søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Første gang / Min første orgasme og Voldtok
Hun hoppet nesten opp og ned på meg, og ballene mine fikk gjennomgå. De ble nesten knust der hun hoppet opp og ned, og stønnet.

Min første orgasme og Voldtok

Min første orgasme og Voldtok:

Jeg satt og søkte etter hundebilder og fikk store øyne da de fleste bildene var av sex med hunder og damer.

Selv har jeg en Cocker spanielgutt på fire år og har aldri tenkt tanken om at dette kunne være et sexobjekt.

Men bildene tente meg på en merkelig måte og jeg søkte videre på videoklipp og kom over mange filmer der STORE hunder knullet med damer mens de skrek og bar seg.

Filmen som tente meg mest var om ei dame i svart topp som krøp på gulvet mens en stor svart hund hang bakpå og knullet henne helt vilt. Pikken som kom ut etterpå var enorm!….

Alle jentene i klassen har fortalt om at de har hatt sex, men jeg tror de fleste lyver for å kjekke seg. Selv har jeg kun onanert og knullet små gulrøtter, tynne agurker og småflasker.

Jeg kikket bort på Rubi som lå og sov på teppet sitt og fikk lyst til å la han slikke meg. Låste døra og hev av meg alle klærne, og satte meg på kne foran hodet hans.
Rubi ålte seg nærmere mens jeg klappet meg på magen for å lede hans oppmerksomhet mot skrittet.

Da jeg lot bena gli fra hverandre tok han noen prøvende slikk med tunga og jeg fikk en skjelving i hele kroppen av den varme tunga som langsomt gled over fitta mi.
Jeg har bare litt fått litt hår øverst på fitta så jeg kunne se hvordan tunga gled i mellom leppene og at tappen min vokste for hvert slikk Rubi tok.
Nå la jeg meg rett ut på ryggen, skrevde og bøyde knærne mens jeg åpnet fitta med begge hendene.

Rubi var ikke sen om å la tunga gli langt inn og ut i fitta mi mens han pustet tungt og varmt mot tappen min.

Jeg stivnet i hele kroppen og løftet hoftene kramaktig i en høy bue.
Mens Rubi lå som limt med tunga inni meg begynte jeg å skjelve noe enormt – jeg fikk min første skikkelige orgasme!

Utmattet lå jeg og holdt hendene på fitta for å hindre Rubi i å slikke meg mer. Jeg var helt matt. Fitta som aldri før hadde vært så følsom tålte ikke den minste berøring før jeg hadde eksplodert i enda en orgasme.

Litt flau og skjelven reiste jeg meg og satte meg på sengekanten mens Rubi satt på gulvet med bedende øyne og så på meg.
Jeg kunne skimte at pikken hadde glidd ut av skinnet sitt og funderte på hvordan det ville kjennes å få den inn i meg, men torde jeg?

Skjelvende i stemmen lokket jeg Rubi til å reise seg opp med forlabbene i fanget mitt og jeg strøk hendene mine langs sidene hans, under magen og til pikken. Rubi sto helt stille og kikket spent på meg mens jeg kjælte pikken som gled lenger ut av skinnet sitt.

Jeg lirket rumpa lenger ut på sengekanten og senket meg ned mot gulvet. Nå lå Rubi tungt over meg med pikken dirrende like ved fitta mi.

Jeg ble litt redd for å ikke ha kontrollen lenger så jeg dyttet han ned på gulvet og ba han om å legge seg.

Jeg leker ofte med Rubi ved å sitte til skrevs oppå magen hans mens jeg kiker han på ribbena og halsen.

Nå satt jeg over han på samme vis, men helt naken gned fitta over pikken noen ganger før jeg dro skinnet nedover og blottet pikken før jeg sakte lot den gli inn i fitta.
Jeg ble sittende stille noen sekunder og hive etter pusten – kjente at jeg var skikkelig kåt.

Det første jeg merket var varmen som spredte seg i hele magen.
Presset rumpa hardere og lirkende ned på magen til Rubi og kjente at pikken gled inn til bunns.

Rubi svarte med å jukke imot det beste han kunne og jeg kjente at pikken ble større og større og fylle meg opp til bristepunktet.

For første gang kjente jeg en pikk i fitta pumpe meg full av sæd … jeg fikk en ny kjempeorgasme.

Kulen bak pikken som jeg hadde sett på filmene viste jeg var inni meg og jeg kjente at den trykket mot tisseblæren slik at jeg ble tissetrengt.

Jeg løftet meg litt opp og oppdaget at pikken satt fast, men det gjorde ikke vondt når jeg satt nedpå – bare hvis jeg prøvde å dra pikken ut, men det ville jeg ikke.

Rubi lå nå helt stille så jeg roterte forsiktig med rumpa og merket at pikken beveget seg inni meg. Det ble en utrolig opplevelse og jeg aner ikke hvor mange orgasmer jeg fikk før jeg merket at pikken var slapp inni meg og hadde åpnet opp for en flom av sæd som var klint inn i pelsen på Rubi.

Helt matt la jeg meg på ryggen og så på at Rubi slikket i seg sæden i pelsen og på gulvet. Kjente ei varm tunge som langsomt gled mellom lårene mine … nøt hvert slikk…..
Voldtok:

Jeg møtte Helen for første gang på internett da jeg var 17. Vi chattet lenge, i flere uker, før jeg turte å spørre om mobilnummeret hennes slik at jeg kunne sende henne en sms eller no. Jeg fikk det uten vanskeligheter. Vi ble ganske gode venner, eller… Flørtevenner kan man vel kalle det! Hun bodde i Kristiansand og jeg bodde i Tromsø, altså var det ikke så lett å møtes. Gjennom 2 år sendte vi meldinger, mail, chattet og ringte en sjelden gang. Hun var av den typen som valgte voldelige kjærester, og hadde mye problemer med foreldrene. Vi ble veldig gode venner, helt til sommeren før jeg fylte 22. Da møtte jeg nemlig Berit, og litt senere Christine.

Jeg var veldig flørtete av meg, og dermed var det en god del jenter som var forelsket i meg på samme tid. Jeg inviterte mange av dem hjem til meg, da jeg bodde i egen leilighet hjemme hos foreldrene mine.

Jeg hadde ikke den største erfaringen når det gjaldt knulling, men jeg var villig til å lære. Berit var like gammel som meg, og var nydelig. Halvlangt, brunt går, blå øyne, c-cup i bh, deilig rompe og ikke minst hadde hun en kjempe personlighet! Hun var egentlig alt en kunne ønske seg.

Hun klinte som en verdensmester. Jeg som vanlig, klådde litt her og der når jeg fikk sjansen. Hun ble tydeligvis mer og mer trygg på meg, og en dag kom hun hjem til meg.

Vi satt på senga og prata, da hun hoppet litt nærmere, og holdt rundt meg. Hun la munnen sin over min, og jeg kjente den myke tungen hennes mot leppene mine. Jeg åpnet munnen, og tungene våre befølte hverandre. Jeg la hånden min på låret hennes, og strøk oppover. Hun spredde utrolig nok bena! Jeg la handa midt mellom bena hennes. Hun stønnet svakt da jeg presset handflata mot fitta hennes. Hun trakk seg litt vekk.

”Vil du knulle?” spurte hun. Og jeg vet at det sikkert er mange av dere som leser dette som tenker ”det er ingen jenter som sier noe sånt” eller lignende, men hun sa det ordrett: ”Vil du knulle?”! Jeg smilte som en nyforelska 14-åring, og stotret fram et ”ja…?” Hun kom nærmere igjen. Hun dro av seg den stramme toppen, og satte seg på fanget mitt. Hun hadde en liten bh på, så brystene holdt på å falle ut av bh-en når hun satte seg. Hun smilte, og sa ”Har du gjort det før?” ”Øh…. Nei…” svarte jeg… ”Det gjør ingenting”, sa hun. ”Krype før man kan gå vettu!” Hun fortsatte å smile, og tok av meg genseren. T-skjorta gikk samme veien. Hun lot hendene gli over magen min, og ned mot skrittet. ”Oi da! Hva har vi her? Du er vel ikke kåt på meg, er du vel?” spurte hun med en leken stemme. ”Jo, tenk det er jeg”, svarte jeg rett ut. Hun reiste seg, og trakk av meg buksa. Boxer’n sto som en teltduk, og hun lo litt. Men hun sluttet raskt å le, og trakk av sine egne bukser.

Nå stod hun foran meg i en liten hvit string-truse og en altfor liten bh. Hun kom mot meg, og stilte seg opp rett foran meg. Jeg nådde henne til magen der jeg satt. Hendene gikk på oppdagelsesferd opp gjennom lårene hennes, men hun hadde det travelt. Hun tok den ene handa mi og satte den rett på fitta, og den andre på rompa. Jeg kan ikke si at jeg var misfornøyd der jeg satt.

Jeg hadde stor erfaring innen dette området, og visste at jeg uten problemer kunne få henne til å komme bare ved å fingre henne og gni henne på klitten, men nå hadde hun fortsatt trusa på. Mens hånda bak på rompa hennes klemte og befølte hennes bakdel, konsentrerte jeg meg om å gni henne utpå trusa. Jeg traff tydeligvis akkurat på klitten, fordi knærne knakk plutselig sammen under henne.

”Åh! Dette kan du altså”, smilte hun og sa. Hun trakk trusa til siden slik at jeg kom bedre til. Å for et syn! Det var lenge siden jeg hadde sett ei fitte på så nært hold, så jeg nøt det. Hun hadde ikke barbert seg på en stund så det ut til, noe jeg ikke synes er så fint, men hun hadde heldigvis bare hår over selve fitta.

Jeg stakk én finger rett inn i fitta hennes, mens jeg spredde fitta med to fingre, og med en tredje, lette fram klitten. Den var blitt hard, og hardere ble den da jeg startet å gni forsiktig på området rundt den. Berit stønnet, og uten at jeg hadde lagt merke til det, hadde hun tatt av seg bh-en. Brystene duvet mens hun ristet litt svakt, og kuken stod i stram givakt. Hun smilte til meg da jeg så opp, og hun ristet seg løs.

Svupp! Der fløy boxer’n. Hun satte seg på kne framfor meg. Hun tok kuken i handa og dro ned forhuden. Kuken hadde en litt rød farge, og hun smilte mens hun stakk kukhodet inn i munnen. Jeg hadde et speil på rommet, og til min lykke, satt hun rett framfor det. Jeg så alt når hun bøyde seg framover. Det stramme lille rompe hullet og den våte fitta. Jeg stønnet høyt. Hun lot tunga gli opp og ned over kuken, hele tiden mens hun runket den. Hun stakk kuken helt inn, langt ned i halsen. Hun hostet litt, men fortsatte helt inn til roten. Jeg tenkte at det kunne ikke være mye godt med 20 cm nede i halsgropa, men hun nøt det tydeligvis! Jeg lente meg framover og klemte henne på rompa. Jeg klappet henne forsiktig, og lot fingrene gli over rompehullet og nedover til fitta. Jeg nådde ikke så langt at jeg kunne stikke inn fingrene, men hun tok hintet. Hun sugde litt til på kuken, og reiste seg opp.

Berit la seg nå i senga, og spredde beina. Hun smilte innbydende, og spredde fitta med fingrene. Jeg nærmest hoppet opp i senga, og satte meg ned mellom beina hennes. Kukhodet kom nærmere og nærmere fitta, og da den var framme, kjente jeg en ukjent varme mot kukhodet. Jeg presset den inn uten problemer, da hun var ganske våt. Jeg kjente den stramme, våte fitta omslutte kuken, og kuken gled videre innover. Da jeg var helt i bunn, stønnet Berit. Det første jeg tenkte var ”Jeg trodde det skulle være strammere!”

Jeg har ledd godt av det selv i ettertid.

Jeg trakk kuken sakte ut igjen, og stakk den sakte inn. Berit gned seg selv på klitten, mens jeg begynte å knulle henne. Jeg støtet litt hardere nå, og brystene hennes beveget på seg. Med den ene handa klemte jeg henne hardt rundt det ene brystet, og hun pep litt, men det gikk fort over.

Vi lå i misjonær, og jeg begynte å få teken på dette. Kuken gikk raskere og hardere inn og ut av fitta, og den laget lyder fordi hun var så våt. Berit nøt det, sikkert mye pga seg selv og at hun gned seg på klitten, men det ga jeg blanke faen i. Jeg kjente langt bak i balla at jeg kom til å eksplodere snart, og Berit kunne tydeligvis se det på meg, for plutselig dyttet hun meg av.

”Er noe galt?” spurte jeg panisk. ”Ja!” ropte hun nesten. Hun dyttet meg ned i senga og tok fram et skjerf som hadde hengt på veggen. Med det bandt hun hendene mine sammen rundt det ene senghjørnet. Kuken var begynt å slakne litt, men hun tok handa rundt den og runket. ”Hva faen tror du at du er?!” glefset hun til meg. ”Tror du at du bare skal få knulle meg og sprute fitta mi full av spermen din?! Vel, i så fall tar du feil!

Jeg bestemmer hvor lenge vi skal knulle og når du får komme!” Hun hentet noe fra veska si. Den var en kukring. Den satte hun rundt balla og kuken, slik at det nesten ikke kom blod til lengere. ”Nå klarer du nok å holde deg en stund” sa hun fornøyd.
Hun tredde fitta ned over kuken min. Jeg stønnet svakt. Hun satt seg oppå meg, og begynte å ri. I ettertid har jeg funnet ut at jeg foretrekker å knulle ganske hardt. Noe av det kommer sikkert fra dette.

Hun hoppet nesten opp og ned på meg, og ballene mine fikk gjennomgå. De ble nesten knust der hun hoppet opp og ned, og stønnet. Jeg kjente at fitta hennes var deilig våt, fordi hun gled lett inn og ut. Brystene slo mot hverandre, men jeg kunne ikke kna dem slik jeg ville da jeg var bundet fast. Hun stønnet høyere og høyere, og til slutt kjente jeg at fitta hennes strammet seg rundt kuken min. Hun stoppet helt opp, og ristet litt, før hun falt sammen over meg. Hun pustet tungt, og jeg kjente hvordan fitta trakk seg sammen, og slapp rundt kuken min.

Hun hadde fått orgasme. Hun løsnet hendene mine fra senga, og rullet over på siden. Hun var kanskje ferdig med sin voldtekt, så nå var det min tur!

Mens hun pustet og peste, var hun i en annen verden, og da så jeg mitt snitt. Jeg tok armene hennes bakpå ryggen, og bandt dem sammen. Hun virket litt urolig, men var med på notene. Jeg løftet opp rompa hennes, og klappet henne så hardt at hun ble rød, flere ganger. Jeg prøvde å finne fra fitta hennes, men det var lettere sagt enn gjort. Til slutt fant jeg hullet, og kjørte kuken hardt i bunns. Hun stønnet høyt. Jeg knullet henne hardt og brutalt, og kjente hvordan jeg klasket mot rompa hennes for hvert støt. Hun stønnet høyt samtidig som hun ga fra seg små hyl av og til.

Jeg kjente at jeg kunne komme hvert øyeblikk, så jeg stakk tommelen min inn i det stramme, mørke rompehullet hennes. Hun hylte høyt for dette var noe hun garantert ikke var klar for, men jeg kjørte bare tommelen hardt inn og ut samtidig med at jeg knullet henne. Plutselig kjente jeg at det strammet seg hardt rundt kuken, og da kjente jeg spruten. Ahhhh… Spermen sprutet gang på gang inn i det stramme fitthullet hennes, og hun stønnet høyt i kor med meg. Hun kom rett før jeg sprutet for 2. gang, og det var en mega sterk følelse. Tommelen trakk jeg ut, og litt etterpå løsnet jeg skjerfet fra hendene hennes.

Jeg falt ned ved siden av henne, og lå med handa og fingret henne i fitta mens vi pustet tungt sammen. Jeg trakk ut fingrene, fulle av en blanding av sperm og fittesaft, og presset dem inn i munnen til Berit. Hun slikket litt uvillig av fingrene. ”Ah… Du er en kåt jævel! Har ikke noe å klage på angående ditt første knull.” sa hun lattermildt. Vi lå slik lenge før mobilen hennes ringte, og hun måtte dra hjem.

Hun bodde ikke i Tromsø, så det var det siste jeg så av henne, men jeg har holdt kontakten oppe med henne.

I neste del skal jeg skrive om min nåværende kjæreste Christine, som jeg møtte bare en uke etter at Berit dro

Helgevakten:

Som en del av min turnus i politiet er jeg på vakt i helgene. Da kjører jeg rundt i byen sammen med min faste makker og holder øye med det som skjer. Og vi griper inn når det er nødvendig.

Den siste tiden har vi hatt en del svært unge som drikker seg sanseløse. Disse plukker vi opp og kjører hjem.

En natt vi var på tilbake til stasjonen fant vi en ung jente som satt og sov på en benk. Vi stoppet og forsøkte å vekke henne.

Jeg gjenkjente henne som en av ungdommene i nabolaget. Hun gikk i niende klasse på ungdomsskolen.

Min kollega ville tilkalle en patrulje som var på vei ut, men jeg sa at jeg kjente henne og kunne ta henne med i min privatbil siden jeg skulle hjem nå og viste hvor hun bor.
– du vet at det er imot reglementet.

– Ja, jeg vet det, men jeg kjenner Joan. Jeg får henne hjem.Så er denne saken ute av verdenen – og hun får en lærepenge, sa jeg.

Makkeren aksepterte mitt forslag.
Vi fikk Joan inn i politibilen og kjørte til stasjonen der vi fikk lagt henne inn i min bil.

På vei hjem kom kåtheten over meg. Joan er en flott ung dame med en spenstig rumpe og etter alderen store pupper. Hun satt i setet foran og sov. Jeg lot hånda ta på hennes lår og de lekte seg inn under hennes kjole og opp til trusekanten.
Jeg kjente varmen fra fitta. Pikken reiste seg i rekordfart.

Jeg fant en øde plass utenfor byen. Parkerte bilen og prøved å snakke til Joan. Men hun var i dyp søvn. Jeg la ned setet hennes og la henne på siden med rumpa mot meg.

Jeg dro opp kjolen. Der åpenbarte seg den vakre tenåringsrumpa til Joan. Hun hadde på seg en svart gstreng.

Jeg dro ned buksene mine og begynte å onanere min stive pikk mens jeg knadde rumpen til Joan.

Hun reagerte ikke på at jeg tok på henne.

Jeg var ved å komme. Jeg tok på en kondom og la meg inntil Joan. Styrte pikken innmellom rumpeballene og inn i fitta.

Jeg fikk presset pikken inn i det stramme hullet og begynte å pule henne.
Etter noen få sekunder inne i denne stramme fitta sprutet jeg sæden opp i henne.

Jeg trakk meg ut og danderte Joan så fint som mulig i setet. Fikk på buksene og kjørte tilbake til byen.

Utenfor foreldrenes hus fikk jeg rusket så pass liv i henne at jeg fikk henne ut av bilen.
Hun mumlet noe om at det gjorde vondt i magen.

– Det er spriten. Ikke drikk så mye neste gang sa jeg før jeg kjørt hjem til meg selv og fruen…

…som lå naken og nydusjet og ventet på meg med frokost på senga og et morgenknull.

Sexmoter

Sjekk også

Ferie tur med lise

Ferie tur med lise Jeg er gift med Lise og vi har to barn. Sist …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.