søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Hetero / Naken helg med min tante
Min tante - jeg kunne kjenne de deilige leppene hennes rundt kuken min mens hun sugde meg.

Naken helg med min tante

Naken helg med min tante

Det var fredag kveld, og ingen hjemme unntaken meg. Mamma og pappa hadde dratt på ferie for en ukes tid.

Det var deilig å være alene. Jeg kunne bare dazze rundt å marinere laksen til pornofilmer når som helst. 😀 Jeg tok av meg boxeren å la meg nedpå sofan. Resten av kvelden ble til at jeg så på deilige storbrystete kvinner som koste med hverandre. Dette ble til at jeg til slutt sovnet med kuken i handa.

Neste morgen så våknet jeg rimelig tidlig så jeg løp opp til soverommet for å få meg noen timer til på øyet. Da jeg våknet igjen tok jeg meg en god dusj, og la meg nedpå sofan igjen å begynte å se «fattige damer» igjen som mamma pleier å kalle dem. Men så plutselig hørte jeg banking på døra.

«Noen hjemme»?

Jeg kjente igjen stemmen. Det var tante berit. Ringeklokka på døren ringte, og jeg hørte det klinket i noen nøkler. Jeg husket da at mamma hadde gitt henne en for lang tid siden.

Jeg begynte å løpe opp, og så da boxeren min som jeg hadde tatt av meg forrige natt. Jeg tok dem på fort og hørte tante gå gjennom entreen.
«Du svarte ikke» ! sa hun mens hun så meg.

Jeg satt på sofaen, og prøvde å gjemme den store bulen under boxeren min.
«Jeg kom akkurat ned», sa jeg og kuken min hadde blitt svær og hard nå.
«Hvorfor stikker det ut en stor og hard kuk ut ifra boxeren din?», sa tante. Jeg så ned og der hadde jammen meg Willy kommet fri.

Tante satte seg ned ved siden av meg og tok plutselig tak i kuken min. Jeg kunne kjenne håndgrepet hennes rundt kuken min. Hun begynte å ronke den, og den andre hånda hennes befølte ballene mine. Det var godt. Så la hun hodet sitt ned mot skaftet mitt. MMMMM jeg kunne kjenne de deilige leppene hennes rundt kuken min mens hun sugde meg. Etter en stund så resite jeg meg opp og tok av henne klærne.
ÅÅÅ tante var utrolig fin. Med rødt langt hår og store deilige bryster.
Tante satte seg ned på sofaen med bena spredd opp i været. Kuken min sto så svær og hardt og skjevt som det skjeve tårnet i piza!

Jeg la meg nå over henne og kjørte den inn i henne mens jeg bøyde hodet mitt ned mot de svære deilige brystene hennes, og begynte å slikke dem.
«ÅÅÅHHH så deilig», stønnet jeg.

Og jeg kjente nå etter hvert at jeg kom straks. AHHH stønnet Berit mens kroppen våres ble som limt inntil hverandre og jeg kom i hennes våte, trange fitte.
Etter dette, så fikk vi en fabelaktig helg i selskap med hverandre.

Sexmoter

Sjekk også

Ferie tur med lise

Ferie tur med lise Jeg er gift med Lise og vi har to barn. Sist …

One comment

  1. Deilig å kjenne en munn suge og slikke pikken!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.