mandag , 17 januar 2022
Eroticdateclub
Forside / Hetero / Blink erotikk

Blink erotikk

Blink erotikk

Vi hadde pratet med hverandre lenge på nettet, fortalt hverandre nesten alt. Vi hadde lange brevvekslinger som innholdt både våre svake og sterke sider, sorger og latter, diskusjoner og krangler. Kranglene var selvfølgelig av den mer flørtbefengte arten. Det var mye flørt mellom oss. Jeg hadde flørtet med mange jenter på nettet, men mange av de førte ingen steder, og vi ble lei av hverandre. Jeg hadde møtt et par jenter i virkeligheten som alle parter var enige om å ikke gjenta. Derfor holdt jeg fremdeles på mest for at det var morsomt, og for selve brevflørtingens skyld. Men i dette tilfellet lå det en slags merkverdig digital kjemi mellom det vi skrev til hverandre, en gjensidig følelse av at alt skulle ligge til rette for å møtes. En følelse av at et møte bare måtte bli en formalitet. Erotiske fantasier var utvekslet, og vi skrev detaljerte beskrivelser om hvordan vi ønsket å bli tatt, ta den andre parten og hvordan vi skulle elske med hverandre fra tidlig på kvelden til solen stod opp. Jeg må innrømme at jeg hadde mange ensomme gleder av historiene alene. Møtet skulle finne sted samtidig som vi skulle utleve en fantasi vi begge bar på. Ettersom vi både kjente hverandre, og ikke kjente hverandre på samme tid, skulle vi gjøre det første møtet til et uforglemmelig møte uansett hvordan fortsettelsen ville ende. Begge var imidlertid overbevist om at dette ikke kunne gå galt, og uansett så ville vi ha en ting å se tilbake på sammen.

Vi hadde avtalt alt til den minste detalj. Ikke hele seansen, men hele opplegget. Vi skulle møtes hjemme hos henne. Jeg skulle ringe på til avtalt tid, og hun skulle få tid til å gjøre seg klar. Jeg ringte på en dør i hovedstaden til avtalt tid. Hun låste opp døren fra femte etasje, og slapp meg inn. På den tiden det tok å gå opp trappene, gjorde hun de siste forberedelsene til møtet. Jeg gikk sakte opp trappene med en kribling i magen som jeg aldri har hatt før. En spenning i hele kroppen, som nesten var uutholdelig. Den eneste sexen jeg var vant til var relativ konservativ sex i senga, med et par innslag av avskjermet sex ut i det fri med kjente partnere. Vi hadde bestemt oss for å ha sex ved det første møtet. Nervene lå utenpå ansiktet mitt, og det var et søkk inne i magen min, når jeg stod fremfor døren hvor navnet hennes var malt på porselen. Lisa. Nervøs og spent åpnet jeg den ulåste døren, og låste den etter meg. Som avtalt. Jeg tok av meg skoene, og hang jakken min på en kleshenger i gangen. Leiligheten var stille. Hjertet mitt dunket, og jeg fulgte instruksene. Ikke den første døren til venstre, men bak den andre døren skulle hun befinne seg. Jeg så døren stod oppe, og gikk stille inn. Det var første gangen jeg så Lisa i virkeligheten. Alt jeg hadde var beskrivelsen av henne, ikke engang et bilde hadde vi utvekslet. Hun stod rett opp og ned i en kjole og bluse. Det mørke håret hennes lå nedover hennes skuldre, og jeg kunne skimte et markert brysteparti fra bak ryggen hennes. Hun hadde en hvit bluse og et sort skjørt på seg. Barbent stod hun på vegg til vegg teppet i det store soverommet hennes framfor sengen sin. Det var et feminint soverom, med en bunke bøker ved siden av sengen. Tørkede roser hengene på veggen over hennes pult hvor datamaskinen stod, og jeg dvelte litt over datamaskinen og smilte litt for meg selv. Jeg var blitt litt roligere når jeg stelte meg foran henne hvor jeg kunne betrakte henne skikkelig. Helt stille stod hun slik vi hadde avtalt, og jeg så at pusten hennes gikk relativt hurtig fra brystregionen. Hun kunne ikke se meg. Et svart bånd var knytet fremfor hennes øyne slik at hun ikke kunne se. Jeg tok begge hennes hender i mine, og hun klemte dem bestemt. Dette var tegnet på at det kunne starte.

Hun var flottere enn beskrivelsen hun hadde gitt meg. Dette ante meg litt fordi hun hadde utrykt en beskjedenhet og forsiktighet i brevene. Lisa skammet seg ikke, men var en person som ikke likte å snakke i store ord om seg selv. Hun kunne gladelig gi bort den gleden til meg dersom hun hadde lyst til det. Fremfor meg stod det en praktfull kvinne. Hun fortalte meg at hun var frodig og som hun utrykte det «noen kilo for mye», og at hun av og til hatet kroppen sin. Jeg hadde avfeiet det med å fortelle at jeg likte å ha noe å ta i, og at jeg ikke likte utsultede damer. Lisa var rund og myk, og hun bar alle kiloene sine fordelt over kroppen akkurat som jeg likte det. Kroppen hennes var en kvinnes kropp. Rund i kantene, med former der former skal være. Brystene beveget seg opp og ned i takt med pusten, mens jeg stilte meg bak hennes rygg.

Jeg fjernet hennes hår fra den ene skulderen slik at nakken kom frem. Kysset jeg ga henne var så ømt og mykt, og jeg kunne lukte en svak duft av en parfyme jeg ikke hadde luktet før. Markant, men myk. Jeg kysset henne en gang til. Brettet blusen litt til siden og kysset henne nærmere skulderen. Den andre siden av nakken fikk den samme behandlingen, mykt og forsiktig. Kyssende på hennes nakke og hals beveget jeg meg slik at jeg stod rett foran henne igjen. Vi skulle ikke utveksle et ord. Det var avtalen. Jeg kysset halsen hennes like mykt og forsiktig, og beveget tungen min fra kravebeinet hennes til haken, mens hun strakk hodet sitt oppover. Øverste knappen på blusen ble kneppet opp, så den neste. Ansiktet mitt var rett fremfor ansiktet hennes, mens jeg holdt pusten beveget jeg leppene mine så nærme hennes lepper uten å røre dem. Hun kjente varmen min, jeg kjente varmen og pusten hennes. Slik stod jeg og så rett inn i det vakre ansiktet hennes. Hennes lepper var dypt røde, og jeg kunne så vidt kjenne dem mot mine i et brøkdels sekund før de var skilt igjen, før de berørte hverandre igjen. Åndedrettet hennes økte, og jeg kysset kinnet hennes mykt mens jeg åpnet den tredje knappen på blusen, og brettet kantene fra hverandre. Der så jeg noen velformede bryster i en svart blonde bh. Jeg kysset henne fra haketippen, nedover halsen og lot tungen gli nedover den øvre delen av brystet hennes, mens jeg knappet opp resten av knappene på blusen og skilte kantene. Jeg så de to store brystene hennes omkranset av en bh, og en myk, fyldig og vakker mage. Stilte meg bak henne og tok tak i skjortekravene og fjernet blusen fra hennes overkropp. Ryggen hennes var svært vakker, og håret hennes, tykt og mørkt, hengene nedover ryggtavlen. Jeg kysset henne mer intenst i nakke og skulderområdet mens jeg lot hendene mine stryke hennes rygg, nedover sidene av hennes overkropp og inn mot magen. Jeg slikket henne fra nakken og opp bak øret hennes. Bet øreflippen hennes mykt, mens hendene begynte å beføle hennes bryster over bhen. Ereksjonen hadde for lengst kommet, og jeg begynte å føle suget, en virkelig kåthet stige opp i meg. Lisa, stod og pustet, og var tydelig opphisset når jeg beveget meg ansikt til ansikt og kysset henne begjærlig på munnen. Kyssene ble grådige, og tungene begynte å leke med hverandre. Alt ved henne trigget ny kåtskap inne i meg. Den røde munnen hennes, tunga som begynte å leke, brystene som stod og hilste meg velkommen under bhen, magen, hoftene under kjolen, og føttene som jeg kunne se nede ved gulvet. Hendene mine fanget hennes hode slik at vi fikk roet oss ned igjen, og jeg begynte å kysse henne nedover brystet.

Neste mål for mine skjelvende fingre var bh låsen. Jeg hadde vanskeligheter med å vente med å få de bare puppene hennes i mine ivrige hender. Jeg elsker pupper. Hadde jeg hatt noen selv, så hadde jeg vært inne å lekt med dem hele dagen, og jeg følte at jeg var svært privilegert som fikk leke med Lisas. Famlende fikk jeg klønet opp låsen relativt raskt, og med det gjorde to fyldige og store pupper entre. Fyldig hengende med noen nydelige brystvorter riktig plassert. Tungene våre begynte å gjøre seg kjente med hverandre igjen, og lekte som de var to kjærester som ikke hadde sett hverandre på en god stund. Intenst og grådig sugde vi oss hverandre sammen med munnen. Hendene masserte og klemte på to velformede og deilige pupper, og jeg trakk tilbake munnen min for å leke med noen andre venner. Tungen min hilste lekent på den ene brystvorten med raske bevegelser, og jeg tok den i munnen, sugde og småbet litt i den. Leppene omkranset brystvorten hardt mens jeg bevegde hodet tilbake slik at det hørtes en slags svupp lyd, før jeg ga den en tungebehandling igjen. Hendene var fokusert på puppene, de deilige velformede og myke puppene. Lisas respons kom gjennom noen korte stønn som indikerte velvære. Det andre brystet fikk den samme behandlingen. Tunge og munn kjærtegnet brystvorten, mens jeg strøk henne over baken og ryggen. Snart begynte jeg å kysse henne over magen. Magen var myk og deilig, og stakk så vidt utenfor skjørtekanten, og jeg tenkte på for en herlig dame jeg kysset og kjærtegnet. En vakker kvinne.

Jeg åpnet beltet på skjørtet, åpnet låsen og dro forsiktig ned glidelåsen på siden. Skjørtet falt av og ble liggende på gulvet rundt hennes rødfargede tånegler og føtter. Øynene mine var noen få centimeter fra hennes svarte blondetruse, og jeg kunne skimte hennes velfriserte vulva. Håndflatene mine strøk over baken hennes, på baksiden av lårene hennes og ned til føttene for å ta tak i skjørtet som kastet bort i en stol ikke langt borte. Lisa stod stille med hendene nede langs siden mens jeg tok av meg buksene, sokkene og ned til bar overkropp. Hun var svært velskapt med sine brede hofter, sine store og flotte pupper, og sin veldreide kropp. Alt jeg hadde på meg nå var min peneste boksershorts med en uvanlig hard kul midt på, som jeg presset mot hennes korsrygg mens jeg lot hendene gli over puppene hennes, nedover magen til trusestrikken. En finger fulgte trusekanten rundt, og jeg begynte å beføle rumpa hennes. Fingrene bevegde seg over rumpa nedover til innsiden av baklårene hennes helt ned til føttene. Deretter fulgte jeg beina hennes på forsiden fra føttene og opp til hoftebeinene hennes, hvor jeg dvelte litt, før jeg flyttet dem ned til innsiden av lårene. Hun begynte å puste dypere. Jeg gned og masserte forsiktig innsiden av hennes lår, mens jeg kysset ryggen hennes. Lisas hender lå rett ned, men fingrene hennes begynte å bli rastløse. Igjen stilte jeg meg foran henne, tok hennes hender ved håndleddene og dikterte dem til mine kinn, over mitt ansikt, strøk dem nedover brystkassen, lot dem hvile der litt, og førte dem videre nedover magen. Bestemt la jeg hendene på plass, slik vi hadde avtalt, mens jeg presset meg helt inntil henne slik at hun kunne kjenne mitt lem i mot sin mage, min munn mot sin munn, og mine hender strykende opp og ned ryggen. Det var et ømt øyeblikk mellom to søkende og lengtende individer. Foruten ren kåtskap, tenkte jeg på hvor heldig jeg var som stod der sammen med denne flotte kvinnen, mens jeg forsiktig gled trusen ned langs bena hennes. Mitt ansikt befant seg atter en gang rett fremfor åpningen hennes, forskjellen var at nå var den synlig og bar. Fitta hennes var en åpenbaring. En velfrisert trekant på overkanten, en fuktig åpning og markante lepper. Duften som møtte meg tok knekken på all tålmodighet, og appetitten ble for alvor vekket. Hendene tok tak i innsiden av lårene hennes og presset benene litt lengre fra hverandre, slik at jeg lettere kunne få tilgang. Stående på kne strakk jeg tungen ut og lot den bevege seg opp og ned sprekken. Et lite ynk hørtes ovenfra, mens jeg repeterte handlingen noen ganger. Tungen smakte saftene, og lekte seg med åpningen. Jeg slikket skamleppene hennes og nuppet dem mellom mine lepper, før jeg beveget meg oppover til den berømte tappen. Klitten fikk sin behandling av en ivrig tunge som lot tungespissen jobbe over den, og jeg kunne så vidt kjenne at den begynte å bli hardere. Den fikk sin behandling mellom leppene mine, og jeg merket at Lisa begynte å skjelve litt, og ynkene ble hyppigere og hyppigere. Hun greide ikke lenger å holde hendene sine rett ned, men protesterte ikke når de hvilte på skuldrene mine. Pekefingeren min fant sin vei opp åpningen og gikk langsomt inn i henne, og langsomt ut. Jeg observerte at hun hadde begynt å bite i underleppene sine, mens jeg kjente at saftene strømmet over fingeren min. Pekefingeren fikk selskap av langefingeren, og tungen var så vidt borti klitoris når jeg kjente at hun begynte å skjelve og ynke seg. Pusten gikk fortere enn den noen gang hadde gjort, og jeg ga klitorisen en mer massiv tungebehandling. Hun skalv og ynket seg, mens hun begynte å miste balansen. Så roet det seg litt, og jeg reiste meg og kysset henne ømt på munnen. Jeg lot henne ta rundt meg, og vi kysset rolig en stund.

Jeg tok hendene hennes i mine, og hun klemte for ekstra hardt for å understreke at alt var vel. Båndet rundt øynene ble inspisert, og alt så bra ut. Geleidet hendene hennes ned til trusestrikken min, og lot henne få fritt spillerom en stund. Søkende kjente hun over shortsen og gned håndflaten over den harde kulen mitt. Hun så opp, selv om hun ikke kunne se noe. Fuktet leppene sine, og dro ned boksershortsen. Pikken ble hengene fast i trusestrikken, og klasket mot magen min når den slapp tak. Sparket bort trusen mens Lisa begynte å kjenne på den. Først gned hun håndflaten mot den igjen, før hun tok den i hånden sin og begynte forsiktig å dra forhuden tilbake, og frem igjen. Forhuden gled godt ved hjelp av den saften som hadde samlet seg under huden og på tuppen av pikken. Hun kjente på ballene med den andre hånden, og befølte dem varsomt. Tungen hennes fuktet de røde leppene, mens hun runket meg forsiktig og følsomt. Pikken var så hard at det nesten gjorde vondt, og hver gang hodet viste seg kunne jeg se at den hadde tatt på seg fargen lilla for øyeblikket. Lisa holdt pikken rolig med forhuden dratt over hodet, og stakk ut tungen og begynte å slike den glatte overflaten. Følelsene i pikken sendte sterke signaler til hjernen om at dette var pur nytelse, og en sterk grad av følsomhet. Forsiktig slikket hun hodet, beveget seg nedover skaftet, fortsatte å runke mens hun slikket ballene. Den ene steinen forsvant inn i hennes munn, og tittet frem igjen når tungen begynte å bevege seg oppover igjen. Det følsomme hodet fikk en real behandling av hennes tunge en stund før hun tok det i munnen. Det var en sterk og deilig følelse å kjenne munnen hennes lukke seg over mitt penishode mens tungen hennes strøk den inne i den. Hun lot pikken gå langt inn, og tok lange seige drag. Nytelsen var ekstatisk og kunne neppe var noe stort lenger dersom man skulle forhindre en seksuell eksplosjon. Men det var så fordømt deilig å se pikken gå inn i munnen hennes, og hvordan jeg kjente hvor utrolig følsom pikken min er. Dessuten hadde jeg neppe hatt noen partner som behersket kunsten bedre enn Lisa. Hun likte å ha den i munnen, likte å holde på den, leke med den og slikke den. På toppen av dette hadde jeg forelsket meg i utseendet og kroppen hennes. Denne kvinnen var som bygget etter mine preferanser, men allikevel måtte jeg forsiktig ta tak i hendene hennes og føre henne opp stående igjen. Da var det nyss før jeg hadde avfyrt kanonen, og det hadde vært dumt å gå tom for krutt så tidlig i akten.

Sexmoter

Sjekk også

Ferie tur med lise

Ferie tur med lise Jeg er gift med Lise og vi har to barn. Sist …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *