fredag , 16 april 2021
Forside / Hetero / Båtturen – Sex i det fri

Båtturen – Sex i det fri

Båtturen – Sex i det fri :

Våkner i senga og ser at sola titter frem gjennom gardinene. Står opp og ser at det er skyfri himmel ute. Nydelig båtvær!

Er jo ikke noe gøy å være utpå der alene så ringer deg, for å høre om du vil være med utpå en tur. Det vil du vil gjerne, og jeg avtaler å plukke deg opp.

Fikser alt jeg skal ha med meg og setter meg i bilen. Jeg legger straks merke til at du bare har en liten sommerkjole på da jeg ser deg. Kjenner at junior rører litt på seg i den trange olabuksa av synet av deg. Du setter deg inn og gir meg et kyss på kinnet. Vi svinger ut på hovedveien på vei mot båthavnen. Du sitter og titter lurt på meg og smiler. Plutselig legger du en hånd på låret mitt, lar den ligge helt stille en stund før du begynner å stryke. Opp og ned. Nærmere og nærmere kulen i buksa mi som blir større og større. Så stopper du, smiler lurt igjen før du drar kjolen litt opp og viser at du ikke har noe under.

Kjenner det sprenger i pikken min nå, men må prøve å følge med på veien. Du sprer bena dine litt og lar en finger gli over den allerede våte fitta di. Masserer klitten din litt før du lar fingeren gli inn i deg. Du sitter der og koser med deg selv, ser på meg mens du fingrer deg selv. Småstønner mens du fører inn finger nr 2. Du holder på helt til du er like ved å komme, da gir du deg og trekker ned kjolen. Ser på meg og slikker på fingrene dine. Nå holder jeg på å bli gal, men heldigvis er vi straks fremme.

Vi går ut av bilen og jeg må holde sekken foran kulen på buksa for å skjule den harde pikken min. Vi kommer oss ut av båthavnen og kjører mot en badestrand der det ligger flere båter. Folk bader og koser seg. Du går under dekk for å skifte og kommer ut igjen med en liten, deilig rød bikini. Du stryker meg over pikken min mens du går forbi på vei ut på dekk. Så legger du deg ned på og smører deg inn med solkrem. Jeg er glad vi er ute på vannet ellers hadde jeg sikkert kjørt av veien. Nyter synet av deg der du ligger.

Vi kommer frem til plassen og finner et bra sted blant alle andre som er der i båtene sine. Så reiser du deg opp og stuper fra dekket ut i vannet. Du ber meg komme etter så jeg tar sats og stuper uti. Det er så kaldt så jeg snur med en gang, vil opp i båten igjen, men du stenger veien. Du holder tak i badestigen med hendene dine over hode og holder deg oppe slik. Jeg svømmer mot deg og du fanger meg med bena dine . Jeg tar tak i badestigen jeg også, er tett inntil deg nå. Kjenner at du gnir underlivet mot meg og jeg blir straks hard selv i det kalde vannet. Glemmer helt at det er andre båter rundt og vi kysser først forsiktig, kjennertunga di som vil leke. Vi kliner heftig mens jeg kjenner underliver ditt presse mot mitt. Jeg så kåt, må ha deg nå!

Du slipper meg med bena og jeg sparker av meg badebuksa og kaster den opp i båten. Svømmer mot deg igjen, ser at du har dratt bikinitrusa di til siden. Brystvortene dine har blitt harde av det kalde vannet. Du tar tak i pikken min og fører den inn i deg. Kjenner varmen din omslutte meg. Knuller deg sakte og rolig for ikke å vekke oppmerksomhet. Vi kliner mens jeg glir inn og ut av deg. Den trange fitta di kniper godt rundt pikken. Kjenner at jeg nærmer meg, men rett før jeg kommer dytter du meg unna. Smiler lurt igjen også du klatrer opp i båten. Frustrert og hard klatrer jeg etter.

Du vil kjøre et annet sted så jeg gjør som du sier, snur båten og kjører utover. Jeg sitter fortsatt naken og du kommer bort til meg, du snur meg litt rundt og setter hendene dine på lårene mine. Smiler før du plutselig går ned på kne og lar pikken min gli helt inn i den varme munnen din. Hendene fortsatt på lårene mine mens munnen din glir opp og ned. Kjenner tunga di leke over hodet, pikken min er så hard og våt av munnen din. Du stopper opp og snur deg rundt, sprer bena mine og setter deg ned på pikken min med bena dine samlet. Sakte opp og ned før du øker tempo. Du klyper deg selv i brystvortene. Jeg kjenner fitta di strammer seg og du rir meg hardt nå. Stønner høyere og koser med puppene dine. Nå kniper det skikkelig i fitta di og du kommer i en skikkelig orgasme. Du lener deg bakover og jeg kysser deg på halsen. Du kommer deg igjen og reiser deg opp. Tar av deg bikini`n og går opp på dekk. Jeg tenker: «jaja nå skal du vel sole deg igjen». Men du legger ut pleddet og stiller deg på alle 4 med den våte fitta mot meg. Jeg stopper båten rimelig fort og kommer opp på dekk til deg. Vi er midt utpå, ikke en båt i nærheten. Jeg går ned på kne bak deg, men vil smake på deg først. Presser hodet ditt ned så du står med baken opp mot meg. Lar tunga gli over klitten din mens du står slik. Opp og ned i den våte fitta di. Du er så deilig!

Jeg stiller meg opp og glir inn i deg, tar tak i hoftene dine. Holder deg godt fast mens jeg støter pikken min hardt inn i deg. Du lar den ene hånda di kose med klitten din mens jeg knuller deg hardt. Snart snur du deg rundt og jeg legger meg på ryggen. Du setter deg på huk over meg, tar tak i pikken min og fører den inn i deg. Glir sakte ned på den sprengklare pikken min. Jeg koser med de deilige puppene mens du rir meg, slikker og småbiter de harde brystvortene dine. Kjenner fitta di strammer seg igjen og jeg skjønner du nærmer deg igjen så løfter deg unna, vil du skal komme på tunga mi. Du legger deg på ryggen og sprer bena godt for meg. Jeg kliner litt med deg før jeg lar tunga mi gli nedover mellom puppene dine og rett ned på klitten din. Du stønner og vrir deg, er så nærme nå. Kjører 2 fingre i deg mens tunga leker med klitten din, fingrer deg hardere og fortere og du klarer ikke holde deg lengre. Kjenner hele kroppen din riste og fitta di som kniper rundt fingrene mine. Jeg legger meg over deg og kysser deg lett på munnen. Nå er det din tur sier du og legger deg til rette rett under pungen min. Jeg skjønner hva du vil og jeg tar tak i den harde pikken min. Runker hardt mens jeg kjenner tunga di som leker med ballene mine og punktet under. Ser du leker forsiktig med den våte fitta di og synet av deg gjør så kåt at jeg ikke klarer holde tilbake lengre. Spruter skikkelig over de deilige puppene dine og magen din. Noe så sinnsykt deilig!

Ligger litt på dekk med deg på armen stryker og koser litt før vi hopper i vannet. Vi tar oss et langt bad før vi kjører inn igjen. Nypulte og fornøyde. Kommer vi til land og setter oss i bilen. På vei hjem til deg ser jeg du smiler lurt igjen, ser litt på meg før du lener deg over meg så du ligger med hodet i fanget mitt. Kjenner hånda di gli inn under shortsen min og masserer pikken min. Du vipper den ut for å kjenne at jeg vokser i munnen din. Ikke lett å holde seg på veien nå, men du gir deg ikke. Runker og suger meg hardt og jeg kjenner det nærmer seg. Du kjenner at pikken min strammer seg og suger hardere. Jeg bare slipper det løs og pumper munnen din full.

Ahhh, så deilig! Tunga di leker på tuppen. Presser ut siste dråpen akkurat i det vi kommer hjem til deg. Du reiser deg opp igjen ,smiler og takker pent for båtturen. Jeg sitter igjen sliten og med shortsen trukket ned. Kommer til meg selv og drar den på og kjører hjem med det største smilet om munnen.

Sjekk også

Ferie tur med lise

Ferie tur med lise Jeg er gift med Lise og vi har to barn. Sist …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *