mandag , 11 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Hetero / Bursdagsoverraskelse og Foldeskjørtet
Han tok den ene hånden og fingret meg mens jeg ridde, og jeg kunne kjenne fort en bølge av orgasme kom med en gang.

Bursdagsoverraskelse og Foldeskjørtet

Bursdagsoverraskelse  :

Typen min og jeg har stort sett vært sammen i tre år, og sex spilte en stor rolle over forholdet vårt siden han og jeg er et ungt par. Han hadde snart bursdag, og tydeligvis hadde jeg laget fram store planer for han som de fleste jentene med andre hadde gjort.

Men min var meget spesiell. Allerede om morgen da han kysset meg og var på vei til jobb til kontoret, hadde jeg sendt en frekk melding.

» Heisann pus, og gratulerer med dagen! Jeg gleder meg til at du kommer hjem slik at jeg kan suge deg så lenge som jeg bare vil. Det skal bli godt å kjenne den deilige og store pikken din langt opp i fitta mi og fylle meg opp.»

En liten stund fikk jeg en melding tilbake:

» Ååh, du må ikke friste meg! Skal bli godt å komme hjem å slikke den deilige musa di og fingre deg til du kommer. Skal ta deg så hardt at du ikke klare å gå dagen etter.»

Da sendte jeg en rask melding:

» Regel i dette huset i dag. Du får ikke lovt å røre meg, helt til jeg sier du kan. Det er en overraskelse når du kommer hjem.»

Og da var det allerede i gang. jeg kjørte innom kjøpesenter, handlet alt det utstyret jeg trengte. Jeg tenkte på at han satt på kontoret der han var helt stiv, og det tente meg. Jeg kunne kjenne at jeg ble våt, og hoppet rett i dusjen da jeg kom hjem. Jeg begynte å onanere, og tok ned dusjhodet og la strålene treffe klittisen min. det var så vanvittig deilig, og jeg brukte fingrene mine tilslutt før jeg kom i en herlig orgasme.

Tiden fløy, og jeg startet i gang med å lage mat. Jeg hørte døren lukket seg igjen, og ropte at jeg var innpå kjøkkenet. Da han kom inn, stivnet han litt. Der så han meg naken, bare i forkle. «maten er snart ferdig» sa jeg og vrikket på hoftene. Jeg kunne kjenne blikket bak meg at han stirret på den perfekte stramme rumpa mi mens jeg vrikket. for å være enda frekkere med han, er det typisk av meg å miste noe på bakken. Da var det rompa ut, og plukke den opp mens han står der ved døren å stirret. Jeg kjente at jeg ble våt igjen..

Da vi spiste  på sofaen hadde jeg tatt av forkleet.  Jeg kunne se at han stirret på puppene mine. Da ga jeg et frekt blikk og sa » ikke lovt å røre!»
Jeg løftet vekk det lange håret mitt for at puppene skal bli mer synlige. Jeg kunne se den store pikken presses mot buksa og ville slippe ut i det fri. Han var spreng kåt.
» kom igjen da, pus, få ta på deg litt. » begynte han. «Nei!» sa jeg og smilte frekt.

Så kysset jeg han, og tok forsiktig på buksa. Han ga seg et stønn, og da trakk jeg hånden tilbake. Desserten først. Jeg hadde tatt ut jordbær og krem. Satt og pirret han med å suge på jordbæret. Slikket rundt jordbæret og kremen og suget den inn som en pikk mens han satt der, spreng kåt. Jeg sølte litt krem på det ene brystet, og ba han få lovt å slikke kremen vekk. Og glad gjorde han det. Han slikket kremen og begynte å gå litt ned på brystvorten å suge lett. Også ble det hardere og jeg ga fra et stønn. Jeg ba han dra av buksa, og en stor og stiv pikk kom til syne. Jeg kunne se noe glinsende på toppen. Jeg tok to fingrer og dyppet det i krem, før jeg smøret på hodet på pikken.

Etterpå slikket jeg det av, og han nøyt synet av tunga som slikket vekk kremen.  Jeg ba han ligge på sofaen, godt til rette. Jeg smøret krem på pikken hans igjen, men denne gangen åpnet jeg munnen min, og kjente pikken hans i munnen. Så sugde jeg godt og lenge. Jeg visste at han likte å bli pirret, så jeg sugde fort og hardt, og kjente at han var på vei. Da trappet jeg med litt ned for at han skal få litt kontroll før jeg gjorde det igjen.  Da han var på randen av å komme, trappet jeg ned igjen. Men denne gangen holdt han håret mitt og prøvde å holde til han kom i munnen. Jeg tok vekk hånden hans, her er det jeg som skal ha kontroll!

Jeg løftet meg opp og snudde meg slik han kunne se den deilige og barberte fitta mi mens jeg sugde han. Jeg sa til han igjen. » Ikke lovt å røre enda.» jeg ville at han skal bli så spreng kåt at han ikke klare seg mer. Så jeg sugde han et par ganger til han nesten kom.

«Vær så snill pus, jeg vil ha pikken inn i deg NÅ.» da klarte jeg ikke mer. Jeg var så kåt, så jævlig kåt at jeg rett og slett snudde meg og tredde fitta opp på hele pikken hans. Jeg kunne kjenne at jeg fikk litt vondt, men jeg brydde meg lite om det, og begynte å ri på han. sa til han at jeg elsker å få den store deilige pikken hans inn i meg, og jeg elsker å ri på han hardt og godt. han tok den ene hånden og fingret meg mens jeg ridde, og jeg kunne kjenne fort en bølge av orgasme kom med en gang. etter jeg kom, hadde jeg og han allerede skiftet stilling, og han tok meg bakfra. Han tok meg så hardt at jeg kunne ballene hans klasket på rumpeballene mine, og det kom snart en ny orgasme. jeg hylte da jeg kom, det ristet i hele meg, og hver gang pikken kom langt inn i meg, kom det en ny bølge. Da jeg var ferdig, begynte han og ropte at han holdte på å komme, da snudde jeg meg, og akkurat fikk jeg en lang deilig stripe på nesen, før den andre kom i munnen og resten på brystet. Han klarte ikke å holde seg stående mer, og måtte setter seg ned, mens jeg sitte der å ta to fingrer der han sprutet og putte det i munnen.

mmmm… bedre en krem…

da tok han opp mobilen sin, og etterpå hørte meldingtonen min hvorav det stod:

«du skal nok få igjen, bare vent om ti minutter!»

 

Foldeskjørtet :

Jeg sitter på bussen. Adrenalinet fyker rundt I kroppen min som et hamster på amfetamin, og mellom dunker det svakt. Kommer du til å like det? Eller vil du synes det er teit, og så le av meg?

Bussen stopper, og jeg går av med et lite smil dansende i munnviken. Hele veien fra stoppet og opp kjennes det ut som om alle kan se hvorfor jeg har på den lange kåpen i dag.

Du slipper meg inn, og jeg kjenner pulsen i halsen idet døren åpner seg. Men du er litt stresset, maten står på plata, og du må være rask så det ikke blir brent. Jeg tar av meg kåpen, retter litt på sminken og museflettene før jeg kommer inn etter deg.

Du står med ryggen til og rører i en gryte, spør om jeg har hatt det bra siden sist, om noe nytt har skjedd. Jeg svarer ved å legge hendene på den faste rumpa di, presse kroppen min mot ryggen din. Kjelen dras til side, og jeg kan nesten høre at du smiler idet du snur deg. Lar blikket gli over meg, ser ett øyeblikk ut som om du ikke skjønner, før et glis brer seg om munnen din.

Så er det altså riktig. Skotsrutede foldeskjørt, skjorte og knestrømper er en vinner hos menn. Kan ikke hjelpe for smilet mitt, ser uskyldig opp på deg og trekker meg unna idet du skal til å legge armene rundt livet mitt. Vi må spise før det blir kaldt vet du. Og jeg er sulten.

Så vi spiser, men du sitter nesten bare og pirker i maten der du stirrer på meg med smale øyne. Jeg vet hva du vil, men du får det ikke så lett. Bruker lang tid på å spise, du ser nesten irritert ut til slutt. Hadde det ikke vært for undertøyet, ville jeg nok kjent det renne nedover låret.

Etter maten går jeg på verandaen din for å ta en røyk. Lener meg akkurat nok over kanten til at du burde kunne se litt av hva som befinner seg under skjørtet. Et kvelt stønn forteller meg at du følger med. Ser de hvite blondene.

Lyden av en stol som trekkes fort mot gulvet når ørene mine rett før jeg kjenner hendene dine på hoftene mine. Du stryker over rumpeballene mine, og jeg kjenner kåte støt skyte gjennom kroppen. Hendene dine fortsetter ned, følger baksiden av lårene mine ned til knærne og opp igjen. Griper tak om linningen på hipsteren min og røsker den ned på anklene mine. Lyden av en beltespenne, litt romstrering, og du kommer ulidelig sakte inn i meg. Graver neglene inn i huden på rumpa mi, du vet det tenner meg noe vanvittig. Så her står vi, på en veranda midt i byen med vinduer overalt rundt oss, og pikken din fyller meg helt opp. Det er så pirrende!

Det er ikke lenge vi står sånn, men jeg rekker å bli ferdig med røyken. Idet jeg slenger den ned i askebegeret trekker du deg ut og drar meg etter deg. Kjapt tråkker jeg ut av hipsteren som ennå ligger rundt anklene mine og følger etter. Har mest lyst til å suge deg tom, kjenne deg sprute i munnen min, men jeg ber deg strengt om å vente. Må rydde etter maten. Du stønner oppgitt, men setter deg lydig ned og venter. Jeg vet at skjørtet er i korteste laget, så du ser litt oppunder det hver gang jeg lener meg litt fremover. Det tenner meg like mye som det tenner deg, og det blir stadig mer vanskelig å konsentrere seg om å gjøre det jeg skal. Til slutt blir jeg ferdig likevel, og med en dråpe rennende nedover innsiden av låret setter jeg meg på kne foran deg i sofaen. Pikken din står rett opp, jeg tror ikke jeg har sett deg så hard før. Jeg åpner munnen, tar deg så langt inn i munnen som jeg kan og lukker leppene sakte mens tunga masserer undersiden av pikken din. Du lager noen uforståelige lyder og tar tak i kanten på sofaen, og når jeg trekker munnen oppover kjenner jeg at det fyker grøsninger gjennom hele kroppen din.

Jeg elsker dette. Å suge pikk er noe av det beste jeg vet, for det er ingen bedre måte å drive menn til vanvidd på.  Hånden min griper om pikken din og jeg flytter hodet mitt lenger ned. Ser opp på deg der du stirrer med halvåpen munn på meg, og du gisper idet tunga mi treffer ballene dine. Drar deg sakte mens jeg forsiktig suger hver stein inn i munnen, lar tunga lage våte mønstre. Munnen din lukker seg samtidig med øynene, og det ser ut som om kjeven din jobber hardt.

Jeg er så kåt nå, vet nesten ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Reiser meg og ber deg gjøre det samme. Blikket ditt er slørete, og når jeg stiller meg med rumpa til deg i sofaen er du der med en gang. Du presser deg inn i meg, og når du slår hardt over rumpa mi stønner jeg høyt og kjenner en skjelving gjennom kroppen. En hånd får tak i museflettene og drar hodet mitt bakover, den andre slår igjen så jeg skriker ut.

–      Er det deilig når jeg slår deg? Liker du det, tøs?

Jeg prøver å svare, men det kommer bare kåte stønn. Du har det med å ødelegge evnen min til å snakke, spesielt når du tar meg som nå. Du vet det nok, men du vil tydeligvis ha et svar, for du drar hodet mitt lenger tilbake og hvisker i øret mitt.

–      Liker du å bli tatt hardt? Eller vil du at jeg skal ta det sakte og rolig?

Jeg rister på hodet, presser frem et nei.

–      Nei, hva da?

–      Hardt! Ta meg hardt!

Jeg får det som jeg vil. Du øker farten, knuller meg hardt. Pikken din er som laget til fitta mi, for jeg har aldri vært borti noen som treffer så inn i helvete bra og som får meg til komme hver eneste gang. Jeg tror du ikke helt tror på det, men hva skal jeg gjøre? Det er begrenset hva jeg kan overbevise deg om å tro.

Hendene dine flytter på seg, den ene lar en finger følge ryggraden min nedover til rumpesprekken. Presser mot hullet der bak, og selv om jeg ikke har hatt noen der før, kjenner jeg at det tenner meg noe vanvittig. Men du rekker ikke å utforske, for orgasmen smeller gjennom kroppen min og jeg forsvinner. Ett sted langt der borte hører jeg deg gispe og stønne tungt om hverandre før du kommer hardt inni meg. Vi faller andpustne sammen i sofaen, og jeg tenker for meg selv at dette definitivt var en god ide.

Du vet jo ikke at lakkjolen ligger i veska og venter på sin tur.

Sexmoter

Sjekk også

Ferie tur med lise

Ferie tur med lise Jeg er gift med Lise og vi har to barn. Sist …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.