søndag , 1 august 2021
Forside / Hetero / Alt annet enn en vanlig kveld på Gardermoen – Utroskap

Alt annet enn en vanlig kveld på Gardermoen – Utroskap

Alt annet enn en vanlig kveld på Gardermoen – Utroskap:

Det er stille på Gardermoen en tirsdag kveld. Jeg hadde treningsrommet helt for meg selv. Bare jeg og tredemølla. Full guffe på musikken og i min egen verden jogget jeg. Så på distansen som jeg etterlot meg og farten jeg holdt. Jeg er på ingen måte noen verdensmester, men etter en lang dag med arbeid er det godt å springe av seg tankene. Friske hjernen så å si.

Jeg reiser mye og det blir alt for mange netter på Gardermoen. Dette gudsforlatte stedet som kun lever på grunn av flyplassen. Alle kan komme hit på dagen, og de færreste overnatter. Jeg er en av de som ofte må gjøre det. Det blir mange netter borte fra de der hjemme.

Jeg enset henne ikke først. Skvatt litt til slik at jeg falt litt bakover. Det er ikke bare, bare, på en tredemølle. Måtte konsentrere meg for å få stokket føttene rett igjen før jeg sprang sånn noenlunde normalt. Jeg så nok sånn passe klovn ut. Kunne se at hun så på meg lo og smilte.

Hun hadde joggetights og en tettsittende rosa topp. Få ting er penere enn en fast kvinnerumpe i joggetights. Jeg tittet nok uforskammet på rumpa hennes, men tror ikke hun så det. Hennes tredemølle var plasser litt foran min slik at hun måtte vri hodet for å seg meg. Jeg lot derfor øynene mine hvile på rumpa hennes. Den beveget seg på en flott måte i takt med at hun jogget. Vugget lett til sidene. Det var en skikkelig sprettrumpe, og hun var formet som et timeglass. Slank men med kvinnelige former.

Brystene var også flotte. De vugget i takt med joggetrinnene. Vugget opp og ned. Helt klart ikke kunstige saker. Rimelig faste bryster. Ikke for store. Ikke for små. Jeg var fasinerte av henne og måtte konsentrere meg for ikke å stirre uforskammet på henne. Stirret innimellom bestemt ned mot displayet på tredemøllen. 15 kilometer i timen, distanse 4,4 kilometer. Farta hadde økt. Måtte passe på slik at jeg ikke sprang for fort.

Jeg så lenge bestemt ned mot displayet. Så måtte jeg på ny titte bort mot henne. Hun så også mot meg. Smilte i det hun så at jeg tittet på henne. Hun så såpass lenge på meg at det ikke var tilfeldig før hun tittet fremover. Hun hadde lyst hår og blå øyne. Kjøttfylte lepper. Et søtt ansikt som kledde henne og som pirret meg. Hun var i slutten av trettiårene. Ikke mye yngre enn meg. Som meg hadde hun ring på fingeren. Så viste jeg at vi var i samme situasjon.

Jeg tittet stadig oftere mot henne, og hun oftere mot meg. Blikkene våre møttes og vi smilte til hverandre. Det var med et mer spennende å være på et trimrom på Gardermoen enn det pleier å være. Passerte mila, men var fast bestemt på å fortsette så lenge hun gjorde det. Hadde senket farten såpass at jeg ikke skulle bryte sammen. Musklene i lårene og rumpa hennes strammet seg og beveget seg på en innbydende måte. Så senket hun farta og jeg gjorde det samme. Hadde sprunget lengre enn jeg normalt ville gjort. Farta ble stadig saktere 5 kilometer i timen, 4 kilometer i timen. Fra sprang til lett jogging og til slutt gange slik at vi begge fikk tilbake pusten. Jeg studerte stadig rumpa hennes og så at hun lo når jeg løftet blikket og så ansiktet hennes. Hun så skrått bakover og fulgte blikket mitt. Viste at jeg hadde studert rumpa hennes.

-Så du noe spennende lo hun, og jeg kunne ikke si noe annet enn at jeg hadde hatt en fantastisk utsikt. Hun hadde håndduken hengende overs skulderen sin. Trakk den over panna og tørket av seg den verste svette. Kroppen var ikke mindre sexy nå som den var svett. Hun tittet på ny mot meg. Øynene hennes lyste.

-Ikke så verst utsikt jeg heller, sa hun. Jeg smilte tilbake og takket. Så spurte hun om jeg var klar for badstuen.

-Er bare oss to som er her, sa hun, og blinket til meg.

Klart jeg var klar for badstuen. Dette var bare helt utrolig og alt annet enn vanlig kveld på Gardermoen. Jeg nikket til henne og sa at jeg helt klart var klar for badstuen.

Jeg fulgte etter henne mot garderoben og hun sa enda en gang.

-Er bare oss her. Deler vi Garderobe?

Det for godt til å være sant. Ikke bare inviterte hun meg til badstuen men også til garderoben og dusjen. Håp og fantasier om hva som kunne skje ble mer og mer til anelser om at det faktisk var mulig. Inne i garderoben kledde vi begge av oss de svette gymklærne og dusjet raskt før vi gikk inn i badstuen.

Kroppen hennes var akkurat så fantastisk som jeg hadde trodd at den var. Hun var passe brun etter den varme sommeren. Frisk og brun i huden med blondt hår som bølget seg nedover nakken. Rumpa var fast og brystene formet som tårer. Formet som tårer med små lyserøde brystvorter. Hun så på meg med et blikk som var innbydende, og de store kjøttfylte leppene hennes pirret meg. Hun slikket seg av og til med tunga rundt leppene. Det var utrolig sexy.

-Ofte her? Jeg svarte at jeg inntil nå hadde vært alt for ofte her, men at det nå så mer lystbetont ut å ha en jobb som krevde overnattinger her. Hun jobbet som meg med forretninger. Forretninger som gjorde at hun reiste mye og måtte overnatte på dette hotellet.

-Utrolig kjedelig å være her helt alene kveld etter kveld. Vi var helt enige om det. Jeg studerte den vakre kroppen hennes, og hun studerte meg. Mellom bena var hun barbert. Ikke et hår mellom bena. Kjønnsleppene vistes ettersom hun satt med beina lett fra hverandre, og satt rett ovenfor meg. De var som brystvortene lyserøde. Friske og lyserøde.

For andre gang den kvelden stilte hun det samme spørsmålet.

-Så du noe spennende. Hun lo mens hun spurte om det og jeg tittet inn i hennes blå øyne. Hun beveget føttene fra hverandre og ga meg bedre innsyn. Kjønnsleppene åpnet seg og jeg kunne seg hennes på det mest intime. Nok en gang kunne ikke jeg svare noe annet enn at jeg hadde en fantastisk utsikt. Hun lot fingeren bevege seg lett mellom kjønnsleppene sine, og blinket til meg. Så førte hun fingeren til munnen sin og slikket på den.

Det var varmt i badstuen. Svetten etter joggeturen og varmen fra badstua gjorde at håret var vått og at det rante svette nedover kroppen til oss begge. Jeg kunne se hvordan en svettedråpe rant nedover haken hennes og videre mellom brystene hennes. Huden hennes glinset litt når det var såpass våt av svette.

Hun beholdt initiativet.

-Klar for dusjen? Jeg fulgte etter henne, og hun tok hånden min. Ledet meg mot den ene av dusjene. Vi var fortsatt alene.

-Fortsatt bare oss her sa hun, og lo. Vannet fra dusjstråen kjentes kaldt ut i det traff kroppen. Var sikkert ikke kaldt, men kroppen var overopphetet etter tiden i badstuen. Det kalde vannet gjorde at de små brystvortene hennes stivnet ytterligere.

Jeg tok dusjsåpen. Fylte hånden min med såpe. Så begynte jeg å smøre henne inn. Først ryggen og armene. Uskyldige deler av kroppen. Så lot jeg hendene smøre inn magen hennes og brystene hennes. De føltes passe store inne i hendene mine. Hun stønnet lett i det jeg begynte å kna på brystene hennes. Hun sto nå foran meg og jeg rett bak henne. Hun strammet kroppen bakover og skjøt rumpa mot meg. Den faste deilige rumpa hennes kom rett mot pikken min.

I badstua hadde den vært mindre grunnet varmen. Nå var den vokst og hadde blitt utrolig stiv. Den la seg mellom rumpeballene hennes. Jeg kjente at hun strammet rumpeballene slik at pikken min ble knadd mellom rumpeballene. Jeg fortsatte å kna brystene hennes.

-Kom inn i meg, ba hun. Hun førte hånden ned mellom bena våre og strakk pikken ut slik at den kunne komme inn mellom kjønnsleppene hennes. Jeg presset lett fremover og var med ett inne i henne. Helt inne i henne. Hun var trangere enn det jeg var vant til. Trang som en ung jente. Hun stønnet i det jeg var inne i henne. Ba meg ta henne hardt. Jeg presset henne mot veggen og flyttet hendene mine slik at de holdt omkring henne like over hoftene. Jeg hadde et godt tak og kunne pule henne hardt. Hardt bakfra.

Hun stønnet for hver gang jeg var inne i henne. Jeg stønnet like høyt. Det var bare oss som var der. Takk gud for hvor øde Gardermoen kan være. Jeg var nesten i ferd med å komme da hun med et trakk seg fremover slik at jeg falt ut av henne. Hun snudde seg slik at vi ble stående mot hverandre. Holdt omkring halsen min og vi lot leppene våre nærme seg hverandre. Jeg kysset henne. De store kjøttfylte leppene var annerledes enn min kones. Tungen hennes var litt større. Kysset var våtere. Hvor forskjellig to kvinner kan være. Jeg lot hendene mine stryke henne nedover ryggen. Knadde den deilige rumpa hennes. Så løftet jeg henne opp slik at hun ble sittende over pikken min med føttene sine rundt vekryggen min. Lente ryggen hennes mot veggen slik at ikke vekten ble urimelig tung for armene mine. Så pulte vi på ny. Pulte mens vi lot tungene våre danse i munnen til hverandre. Jeg så rett inn i øynene hennes mens jeg klinte med henne og pulte henne.

Hun stønnet. Likte åpenbart denne måten å bli tatt på. Ynket svakt og stadig høyere. Jeg kjente også at det var i ferd med å bygge seg opp. Kjente det fra vekryggen, kjente at jeg ble nummen i leppene og at kroppen skalv lett. Hvisket til henne at jeg kom til å komme.

-Kom i meg, ropte hun. Hun tryglet meg om å sprute. Da klarte jeg ikke mer. Det kom sædstråle etter sædstråle. Orgasmen var sterkere enn den pleide å være. Hun skrek samtidig, og kom minst like hardt som meg.

Etterpå ble vi stående lenge og bare holde omkring hverandre. Kjenne på kroppene våre som varmet hverandre. Så strøk hun meg over kinnet, og sa

-Cecilie, forresten. Hvor ofte er du her?

Sjekk også

Ferie tur med lise

Ferie tur med lise Jeg er gift med Lise og vi har to barn. Sist …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *