lørdag , 6 november 2021
Forside / Første gang / Fotograferingen – Første gang

Fotograferingen – Første gang

Fotograferingen – Første gang :

Jag har ordnat allt och sitter nu bara och väntar, tar en sipp av kaffet och börjar fundera på hur jag skall få till fotograferingen på bästa sätt. Jag har en hel del olika förslag med mig, hämtade från olika hemsidor bara för att få inspiration och idéer. Många av bilderna är otroligt vackra och jag vet att jag kan få till det med Emma också även om hon inte tror på det själv. Vill ju så gärna hjälpa henne med sitt självförtroende och ego, och jag är övertygad att vi tillsammans kommer lyckas.

Annika kommer fram till mig och sätter sig bredvid och frågar

– När skulle hon komma?

– Hon är här vilken minut som helst.

– Jag kan bara var med några timmar, måste ju hämta Samuel på fritiset.

– Skulle inte Samuels pappa hämta idag?

– Den jäveln ringde nyss och sa att han hade nått på jobbet bla bla, så jag får ordna det idag igen.

– Som vanligt alltså… Sa jag och tittade menande på henne.

– Ja jag vet! Sa hon lite irriterat.

Annika hade jag känt sedan många år tillbaka efter vi träffats genom nätet och blivit bra kompisar. Jag kände mig alltid lite konstig när jag träffade henne då hon var i en annan liga än mig, varit ute bland Stureplansfolket och var vacker som tusan. Långt mörkt hår och ett par tillverkade tuttar, ibland kunde jag som förhäxad titta på hennes figur och drömma mig bort till en situation som jag mycket väl ville få vara med om… Men idag hade jag enbart mina tankar på hur jag skulle lyckas bra med fotograferingen och Annika var med som sminkös, vilket hon hade blivit jätteglad för när jag ringde och frågade. Hon hade tagit med sig lådvis med smink. En del var hennes eget men hon hade också lånat från en kompis som jobbade i Åhlénshuset. Jag kunde väl tycka att det inte behövdes så enorma mängder, men Annika envisades att det kan aldrig bli för mycket.

Så nu satt vi här och väntade. Annika sneglade på bildskärmen där jag satt och tittade igenom bilderna.

– Vilka läckra bilder. Önskar jag kunde se ut så.

Jag tittade upp på henne och verkligen undrade hur i allsin dar hon kunde säga något sådant.

– Annika, du är ju hur vacker som helst! Du har ju allt som behövs och mer.

– Ähh lägg av, kolla här…

Annika reser sig upp och visar sin mage och tar tag i lite av skinnet.

– Kolla fläsket.

Jag försöker se det hon vill visa men finner inget som hon är ute efter. Jag spänner ögonen i henne.

– Kom igen för tusan, du har ju en döläcker kropp!

– Sluta för fan! En gång i tiden hade jag det men nu…

– Jag lovar att jag kan få dig att se lika läcker som dessa brudarna om inte läckrare! Vi tar lite bilder på dig också sedan!

– Över min döda kropp!

– Kom igen, vad har du att förlora? Jag vet vad jag pratar om!

Annika tittar på mig och klappar mig på kinden.

– Du är för söt, men det blir inget med det.

– Okej, men om du ändrar dig…

– Kommer inte att ske!

Jag lägger ner det och fortsätter kolla på bilderna. Jag har varit på henne tidigare om att jag skall fotografera henne, men när hon haft tid så har hon inte velat och när hon väl vill så är det oftast på fyllan och då är det inte riktigt rätt tillfälle.

Vi hör en dörr slå igen och tittar upp, Emma kommer försiktigt in med en stor väska över axeln. Jag lägger ifrån mig datorn och går snabbt fram och kramar om henne.

– Hej! Äntligen ses vi igen! Fan vad längesedan!

– Jo jag vet! säger Emma – Så blir det ibland, framförallt när man flyr till ett annat land.

Hon skrattar till lite. Jag tittar på henne och hon är söt i sin nya frisyr, även om jag sett bilder på henne så är det skillnad nu när hon står framför mig. Jag tar väskan från henne och ställer den ned på golvet.

– Skit, har du med hela garderoben?

– Lika bra att vara föreberedd för allt.

– Klart det är.

Annika har nu kommit fram och räcker fram handen och hälsar.

– Hej! Annika.

– Emma

– Så du skall bli fotograferad? Är du nervös?

– Jorå en aning…

Jag kramar om Emma med en arm och säger

– Ingen fara gumman, detta kommer gå hur bra som helst! Annika är skitduktig och jag har en hel del idéer.

Emma blir lite generad men skrattar till lite

– Det var nära att jag stannade hemma…

Annika tittar på henne och säger

– Det var ju tur att du inte gjorde det. Det kommer bli skitkul, jag lovar.

– Enkelt för dig att säga som inte ens vill bli fotograferad! säger jag lite spydigt men med glimten i ögat.

– Äh lägg av. säger Annika och slår till mig lätt över armen.

Emma tittar upp på Annika

– Jag trodde du var fotomodell..?

Annika tittar lite generat men ändå stolt tillbaka på Emma

– Åh tack, men nej jag är ingen fotomodell. En gång i tiden kunde jag varit det men valde att bli med barn istället.

– Så du har barn? Det har jag också, pojke eller flicka?

– En grabb på 11 år.

– Min grabb är 1,5 och heter Kevin

– Samuel heter min och jag måste hämta honom på fritis senare fast dököttet till pappa sa att han skulle göra det…

– Då är du i samma situation som jag, en karl som inte riktigt förstår att han är pappa.

– Du också! Vad är det med karlar egentligen? Varför är det så svårt att ta ansvar?

Jag står bredvid det hela och känner att nu måste jag bryta in och försvara om inte mig själv.

– Alla karlar är inte svin! Kolla på mig!

Emma och Annika tittar på mig och Annika läggar sitt huvud lite på sned går fram och kramar om mig.

– Perra, gubben. Nej du är ett undantag.

Jag får ett stort smile på mina läppar och säger

– Jag har ju försökt att få dig på fall rätt länge nu.

Jag tittar på Emma över Annikas axel och blinkar. Annika skrattar till lite och tittar mig in i ögonen.

– Du är för go.

Det blir lite tyst någon sekund och jag känner att jag måste bryta stillheten

– Nej vi måste dra igång. Vi har ju bara några timmar på oss innan Annika måste hämta Samuel. Annika, ta med dig Emma och börja sminka henne och välj ut några kläder så förbereder jag här så länge.

Emma tar upp sin väska och Annika leder henne till rummet där hon fixat sminklogen. De småpratar lite på vägen och jag tittar på dem och tänker hur läckert det är att vara ensam med två vackra kvinnor.

Nu följer ett par timmar med fotografering i olika vinklar, kläder och smink. Tiden rullar på snabbt och snart är det dags för Annika att sticka till fritiset. Vi har dock inte hunnit med alls det vi hoppats på och Annika ringer till sin mamma och kollar om hon kan hämta Samuel istället. Hon lyckas till slut övertyga sin mamma att ordna hämtningen och vi kan andas ut lite och få lite mer tid. Bra tänker jag, då kan vi få de bilderna som jag planerat. Vi sätter oss ned och tittar igenom lite av inspirationsbilderna för att se vad vi skall ta härnäst. Emma, som nu blivit varm i kläderna och mer avslappnat vara framför kameran, säger att hon vill ta lite mer lättklädda bilder. Jag frågar hur lättklädda hon vågar sig på.

– Vi får väl se. säger Emma och blinkar

Annika skrattar till lite och tittar på mig och säger

– Nu får du hålla igen på kåtheten Perra. Ingen bula i byxorna.

Emma skrattar också och de båda tittar på mig medans jag rodnar lite lätt. Jag säger till mitt försvar

– Jag kommer vara så koncentrerad på jobbet så det är ingen fara.

– Yea shure. säger Annika och tittar menande på Emma som också hon nickar. De skrattar båda två.

Jag känner att det faktiskt pirrar till lite i kroppen och kan inte låta bli att låta tankarna rulla iväg… Men jag försöker sedan ta tag i situationen.

– Stick iväg med er nu och sminka och gör det där som måste göras.

– Vad göras? säger Annika. – Det är ju bara att klä av sig. Eller hur Emma?

Emma tittar på Annika och sedan på mig och börjar sedan sakta, sakta ta av sig den tunna skjortan hon har på sig. Samtidigt som hon smeker sin kropp sensuellt för att reta mig lite. Jag tittar lite förvånat på henne och tänker på hur nervös hon var tidigare och hur allt det försvunnit.

– Så ja! säger jag och försöker låta lite barsk. – Det där vore skitmysigt, men vill du ha dina bilder eller inte?

Emma skrattar till och så även Annika. Annika tittar förföriskt på mig och säger

– Så det satte igång lite?

– Vad tror ni? säger jag och lägger till med ett litet smile. – Vi tar bilderna först så får vi se vad som händer sen.

Jag tittar lite menande på tjejerna och min kommentar får önskad effekt. De blir lite förnärmade, men med glimten i ögonen och Annika tittar på mig och säger

– Det vore nått det du va!? Tror inte du klarar av två sexmonster som oss!

Hon skrattar och tar Emma under armen och slickar sig lite runt munnen. Emma spelar med och pussar ut i luften.

– Må så vara. säger jag – Vad vet jag, har aldrig varit med om det så… vi får väl aldrig veta det.

Jag blinkar åt dem, tar upp kameran och försöker nu få situationen under kontroll igen.

– Kom igen nu tjejer, det börjar bli lite jobbigt.

Jag skrattar till lite på skoj, men innerst inne så har maskineriet och fantasierna redan gjort mig okoncentrerad och innan det tar överhanden så måste jag få tänka på annat. För hur mycket spänning den ändå ligger i luften så tror jag inte för en sekund att det kommer ske något. Jag går iväg med kameran och tittar in i den i ett försök att kolla lite vinklar och se om ljuset ligger rätt. Emma och Annika står kvar och åmar sig lite innan de skrattar mer och Emma säger till mig

– Men du sa ju att du skulle vara min lekkamrat ju..?!

Jag vänder mig upp och tittar på Emma som fortfarande står och kråmar sig. Annika tittar till på Emma och sedan på mig

– Åhh, okej, så du har lovat bort dig? säger Annika och tittar sedan på Emma

– Hur kommer detta sig?

Emma förklarar för Annika

– Vi hade kontakt genom Facebook och efter lite snack så framkom det att vi båda två vill ha lite kul och mys.

Annika tittar nu på mig och ser överdrivet ledsen ut.

– Men jag då? Du har aldrig erbjudit dig att vara min lekkamrat…

Nu känner jag mig instängd i ett hörn, ingen chans att komma ut. Visst så vet Annika om mina känslor för henne, det lyckades jag förklara för henne en gång när vi var ute och vi båda fått lite mycket innanför västen och hon hade precis träffat en av sina tidigare hunkar, men som dissat henne. Jag hade då kommit in som en räddande ängel och i all gråt och ilska från hennes del hade jag förklarat hur mycket jag älskade henne och hur bra jag skulle vara för henne och Samuel. Det hade blivit lite kyssar och lätt hångel, men snart så fick hon syn på «han» igen och flygit upp och bort till honom. Som en vingskadad fågel hade jag hämtat min jacka och åkt hem. Några dagar senare hade hon ringt och gråtit igen för att inte «han» hade visat det intresse som hon velat och bara utnyttjat henne för att sedan försvinna igen. Nu stod jag här och visste inte vad jag skulle säga eller göra. Till slut fick jag mod till mig och sa

– Annika du vet att jag gärna skulle vara din lekkamrat också!

Emma blir överdrivet förnärmad och slår i golvet med sin fot

– Så du skulle vara otrogen va?

– Sluta nu… säger jag och känner mig trängd igen. – Lekkamrat är ju en sak, förhållande ett annat!

– Men det finns ju faktiskt något som heter respekt! säger Emma och försöker se arg ut.

– Ja! säger Annika – Hur ska du ha det nu Perra? Mig eller Emma?

– Båda två självklart! säger jag och försöker vara modig.

– Ååå typsikt killar! säger Annika – Vill både ha och äta kakan!

Emma nickar och börjar snyfta med sina händer över ansiktet.

– Jag trodde jag var den enda… säger hon och snyftar än mer

Annika kramar om Emma. Jag står kvar och tittar på deras charad och kan inte låta bli att tänka på hur härligt smarta kvinnor är och att vi killar faktiskt är bra på att vilja både ha och äta kakan så ofta vi kan.

Emma fortsätter sin lilla charad och Annika säger till Emma

– Strunta i honom, bättre att vi tjejer håller ihop.

Efter några sekunder så slutar de båda och tittar bort mot mig och skrattar så de nästan får sätta sig. Jag måste se ut som en blöt hund där jag står och inte vet var jag skall ta vägen. Emma tar nu tag i situationen och säger

– Nej nu tar vi bilderna, kom igen.

Hon tar Annika under armen och de går iväg. De viskar lite och småskrattar på vägen till sminklogen. Jag tittar efter dem, men försöker slå bort alla tankar genom att titta på lite bilder igen för nya idéer. Jag småler lite för mig själv men känner mig också lite dum för att jag inte riktigt klarade av situationen. Nej nu måste jag ta det lugnt och göra ett bra jobb. Jag hittar lite bilder med poser som jag tror kan bli snygga att testa. Tar fram bilderna så jag visa för Emma när de kommer tillbaka.

Jag börjar undra var de tagit vägen, det har nu gått nästan 20 minuter. Men så dyker de upp och till min förvåning har både Emma och Annika en badrock på sig och kommer gående som två modeller på catwalken mot mig. Och även Annika har nu sminkat sig ordentligt. Emma tar Annika runt midjan och säger

– Se vem som också skall bli fotograferad!

– Ja se där… säger jag förvånat – Du lyckades med det som jag försökt i flera år, men inte lyckats med.

– Ja nu är det dags! säger Annika och flinar. – Och du håller dig i skinnet gubbe!

Annika skrattar och smeker mig över kinden när hon passerar. Emma smyger runt bakom mig och stryker sin hand över min rumpa, klämmer till lite och gnyr till lite. Sedan skrattar de och går fram till fotoplatsen. Emma vänder sig om mot mig, ler stort och säger

– Hur vill du ha oss nu då?

Hon försöker hålla masken men klarar inte av det så länge utan brister ut i ett klingande skratt. Annika puttar till Emma lite lätt

– Vad busig du är!

Jag står kvar som i trans och undrar vad som hände. Men snabbt skakar jag om mitt inre och tar fram datorn och visar dem lite bilder med olika positioner som jag tycker vi kan prova. Men nu är de två och det gör ju att mina idéer inte riktigt blir som jag tänkt.

– Vi provar oss fram helt enkelt. får jag till slut ur mig.

Nu följer först en stund av försiktigt trevande försök att få till bra bilder och efter en stund så släpper det och tjejerna slappnar av mer och vi får till en hel del riktigt bra bilder. Tjejerna blir mer och mer vågade. Både Annika och Emma tar av sig på överdelen och till en början håller de händerna över sin bröst, men rätt snart så vågar de att visa sig utan att skämmas.

– Nu vill vi inte se någon bula på dig Perra! säger Annika och skrattar.

– Varför inte? säger Emma – Det kan väl vara trevligt. hon vänder sig om till Annika och blinkar.

Båda tjejerna tittar på mig och flinar. Jag känner att spänningen stiger, men försöker behålla lugnet. Under fotograferandet har jag blivit alldeles svettig och ställer undan kameran en stund. Jag vänder mig till tjejerna.

– Nu får ni hålla ER i skinnet!

Jag tar av mig skjortan, under har jag ett linne som är alldeles blött av svett. De båda tjejerna tjoar till och klappar händerna.

– Ja ja! säger jag – Det är ju fan kokhett.

– Tror jag det! säger Emma och smeker sig lätt över kroppen.

– Och varmare lär det bli! säger Annika och smeker Emma försiktigt över hennes bak. Emma sluter ögonen och gnyr lite förföriskt. Jag tittar på dem och försöker inte att släpa lös maskineriet i min kropp, men det är väldigt svårt…

– Okej, tjejer. Hur mycket vågar ni göra? säger jag och blinkar.

– Så här kanske… säger Emma och vänder sig om mot Annika och kupar sina händer över Annikas bröst. Annika är med på noterna och håller upp sitt ansikte och blundar. Jag stannar till nån sekund, men plockar sedan snabbt upp kameran och går fram för att ta bilderna. Sedan följer en stark stund av spänning mellan tjejerna… Annika tittar sedan sakta in i Emmas ögon, deras blickar möts och som i slow motion möts deras läppar i en puss. Jag är nu så koncentrerad på att ta bra bilder att jag egentligen inte märker av vad som händer. De står på en stor vit konstgjord päls och är nu ömt omslingrade och där pussen mer övergår i en kyss. De smeker varsamt sina händer och fingrar genom varandras hår medans deras läppar möts. Jag är precis på väg att säga till dem att ställa sig i en position som skulle vara bättre för mig att fotografera, men ångrar mig och låter dem vara.

Emma gör sig fri och sänker sig sakta ned så hennes ansikte nu är framför Annikas bröst. Hon tittar upp på Annika och låter sedan hennes händer smeka Annikas bröst. Annika andas tungt. Emma kysser Annika strax ovanför brösten och låter sedan sin mun sakta glida ned till ena bröstvårtan som hon försiktigt omsluter. Annikas andning blir allt häftigare. Jag kan knappt längre hålla i kameran, spänningen och värmen i rummet är alltför påfrestande och jag har stora svårigheter att koncentrerar mig. Men jag försöker ändå ta mig i kragen och letar mig fram till bra positioner och tar några bilder. Men jag hejdar mig snart och tänker om detta verkligen är något som skall fotograferas? Om dessa bilder kommer ut så kan det ju vara förödande för tjejerna. Jag tänker sedan att det är bättre att ta bilderna och sedan får tjejerna välja om de vill behålla dem eller inte.

Emmas mun och tunga utforskar varje del av Annikas bröst samtidigt som hennes händer smeker dem ömt. Annika händer glider genom Emmas hår och ned över hennes rygg. Efter en stund tar Annika tag i Emmas huvud och lyfter det upp och de möts i en djup kyss. Nu är det Annika som sakta sjunker ned och börjar utforska Emmas bröst. Hon låter sin tunga glida ned för Emmas kropp tills hon träffar på ena bröstvårtan. Annika suger tag i Emmas bröstvårta och Emma gnyr till och låter sitt huvud kastas bakåt, hon blundar hårt och har sin mun öppen för att få in så mycket syre hon kan. Tjejernas kroppar börjar nu bli blanka av svett och det gör bara dem ännu vackrare där de står mot den vita bakgrunden. Jag tar bilder på löpande band och gör allt för att inte störa dem. Det händer en hel del även i min kropp men koncentrerar mig på att hitta bra vinklar. Annika låter sina händer glida upp till Emmas axlar, hon tar tag i dem och sänker dem båda ned på knä. De kramar varandra och smeker varandras kroppar innan de möts i ytterligare en djup kyss. Emma smeker först Annika bak och låter sedan sin hand glida in innanför hennes trosor och sedan sakta till framsidan av Annika. Annika andas till häftigt när Emmas fingrar når Annikas sköte. Emma låter sina fingrar smeka Annikas sköte upp och ner och Annika trycker sin underdel mot Emmas fingrar.

Emma tar bort sin hand och låter sina fingrar sakta glida in i hennes egen mun där hon smakar av Annikas safter. Annika tittar med grumliga ögon på Emma och tar sedan sina händer till Emmas bak och smeker den ömt. Hon klämmer sedan lite hårdare och låter sedan sin ena hand gå till Emmas sköte där även hon smeker Emma så hon stönar djupt. Även Annika tar upp sina fingrar till sin mun och slickar av dem medan hon tittar på Emma. Annika tar Emma och lägger henne ned på rygg bredvid sig, hon låter sina händer och sin mun undersöka Emmas kropp. Hennes ena hand smeker Emma på benen och när den hamnar på Emmas sköte stannar hon till och smeker där extra mjukt och länge. Emma njuter och andas tungt. Annika flyttar sig nu så hon har sin kropp mellan Emas ben. Hon kysser hennes kropp och kysser sedan Emmas sköte ovanpå trosorna, Emmas händer glider ned till hennes egna bröst som hon nu smeker. Hon tar sina bröstvårtor mellan sina fingrar och nyper dem allt hårdare. Annika tar nu tag i troskanten och smeker av Emma hennes trosor. Emma tittar upp på Annika som tittar tillbaka och ler lite. Annika slickar sedan Emma på insidan av låren på var sin sida och retar Emma lite innan hon sakta låter sin tunga möta Emmas sköte. Emma stönar till ordentligt och hennes huvud kastas bakåt. Annika slickar Emma försiktigt till en början men sedan blir hon lite hårdare och försöker ge Emma så mycket njutning som möjligt. Hon försöker finna det Emma tycker bäst om och märker på Emma vad som är skönast och stannar där tills Emma precis är på väg att komma, då slutar hon retligt och deras ögon möts igen.

Emma, som nu blivit lite vildare av Annikas behandling, reser sig upp på knä och tar tag i Annikas hår och kysser henne och böjer Annika ned på rygg. Hon smeker och slickar Annikas kropp uppifrån och ned, nästan sliter av Annikas trosor och saktar sedan ned när hennes tunga närmar sig Annikas sköte. Annika stönar till när Emmas tunga och mun möter hennes sköte och tappar nästan andan när hon känner Emmas härliga behandling av hennes känsliga delar. Jag kan bara vandra försiktigt runt tjejerna och njuta av det jag ser och hör. Egentligen vill jag ju mer än gärna kasta mig in och vara med, men vill inte störa dem. Om de vill ha mig med så säger de säkert till tänker jag. Om inget händer för min del så har jag i alla fall fått se något av det vackraste som finns. Jag blir väckt ur mina tankar av att Annika skriker ut sin första orgasm. Hennes kropp skakar av välbehag och hon puttar Emmas ansikte bort för att bara njuta av de sista delarna av orgasmen. Emma tittar upp och tittar med njutning på Annika som ligger och hämtar andan. Emma får syn på mig som med kameran i högsta hugg försöker hitta en fin vinkel där jag sitter på knä inte långt från Annikas huvud.

Emma ler och tar tag i Annikas hand och lyfter henne upp mot sig. Hon kysser Annika utan att flytta blicken från mig.

– Perra ser lite tagen ut… sägare Emma till Annika.

Annika vänder sitt huvud och tittar på mig hon också.

– Vad tycker du Emma? Ska vi se vad han klarar av?

Annika ler brett och smeker Emma över brösten. Jag tittar på dem och känner nästan som en jordbävning av välbehag rusa genom kroppen. Den sorten som man känner då man märker att man får kontakt med en av motsatta könet och det är på väg åt det håll man hela tiden velat. En känsla som inte går att förklara, bara vet hur den känns om man varit med om den. Just det forsade fram genom min kropp i denna sekund och jag blev helt förstenad. Visste inte vad jag skulle göra. Som tur var så fanns det två tjejer framför mig som hade lösningen…

– Perra… sa Annika med len röst. – Kom hit.

Jag ställde undan kameran på golvet bredvid mig och med darrande kropp kröp jag fram mot dem. Annika tog direkt tag i mitt linne och började ta av det.

– Han är het som fan! sa hon och tittande menande på Emma.

Hon kastade linnet ut i lokalen och började smeka min kropp. Emma tog tag i mitt ansikte titta mig djupt in i ögonen och sa

– Detta kommer du aldrig glömma.

Hon förde sin mun mot min och kysste mig djupt och innerligt. Det pirrade till i hela kroppen. En otrolig känsla flöt ned utmed min rygg och maskineriet inom mig gick från låg till högsta växel på bråkdelen av en sekund. Emmas kyss blev bara djupare och hårdare. Annika hade nu börjat få av mig mina byxor. En skräckens tanke slog mig, tänk om jag luktar illa..? Det var ju inte så att jag planerat detta skulle hända. Visst hade jag duschat på morgonen, men efter allt jobb så fanns ju risken att… Men jag slog bort tankarna och sa till mig själv att jag skulle ju inte bry mig så varför skulle de göra det. När kåtheten slår in så finns inga begränsningar nästan. Annika fick av mig byxorna efter att ha lagt mig ner på rygg. Emma var nu ovanför mig och fortsatte kyssa mig. Jag kände Annikas händer och mun över hela min kropp och jag darrade till då och då. När hennes ena hand började smeka min kuk stönade jag till och Emma lyfte blicken och tittade ned på Annika. Jag tog tag i Emmas kropp och förde hennes bröst mot min mun.

Jag omslöt min mun runt hennes ena bröstvårta och sög och slickade.

– Lite hårdare. viskade Emma.

Jag lät mina tänder få tag om bröstvårtan och drog i den försiktigt. Emma stönade till. Annika smekte min kuk alltmer och jag kunde känna hennes tunga glida utmed skaftet. Hennes varma utandning kändes alltmer intensiv och när hennes mun väl amslöt kuken gick en flod av värme genom min kropp. Medans jag försökte göra det så skönt som möjligt för Emma, sög Annika av mig med kraftiga tag. Jag tog tag i Emmas kropp och försökte lyfta henne så hennes sköte hamnade ovanför min mun. Hon förstod vinken och ställde sig på knä ovanför mig. Jag lät min tunga och mun omsluta hennes hårda klitoris och ömsom sög och slickade. Jag hörde hur hon stönade och försökte hitta bästa metoden för att det skulle vara så skönt som möjligt för henne. Efter en stund fann jag det som var bäst för henne och gjorde allt för att hon skulle njuta helt och hållet. Annika hade nu rest sig och ställde sig på huk ovanför min kuk och sjönk sakta ned och lät den glida in mellan sina blygdläppar. Jag kände värmen inne i henne och njöt enormt. Jag tog tag i Emma kropp och tryckte henne ännu mer mot mig. Annika red mig med tunga juck och Emma njöt varenda sekund. Jag kunde inte ha det bättre just nu!

Efter en stund tog Annika ur kuken ur sitt sköte och reste sig och ställde sig framför Emma så hon kunde slicka hennes klitta ordentligt. Emma kände hur otroligt våt Annika var och tog tag i Annikas bak och tryckte henne intill sig. Jag slutade kort att slicka Emma och titta upp och såg den underbara vyn av Emma slicka Annikas sköte. Jag blev helt vild och drog mig ut, reste mig och tog tag i Annika och förde henne åt sidan, tog tag i Emma och la henne på rygg framför mig. Tog tag i Emmas ben och la mig mellan dem, förde in min kuk i hennes våta inre och började knulla henne hårt. Emma kunde inte hålla tillbaka utan stönade helt otroligt vilket bara gjorde mig kåtare. Annika tittade på en stund innan hon ställde sig precis framför min mun med sitt sköte så jag kunde slicka henne, för att sedan gå ner på knä precis ovanför Emmas ansikte så hon kunde komma åt Annikas sköte och slicka och suga hennes klitta ordentligt. Jag knullade nu Emma underbara inre och kände hennes safter runt om min kuk. Hennes varma inre var helt underbart. Och på det sätt hon lyckade att krama om min kuk när jag höll på att kulla henne var helt enormt. Hennes slidmuskler höll på att göra resan så mycket kortare för mig så jag var tvungen att dra mig ur, annars hade jag kommit och det var inte dags för det riktigt än.

Jag tog tag i Annika och visade att jag ville ta henne bakifrån. Hon ställde sig på alla fyra ovanför Emma och jag tog tag i Annikas bak, särade på skinkorna och förde in min blanka kuk djupt i hennes inre. Hon stönade till när jag nådde botten och fortsatte att stöna högt medan jag pumpade min kuk djupt in i henne. Emma, som fortfarande låg på rygg nu under Annika, smekte sig själv samtidigt som hon kysste Annika. Efter en stund drog Emma sitt huvud så hon hamnade precis under Annikas sköte och där min kuk drämde in i Annikas inre. Emma slickade nu Annikas klitta samtidigt som min kuk åkte djupt in i Annika. Annika stönade än mer och ville inte att det skulle ta slut. Jag lät nu min kuk glida ut ur Annika och stoppade den in i Emmas mun som låg nedanför. Hon svalde hela min kuk och sög frenetiskt kuken som om hon varit förbjuden att göra det tidigare. Det var en helt underbar känsla att känna hennes mun runtomkring den. Hennes sätt att suga, slicka och smeka kuken var så starkt att jag nästan var på väg att komma, så jag drog mig undan och Emma hjälpte mig att stöta in den i Annikas fitta igen. Jag knullade Annika en liten stund till innan det var dags för Emma att bli knullad ordentligt.

Jag visade att Emma skulle ligga kvar och kröp över till andra sidan så jag hade hennes fitta framför mig, jag gick ner med mitt ansikte och började slicka och suga hennes fitta och klitta. Samtidigt satte sig Annika över Emmas ansikte med sitt sköte och lät Emma suga och slicka hennes fitta ordentligt, Annika smekte sina stora bröst och stönade. Emma puttade lätt på mitt huvud och visade att hon nu ville ha min stora kuk i sig. Jag satte mig tillrätta och innan jag hann trycka in den i Emma, kom Annika ned med sin mun och ville suga lite först. Hon sög i sig min stora kuk och lät sin mun och tunga bearbeta hela skaften djupt. Hon tog sedan ur den och med sin ena hand styrde hon kuken mot Emmas blöta fitta. Annika vände sitt ansikte upp mot mitt.

– Knulla henne ordentligt nu Perra. viskade hon.

