mandag , 17 januar 2022
Eroticdateclub
Forside / Homofile noveller / Perm sperm – Homse noveller

Perm sperm – Homse noveller

Perm sperm – Homse noveller

Jeg har visst det lenge, men har holder det skjult. Ja, jeg er homo. For tiden er jeg i militæret. For 1 uke siden hadde jeg perm. En annen gutt på troppen min og jeg har blitt gode venner, og vi bor bare 2 km fra hverandre. Jeg ble han med hjem en dag. Han var alene hjemme. Vi tok en matbit før vi satt oss i sengen på rommet hans og så på Family Guy på TV.

Jeg følte jeg ble litt kåt av å sitte ved siden av ham. Plutselig ble det en liten kul i buksa, noe han merket. Han reiste seg opp og gikk på do.

Da han kom tilbake, låste han døren, skrudde av TV’n og tok av seg skjorten. Han hadde solbrun hud, digge muskler, og flat mage. Han fortalte meg at han var skap-homo, og hadde ikke våget å si det i militæret. Han ba meg ta av skjorten. Jeg kjente kulen i buksa bare ble hardere og hardere.

Plutselig tok han av seg buksa. Han hadde en hvit truse, man kunne lett se at han var kåt. Så forsvant trusa også, kuken var nokså stor og barbert. Alt var glatt. Han satt seg ved siden av meg, kneppet opp buksa og dro den forsiktig av meg før han begynte og massere meg utenpå underbuksa. Det var sykt digg.

Jeg tok tak i kuken hans med den ene hånden, den var deilig og varm. Jeg kunne kjenne at den var helt stiv. Jeg dro den litt opp og ned, kuken var sånn passe tykk. Jeg ba han lene seg tilbake i sengen, mens jeg satt på kne mellom bena hans. Jeg brukte begge hendene nå. Jeg kunne se i øynene hans at han nøt. Jeg bøyde meg litt fremover, strakk ut tungen og kjente på kukhodet… jeg slikket rundt og rundt, som om kuken skulle være en gigantisk kjærlighet på pinne.

Tok hele kuken inn i munnen min, dro hodet fram og tilbake. Han stønnet. Jeg forsto på han at han snart kom og tok kuken ut av munnen. Siktet på magen hans og så sprutet den ganske mye. Magen var full av sæd. Jeg begynte å slikke bort sæden, det smakte ganske godt der og da.

Etterpå var det min tur. Jeg hadde aldri vært så kåt før. Han ba meg ligge i sengen, dro av underbuksa og begynte å runke meg. En stund gjorde han bare det, dro hånden opp og ned på kuken min.

Så ba han meg om å stille meg på alle fire, og plutselig lå vi i 69-stilling. Han sugde meg og lekte med han. Ganske snart kjente jeg sitringene der nede og tømte meg i munnen hans.

Etterpå lå vi bare ved siden av hverandre i sengen og slappet av.

Dette skulle det bli mer av på neste perm! 🙂

Sexmoter

Sjekk også

Magnus var glattbarbert

Magnus var glattbarbert : Jeg er en mann godt opp i 50 års alderen som …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *