søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Første gang / Første gang på julebord

Første gang på julebord

Første gang på julebord

Jeg var 19 år og skulle på julebord der jeg jobbet. Jeg synes en eldre dame på jobben var ganske fin, hun het Janne og var 34 år.

Når jeg kom på julebordet startet det med masse kjedelige taler o.l Men lenger utpå kvelden snakket jeg med Janne, hun hadde på seg en rød stram kjole som formet den fine rumpa og de flotte puppene ganske godt. Klokken var vel rundt 2, når hun spurte om jeg kunne hjelpe henne inn på dametoalettet.

Jeg bar henne inn på badet og satt henne på doen. Jeg skulle til å gå ut, men hun sa «vent, kan du ikke hjelpe meg å få av disse stramme klærne» Jeg sa ok, og gikk bak henne og dro ned glidelåsen i kjolen, da datt hele kjolen av og hun hadde ingenting under. Her sto den fineste dama jeg har sett og det helt naken rett foran meg. Jeg kunne ikke dy meg og dro ut kuken og stakk den rett inn i fitta hennes.

«Åhh, endelig. Jeg har ønsket din unge kuk så jævlig lenge Anders!» Jeg var så kåt og kjørte på alt jeg hadde, det var så deilig. «åhhh, ja, det er nydelig gutten min!» skrek hun Da hørte jeg døren ble åpnet bak oss, jeg hadde glemt å låse døren. Jeg hørte ett lite skrik og bak oss sto datteren til Janne, som var 17 år. Hun dempet skriket ganske fort da hun så meg. Det virket ikke som om Janne synes det gjorde noe, hun bare sa «her er han jeg har snakket om Tine, er han ikke nydelig?» sa hun. Tine sto helt stille, døren bak henne gikk igjen. Så sa Janne «gjøre noe da jente, lås døra bak deg og bli med! Kjør på igjen gutten min!» Så jeg tenkte bare hva faen, og stakk kuken inn i henne igjen. Hun stønnet høyt og jeg så bort på Tine, hun hadde kledd av seg og satt seg på toalettet og pirket på fitta si.

Janne gikk bort til henne så kuken min skle ut, og hun begynte og slikke Tine. Jeg fikk ett ganske stort sjokk, men Tine sa «jeg og mamma har alltid hatt ett ganske godt forhold etter at pappa dro fra oss, så pul mamma igjen nå da kjekken» sa hun søtt. Så jeg gikk bort til Janne igjen og stakk kukken inn i henne igjen. Imellom slafsene sa Janne at jeg var den beste gutten hun hadde møtt.

Fitta hennes var nydelig der jeg skle fort inn og ut av henne. Det var så godt og å se den fineste dama slikke datteren sin tente meg sykt.

Plutselig sa Janne «kom deg ut av meg Anders, det er Tine sin tur, siden hun er så ung og jomfru som deg skal hun styre det!» Så gikk Tine av toalettet og dyttet meg ned på det, så der satt jeg med de to nydeligste damene jeg noen gang har sett rett foran meg nakne. Tine skrevet over meg og re meg ganske sakte. Janne la seg under oss og slikket og sugde ballene mine.

Det var så godt, Tine stønnet ganske høyt der hun red meg, jeg fikk ikke komme så langt inn i henne men det var nydelig uansett. Etter litt sa Janne at jeg snart måtte være ferdig, men jeg sa bare at hun skulle gjøre sitt beste med pungen min. Det gjorde hun virkelig for etter at Tine satt opp tempoet ganske mye, sprutet jeg som faen langt inne i henne, hun skrek og ristet der hun satt. Etter at Tine gikk av meg sa de begge at det var deres beste opplevelse noensinne, noe jeg virkelig kunne si selv at det var for meg. Jeg og Janne ble begge sparket fra bedriften etter at sjefen vår Line, hadde vært på toalettet ved siden av og hørt alt.

Jeg flyttet senere inn hos Janne og Tine, og det har etter dette vært mitt livs store glede å leve med de.

Sexmoter

Sjekk også

Ferie tur med lise

Ferie tur med lise Jeg er gift med Lise og vi har to barn. Sist …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.