fredag , 16 april 2021
Forside / Analt / Skal jeg kjøre deg hjem? – Voldtekt
Han smørte rumpa litt til før han begynte å presse seg inn i den. jeg begynte å hyle på nytt igjen, og tårene trillet.

Skal jeg kjøre deg hjem? – Voldtekt

skal jeg kjøre deg hjem? – Voldtekt

Det gikk mot vinter, og den første snøen hadde gjort sin inntreden i tidligere i dag. Det var stor julestemning i den lille byen, og folk stresset rundt for å kjøpe de siste julegavene.

De hadde jeg gjort ferdig for lenge siden, men så hadde jeg gått tom for innpakningspapir, og tatt bussen til byen for å kjøpe nye.
Bussen hjem gikk hver halvtime, og neste buss kom ikke før om 20 min.
Da hørtet jeg noen tutet like bak meg, og jeg snudde meg raskt for å se om det var noen kjente, men det var det ikke.. men jeg hadde sett ham før en gang, småpratet litt med han på en fest.

Han rullet ned vindusruta, og spurte hvor jeg skulle, jeg ble litt taus, men sa jeg skulle hjem. han var veldig kjekk, mørkt hår og nøttebrune øyne.. -skal jeg kjøre deg hjem? spurte han. Jeg sa ja, siden byen vi bor i er så liten, at det er relativt trygt å sitte på folk du ikke kjenner så godt. byen er vanligvis så rolig, og skjer det noe galt, så går ryktene med lysets hastighet.

Jeg hadde jo bare hørt gode ting om denne kjekke gutten, og jeg er temmelilg godtroende om alle folk i byen..

Jeg satta meg inn og vi kjørte av sted. -Jeg skal bare innom leiligheten min, og hente noe, er det greit det? spurte han meg.. -Jada sa jeg, og var i full gang med å gå gjennom CD en som sto i bilen..

Han kjørte inn en liten sidevei, og om ikke lenge kom vi til et hus, det var lite, men veldig fint.. -her bor jeg, eller, i kjelleren da, sa han og smilte til meg. -vil du være med inn å se den eller? Jeg, som er så fasinert av interiør, og hvordan det ser ut hjemme hos folk, sa jo selvfølgelig ja.

Han låste opp døren, og en varme kom meg i møte, det var noe annet enn den kalde bussbua.

-bare sett deg, så skal jeg finne det jeg skulle. Jeg sett meg på i den myke sofaen, og beynte å se på alt han hadde innredet leiligheten sin med.

Det tok lang tid før han kom tilbake, og da han kom, så kom han brått rett bak meg, og begynte å beføle brystene mine. -Hva faen? skrek jeg og prøvde å få hendene hans bort fra meg. -Vil du ikke? spurte han, mens han bare fortsatte og beføle meg. -slipp meg, din jævla gris, var det neste som kom ut av kjeften min. Han bare lo av meg, og dro ned glidlåsen på jakken min. -Du skal oppføre deg pent for meg, min venn. Du skal være min slavinne som skal tilfredstille meg i kveld.

Nå fikk jeg skikkelig panikk, og slo løs på ham, og prøvde å komme meg unna. men han bare tok et sterkere tak i meg, og satte seg i sofaen, ved siden av meg. han rev av meg gensern, og bhen, slik at jeg ble sittende i bar overkropp. jeg hylte og sa han skulle komme seg vekk fra meg med en gang, men han tok bare fram et par håndjern fra skuffen og festet hendene mine på ryggen. Han overhørte totalt de høye lydene, og begynte å få av meg buksa.

Jeg sparket vilt, men med et godt grep om bena mine, bøyde han seg etter noe. -Du lurer vel på hva jeg hentet? sa han og trakk fram en ridepisk. før jeg viste ordet av det, for den lange pisken over magen min, og etterlot seg et sviende rødt merke. -Du skal ligge stille, du kommer ingen vei uansett..

En tåre piplet fram, og jeg lot han dra av meg buksa mi.
etter ikke lenge var stringen og av, og han ble stående å studere meg litt. Jeg kunne ikke fordra at folk så på meg på den måten. -du er vakker.. sa han.

jeg vet at jeg er det, jeg er veldig fornøyd med kroppen min selv.. jeg er høy, passe slank, langt blondt hår, som går til rett over rumpa. Brystene mine var også fine. runde og faste, det samme er rumpa

da han var ferdig å studere meg, ba han meg spre bena litt..
jeg gjorde det ikke. Smakk, et rapp med pisken på låret. jeg hylte til, ba han være så snill å la meg gå. Nå hadde han fått nok av hylingen min, og stappet ei fille i munnen min.

-spre bena! komanderte han på nytt. Denne gangen gjorde jeg det. Han begynte å leke med kjønnsorganet mitt, slikket meg, masserte klitoris, og fingret meg.
Det var faktisk deilig, men jeg kunne ikke la meg godta det.
-Du er våt, liker du det? jeg overhørte han, og han fortsatte. -nå er du klar for meg, di hore.

han reiste seg opp for å ta av seg buksa.
jeg prøvde å reise meg. -har du ennå ikke lært? sa han og jeg fikk nok et piskeslag. denne gangen på brystet. jeg hylte, men mmmppf var alt som kom fram.
Han la seg ned på sofaen igjen, og jeg kjente pikken hans mot kjønnet mitt.
Han presset seg inn, det var vondt.

jeg hadde bare hatt sex en gang før, det var også voldtekt, men jeg var full da, så jeg husker ikke mye av det.

han begynte å jukke, først sakte, så raskere og raskere. Det var vondt, og jeg gråt.
etter en stund ble smerten overdøvt av en nytelse, og jeg merket at jeg likte det.
han merket det også, for plutselig smilte han, og han så ut som en liten unge om nettopp hadde fått sin første lekebil.. så forandret uttrykket hans seg igjen, og jeg så at han var ved å komme.. han knep øynene igjen i nytelse, og ikke lenge etter hadde han fylt meg med spermen sin..

han trakk seg ut, og begynte å slikke meg.
da han hadde slikket meg ren, ba han meg om å reise meg. nølende reiste jeg meg opp, og han ba meg bøye meg framover, og lene meg over stolen.
jeg gjorde motvilig hva han bad meg om. han tok et bind forran øynene mine, og begynte å smøre rumpa mi inn med saftene mine.

han stakk noe langt og tynt inn i rumpa, og lot det vare der en stund. ikke vet jeg hva det var, men det var for å utvide analåpningen.
Deretter trakk han den ut, og det var en meget ubehaglig følelse, ettersom tingen i rompa mi var breiere på tuppen enn der han holdt den.

Han smørte rumpa litt til før han begynte å presse seg inn i den. jeg begynte å hyle på nytt igjen, og tårene trillet. det var kjempevondt! på nytt begynte han å jukke, denne gangen hardere, og smerten var intens.

På nytt bygget han seg opp mot en orgasme, og ikke mange jukkene etter, ble jeg atter en gang fylt av han. smertene hamret lenge etter han hadde trekt seg ut.

Han sa at jeg kunne sette meg i sofaen, og så trøstet han meg litt, og sa at det var over, og at han hadde fått det han ville, så jeg skulle ikke frykte han mer. jeg gråt enda. han strøk meg over ryggen å tullet meg inn i ei dyne. selv gikk han for å ta e rask dusj.

Da han var ferdig, tok han forsiktig av meg håndjerna, og kysset meg på kinnet. så hentet han klærne mine, og jeg kledde stille på meg. -skal jeg kjøre deg hjem? Jeg nikket forsiktig. han gikk for å hente nøklene, og kom tilbake med en kniv i tillegg. -Dette har aldri skjedd sa han. hvis du forteller noen dette, skal du få lov til å hilse nærmere på denne. forstått?

han strøyk det skarpe knivbladet forsiktig over hånden min. jeg nikket igjen.
-kom, sa han, og jeg fulgte han ut i bilen. han kjørte meg hjem, og jeg gikk ut av bilen uten å si et ord.

Sjekk også

Ren nytelse ved sommertjernet – Utendørs sex

Ren nytelse ved sommertjernet: Utendørs sex Det var varmt, utrolig varmt. Hetebølgen hadde lagt seg …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *