søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Gruppesex / Fikk som fortjent
Jeg tok om lårene til Anni. Snudde henne rundt og fikk lagt henne på kne på gulvet. Nå hadde vi fatt plassert rumpa i en stilling så...

Fikk som fortjent

Fikk som fortjent :

Anni bodde sammen med sin kjæreste Andre. De to var aktive politisk og likte å påpeke alt det vi andre gjorde feil. Andre var høy, men Anni var liten, lys og lubben.
De bodde i en leilighet hvor mange kom innom.

Vi som ofte var innom, særlig på festene, var rimelig leie av Anni masen og rettferdighetssans. En fredag fikk vi stoppet munnen på henne for en periode i det minste. Som vanlig startet festen hos Anni og Andre, før alle dro på disko.
På vei til nachtspiel hos Annik traff vi to ungkarer – de er brødre og begge over seksti. Anni var blitt full og bablet noe om at de to burde hatt giftet seg og oppført seg som mannfolk.

Vi som var i lag var en åtte ti stykker, inklusiv de to ungkarene. Da vi kom til leiligheten til Andre og Anni inviterte jeg ungkarene inn.

Festen fortsatte inne, og de to ungkarene prøvde seg på et par av ungjentene som var med. Anni ble rasende og ba dem holde fingrene fra jentene. Men de to var kåte som bare det, det var tydelig at jenteselskap var noe de ikke hadde ofte.

Anni sovnet i sofaen etter en times hektisk tequiladrikking. Vi lempet henne inn i senga, der Andre allerede lå og snorksov.

Det var da vi som satt igjen ble enige om at Anni trengte pikk, og helst to.
Vi fikk fortalt de to ungkarene at Anni var kåt og likte voksne menn. Andre elsket å se på, hevdet vi.

Ungkarene, Ballo og Hermund, var både fulle og kåte. Jeg tok først Ballo med meg inn på rommet der Anni lå på senga.

– Ta på henne og kle av henne, mens jeg henter Hermund.

Da jeg kom tilbake til soverommet hadde Ballo fått dratt av buksene til Anni – og sine egne. Pikken stod rett ut, og Ballo var i gang med å komme seg opp i senga og styre pikken i mål. Han onanerte febrilsk mens han stønnet og bar seg.
– Pul henne Ballo skikkelig. Jeg vil også ha, sa Hermund.

Før Ballo la seg innover henne fikk jeg dratt i genseren hans, og stoppet ham. Jeg var redd for at hun ville våkne med engang.

– Vent, dere kan ta henne bakfra først.

Jeg tok om lårene til Anni. Snudde henne rundt og fikk lagt henne på kne på gulvet. Nå hadde vi fatt plassert rumpa i en stilling så Hermund og Ballo kunne pule henne uten at hun våknet.

Ballo la seg på kne og var helt på styr. Jeg la hodet til Anni opp på magen til Andre, og dro ned trusa hans. Ut kom en diger slapp pikk.

Anni hadde skaffet seg en samboer med verktøy. Jeg la den inntil munnen på Anni, og ba Ballo få inn pikken.

Ballo stønnet og prustet. Pikken skvatt inn mellom rumpeballene og opp i fitta.
Hermund hadde latt buksene falle og ut mellom skjortesprekken sto pikken klar til aksjon.

Ballo brølte og ga seg og kom.

Hermund, nå er det din tur sa jeg. Hermund som er mye større og kraftigere enn Ballo tok om oftene til Annika og løftet underlivet hennes opp og plasserte pikken mellom den hvite rumpesprekken. Han var om mulig mer kåt en broren, og kom nesten med en gang.

Etterpå ba jeg de to om å kle på seg. Ballo ville ha mer og lekte med fingrene sine inne i fitta til Annika.

Etter en stund fikk jeg dem ut.

Inne i stua satt tre stykker igjen. Jeg sa at nå hadde både Hermund og Ballo fått fitte og Anni hadde deltatt i en firkant – selv om Andre ikke hadde vært helt med.
Vi dro hjem, og lot alle dører stå åpne. Anni lå fremdeles på kne med rumpa bar og sæden dryppende fra fitta. Andres pikk så litt stivere ut, men den lå fremdeles pent plassert ut for munnen til Anni.

Dagen etter hevdet både Anni og Andre at kvelden før hadde vært fantastisk selv om de ikke helt husket den siste delen.

Men den husker vi, og i dag triller Anni og Andre rundt med en barnevogn med en liten gutt som har trekk fra Ballo?

** Fikk som fortjent **

Sexmoter

Sjekk også

Superkåt – Gruppesex

Superkåt – Gruppesex : Trening har ikke vert min sterkeste side, men i det siste …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.