søndag , 1 august 2021
Forside / Første gang / Første gang med Hans & Marit

Første gang med Hans & Marit

Første gang med Hans & Marit

Jeg har lenge vurdert å svare på diverse annonser fra scor. Omsider tok jeg motet til meg, og svarte på en. Det var et godt voksent par som søkte en bifil mann til hygge. Akkurat hva jeg søkte etter. Vi mailet frem og tilbake noen ganger, og sendte også bilder til hverandre. Marit og Hans sendte først noen helt ordinære bilder av hverandre, men for å krydre det litt, fikk jeg også naken bilder av dem, så jeg sendte selvsagt det samme tilbake. Jeg tok motet til meg på ny, og ringte dem en kveld. Vi ble sittende lenge i telefonen å snakke om alt annet enn sex den første kvelden, men alt neste kveld, ringte de meg opp igjen, og denne gangen var de i sengen og elsket, mens jeg snakket med dem. Jeg fikk høre Marit fortelle om hvor deilig det var å bli slikket, og jeg hørte begges orgasmer. Sel satt jeg og onanerte, da dette var svært opphissende.

Vi snakket mye på telefonen de neste 14 dagene, og endelig var helgen kommet da jeg skulle besøke de. Jeg var både spendt og opphisset da jeg satte meg i bilen, og jeg tror jeg hadde reisning gjennom hele den 2 timer lange bilturen. Jeg ble tatt varmt imot, og innenfor fikk jeg et glass vin i hånden, og Marit hadde laget deilig mat. Vi snakket igjen om løst og fast, før samtalen dreiet mer og mer inn på sex. De fortalte hva de ønsket, og jeg fikk fortalt mine ønsker. De var relativt like, så det var en opphisset stemning etterpå. Marit unnskyldte seg og gikk og tok en dusj. Like etter fulgte Hans med, så jeg ble sittende alene. De gikk så inn på soverommet sitt, så jeg fikk tatt en dusj. Når jeg kom inn til de, lå Hans naken på sengen mens Marit hadde på seg et frekt rødt undertøy som fremhevet hennes kvinnelige former, og ikke minst hennes store duvende bryster som jeg hadde lengtet etter å kjenne på.

Marit kom over til meg, la armene rundt meg og vi kysset. Hun duftet deilig, og smakte av rødvin. Hennes tunge gled først forsiktig over mine lepper, men etter kort tid krøllet våre tunger seg om hverandre, og vi kysset meget intenst. Marit åpnet min morgenkåpe og lot den falle til gulvet. Hun strøk meg nedover magen, og tok om min harde pikk. Vi fortsatte å kysse mens hun sakte takk forhuden min frem og tilbake. Det var helt nydelig, og meget opphissende å stå slik mens Hans lå på sengen og så på oss. Jeg tok hennes bh av, og klemte om hennes deilige bryster. Hun stønnet lavt når jeg tok hennes brystvorte mellom fingrene mine og knep forsiktig i den. Mens vi sto slik, reiste Hans seg opp og stilte seg bak meg. Jeg kjente hans hender på rumpeballene mine mens han kysset meg i nakken. Han strøk meg oppover magen og knep forsiktig i mine brystvorter mens han presset pikken sin mot rumpa mi. Jeg stønnet og nøt det. Jeg fikk ført min hånd bak meg, og tok om pikken hans og begynte å gi han samme behandling som Marit ga min pikk. Hans pustet tungt inn i øret mitt.

Jeg vendte meg rundt, så jeg sto ansikt til ansikt til Hans. Han tok om mitt ansikt med begge sine hender og kysset meg krevende. Våre tunger danset i våre munner og vi stønnet begge to. Marit la seg på sengen og klemte og nev i sine deilige bryster. Vi la oss ned på hver vår side, og begynte å kysse og slikke hennes bryster. Jeg kysset meg nedover magen hennes, og trakk g strengen av henne. Hun spredte sine ben og nærmest tryglet meg om å slikke henne. Jeg trengte ikke den invitasjonen flere ganger, og Marit stønet av vellyst mens min tunge danset over kjønnet hennes. To fingre gled opp i henne, og tungen min fant hennes deilige punkt. Når jeg tittet opp, lå hun og sugde på Hans, noe han virkelig nøt. Vi byttet på våre posisjoner flere ganger, og det var deilig å kjenne tungen til Marit på pikken min. Marit ville så ha pikk i fitta si, og så på meg med de skjønneste øyne. Jeg satte meg på kne mellom hennes ben og hun ørte pikken min på plass. Vi så hverandre like inn i øynene mens jeg gled helt opp i henne, og vi stønnet begge to. Jeg knullet henne sakte først, men takten gikk stadig fortere. Jeg var redd for å komme etter en stund, så jeg takk meg ut. Da var Hans klar til å knulle sin kone, noe hun ikke hadde noe imot.

Jeg stilte meg opp bak Hans så jeg kunne ta å kjenne på han. Vi kysset litt, men mest av alt befølte jeg han. Når min hånd gled inn mellom hans rumpeballer, sluttet han å knulle Marit, la seg forover så jeg skulle komme bedre til. Jeg strøk med fingeren min over hans stjerne, og han stønnet. Jeg førte en finger til munnen hans, og den slikket og fuktet han. Jeg førte den så ned til rumpa hans igjen, og presset den forsiktig mot stjernen hans. ”Knull nå din kone mens jeg tar deg baki” stønnet jeg inn i øret hans, og igjen beveget han pikken inn og ut av Marit. Min finger kom straks innenfor, og Hans økte tempoet. Det kunne vike som han presset mer mot min finger enn mot fitten til Marit, men han nøt det uansett.

Hans ville heller ikke komme enda, så han takk seg ut og la seg ved siden av Marit. Hun satte seg over ansiktet hans, så han kunne slikke henne. Jeg ba Marit hole bena til Hans så jeg kunne fortsett med min behandling. En finger i rumpa til Hans ble etterfulgt av en til. Han stønnet og nøt det, og når Marit ga meg en flaske med glidemiddel og kondomer, skjønte jeg tegningen. Jeg smurte inn anusen hans, trakk kondomet på og smurte pikken min inn. Jeg førte så pikken mot hullet hans, og forsiktig begynte jeg å presse den mot hullet hans. Han stønnet og presset rumpa mot meg, og snart var jeg innenfor. Jeg førte pikken sakte inn og ut av ham, men Hans bare stønnet Knull meg, mer, hardere” så jeg fulgte ordre. Han var deilig stram baki, så jeg nøt det virkelig. Når jeg så også tok om pikken til Hans, stønnet han enda høyere. Han slikket og Marit med en slik intensitet at hun kom over ansiktet hans flere ganger før hun la seg utmattet ved siden av ham. Jeg fortsatte å knulle rumpa til Hans og onanere ham, og jeg kjente at vi nærmet oss begge to. Marit skjønte og dette, for hun la seg over på siden, og onanerte mens hun så på oss. Hans stønnet høyt ”jeg kommer snart, jeg kommer” så jeg trakk meg ut av ham og tok pikken hans i munnen og jeg akk det akkurat, for han fylte munnen min med deilig spermie. Jeg sugde og svelget det hele, mens Hans bare lå og stønnet og pustet.

”Nå er det min tur” stønnet jeg til Marit, og satte meg foran ansiktet hennes ”Sug meg” stønnet jeg og presset pikken langt ned i halsen hennes. Marit var ikke vond å be, så hun sugde og slikket pikken min til uante høyder. Etter få minutter slik kom jeg i munnen og over brystene hennes. Jeg skrek og stønnet, og dette var uten tvil min sterkeste orgasme noen gang. Jeg alt utmattet ned ved siden av henne, mens hun lå og smurte spermien min inn over sine bryster, mens hun fingret seg selv til enda en orgasme. Jeg tror vi sovnet slik alle tre i noen timer, før vi gikk i dusjen, glade og fornøyde alle sammen

 

Sjekk også

Ferie tur med lise

Ferie tur med lise Jeg er gift med Lise og vi har to barn. Sist …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *