søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Hetero / For ung – men deilig – Aldersforskjell

For ung – men deilig – Aldersforskjell

For ung – men deilig – Aldersforskjell :

Denne sommeren kommer eg aldri til å glemme, datteren til et vennepar gikk forsatt på ungdomsskolen 16 år gammel. Slank, langt gyllent hår, deilige bryster.

Som sagt hun var et syn for guder. Selv er jeg en gift mann på 51 år, og på denne tiden var jeg ofte på besøk hos faren til Anita. Vi kom og gikk i dørene til hverandre uten å ringe på.

En lørdag rundt middagstid spaserte jeg opp på kjøkkenet deres, men det var ingen her.

Lurte på hvor de hadde tatt veien, bilen sto utenfor så jeg fant meg et kaffe krus og skjenket meg en kopp fra kanna. Mens jeg sitter og nyter kaffen så høre jeg det slamrer i en dør ovenpå.

Hallo? Ingen svarte, så jeg gikk rolig opp trappa til andre etasjen.

Merkelig, det var ingen der heller. Jeg ruslet rett inn på badet for å pisse, og der stå Anita foran speilet – like naken som den dagen hun kom til verden. For et syn!

Jeg stotret frem et unnskyld og snudde i døra og trasket ned på kjøkkenet igjen for å drikke opp kaffen min. Likte du det du så spurte hun da hun kom smilende inn døra i et miniskjørt og en liten topp.

Eh, joo… Måtte jo innrømme at det var et fint syn. Hun smilte og snudde seg, bøyer seg fremover og hviler albuene i vinduskarmen men hun kikker ut. Hva skjer???

Hele den deilige rumpa kommer til syne. Hun har ikke truse på seg en gang!

Helvete, tenker jeg, dette gjør hun med viten å vilje. Nå er gode råd dyre.

– Anita, spør jeg?

– Ja, svarer hun, hva er det?

– Eh, hvor er mor og far, bilen står utenfor?

– Å, svarer hun, de kommer ikke hjem før i morgen ettermiddag. De reiste en tur nordover med båten.

Er det ikke nok med meg her da?

Hva skal jeg svare? Jeg sitter der med en ståkuk som er vanskelig å skjule om hun snur seg.

Dette har hun jammen planlagt. Det får bare stå til tenker jeg, og går mot henne bakfra.

Uten å si et ord går jeg ned på kne bak henne, griper en deilig rumpe ball med hver hånd og stikker tunga mellom bena hennes.

– Ah, det var på tide at du våkna, stønner hun.

Jeg merker at hun blir helt mo i knærne når jeg suger bak musa hennes og samtidig små knuller henne med fingeren min. Herregud hvor trang hun er!

– Du Anita, dette blir bare mellom oss? Ingenting må fortelles til noen.

– Selvfølgelig. Åh, det er så deilig, sier hun.

Jeg lurer ut den knall harde kuken min fra shortsen, reiser meg rolig opp og styrer kukhodet mot åpningen hennes. Anita presser rolig bakover for å hjelpe meg.

– Åh, du er så deilig trang, sier jeg, vet ikke om jeg kommer inn her.

– Å jo da, glefser hun, den kuken skal jeg ha helt til bunns.

Deretter presser hun seg kraftig bakover og jeg kjenner at jeg er på vei innover i den varme, glatte åpningen.

– For en deilig stor kuk du har, sier hun og forsetter presset til jeg er helt inne!

Jeg jukker rolig inn og ut av den deilige pike fitta hennes som er uten et hårstrå. Etter noen minutter øker jeg tempoet og hører at hun nærmer seg klimaks. Hvert eneste jukk er en nytelse, kuken masseres i den herlige glatte og varme fitta

Plutselig stønner hun høyt og roper at hun kommer. Hele hun skjelver til og knyter seg samtidig som beina svikter under henne. Idet hun faller ned smetter kuken ut av henne.

– Jeg vil suge deg, får jeg det?

– Selvfølgelig, svarer jeg.

Hun starter med å slikke kukhodet med tunga før hun gaper over. Hun suger som en gudinne!

Jeg stotrer frem at jeg er i ferd med å komme. Men hun bare suger mer og snart kommer jeg som en foss i munnen hennes. Hun svelger unna nesten alt sammen, bare litt kommer ut mellom leppene mens hun suger kuken min helt tom.

– Kan du kjøre meg på hytta neste helg spør hun plutselig?

 

og

Eleven & lærinnen – Kinky :

kjenner det begynner å bli kjølig i lufta nå som september er på full fart inn.Jeg fant ut at jeg skulle ta meg en tur på den lokale svømmehallen, dama var ikke hjemme alikevel så da kunne jeg pleie kroppen min litt selv med litt mosjon og langt dampbad(romersk bad) etterpå. jeg kom inn å så at det var toppen 10 stykker der. jeg strente rett inn i garderoben der jeg skiftet, dusjet å gikk deretter ut i hallen, til min store forbauselse hørte jeg en kjent kvinnestemme bak meg «heisann Steffen», jeg snudde meg å der var min tidligere lærer på barneskolen, hun hadde ikke forandret seg stort siden jeg gikk ut derfra for 10 år siden. hun var slank og hadde kort mørkt hår og var egentlig ganske sjarmerende for alderen som må nærme seg 45.

jeg fikk ståtret frem et hei før jeg la meg på svøm, men tenkte at det var jo litt teit av meg å ikke snakke litt med Kjersti, for hu var faktisk den flinkeste og snilleste læreren som jeg hadde i hele min skolegang.men men…lot det bli med det. etter jeg hadde svømt en 10-12 lengder var jeg annpusten å sliten så jeg gikk opp for å ta meg litt drikke før jeg skulle sette meg i dampbadet.

da jeg kom inn var jeg helt alene der, dette var et lite rom så deilig at det ikke var flere der akkura da. jeg ble sittene en liten stund med øynene igjen før jeg hørte døren gikk opp å så ikke før personen var helt innpå meg at det var kjersti igjen. jeg hilste på henne igjen å kom igang med litt småprat,hu satte seg helt vedsiden av meg slik at vi kunne se hverandre når vi pratet, for det var så tett av damp at du så kanskje 30 cm forran deg. Hun styrte først samtalen inn på hvordan det hadde gått med meg og hva jeg dre med osv. Hun fortalte raskt også om seg selv at hu og ståle hadde skilt lag for et drøyt år siden(ståle var min gymlærer) og sa at hun nå hadde blitt så ensom, jeg studerte kroppen hennes en gang til å fant ut at hu var faktisk ganske sexy med faste og fine former.

Jeg la forsiktig en hand ned på låret hennes og sa at jeg synes det var veldig leit og høre, samtidig tok hun tak i handen min å klemte til mens hu satte sine brune øyne i meg. Det ble helt stille å vi bare satt å så på hverandre sikkert 5 sekunder før hun lente seg over å kysset meg på munnen, men trakk seg raskt tilbake å beklaget seg.

Jeg lo litt før jeg tok et godt tak i siden hennes å dro henne helt inntil meg og ga henne et realt og deilig kyss.jeg kente hu ble helt stiv med en gang , men lot seg raskt rive med. jeg kjente jeg allerede hadde blitt skikkelig stiv alt og det la tydligvis kjersti merke til også, hun dro hanna over badeshortsen min å knadde først utenpå før hun mestelig dro ned slik at pikken min kom ut fra shortsen, å som hu stønnet da hu tokk tak i den og visket meg forsiktig i øret «dette må du aldri fortelle til noen!» før hun trakk hode tilbake å så på meg, «nei, det skal jeg ikke gjøre» sa jeg. Da smilte hun lurt å bøyde seg ned med en gang og sugde kukken min så bestemt og deilig at jeg holdt på å komme med en gang, men det merket hun og trakk seg forsiktig tilbake.

Kjersti reiset seg opp å tokk en rask titt bak seg for å forsikre om at det ikke var blitt mindre damp slik at det ble innsyn. Hun snudde seg raskt igjen å sa «nå vil jeg ha deg inn i meg steffen, jeg er så kåt at det renner» og før jeg hadde rekt å si eller gjøre noe hadde hun dratt badedrakta til side for musa og dermed satt min gamle lærinne oppa kukken min å rei meg alt hun maktetmens vi råklinte, jeg lurt også en finger opp å masserte rumpehullet hennes mens vi knulla som to besatte sexgale, men vi måtte være stille slik at vi ikke ble oppdaget, men til slutt kjente jeg det begynte å knyte seg i pungen, «jeg kommer, jeg kommer» visket jeg til henne «ååå…..kom inn i meg Steffen, fyll den våte musa mi.vær så snill ikke stopp» å plutselig kjente jeg at hun fikk kramperykninger i hele kroppen å da klarte jeg ikke mer så jeg fylte henne med all min sæd…vi ble sittende litt slik for å få igjen pusten å da kjente jeg hvordan musa hennes pulserte på kukken min enda. Hun reiste seg opp å satte sag pent ned vedsiden av meg igen…»gud å deilig det var, vil du kose mere en dag?» spurte hun veldig pent… «Ja selvfølgelig, kan ikke du sende melding da du har tid?» spurte jeg og det skulle hun gjøre. nå har vi hatt oss ca 1-3 ganger i uka de siste 5 mnd og til og med på katteteret på skolen etter stengetid har vi fått til.

Eleven som er fornøyd med sin lærinne:)

 

Sexmoter

Sjekk også

Ferie tur med lise

Ferie tur med lise Jeg er gift med Lise og vi har to barn. Sist …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.