søndag , 1 august 2021
Forside / Analt / Guttefamilien I – XFiles

Guttefamilien I – XFiles

Guttefamilien I

Jeg var akkurat blitt 16, og bare drømte om sex – mest med gutter. Jeg drømte om de flotteste gutten i klassen, og gikk med stiv pikk hver eneste gang i dusjen på skolen. Pikken min er gangske liten, bare 12 cm stiv, og den ligger oppover magen, så den vises ikke så veldig mye, men de andre guttene ser den, og flirer og småerter meg.

En gutt i klassen, Andreas, kommer ofte og dusjer i samme dusj som meg, og jeg legger merke til at han alltid ser på pikken min. Jeg nyter at han ser på meg.. og prøver å vise så mye som mulig av mine intime steder til han så ofte jeg kan.

En dag spør han om jeg vil være med familien hans på hyttetur, de har en hytte ved sjøen, og han og søsknene hans har et eget lite anneks de bor i. Han har 3 brødre, to yngre, Espen og Erik og en på 18, Petter. Jeg sier ja med det samme – bare tanken på å få være sammen med han en helg tenner meg. Jeg liker han, han er så søt, og har en utrolig fin kropp. Han er større enn meg, og tynn, men har mye større pikk enn meg. Jeg har sett den halvstiv noen ganger, den lange litt tykke pikken og noen store baller som henger mellom bena hans.

Dagen kommer, vi skal dra avgårde sent på kvelden. Alle inn i familiens store bil, drar vi avgårde. Etter et par timer er vi fremme, og alle vi 5 guttene tar vår bagasje inn i annekset.

Annekset er ganske stort, og det er 3 rom der, og et eget bad med stort boblekar. Andreas viser meg rommet mitt, et lite rom med en stor seng, og spør om det er greit at vi sover i samme seng. Jeg smiler til han, og sier at det er bare koselig. Han spør om vi skal ta et bad mens vi venter på at moren skal lage mat til oss. Jeg blir villig med.

Inn på det nydelige badet, og kler av oss. Det er litt uvant når vi er alene på et bad, nakne. Jeg ser på Andreas, nyter synet når han drar av seg klærne, og ser at kulen i trusa hans er stor…. slik har jeg ikke sett den før. Jeg river av meg alt, og står splitter naken foran han, er slapp enda, og den lille pikken min står rett frem. Andreas drar av seg trusa, og jeg ser at pikken hans står rett frem den og, men så stor. Jeg har aldri sett han stiv før. Andreas rødmer, og ser på min, så går vi oppi badet.

Jeg setter meg tett inntil Andreas, og han holder rundt meg. Jeg lar en hånd gli inn mellom bena hans, og stryker han på låret, mens han begyner å stryke magen min. Jeg kjenner hånden hanns kommer borti pikkhodet mitt, og vrir meg så han kommer bedre til. Samtidig lar jeg hånden min føle inn mellom bena hans, som han villig åpner for meg. Jeg kjenner ballene gli inni hånden min, og en beinhard guttepikk fyller hånden min fullstendig. Jeg kjenner at han har begynt å dra sakte i min pikk, og lar noen koselyder slippe over leppene mine. Det gjør Andreas enda mere ivrig, han løfter meg opp slik at jeg står med den tynne lille rompa mi foran ansiktet hans, og han føler med fingrene inn mellom rompeballene mine og inn mot hullet mitt.

Jeg kjenner en finger åpne blomsten min, samtidig som den andre drar sakte i pikken min.

Mens han driver på med dette, går døren opp, og de to yngste brødrene til Andreas kommer inn, de er også nakne, og tenker på å bade. De blir stående å se på oss der, Andreas bare smiler, og sier de kan bade samtidig som oss.

De to guttene er ganske fine,lange og tynne, en hårdusk i skrittet med nyutsprungen manndom, som raskt stivner ved synet av broren og meg i badet. De setter seg i andre enden av badekaret, og ser på Andres som leker inni rompa mi og med pikken min.

Jeg skrever ut, for jeg føler Andreas vil dra meg ned over sin digre harde pikk. Jeg kjenner pikken hans møter min rosa blomst, åpner den sakte og glir inn i meg helt til bunns. Det er en opplevelse jeg aldri har kjent maken til, hele kroppen gløder, og det sprenger i hele underlivet mitt. Følelsen gjør at pikken min blir enda større og stivere, og jeg sitter og skrever mot Andreas sine to brødre som bare sitter og ser på, ser at Andreas sin store pikk glir ut og inn av mitt lille glatte hull, og at den stive pikken min bare står og vaier i luften.

Espen, den yngste, har begynt å leke med pikken sin, og den er blitt stor og hard, mens Erik ser på. Jeg begyner å ri Andreas sin pikk, og kjenner det som en slags orgasme som raser rundt inni meg hver gang pikken hans støter i bunnen.

Erik og Espen reiser seg opp, og står rett foran ansiktet mitt med sine stive digre pikker, lett omkranset av litt hår. Jeg er imponert over den store pikkene begge guttene har, og nyter synet for fullt, mens Andreas borer hardere inni meg, samtidig som han runker meg.

Erik og Espen begyner å stønne, og jeg skjønner at de kommer snart. Jeg åpner munnen mot de, og de skjønner hintet, kommer nærmere og runker begge inn i den åpne munnen min. Plutselig spruter de begge, rett i munnnen min, og jeg fylles med seig kåt guttesperm. Dette blir for mye for meg og Andreas, jeg kjenner Andreas rister, og at han spruter hele satsen sin inni meg, og med et brøl kommer jeg også. Pikken min spruter masser av sæd ut i vannet, og jeg føler den glovarme spruten til Andreas fylle meg, og renne ut av meg etterhvert som han pikken hans blir mindre. Nå kommer Espen og Erik også, og stikker pikkene sine inn i munnen min, litt slappere, og våte av sperm. Jeg slikker og suger i meg alt jeg kan, jeg ante ikke at sperm er så utrolig godt. Så siger vi alle 4 sammen i badekaret, våte og slitne, og varme av alle orgasmer. Jeg føler meg så utrolig sliten og mett, og gjett om dette ble en helg som jeg aldri glemmer ?…….mere kommer senere… bare vent..

Sjekk også

Nicolai og hans venner – Homofile noveller

Nicolai og hans venner : Del 1: Første gang med vennerne Det var fredag, og …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *