fredag , 16 april 2021
Forside / Analt / Episk erotisk novelle del 2
Analt - Hun slapp taket litt, og kuken gled litt lettere innover, og jeg kunne begynne å bevege meg.

Episk erotisk novelle del 2

Episk erotisk novelle del 2

Ella beordret Mina til å stille seg opp ved bordet og bøye seg over det. Da Mina stod bøyd over bordet med rumpa stikkende ut, bandt Ella Minas hender til bordbenene. Hun gikk bort til en kiste i rommet, og kom tilbake med en gammel pisk. Mina så hva det var hun hadde hentet og begynte å skrike om nåde. Ella ga henne et hardt rapp på baksiden av lårene og ba henne holde kjeft. Mina sluttet å be om nåde, men klarte ikke å holde tilbake den hikstende gråten.

Jeg hørte en hvislende lyd, etterfulgt av et høyt smell da piskehalen traff Minas velformede rumpeballer, og etterlot seg en tynn rød stripe. Sadisten i Ella kom virkelig fram nå, og jeg kunne se at hun fant stor tilfredsstillelse i å påføre Mina denne smerten. Pisken etterlot seg flere røde striper på Minas rumpe og lår.
Deretter bestemte Ella seg for at det nok en gang var min tur til å kose meg litt, så vi gikk tilbake til sengen alle 3. Der la Ella seg på rygg med sprikende lår og befalte Mina å slikke henne, mens jeg skulle forberede Mina på det som skulle skje.

Der lå altså Mina mer eller mindre på alle 4 og slikket min elskerinnes fitte, mens jeg tok plass bak henne. Jeg tok tak i rumpeballene hennes og skilte dem, deretter spyttet jeg på rosetten til Mina, før jeg begynte å slikke rumpehullet hennes slik at det skulle bli lettere for henne å ta imot min beinharde pikk etterpå. Jeg hadde egentlig aldri trodd at jeg skulle bli så fascinert av en kvinnes rumpe som jeg nå var, men bare ved å se på rumpa hennes knøt det seg i magen min, jeg kjente at jeg ikke ville klare å vente lenge før jeg knullet henne i baken. Etter et par minutter med slikking, ba jeg Mina legge seg på rygg. Jeg løftet bena hennes opp på skuldrene mine, og ba henne skille rumpeballene sine for meg. Mina var lydig og tok tak i en rumpeball med hver hånd og skilte dem slik at den rosa åpningen bød seg frem. Jeg stirret som om jeg var frotrollet.

Jeg styrte kukhodet mot den lille trange åpningen, og begynte å legge press på. Jeg ble imponert over måten Mina tok det på, selv om det ikke var vanskelig å se at det gjorde vondt med den brutale inntrengningen (jeg er vel godt over gjennomsnittet i størrelse, det slo meg at hun nok hadde hatt pikk der inne før. Jeg slet litt med å få den innenfor, for kuken var hardere og større enn noensinne av ren kåtskap, og hun var litt trang der bak. Jeg måtte prese til med stor kraft, og litt etter litt gled den innenfor.

Jeg kjente at hun prøvde å holde den ute ved å stramme lukkemuskelen sin, så derfor sa jeg til henne at hun måtte prøve å slappe litt mer av der bak, så ville det ikke gjøre fullt så vondt. Hun slapp taket litt, og kuken gled litt lettere innover, og jeg kunne begynne å bevege meg. Jeg stirret på ansiktet hennes, og kunne se at det fortrakk seg i smerte hver gang jeg støtte til, og jeg hørte også de såre klynkene hennes som svar på mine bevegelser. Ella hadde til nå bare sittet og sett på, men nå satte hun seg på Minas ansikt og ba henne slikke seg selv mens hun ble voldtatt i rumpa. Det var et merkelig sammensurium av lyder, Ella som stønnet som en gal av behandlingen Mina ga henne, Minas smertefulle hikst og klynk og lyden av mine baller som klasket mot Minas rumpeballer.

Jeg syntes oppriktig synd på Mina, men jeg klarte rett og slett ikke å motstå hennes skjønnhet og formfulle kropp. Jeg stirret på brystene hennes mens jeg kjørte pikken av all kraft til bunns i den trange ræva hennes. Heldigvis for Mina var jeg så kåt at det ikke tok lang tid før det gikk for meg, jeg sprutet hele spermladningen i det mørke dypet hennes og sank sammen over henne. Omtrent samtidig gikk det også for Ella, som dermed steg av Minas ansikt og kledde på seg og gikk ut, såre fornøyd.

Jeg trakk meg ut av det spermvåte rumpehullet til Mina og kysset brystene hennes ømt, jeg hørte at pusten hennes fortsatt gikk ganske rakst, og bestemte meg for at hun også skulle få en orgasme. Jeg beveget meg ned til det innbydende kjønnet hennes og lot tungen begynne jobben. Først slikket og småbet jeg klitorisen hennes en god stund. Jeg merket at hun ble våtere og våtere, og pusten gikk også enda raskere, hun nærmet seg en orgasme. Jeg slikket opp og ned langs skamleppene hennes, og inspirert av hennes stønn stakk jeg tungen inn i henne.

Dette var nøkkelen, ikke mer enn 1 minutt etterpå kjente jeg at hele kroppen hennes fortrakk seg i rykninger og hun eksploderte med den konsekvensen at det flommet over av safter fra høna hennes. Jeg slikket henne ren nedentil, før jeg beveget meg opp til ansiktet hennes. Jeg ga henne et skikkelig kyss, tungen min lekte med hennes mens jeg knadde den ene puppen hennes. Jeg ba henne gjøre meg ren, og hun akte seg nedover og gapte villig over kukhodet og begynte å suge og slikke meg ren. Etter utført arbeid, lot jeg henne kle på seg og dra tilbake. I mitt stille sinn tenkte jeg med meg selv at dette ikke var siste gangen jeg skulle ha denne kvinnen i min seng….

Sjekk også

Tone

Tone Jeg husker Tone godt fra min tidligere arbeidsplass. En høy, slank dame, alltid pent …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *