søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Hetero / En het dag på kontoret
Han kommer over hele rumpa mi og spruter masse herlig varm sæd over meg.

En het dag på kontoret

En het dag på kontoret :

Akkurat startet å jobbe igjen etter sommerferien, alle er i feriemodus enda. Tull, latterbrøl og god stemning. Jobber på en mannsdominert arbeidsplass.
Jeg går innover en trang gang i mine egne tanker, rundt hjørnet løper en rett på meg. «Oi, såg deg ikke!» utbryter han mens han fomler etter å finne ord. Jeg ser inn i de krystallblå øynene hans og smiler, «Bare hyggelig å dunke borti deg» Svarer jeg. Blir selv flau av min egen ærlighet, og kjenner rødmen komme. Jeg blir het og nervøs, jeg skulle bare en tur inn i garderoben.

Låser døra etter meg og drar av meg klærne. Stiller inn dusjen på kaldt vann og går under for å prøve å kjøle meg ned. Står med ryggen til og såper meg inn, da jeg plutselig hører at det går i døra. Jeg som trodde jeg hadde låst og var aleine. Der står han med et glis og kommer inn i rommet. Lukker døra og låser den, dobbeltsjekker. Ja, døra er virkelig låst nå. Jeg blir først litt satt ut, for dette har vært min fantasi så utrolig lenge. Hver gang jeg ser han så vandrer tankene mine, jeg kler av han med mitt blikk og ser for meg den muskuløse manndige kroppen, de vennlige øynene og det kåte gliset. Han tar av seg tskjorta og sier ikke et ord, knapper opp buksa og går rolig mot meg. En mann med en plan, han vet hva han vil. Han tar tak i hodet mitt og kysser meg lenge under de iskalde vannstrålende, dråpene renner nedover hans ansikt og drypper ned på hans overkropp. Dråpene lager fristende stier nedover den godt trente kroppen hans. Han er stor, jeg ser tydelig at han har lyst på meg, og jeg gliser til han… Tenk at han har lyst på meg! Jeg klyper meg i armen for å se om det virkelig er sant.

Han ler av meg når han ser at jeg klyper meg i armen, han stryker sine kraftige arbeidshender over mine spinkle armer. Han stryker og koser og drar meg nærmere seg. Vi kliner og hendene utforsker hverandres kropper, han dytter meg bestemt mot veggen og går ned på kne. Løfter det ene beinet mitt opp på skuldera og suger seg fast i mitt underliv. Jeg blir helt skjelven og han finner mine punkter så utrolig fort. Tungen hans arbeider, han nyter og ser opp på meg der jeg sliter med å klare å stå oppe. Den ene handa er plassert på min rumpe, klemmer og kjæler meg på min rumpeball. Den andre handa bruker han til å forsterke slikkingen, lurer inn en finger, og arbeider strykende rundt og rundt, opp og ned. Det tar ikke lange tiden før jeg prøver å bite i meg en orgasme uten serlig hell. Jeg skjelver vilt og jeg stønner, det er umulig å være lydløs slik som han egler med meg. Herregud, jeg er helt varm..

Nå er det endelig min tur til å vise han min takknemmlighet. Jeg klemmer han inntill meg og snur meg med rumpa mot han. Han koser med mine bryst og jeg kjenner hans varme harde lem trenge litt og litt i meg. Han er stor og jeg blir fylt helt til randen av smerte. Jeg liker det. Han tar meg bakfra og har full kontroll over hele min kropp. Veksler mellom å klype meg i brystvortene, kysse meg i nakken og fører hand ned mellom beina mine.. Tar tak i hoftene mine og tar meg hardt, hører klaskene våre. Han bunner meg og jeg biter meg selv i handa for å ikke hyle ut i nytelse, hans takt fører meg til nye høyder og kraftige orgasmer, han holder meg oppe for nå kjenner jeg suget inni meg og er helt borte i orgasmerus. Etter at mine ristninger har roet seg, sklir han ut av meg og brøler. Han kommer over hele rumpa mi og spruter masse herlig varm sæd over meg. Dusjer seg selv fort og drar på seg klæra. Låser opp døra og går hjem til kona for å spise kjøttkaker.

*** En het dag på kontoret ***

 

**************************************

 

Hun var allerede kåt nok :

Han hadde langt hår, lengre enn hennes. Det rakk helt ned til korsryggen, og skjegget minte om en gammel MC-veteran sitt. Han var ingen overbygd muskelbunt, men han var ikke en man så på som en svekling heller. Smilet var varmt og ærlig, rakk helt til de dypbrune øynene som fikk frysninger til å løpe nedover ryggen når han så på henne.

Hennes hår rakk bare litt lengre enn skuldrene, og ikke på langt nær så tykt som hans. Det var farget brunt, for hun hatet sin opprinnelige farge. Han sa hele tiden at hun smilte ordentlig hun også, at de rakk opp til de blågrå øynene hennes. Hun raget ikke høyt over bakken, ikke var hun en sylfide. Men hun var slank, og velsignet med høy forbrenning.

De var ikke kjærester, hadde blitt enige om at båsen de ville være i definerte dem som to personer som holdt på. For dem holdt det lenge, for alle andre var det tydeligvis veldig vanskelig å la det ligge. Man skulle visstnok følge et gitt mønster, og neste steg på veien var, ifølge disse vennene, at de «tok seg sammen» og ble offisielle kjærester. De fortsatte å holde på, ingen av dem var interessert i noe forpliktende og komplisert, selv om de begge følte at de ikke trengte å treffe andre.

Dette var en lørdag, ennå tidlig nok på året til at det lå snø igjen her og der, men solen var i ferd med å endre på det, og som med alle andre år gjorde den delen av året noe med henne. Hun visste at han ikke hadde noe imot det, han var alltid klar. De hadde tatt noen øl på det samme utestedet som de hadde vært hver gang kvelden før, men de hadde tatt det rolig siden de alltid endte opp med å havne ute på lørdagen også. Hun hadde laget kaffe, og bar det inn til han fordi hun visste at han likte å bli vekt sånn, kysset han forsiktig i nakken og hvisket at det var på tide å komme seg opp. Et lite grynt fortalte at han hørte henne, men definitivt ikke var enig. Med et lite steg gikk hun over på den andre siden av han, løftet på dyna og kysset han på magen. Lot leppene lage en liten sti av kyss ned til kanten av boksershortsen, hvor hun kunne kjenne at kroppen hans så absolutt hadde våknet.

Med forsiktige, nesten unnskyldende bevegelser lirket hun den litt ned og tok han i munnen, forsiktig og ertende. Et langt stønn traff ørene hennes fra utsiden av dyna, og hun smilte før hun fortsatte nedover til hun hadde så mye av han hun klarte i munnen. Det dunket mellom beina, og alt hun egentlig ville var å kjenne han inni seg, men dette var også bra, pirrende, tennende. Spesielt fordi hun visste at det ikke tok lang tid før han ville ha henne, men ikke nå. Nå skulle hun ha viljen sin, og da han kort etter grep etter henne for å få henne over seg, dyttet hun vekk hendene hans og lot tunga gli sakte opp langs pikken, rundt hodet og ned igjen. Fingrene fant veien til ballene og strøk forsiktig over dem, hun smilte da det rykket til inni munnen. En god stund lå hun sånn, til han grep tak i håret hennes og trakk henne opp til seg, styrte seg på plass og kom hardt inn i henne. Øynene var mørke av kåthet, og det ilte gjennom kroppen da han så på henne. Så hun lukket sine egne, for hun var allerede kåt nok, om ikke hun skulle gå helt amok av å se på han i tillegg. Herregud, han var deilig!

Etter litt tippet han henne over så han kom øverst, løftet det ene beinet over skulderen sin og knullet henne hardt. Hun elsket når han ble sånn, nesten primitiv og kontrolløs. Det var heller ikke et minus at han traff så inn i helsike bra, og det tok ikke lang tid før hele kroppen hennes lå nesten i bue og hun stønnet tungt. Da hun kom til seg selv igjen tok han ned beinet hennes og kysset henne hardt og intenst, bet henne i halsen og hvisket i øret hennes at det var så deilig å høre og kjenne henne komme. Håret hans hang rundt ansiktene deres, og da hun åpnet øynene og så inn i hans kunne hun sverge på at de gnistret. Han rettet litt på seg, og traff punktet hennes så bra at hun i stedet for å svare, slapp ut et kvalt stønn. Han smilte, gjorde det igjen, og da hun ristet på hodet satt han opp farten. Hun kunne høre på pusten hans at han ikke var langt unna selv, men det forsvant idet alt annet forsvant for henne i en intens orgasme. Da hun begynte å få igjen pusten, kjente hun rykningene i kroppen hans og nøt følelsen av å kjenne han komme i henne.

Fem minutter seinere lå hun på armen og strøk over brystkassen hans. Han kysset henne på hodet, smilte og spurte om det var mer varm kaffe å oppdrive. Av en eller annen grunn hadde koppen hun bar inn tidligere blitt kald.

Sexmoter

Sjekk også

Ferie tur med lise

Ferie tur med lise Jeg er gift med Lise og vi har to barn. Sist …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.