søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Alminnelig sex / En ganske vanlig overnatting

En ganske vanlig overnatting

En ganske vanlig overnatting

Dette hente en helg jeg var alene hjemme og skulle få besøk av en venninne fra klassen under meg.

Jeg hadde et eget rom på loftet og ordnet overnatting av en venninne jeg hadde flørta med før. hun hadde befølt meg i bilen en gang og vi prata dirty på sms sammen.

så kom endelig helgen foreldra mine dro å vi ble alene. på kvelden skulle jeg masere henne å fant fram massasje oljen. hun tok av seg toppen å lå i en stram jeans å en fin gul bh. jeg ble opphissa med en gang…og smøret inn kroppen ryggen hennes med olje, hun stønnet av vell lyst. og jeg tok frimodighet og åpnet bhen og masserte….jeg spurte om hun ville ha rumpe massasje, noe hun svarte med å bare knappe opp jeansen og drog ned buksa. nå lå hun i en åpen bh å en søt hvit liten tanga med buksa på knærne. jeg masserte den slanke deilige kroppen, der den lå å glinset i olje…hun stønnet og jeg kunne føle på henne at hun begynte å bli opphissa.

vi skulle legge oss å hun la seg i bh og tanga. så jeg spurte modig om hun ikke heller kunne sove uten bh, for komforten sin del. «klart jeg kan det» svarte hun å dermed var det i gang.

Hun la seg ned og med ryggen mot meg, og la seg helt oppi meg.

jeg fikk ereksjon noe hun kjente og snudde seg mot meg og smilte. jeg svarte med å ta en av hendene mine frem og masserte den ene puppen. hun snudde seg og kyssa meg vått på munnen. Jeg svarte kysset og masserte heftigere.

hun startet å stønne i munnen min da hun kjente mitt stive lem mot fitta hennes. Som for øvrig tydelig var søk våt.

Hun var tydeligvis av den sorten som ikke orket et langt forspill så hun dro av meg boxeren og la seg oppå meg og tredde seg nedpå meg. En slik følelse hadde jeg ikke følt på lenge. en søkk våt fitte, trang som få skli sakte ned på meg. jeg stønnet høyt ide hun satte opp farten .fy søren så deilig dette var. hun ridde meg i et voltsomt tempo å jeg kunne se puppene hennes hoppe opp og ned i skinnet av månen i vinduet. oppi alt dette slo det meg at kanskje naboene kunne høre noe, men det brydde meg ikke akkurat nå.

nå skulle det bare nytes.

jeg befølte brystene hennes samtidig som hun nesten skrek av nytelse. Dette likte hun tydeligvis. jeg masserte klitten hennes samtidig som hun hoppet oppå meg. hun skrek til å la seg ned og kysset meg med tunga si…. et vått kyss varte å varte. Jeg jukket imot og støtet i henne. vi svettet og stønnet sammen i nesten en halvtime før jeg kjente en varm følelse som sprette seg i kroppen, jeg kjente jeg kom snart…å sa det til henne…»åå bare kom» stønnet hun ide jeg fylte henne opp med varm sæd. «ååå, jaa» ropte hun når jeg kom.

Dette likte hun tydeligvis. hun la seg utslitt oppå meg og pustet tungt.

vi lå og fikk pusten tilbake i noen minutter før hun gikk på do for å stelle seg for natta.

Ide hun var utav senga og begynte å bevege seg mot døra hørte jeg «obs, tihi» før jeg ser noe renne ned over låre hennes ide hun går mot toalettet.

morgenen dagen etter er den beste jeg har hatt noen gang.

men det blir en annen historie;)

Sexmoter

Sjekk også

Drømmende skjønnhet

Drømmende skjønnhet Nachspielet var over, og de siste gjestene var forsvunnet i maxitaxi på vei …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.