søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Kinky / Dominert i parken

Dominert i parken

Dominert i parken

Ferien hadde så langt vært nesten mer slitsom enn avslappende med alt fra shopping til sightseeing i det ganske utland. I tillegg måtte jeg holde byens karer i sjakk hvor enn jeg gikk. Det kokte tydeligvis over i toppen deres når de så ei blond jente. Sjelden vare i det lokale utvalget har jeg skjønt. Det var så klart ikke bare slit. Mange av karene her i byen så ganske så bra ut, men det var noe med at de aller fleste virket som anså blondinene som et bruk- og kastobjekt. Jeg er riktignok ikke på utkikk etter noen som jeg kan holde fast på videre her, men et eventyr der karen ikke så på meg som et billig ligg fra starten hadde vært fint. Dessverre nærmet ferien seg slutt og jeg merket at med all oppmerksomheten jeg hadde fått i løpet av mitt opphold her hadde jeg begynt å tenke at å dra her ifra uten å ligge med noen virker nesten bare feil. Det var ingen tvil om at hvis jeg dro ut på byen en kveld var jeg garantert sex hvis jeg tillot det, men mine egne prinsipper bad meg sårt om å ikke bekrefte det karene her tror de vet om blondiner.

Det ble vanskeligere og vanskeligere å høre på prinsippene mine for hver gang noen slang ut komplimenter eller direkte kommentarer. Jeg måtte tilbake til hotellet med en gang for å ta en kald dusj for å roe meg ned og motstå. På vei nedover gangen mot hotellrommet mitt merket jeg meg en fnisende blond jente med armene rundt halsen på en av de lokale karene. Han så svært fornøyd ut. De gikk samme vei ned gangen som jeg gjorde og stanset ved døren etter min egen. Jenta dro frem et nøkkelkort og låste opp døren for så å dra karen inn etter seg. Jeg ristet litt på hodet og prøvde hardt å late som at jeg ikke var misunnelig. Jeg åpnet min egen dør og gikk inn og videre til badet. Jeg fikk skrudd på dusjen og dratt av meg klærne før jeg tilpasset temperaturen og steg inn i det rennende vannet. Mens jeg stod slik og lot meg kjøle ned begynte jeg å høre lyder. Lyder som kom fra naborommet. Jeg skjønte det ikke helt med en gang, men det ble veldig fort veldig tydelig. Det var jenta fra gangen som stønnet og bar seg. Jeg la øret inntil veggen og forstod raskt at de også var i hennes dusj. Veggen var ikke videre godt isolert og jeg kunne til og med høre hennes gisp og klasket av de våte kroppene deres som stanget mot hverandre idet han presset seg dypt inn i henne. Mens jeg lot øret ligge inntil veggen begynte jeg å føre hånden min ned magen min. Det var nesten så jeg ikke visste at jeg gjorde det og jeg slapp ut et halvveis overrasket gisp idet jeg førte en finger inn i meg selv. Den andre hånden begynte å klemme og massere den ene puppen min varsomt mens jeg fingerpulte meg selv, lyttende til dette paret i naborommet. Jeg prøvde å ikke lage noen lyder for om jeg hørte dem kunne de høre meg. Det tok ikke lange tiden før orgasmen veltet over i meg og jeg stablet meg sammen til stua igjen.

Det var tid for middag. Jeg gikk ned til restauranten og satte med ned ved et bord som så greit ut. Mens jeg satt og ventet på kelneren oppdaget jeg plutselig at nabojenta satt på bordet ved siden av meg. Hun så meget så fornøyd ut og hadde fremdeles roser i kinna. Til slutt klarte jeg ikke dy meg og jeg reiste meg og gikk bort til henne og spurte på engelsk hvilket rom hun bodde i for å finne ut av om det faktisk var henne. Hun svarte meg plutselig på norsk at det var rommet ved siden av meg. Jeg ble litt overrasket over at hun var norsk, men hun visste tydeligvis om min nasjonalitet. Hun inviterte meg til å slå meg ned med henne så da gjorde jeg det. Vi fant tonen fort og jeg fikk vite at hun var på forretningsreise og skulle bare spise denne middagen før hun dro tilbake til Norge. Det var når en av ryddeguttene blunket og smilte til meg og sa noe på lokalspråket at den interessante diskusjonen oppstod. Hun mente jeg burde invitere han med på rommet mitt og bruke han grundig før jeg dro. Det ble en lang diskusjon rundt det som jeg ikke skal gå nærmere inn på her, men til slutt før hun måtte dra sa hun at å være på reise er som å være på et nettsamfunn. Du er deg selv og alene. Det er ingen rundt deg som vet hvordan du egentlig er, eller hva du gjør. Hun tok seg selv som eksempel og fortalte at hun var leder for en respektabel bedrift og satt i styret for en støtteorganisasjon. Men i utlandet kunne hun droppe alt det der. Ingen forventet at hun skulle være anstendig her. Hun kunne slippe seg løs og gjøre all den gale skiten hun ikke kunne tillate sin person å gjøre et sted der noen kunne komme til å fortelle historier videre til de gale folkene. Hun reiste seg og slang vesken på skulderen sin før hun så på meg igjen og sa «som for eksempel til mannen min». Hun blunket lurt og takket for selskapet før hun gikk av gårde.

Damen hadde et poeng. Et godt poeng. Og jeg hadde fantasier. Fantasier, fetisjer og lyster jeg ikke tør dyrke i hjemlandet i frykt over at partneren min skal før eller siden gjøre det kjent for andre. Det ville blitt for flaut! Men her.. Jeg kunne prøve det ut her. Dyrke fantasien og lysten, uten noen spesielt stor fare for at kollegaer og venner får høre om det. Det måtte gjøres. Prinsippene følte seg overtalt. Jeg skulle ha kuk og jeg skulle ha det i kveld! Og det skulle ikke bare være et vanlig ligg. Jeg ville dyrke fantasien om å bli dominert utendørs. Ikke voldtatt per definisjon, men ikke innmari langt unna heller. Jeg reiste meg og travet bestemt til rommet mitt. Jeg fant frem et skjørt som satt løst fra hoftene og ned, men stramt og sexy på overdelen. Jeg samlet litt mot i form av en flaske vin og så bar det ut på byen. Det kom øyeblikkelig kommentarer og plystringer rundt meg. Jeg smilte en blanding av forlegent og fornøyd mens jeg travet mot en av byens mange utesteder.

Jeg trengte ikke stå med en kald øl i hånda lenge før jeg ble oppsøkt av en kar. Han var dog dvask, svett og ikke noen spesiell fryd for øyet. Jeg avviste han raskt. Hvem sa jeg trengte å være høflig og snill her? De to neste var ikke sånn aller verst, men jeg følte jeg hadde muligheten til å være kresen her. Fjerdemann som kom til meg var mer enn bra nok. Han hadde en stram figur, flott hår, dype øyne og en stemme så dyp at man ble nesten overrasket når han snakket. Dessverre var han ufin i språket. Han var selvsikker og kastet ikke bort tid. Mine gamle prinsipper trengte seg inn igjen og likte ikke å bli pratet til på den måten. Greit jeg ville bli dominert, men ikke av en som forventet at han kunne dominere meg. Han ble avvist som alle de andre og jeg gav opp denne plassen. Jeg forlot plassen og gikk ut mens jeg fullstendig ignorerte glosene som smalt fra den slibrige klysa. Jeg så logoen til et annet utested like ved og begynte å traske mot stedet. Brått hørte jeg noe bak meg. Jeg snudde meg, men rakk ikke se annet enn en stor mannsfigur som løp inn i meg. Han plukket meg opp med skulderen og bykset inn i parken som lå langs veien. Før jeg rakk å tenke hadde han klart å holde meg for munnen så ropene mine ble til ingenting. Han rasket meg til en veldig mørk del av den overraskende store parken og stilte seg bak meg. Så pratet han til meg. Det var klysa fra det forrige utestedet. Ingen tvil om det. Han fortalte meg at han syntes det var søtt hvordan jeg trodde jeg hadde et valg bak der ved utestedet. Han fortalte at han skulle ha meg, med eller uten min vilje var det samme for han. Han anbefalte at jeg lot eventyret fare, så var det bare mindre sannsynlighet for at jeg ble skadet. Jeg kjente han var steinhard i buksene allerede. Han klemte kuken sin mot rumpa mi og gned seg inntil meg. Jeg lukket øynene og nikket for å vise at jeg forstod det han sa. Han spurte videre om jeg var villig til å la han få meg. Jeg svelget tungt.

Jeg kjente at det kunne ikke egentlig foreligge mer perfekt til for å få en realistisk oppfylling av fantasien her. I tillegg kunne det bli farlig. Det var spennende. Det sitret i meg. Jeg svelget igjen og ristet forsiktig på hodet. Han snerret og kalte meg hore før han dro frem et munnbind og kneblet meg før jeg rakk å gjøre noe som helst. Han holdt armen min i lås bak meg og jeg kunne ikke røre meg uten at det ville gjøre vondt. Han holdt den andre hånden rundt meg og strøk meg over hele overkroppen. Klemte og utforsket grundig puppene mine. Jeg kjente det første stikket av nytelse slå i meg og jeg sukket stille mens jeg lot som at jeg kjempet imot. Han tok den ledige hånden sin og flyttet til beina mine. Han strøk på de og fikk hånden inn under skjørtet mitt før han førte hånden videre opp innsiden av lårene mine. Idet han fant frem til fitta mi knakk jeg litt sammen i beina. Han tolket det som et forsøk på å komme meg unna og røsket meg i armen min. Det gjorde vondt, men det var også spennende. Prinsippene mine gikk i høygir i hodet mitt, men lysten hadde gitt prinsippene rundjuling og de kunne ikke annet enn å se på det skje.

Han tok tak i trusa mi og dro den hardt av meg. Han førte hånden opp igjen og puttet en finger så langt inn i meg som han kom. Han kalte meg et billig ludder og kommenterte på hvor våt jeg var. Han fingerpulte meg et par drag før han mistet tolkmodigheten og begynte å kneppe av seg buksa si. Jeg håpet intenst at han var av heller voksen størrelse for så mye spenning og intensitet nå ville det bli nedtur om han var kjempeliten. Jeg hørte beltespenna gikk opp og hvordan han romsterte bak meg der. Han tok tak i skjørtet mitt og dro det opp over rumpa mi så han hadde fri tilgang. Så kjente jeg hvordan et kukhode kom borti fitta mi. Han lirket litt, men begynte snart å trenge seg inn. Jeg kjente hvordan kukhodet plutselig svuppet inn i meg og jeg stønnet ut inn i munnbindet. Han trengte seg så videre sakte inn i meg. Lenger og lenger inn, helt til han bunnet i meg. Mannen var virkelig utstyrt! Han tok et bedre tak i armen han hadde låst bak ryggen min og la den andre på rumpa mi før han begynte å trekke seg ut igjen. Slik skled han inn og ut av meg et par ganger før han satte opp farten igjen. Han stønnet lave, dype stønn mens han tok meg hardt med den digre kuken sin. Jeg stønnet inn i munnbindet for hver gang jeg kjente han bunnet i meg og kjente en tåre gli nedover kinnet mitt. Han tenkte helt sikkert at jeg gråt av forferdelse. Skulle likt å se ansiktet hans om han fikk vite det var tårer av nytelse.

Brått dro han seg ut av meg og dyttet meg i bakken og hev seg selv over meg igjen. Jeg gav ham et skuespill der jeg lot som jeg trodde jeg hadde en sjanse til å smette unna. Han tok tak i meg og holdt meg nede før han tok et godt tak i beina mine og spredde de fra hverandre med sterke hender. Han satte seg til rette mellom beina mine og førte kuken sin på plass før han trengte inn i meg igjen. Han tok tak i hendene mine med sine og støttet seg på de så jeg ikke kunne røre meg. Han pumpet løs inn og ut i meg og jeg nesten skrek av nytelse nå. Jeg glemte helt skuespillet i nytelsen nå og spredte beina mine fra hverandre så mye jeg kunne mens jeg begynte å gjøre motjukk. Han kalte meg ei kåt hore og kommenterte hvordan han visste jeg ville ha dette.

Glosene hans, sammen med den imponerende knullinga økte hjerterytmen min og jeg kom som et fyrverkeri. Et par tårer rant ned fra øynene mine igjen mens jeg spente til alle musklene i kroppen min og nesten ristet der jeg lå. Han stønnet høyere selv og trakk seg plutselig ut av meg og sa strengt at nå skulle jeg få det sånne horer som meg fortjente. Han stilte seg på kne over meg mens han runket stønnende. Han kom hardt og det sprutet ut en nesten utrolig mengde sperm. Han siktet primært på ansiktet mitt, men traff mest på brystet og halsen min med unntak av to stråler som la seg ned over kinnet mitt. Han kommanderte meg til å bli liggende i minst 5 minutter til før jeg reiste meg. Jeg nikket og ble liggende der før jeg reiste meg og brukte munnbindet til å tørke av meg sperm. Med litt skjelvende ben og brennende roser i kinna stablet jeg meg tilbake til hotellet og kunne nesten ikke vært mer tilfredsstilt. Et øyeblikk var jeg redd for at jeg nå hadde hatt mitt livs største sexopplevelse og at ingenting kunne matche dette igjen, men fremtiden skulle vise at med min nyfunnede fetish ble det mange spennende økter med flere partnere. Både fra Norge og det ganske utland.

Sexmoter

Sjekk også

Når Master blir slavegutt – kinky

Når Master blir slavegutt – kinky : Som Dominant Master er jeg jo vant til …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.