søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Analt / Ole, og pappa’n til Stine

Ole, og pappa’n til Stine

Ole, og pappa’n til Stine

Det var fredagskveld, og som alle andre 18 åringer skulle jeg ut og feste. Jeg og noen venninner hadde fått en eldre venn til og handle sprit på polet for oss, så vi gledet oss veldig til kvelden kom.

Jeg dusjet og barberte både leggene og fitta mi, jeg ville føle meg ordentlig sexy ikveld. Jeg kledde på meg en sort blonde-string, og tilhørende bh. Over det hadde jeg på meg et mini-skjørt av dongeri, og en hvit liten t-skjorte.

Jeg sminket meg og satte opp håret. Nå følte jeg meg virkelig deilig..

Klokken åtte ringte det på døra og der stod Stine og Lisa og ventet på meg. Vi lo og fniste på veien bort til Ole, som skulle ha festen. Når vi kom frem følte jeg at mange av guttene stirret på meg, spesiellt Ole.

Vi gjorde som man som oftest gjør på fester, drikker og ler. Senere på kvelden, etter en del flørting, satt jeg på fanget til Ole med hånden hans lurt opp under skjørtet mitt. Det bruste i hele kroppen min, jeg var så utrolig kåt.. Jeg hvisket i øret hans og spurte om han ville være med meg opp på rommet hans, og han svarte selvfølgelig ja.

Vi sneik oss opp, mens de andre satt igjen i stua og festet videre. Når vi kom opp på rommet låste han døra og lot lyset stå på. Vi la oss på senga og gikk rett på sak. Han vrengte av meg alt tøyet untatt stringtrusa mi, og la meg på mage i senga. Han la seg bak meg og begynnte og slikke musa mi. Ahh…det føltes så herlig! Jeg var jomfru, og hadde aldri gjort noe sånt som dette før.

Han slikket og sugde på fitteleppene mine, rullet tungen rundt klitten min.. Ahh.. Nå var det like før jeg kom i munnen hans…

Men så stoppet han, og stakk 2 fingre rett opp i musa mi! Jeg skreik ut i det de tykke fingrene boret seg frem i den trange musa mi.. Han fingerpulte meg hardt, og etterhvert ble det helt fantastisk. Så begynte han og slikke rundt rumpehullet mitt. Presset tunga forsiktig mot anusringen min. Mmm… Det føltes deiligt.. Tunga kom lengere og lengere inn i rumpa mi, slikket og sugde anuset mitt..

Så tok han fingrene sine ut av den plaskvåte fitta mi, presset den ene mot rumpehullet, og kjørte den helt inn. Jeg reiste meg og stod på alle fire i senga. Han reiv av seg buksa og presset pikken sin mot fitta mi. Sakte men sikkert fikk han plass til pikken sin i den trange og varme fitta mi. Åhh, jeg svevde på skyer.

Han knulla fitta mi og fingra rævva mi samtidig.. Jeg ville at dette skulle vare for evig, men så kom han i fitta mi og alt var over.. Jeg var ganske skuffet, så jeg kledde på meg klærne og gikk ned til de andre uten et ord.

Jeg drakk antageligvis litt for mye, så etterhvert ble jeg dårlig og begynte og gå hjem. Jeg gikk i omtrent et kvarter så kjente jeg at jeg plutselig måtte spy. Mens jeg stod og spydde kom en bil kjørende, det var faren til Stine! Jeg ble litt redd men det var ikke mye jeg kunne gjøre. Han stoppet og spurte om han skulle kjøre meg hjem, men jeg svarte han med at jeg kunne ikke dra hjem for foreldrene mine ville ikke komme til å like dette. Da fåreslo han at jeg kunne bli med han hjem til seg, og sove i Stines seng. Hun skulle ligge hos Lisa, så det gjorde ikke noe sa han.

I og med at jeg var så full så takket jeg bare ja, og satte meg inn i bilen. Det var ikke langt hjem til dem, så 10 minutter etter sjanglet jeg meg inn døren og datt langflat på gulvet. Skjørtet mitt hadde glidd litt for langt opp men jeg brydde meg ikke. Faren til Stine løftet meg opp og bar meg inn på et soverom, og la meg i en stor seng. Jeg lå der i halsvime og så at taket snurret rundt over meg mens faren til Stine begynte og kle av meg.

Han fikk av meg t-skjorta etter litt om og men, og de små rosa brysvortene mine vistes ettersom bh’en hadde sklidd opp i samme slengen. Han åpnet knappen i skjørtet og dro det nedover lårene mine, men trusa fulgte med og det så han ikke før han hadde dratt skjørte helt av meg. Han smilte og stirret på den glatte musa mi. Den var enda rød og hoven etter omgangen med Ole.

Jeg lå der bare, brydde meg ikke om så veldig mye. Ville helst bare sove. Plutselig kjente jeg en kald, grov finger stryke over musesprekken min. Jeg skvatt litt til, og forsøkte og protestere, men da fikk jeg til svar en hånd over munnen. Han holdt fortsatt hånden over munnen min mens han spredte fitteleppene mine og kikket på den hovne musa mi.

Jeg kjente at han la seg til i senga, og senket hodet mot musa mi og begynte å slikke meg. «Du smaker nesten som om du allerede har blitt pult du, din løse hore!» sa han til meg. Jeg greide ikke svare. Han tok en finger og presset den opp i musa mi, tok den ut og slikket på den. «Ja, du smaker sperm, skitne tøs!».

Jeg vred på meg, men han var så stor og sterk, og jeg så full, at jeg greide ikke å flytte på meg.

Han fortsatte og fingerpule meg, og etterhvert ble jeg ganske kåt. «Jeg kjenner du blir våt, liker du gamle menn du lille hore?!»

Han snudde meg så jeg lå med rumpa til værs. Jeg stønnet forsiktig. «Hold kjeft tøs!!» ropte han.

Han stakk to fingre opp i rumpa mi, knullet den hardt med de store fingrene sine. Jeg stønnet høyt, og da reiv han meg i håret, holdte meg fast med hestehalen.

Han stakk en finger til i rumpa mi, jeg hadde nå tre fingre i rumpa, og jeg elsket det. Det var godt og vondt samtidig, en deilig kombinasjon.

Så slapp han tak i håret mitt og spredte rumpehullet mitt med fingrene sine, fikk et godt innsyn. Så spyttet han meg i rumpehullet og stakk nå hele hånda untatt tommelen opp i rumpa mi. Nå gjorde det vondt så jeg skreik ut, han klapset meg hardt på rumpa å ba meg tie stille. Jeg gjorde som han sa..

Han tok hånden ut, og gikk til nattbordet sitt og hentet en flaske. Han helte noe ned i rumpehullet mitt, jeg regner med at det var gridemiddel. Så begynte han og presse hele hånden sin opp i rumpa mi! Han plagdes så til slutt gav han opp den tragne rumpa mi, og sprutet mer glidemiddel på fitta mi. Der fikk han inn hele hånden etterhvert. Jeg lå der bare, klarte ikke gjøre noe, klarte ikke bestemme meg om det var godt eller vondt.

Så trakk han hånden ut og stilte seg på gulvet og kledte av seg. Hentet en stor svart dildo fra nattbordsskuffa. Jeg tenkte at den måtte være fra før han og kona skiltes.

Han la meg på rygg med rumpa utenfor sengekanten og ba meg holde beina opp i lufta. Jeg klarte ikke protestere.

Så kjente jeg mer kaldt glidemiddel bli hellt over skrittet mitt. Han gnidde det utover med dildoen. Så kjente jeg den store dildoen presse seg inn i fitta mi, han knullet meg med den i en enorm hastighet! Jeg stønnet og skreik, kjente den bore fram og tilbake inni meg. Så stoppet han, og begynte og presse pikken sin inn i rumpa mi. Den gled lett inn, selvom jeg fortsatt hadde dildoen i fitta mi.

Så kjørte han på, fort og hardt. Jeg Skreik og vred på meg, i smerte og nytelse. Han begynte og stønne høyere og høyere. Til slutt trakk han pikken ut av meg, satte seg på brystet mitt og presset pikken i munnen min. Jeg sugde og sleiket den store og harde pikken hans mens han strakk hånden sin bak og knullet meg med dildoen. Pikken ble større og større i munnen min, og til slutt tok han tak i pikken og runket den til han sprutet over hele ansiktet mitt. Så fikk han meg til og spise all sæden som var i ansiktet mitt med fingrene mine.

Etter det kledte han på meg klærne og nærmest bar meg ut av huset og låste døren bak seg, mens jeg snublet meg nedover veien med glidemiddel og fittesaft rennende nedover lårene mine…

Sexmoter

Sjekk også

Tone

Tone Jeg husker Tone godt fra min tidligere arbeidsplass. En høy, slank dame, alltid pent …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.