søndag , 1 august 2021
Forside / Alminnelig sex / Jeg klarte ikke å vente mer – par

Jeg klarte ikke å vente mer – par

Jeg klarte ikke å vente mer! – Par

Jeg satt i sofaen i stua, og ventet på at han skulle komme hjem fra jobb. Det var enda en time igjen, og jeg begynte å bli veldig kåt. Jeg gikk inn på soverommet og skiftet til sexy undertøy og la meg på senga. Jeg lå å tenkte på alt jeg skulle gjøre med ham så fort han kom hjem. Jeg klarte ikke å vente mer, jeg var så våt at det rant safter ut av meg, så jeg strakk meg bort til nattbordsskuffen og dro frem vibratoren min.. Jeg la den lett mot klitoris og svingte frem og tilbake på hoftene.. Jeg kjente orgasmen bygge seg opp, blodet strømmet og kroppen ble fyllt av varme.. Jeg stønner og ristet enda mer i hoftene, tok ordentlig tak i lakenet og klemte så hardt jeg kunne i orgasmen.. Jeg lå å slappet av i to minutter og hørte at døren lukket seg opp.

Endelig kommer han hjem..

Så sliten som han er, valser han bort til sofaen og slenger seg på rygg. Den ene foten henger utenfor og den ene hånda hviler lett på panna, og litt over øynene. Jeg lister meg bortover gulvet og setter meg på huk vedsiden av sofaen.. Jeg bøyer meg over han og lar leppene stryke lett over pikken hans.. Han stønner lett og løfter litt på armen for å se hva som faktisk skjer.. Han setter seg litt opp i sofaen og dunker lett på det ene låret for å signalisere at jeg skulle sette meg oppå han.. Jeg gjør som så, og vi kysser ømt og lenge! Jeg merker at jeg igjen blir kåt og er sikker på at det renner.

Han stryker hånda lett rundt halsen og nedover mot brystene mine som er så stive av kåthet. Han løfter de ut av BH’en og begynner å slikke og suge på nipplene.. Jeg stønner lett, og kysser han på nakken.. «Nå klarer jeg ikke mer, jeg må ha deg i munnen min» sier jeg, og stiger ned fra fanget.. Jeg knepper opp buksa, og tar forsiktig ut penisen.. Jeg ser han dypt inn i øynene, og starter nede på ballene, og sleiker den oppover til tuppen, og gaper over penis.. Jeg suger han hardt og lenge, mens han har et fast grep rundt hodet mitt, jeg merker at han bare blir hardere og hardere, og det tar ikke lang tid før han sier at han snart kommer.. han kommer i en ordentlig sprut inn i munnen min, jeg elsket det. Jeg slurper i meg restene og svelger unna,.. Jeg hopper ned på rygg, på sofaen, og inviterer han inn.. Han er ikke vanskelig å be, så han går forsiktig inn, og litt ut, gnir penis lett over klitoris, og inn igjen.

Jeg holder et fast grep rundt han og han kuller meg hardere og lenge til vi begge er så nære brustepunktet.. om litt klarer ikke jeg å holde meg lengre, så jeg stønner høyere, og mer intenst, han merker at han er minst like nerme, så han kjører på i helt til vi begge kommer så intenst som aldri før.. nå er vi så slitne begge to at vi såvidt klarer å holde øya oppe.. Han blir slapp i kroppen, og blir liggende oppå meg, og der sovnet vi, og våknet noen timer senere, og fortsatte der vi slapp….. 😉

Sjekk også

Drømmende skjønnhet

Drømmende skjønnhet Nachspielet var over, og de siste gjestene var forsvunnet i maxitaxi på vei …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *