søndag , 1 august 2021
Forside / Gruppesex / 2-års dagen – Gruppesex

2-års dagen – Gruppesex

2-års dagen – Gruppesex :

Du satt på kontoret og så ut, var utålmodig og rastløs. Kikket på klokka og lurte på om den var nødt til å gå så sakte. Det var ti minutter til jeg skulle hente deg på jobben din. Du gledet deg som en unge til det som skulle komme.

I går kveld så hadde du stusset fælt når jeg plutselig fant frem en bag og begynte å pakke sekken min. Jeg hadde ertet deg litt og spurt om du ikke husket at jeg skulle på guttetur denne helgen. Guttetur!!! ”Jammen, vi skulle jo være sammen og feire denne helgen. Det er jo 2 år siden vi ble sammen og 1 år siden vi flyttet sammen denne helgen. Har du glemt det?” sa du og så på meg. Jeg bestemte meg for ikke å dra spøken noe lengre når jeg så blikket ditt. Jeg så fortvilelsen og sinnet lyse av øynene dine.

”Jeg skal bort” sa jeg, ”men ikke på guttetur. Vi to skal bort denne helgen. Du og jeg, på hyttetur for å feire og kose oss”. Du så på meg, litt forvirret og usikker. Men når jeg forsikret deg om at det ikke var kødd så strålte du opp og kastet deg rundt halsen på meg. Borte var fortvilelsen og sinnet, og jeg fortalte at jeg hadde leid en hytte nede ved sjøen og ordnet med fri for både deg og meg så vi kunne dra tidlig fra jobb på fredag.

Nå satt jeg i bilen på vei for å hente deg. For en gangs skyld så var jeg tidlig ute når jeg svingte inn på parkeringsplassen ved jobben din. Jeg tenkte på den deilige sexen vi hadde hatt i natt, tenkte på hvor deilig det skulle bli når vi kom frem. Hadde knapt rukket å stoppe før jeg så deg komme småløpende mot bilen. Jeg gikk ut og møtte deg, tok rundt deg og kysset deg hett. Sa til deg at nå får kollegaene dine noe å snakke om til uka. Du lo og smilte.

Det var ett par timers kjøretur, og god tid til å snakke om løst og fast. Du fortalte at sjefen din hadde kommet og gitt deg ros for jobben du gjorde og sagt at du fortjente litt fri.

Etter hvert kom praten inn på sex, og du var også enig i at det var en stund siden vi hadde hatt den samme lidenskapen som vi hadde hatt i natt. Jeg merket at jeg begynte å bli kåt igjen. Hadde mest lyst til å svinge til siden og ta deg der og da, men bestemte meg for å vente den lille biten til vi var fremme.

Du så hva som var i ferd med å skje og smilte til meg mens du la en hånd forsiktig øverst på låret.

”Det er farlig å forstyrre sjåføren på den måten” prøvde jeg meg. ”Kanskje jeg liker å leve farlig” svarte du og åpnet glidelåsen i buksa forsiktig. Du lot en hånd gli på innsiden, jeg kjente den la seg rundt pikken min og klemte forsiktig til. Nå var den blitt helt stiv og du bestemte deg for å la den komme helt ut i friluft. Jeg måtte virkelig konsentrere meg om kjøringen der du satt og runket meg mens du smilte og lo. Bedre ble det ikke da du fant ut at du ville suge meg også. Du bøyde deg frem og tok den i munnen, slikket langs skaftet og gapte over den. Du suger så vannvittig deilig at jeg holdt på å kjøre av veien, måtte avbryte deg før det gikk ille. ”Resten får du når vi kommer frem” sa jeg.

Hytta var ikke så veldig stor, men hadde det man ønsket seg av fasiliteter, som innlagt varmt og kaldt vann, toalett og strøm. Men best av alt, den lå 40 m fra sjøen og hadde både en fin sandstrand og noen flotte svaberg man kunne benytte.

Vi tok inn bagasjen og tok en runde i hytta. Den hadde en flott stue med integrert kjøkken, to soverom, bad, peis og det man trengte for å ha det komfortabelt.

”Lyst på litt vin” sa jeg og så på deg. Du nikket og smilte, så jeg fant frem en flaske italiensk rødvin. Skjenket i to glass og rakte deg det ene. Vi gikk ut på terrassen og så ut over sjøen, skålte og satte oss ned på en benk som sto der. ”Dette skal bli en helg vi kommer til å huske lenge” sa jeg til deg. Mmmmm var svaret jeg fikk sammen med ett smil det var umulig å ikke forstå.

Dagen gikk med til å utforske området, vi ruslet rundt og koste med hverandre når vi ønsket.

Når kvelden kom hadde vi hatt flere orgasmer hver og var vi egentlig ganske slitne der vi satt på terrassen og koste oss med flaske nummer 3 av rødvinen. Solen var gått ned og det var i ferd med å bli mørkt. Vi hadde tent noen levende lys for å gjøre det enda koseligere. Du var nydelig der du satt i lyset og jeg kjente en klump inni meg. En godklump som vokste frem i hjertet. Jeg følte en utrolig glede over å være sammen med deg. Du ante ikke hvor mye du betydde for meg.

Jeg husker ikke hva klokka var når vi la oss, ikke betyr det noe heller. Vi la oss tett sammen, holdt rundt hverandre og bare nøt å kjenne varmen og nærheten til hverandre.

Dagen etterpå var like fin, solen skinte, det var blå skyfri himmel og 26 grader. Det kunne ikke bli stort bedre. Etter ett deilig morgennummer og en god frokost tok vi turen ned til sjøen for å sole og bade oss. Vi fant oss ett sted hvor vi kunne ligge før vi forsvant ut i sjøen. Vi badet og lekte oss som små barn, dukket hverandre under, sprutet vann. Men det førte også til at leken etter hvert ble veldig intim og til slutt så klynget vi oss sammen i vannet og kysset, tok på hverandre.

”Jeg må ha deg” sa jeg, ”her i vannet, nå”. Ja, klynket du tilbake. Vi fant ett sted hvor jeg kunne stå på bunnen, åpnet glidelåsen jeg har foran i boxeren jeg bruker som badeshorts. Jeg løftet deg opp og senket deg nedover pikken min mens du hadde flyttet på bikinien så jeg kom til. Slik sto vi, jeg holdt deg rundt rumpa og hoftene og løftet deg opp og ned på pikken, mens du holdt godt rundt nakken min. Vi kysset, kysset og elsket. Alle som hadde tøffet forbi i båt der og da hadde nok skjønt hva vi holdt på med, men det enset vi ikke. Vi var kun opptatt av hverandre. Etter å ha holdt på slik en stund så fant vi ut at vi ville sole oss nakne, så vi fant et mer usjenert sted i forhold til alle båtene som tøffet forbi. Jeg lå på magen og så på deg, studerte deg. Du hadde kanskje ett par tre kilo mer enn hva mange mener er idealvekten din. Men jeg elsket hvert gram, de fremhever din kvinnelige figur på en fantastisk måte. Dine bryster er faste og yppige, en slank midje som ender opp i ett deilig hofteparti og to fantastisk deilige rumpeballer. Ikke for fast og ikke for myk, men akkurat passe og til slutt to lange flotte ben som viser at du trener jevnlig og er i god form.

Mens jeg lå der og døste spurte du plutselig ”Kan du smøre meg inn?”

Selvsagt kunne du det, jeg fant frem solkremen og du begynte øverst i nakkegropen og masserte meg nedover ryggen. Fortsatte ned til rumpa, smurte inn rumpeballene og lårene dine. ”Kanskje du vil snu deg så jeg kan smøre deg inn foran med det samme” spurte hun. Jeg snudde meg uten ett ord, og la meg på ryggen med øynene lukket. Jeg kunne se at du også var påvirket av massasjen og solen som varmet oss.

Du begynte øverst, først halsen så brystene uten å bli for intim, videre nedover magen. Når jeg kom ned til den lille dusken du har over fitta di så spredte du bena litt.

Jeg kunne tydelig se to dråper med saft sivet ut. Du var tydelig kåt og spredte bena enda litt til når jeg fortsatte nedover lårene. Når jeg hadde kommet helt ned og smurt inn hele deg, så lot jeg ene hånden gli nesten umerkelig over kjønnet ditt. Bare nok til å fange opp dråpene som hadde sivet ut, jeg måtte bare smake. Hadde de på tunga da jeg bøyde meg frem og kysset deg. Du fikk også kjenne smaken av deg selv, men smilte når jeg så på deg, tok rundt meg og kysset meg igjen.

Jeg holdt deg fast. ”Nå skal du bare nyte og ta i mot” sa jeg før jeg kysset deg på halsen. Lot leppene og tungespissen leke litt i halsgropen og bet deg lett i øreflippen. Tungen min lekte seg nedover halsen din, ned mellom brystene. Jeg kysset begge brystvortene lett, merket at de stivnet litt til men ville ikke røre mer akkurat nå. Kysset meg videre nedover magen din, lot tunga gli en runde rundt navlen før jeg fortsatte videre nedover. Stoppet opp i det jeg nådde den sexy lille dusken du har der nede. Nappet litt i den med leppene, lot munnen min nesten berøre kjønnet ditt, men det eneste jeg gjorde var å blåse en varm pust mens underleppen min så vidt berørte kjønnsleppene dine. Du ynket deg av nytelse idet jeg beveget meg oppover igjen. Fremdeles holdt jeg fast hendene dine så du ikke kunne hjelpe til, jeg kysset meg oppover magen, opp til brystene. Denne gangen lot jeg tunga og munnen leke med brystvortene som nå struttet mot meg. Jeg sugde de inn mellom leppene etter tur, lot tungespissen leke med de, småbet forsiktig men kjærlig.

Kysset undersiden av brystene dine, oversiden. Tror ikke det var en del av kroppen din som forble urørt der.

Fortsatte nedover igjen, passerte navlen og kom nok en gang ned til dusken din. Men denne gangen nøyde jeg meg ikke med å blåse varm pust på den. Jeg lot leppene mine møte dine lepper, mens jeg lot tungespissen trenge seg inn mellom de. Klitten var stiv av kåthet og jeg lot tungespissen sveipe over den. Frem og tilbake, så rundt den før jeg lot tunga vandre ned mot åpningen din. Den forsvant forsiktig inn, jeg tungeknullet deg sakte, før jeg lot en flat og myk tunge denne gang gli opp over kjønnet ditt.

Du stønnet og saftene rant av deg. ”Spre beina dine så godt du kan” ba jeg deg. Du gjorde som jeg sa, lydig jente som du er. Jeg lot tunga jobbe seg nedover igjen, over og rundt klitten din, videre ned til fitteåpningen. Smaker på deg igjen, tar med meg safter og slikker meg videre bakover mot rumpa di. Lar en finger gli forsiktig opp i rumpa di samtidig som jeg slikker fitta, vekselvis tungeknuller og slikker klitten.

I det jeg kjenner den første orgasmen din komme skyllende så løfter jeg rumpa litt opp fra bakken og kjører pikken inn i ett langt hardt støt. Du skriker samtidig som du kommer. Jeg holder rundt hoftene dine og tar deg i seige tunge støt. Du tar tak i håndkleet du ligger på og støter mot. Jeg kjenner fitta klemme og jobbe mot pikken min, du er så utrolig deilig. Jeg ber deg snu deg rundt slik at jeg kan ta deg bakfra, og du tar tak i pikken min og fører den mot fitteåpningen igjen. Du glir bakover og trer deg inn på pikken min. Jeg tror aldri jeg har vært så kåt på deg noen gang. Holder ett godt tak rundt de deilige hoftene dine og tar deg hardt. Aner ikke hvor lenge vi har holdt på da jeg får øye på han. Han står ikke mer enn en 25 – 30 m unna ved ett tre. Han er på min alder, slank og ser ikke så verst ut, å utfra kulen han har i shortsen så er det tydelig at han har fått med seg det meste.

Jeg er så kåt nå at jeg bestemmer meg øyeblikkelig for at du nå skal få prøvd ut din største fantasi, jeg vinker han mot oss. Han nøler litt først før han forsiktig våger seg frem. Fremdeles knuller jeg deg bakfra å du oppdager han ikke før han er kommet nesten ned til oss. Du stopper opp, men jeg bøyer meg frem og hvisker deg i øret at nå skal du bare slappe av og ta i mot det som måtte komme. Jeg ber deg stole på meg og min dømmekraft.

Han har nå kommet frem til oss, og jeg spør om han har likt det han har sett.

Han nikker og bekrefter det. ”Liker du samboeren min?” spør jeg. ”Ja” svarer han litt sjenert. Er tydelig at han også har blitt tatt litt på senga nå. ”Har du lyst til å bli med å la samboeren min få oppleve sin største fantasi” spør jeg han. ”Ja, det hadde vært deilig det.” svarer han. ”Vel, da må du ta av deg shortsen så hun får se hva som skjuler seg under den” svarer jeg. Han tar av seg og åpenbarer en pikk som står der stiv og klar. Han har tydelig fått med seg en del, for den er våt og blank på tuppen.

”Har du lyst til å leke med den” spør jeg deg. Du ser på meg, litt nølende og usikker,jeg smiler mot deg og gir tegn om at har du lyst så har du lov. Du smiler mot meg og nikker. Jeg bøyer meg frem og kysser deg. ”Elsker deg” hvisker jeg i øret ditt. Det var signalet du trengte for å forstå at jeg virkelig mente alvor nå. Du strekker ut en hånd og tar tak rundt den. Runker den forsiktig før du lar tunga smake på saftene som har gjort pikkhodet hans vått og blankt. Du står på alle fire og jeg trenger inn i deg bakfra igjen mens jeg ser deg sluke pikkhodet hans i munnen din. Han stønner idet du tar så mye du klarer inn i munnen, før du begynner å slikke opp og ned langs skaftet hans, du klemmer rundt pungen og lar tunga vispe rundt hodet. Jeg kjenner jeg blir ekstra kåt av å se deg suge han og tar deg stadig hardere. Lar en finger samtidig gli opp i rumpa di og i det jeg kjenner at det går for meg så kommer du også igjen.

Jeg sprøyter fitta di full av sæden min samtidig som jeg kjenner krampetrekningene fra fitta di melke pikken min tom. Nå har også han fått nok, han har tross alt sett på oss en stund og han sier at han kommer. Du tar pikken hans ut av munnen og lar han sprute utover brystene dine, han stønner og pumper kaskader av sæd utover, som du smører utover brystene og smiler til meg.

”Du liker deg nå” sier jeg og smiler, mens du til deg. Du bare mmm’er og nikker. ”Har du lyst til å bli her litt?” spør jeg han, ”om jeg kjenner henne rett så har hun snart lyst på mer” ler jeg. Han ler og sier at jo det gjør han gjerne, han likte dette like godt som det vi gjorde. Vi legger oss ned for å slappe av litt, du i midten og vi på hver vår side. Vi lar hendene våre gli kjærlig og ømt over kroppen din, masserer deg. Du ligger med lukkede øyne og nyter, stønner svakt. Tar pikkene våre i hendene dine og runker de forsiktig.

Snart så begynner vi å våkne til liv igjen alle tre. Du snur deg rundt og begynner å suge oss vekselvis annenhver gang. Vi masserer deg, bytter på å kose med fitta di, fingerknuller deg, leker med klitten, masserer bryster og overalt hvor vi kommer til slik vi ligger nå.

Plutselig ser du opp på meg. ”Du” kommer det litt nølende, ”kan jeg spørre deg om noe?”

”Ja selvsagt” sier jeg. ”Jeg har lyst til å se deg suge en annen mann” kommer det fra deg. Jeg får litt hakeslepp, men kommer meg raskt. ”Den slags fantasier har du aldri kommet med før” sier jeg. ”Har ikke turt å si det” svarer du. Jeg ser opp på han, han bare nikker. ”Det er greit for meg, jeg er bi-light og har ikke noe mot å bli sugd av en mann. Dere er veldig ålreite begge to” svarer han. ”Hjelp meg å sug han stiv, jeg har lyst til å kjenne han bakfra” kommer det fra deg. Jeg bøyer meg ned. Tar tak rundt pikken hans litt forsiktig og fører munnen min mot den. Ser deg inn i øynene idet jeg lar tunga mi smake på den for første gang. Det lyser kåthet av øynene dine og jeg blir modigere. Åpner munnen min og tar hele hodet inn, suger på det, smaker mens jeg runker han. Kjenner jeg blir tent, tent fordi jeg ser du liker synet av meg suge han. Tent og kåt fordi jeg tør å gi meg hen på denne måten for at du skal få nyte. Jeg kysser deg så du får smake saftene hans før du selv begynner å suge han. Det tar ikke lange stunden før han er skikkelig stiv og du bestemmer deg for å la han ta deg bakfra.

Jeg ser på dere der du står på alle fire og blir tatt bakfra av en fremmed mann. Du ber meg komme nærmere så du kan få suge meg. Nå har du nok en gang en pikk i fitta og en i munnen, men denne gang er det hans pikk som er i fitta di og min som er i munnen din. Du stønner og nyter. Jeg trekker pikken min ut og legger meg ned slik at jeg kommer inn under deg. Jeg vil slikke deg samtidig som du blir knullet. Lar tunga komme opp til klitten din, du stønner enda mer når du plutselig får kjenne tunga mi mot fitta di, samtidig som du har en stiv deilig pikk i deg. Jeg kjenner jeg blir tent av å se en annen manns pikk i knuller deg. Kan se på nært hold at han tar deg i rolige seige tak bakfra. Alt mens jeg slikker deg, lar tunga mi virvle rundt klitten din, bakover mot åpningen din. Kan jo ikke unngå å komme borti pikken hans samtidig slik jeg ligger. Dette blir for mye for deg å du nærmest biter meg på innsiden av låret i det du kommer enda en gang.

Ut over dagen har vi sex flere ganger alle tre, du får prøvd han i fitta og meg foran og omvendt, du suger begge samtidig, du får se han suge meg og omvendt og til slutt så får du prøvd en skikkelig sandwich hvor du setter deg ned og rir han mens jeg kommer opp bak deg og trenger forsiktig inn i rumpa di. Har smurt den godt inn med safter og trenger veldig forsiktig inn så det ikke skal gjøre vondt.

Du ynker deg litt i smerte over å kjenne to stive pikker i deg samtidig, men mest av nytelse. Etter dette synker vi sammen helt utmattede alle tre.

Du sovner helt utkjørt og han blir nødt til å dra. Jeg følger han ut og takker han for at han ville delta. ”Hvem ville ikke ha gjort det” sa han.

Jeg kommer inn igjen til deg, løfter deg opp og bærer deg inn i senga før jeg også sovner med deg godt inne i armkroken min. Når vi våkner ut på søndagsmorgenen så lukter det svette og kåtskap av oss begge to. Jeg smiler og spør deg om du har drømt godt i natt. Du ser på meg og gir meg ett varmt kyss. ”Det var min deiligste stund sammen med deg” sa du.

Vi blir liggende og snakke om det vi har gjort. Jeg forsikrer deg om at jeg ikke har noe anger for det vi har gjort, at jeg gjorde det i kjærlighet til deg. ”Se på det som min gave til deg på vår 2-årsdag” sier jeg. Du trykker deg tettere inntil meg og ser på meg. ”Du er en veldig spesiell mann og du er min” sier du. Der og da får jeg bekreftelsen på at du er kvinnen i mitt liv, at det er deg jeg vil dele resten av livet mitt med. ”Dette er noe vi kan se tilbake på og glede oss over, å som kan ta oss til nye høyder igjen nå som vi er alene.” sier jeg til deg.

Det du ikke vet er at det nok ikke er siste gang at vi tar med en mann til i sex livet vårt. Jeg utvekslet nemlig tlf.nummeret med han vi hadde med i går siden han ikke bor mer enn en snau time unna oss.

Senere på søndagen så frir jeg til deg og får ett gledeshyl og ett ja tilbake.

Hva jeg skal finne på til 3-årsdagen vår vet jeg ikke, men det må noe spesielt til for å overgå denne helgen..

Sjekk også

Telttur i Nordmarka

Telttur i Nordmarka Min kone og jeg kommer begge fra distriktsnorge, med friluftsliv som hobby. …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *