søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Første gang / Debutering med ukjent nettflørt – Første gang

Debutering med ukjent nettflørt – Første gang

Debutering med ukjent nettflørt – Første gang :

Første gang eg såg ho var i Førde på bedriftsmesse. Ho var litt høgre enn meg, blond krøllete hår og store bryst, hun var fint og moterikt kledd og hadde ein heftig bakende. Hun gikk forbi meg på fleire anledninger. Såg etter meg, men viste ikkje kem eg var. Vi hadde sendt sms før, og flørtet men aldri møtt kverandre. Men hadde fått bilde på msn, og sitt hennes deilige kropp, pupper og fitte på webcam. Hun hadde og vist meg dildoen hennes. Og viste meg gledelig måten hun likte og ligge mens hun førte den inn og ut. Hugser veldig godt måten hun på gulvet med dildoen og eg sat ein heilt annar plass og såg på via cam og runket mitt harde uerfarne kuk.

Eg sendte melding at vi kunne møtest utenfor, og hun ga meg ein klem når me møttest. Eg var veldig nyskjerrig på ho..Smak, Kor langt ho var villig til og gå, Korleis ville puppene hennes føles ut vist eg holdt om dei no?. Etter litt prat viste vi begge at vi ville ha kverandre. Og vi satte oss litt vekk fra bygget og klinte. Fikk umiddelbar ståkuk som eg førte handa hennes ned til. Men da fikk vente. Dagen tok slutt og vi forlot kverandre, Meir kåte enn noken gang!.

Seinare flytta ho til nabobygda for og gå på skule. På denne tiden hadde eg lappen og fant ut eg kunne besøke ho, eg viste ikkje heilt kor ho budde men eg fikk ho til og gå i møtest og plukka ho opp på vegen. Pinlig stillhet inne i bilen, var eit par månder siden sist vi møøtest. Eg hadde hånda på låret hennes den korte bilturen opp til hybelen. Vi gikk inn, og med ein gang vi var på innsiden begynte vi og råkline og havna i sofaen. Fort forsvant bh’en. Puppene eg hadde gleda meg til og kjenne på så lenge var deilige, mjuke og munnen min fikk lett eit perfekt grep om dei store brystvortene. Etter kort tid forsvant trusa hennes. Ho hadde ei fantastisk deilige mus. Hårløs, rød og tunga mi måtte smake. Første gang eg smakte fitte, og eg fikk sansen for da! Begynte og fingre ho litt og satte meg opp atmed ho, holdt rundt ho mens eg råklinte og hadde to fingre som lett stimulerte klitorisen hennes.

Hun stønnet tungt og kom. Wow..Eg blei hekta på måten hun kom på! Måten heile kroppen var i bevegelse og munnen åpnet seg og augene lukka seg. Hun reiv av meg klærna og studerte kuken min, hun ga den mangen kompliment før hun førte forhuden bakover, måten hun runket meg var erfarent og etter litt sugde hun meg. Måten den intense følelsen spredde seg gjennom heile kroppen fikk meg til og stønne høgd! Og etter litt begynte eg og jokke i mot mens eg holdt rundt hodet hennes. Hun hadde lyst på meg, hun hadde lyst på kuk. Og prøvde ikkje skjule da. Vi la oss ned på sofaen, hun nederst og meg øverst. Og hun førte kuken min inn i seg. «Herregud.!» var alt eg tenkte da eg tok mitt første støt i den våte, varme, trange fitta hennes. Og før eg viste da hadde eg satt opp farten. Kuken gikk fortare inn og ut og merket på kroppen og lyden hun lagde at hun kom til og komme snart! Og da gjorde ho, ikkje lydløst, ikkje ein rolig tilbakeholden orgasme.

Heile kroppen var i perfekt harmoni og lungene fyltes opp. Var redd naboene skulle høyre da. Eg fortsette og knulle ho slik, og ho kom igjen, og igjen. ! Hun ytte meg opp , og rett ned igjen, satte seg over meg og begynte og ri. Eg holdt rundt rumpa hennes, førte den opp og ned, fortare, hardare, beit etter dei deilige puppane hennes, fikk tak i brystvorta på ein og sugde meg fast. Ville prøver fleire stillinger! Fikk hun til og stille seg opp mot stuebordet og glei fint inn i henne bakfra. Ah måten klaskelydene blei heftigare, inkludert stønna hennes og bordets bevegelse kom hun for sikkert 7 gang. Denne jenta viste seg og være nymfoman!! Og eg elsket da!. Når bordet hadde flyttet seg til eit punkt der de var vanskelig og bruka da flyttet vi oss fort bort til eit skap , og fortsette og ta ho bakfra der, dermed var da bort på kjøkkenbordet, der eg satte ho oppe med kroppen mot meg, fikk føttene hennes rundt livet mitt, glei inn i ho og knullet ho hardt so kjøkkenbordet fikk varige skader. Ahh vi var som noken ville dyr, vi knullet hardt, lenger, over alt. ! Intill alle vegger, dører..på bord. Til slutt endte vi opp i ein stilling på sofaen der ho var sammenkrøka i hjørna med føtten oppå mine skuldre og begge hendene som reiv i brystvortene mens hun skreik sine siste gledeshyl før seansen var over.. Min debutering, med ei frammad nymfoman jenta.. Var den beste debuteringen ein 18 åring kan ønska seg! Ho var fantastisk, vill, deilig, kåt, umettelig på sex og med på alt !. Til slutt flyttet hun vekk. men besøkte ho litt til før da 😉 Til slutt fikk eg møtt dildoen hennes, som eg bare hadde sitt på cam. Og sjøl prøvd og føre den inn og ut av ho..Men hun likte nokk kuken min bedre!

Vil ha deg NO, vil knulle deg meir, på stuebord, i bilen, på eit offentlig toalett. Vil høyra ula dine når du kommer. Takk for fantastisk debutering.

Sexmoter

Sjekk også

Bare vi 2

Bare vi 2  – Første gang : Det var bare vi to hjemme en hel …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.