …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.