– Det lovar jag. sa jag tillbaka

Och så körde jag in stora kuk djupt in i Emmas blöta härliga fitta och Emma verkade nästan kippa efter andan, hela hennes kropp spände upp i en båge och jag kunde känna hur hennes slidmuskler spände sig runt min kuk. Jag lät först min kuk sakta åka in och ut ur Emma innan jag mer hårdhänt började knulla henne ordentligt. Jag visste att hon tyckte om det lite hårda och försökte verkligen vara hård men inte för hård så det skulle göra ont. Annika hade sitt ansikte nära där min kuk åkte in och ut ur Emma och njöt av varje juck jag gjorde. Hon smekte samtidigt sin egen fitta och hon var så blöt att en del av hennes safter hamnade på Emmas ansikte. Jag knullade nu Emma hårt och metodiskt.

– Märker du hur jag knullar dig Emma?! sa jag högt – Känner du hur min stora kuk är djupt inne i din fitta?!

– Jaaaa! skrek Emma tillbaka – Knulla mig! Knulla mig ordentligt din jävel!

– Ja, fan Perra, knulla henne, knulla henne ordentligt! fortsatte Annika – Du vet väl för fan hur du ska knulla? Knulla hennes fitta, kom igen, in med kuken!

Jag blev än vildare av deras ord och stötte in min kuk så djupt jag kunde. Jag började känna att min utlösning inte var långt borta och visste inte om jag skulle låta det komma nu snart eller dra ner på tempot för att kunna fortsätta ett tag till. Men jag bestämde mig för att låta det komma nu. Så jag tryckte in min stora kuk i Emma ordentligt tills jag kände att det var nära. Precis innan utlösningen drog jag mig ur, tog tag i Emmas kropp och drog henne intill mig, Emma hjälpte till och när hon var på väg upp, tog jag tag i hennes hår så hennes mun kom precis framför min kuk. Hon öppnade munnen och lät tungan hamna precis under mitt blodsprängda ollon. Annika ställde sig på knä bakom Emma och hjälpte till att hålla hennes huvud. Jag tog tag i min kuk och runkade några korta drag innan jag i min rygg kände den välkända känslan av att orgasmen var på väg. Och i ett stork högt vrål kom jag, min sperma kom i kaskad efter kaskad över Emmas tunga, mun och ansikte. De första kaskaderna hade sådan fart att de träffade till och med Annika som stod bakom Emma och hon tjöt till av upphetsad förtjusning. Jag darrade i hela kroppen och när de sista dropparna lämnade min blodsprängda kuk tog Emma tag i kuken med ena handen och med sin blick upp mot mig, sög hon i sig min kuk och pumpade ur det absolut sista som fanns kvar. Varje gång hennes mun klämde åt min kuk darrade jag till och andades djupt. Annika smekte med sina händer och fingrar på sin kropp och när hon kom med dem där jag träffat henne med min sperma, smekte hon upp dropparna och förde det till sin mun och lät sig smaka av den ljumma vätskan. Hon tog sedan Emmas huvud och förde det bort från min kuk, vände på hennes ansikte så hon kunde komma åt sperman i Emmas ansikte. De möttes först i en djup kyss och sedan slickade Annika upp min sperma från Emmas ansikte. Jag såg på som i trans och kände att kroppen och maskineriet var på väg igång igen.

Jag la mig ner på rygg och bara andades djupt. Kroppen var helt utpumpad, men jag kunde ändå känna att mitt stånd fortfarande fanns kvar. Helt otroligt tänkte jag, detta måste vara en av de få gånger som min kropp fortfarande ville ha mer, fast den nästan gjort helt slut på sig. Emma såg att min kuk fortfarande var blodsprängd och var beredd igen. Hon kröp fram och började smeka den med sina fingrar. Hon lät sin tunga glida utmed kukskaftet och kort därefter tog hon kuken i sin hand och lät den glida in i sin mun. Jag tittade upp och våra blickar möttes. Hennes ögon var alldeles dimmiga av välbehag och jag såg min stora kuk glida in och ut ur hennes mun. Synen var helt bedårande och min kåthet bara ökade i styrka. Annika hade nu kommit fram och hon satte sig på huk ovanför mitt ansikte så jag kunde slicka hennes fitta. Hon hade ryggen mot Emma och när jag tittade upp såg jag att hon smekte sina stora bröst och tittade ned på mig, även hon med dimmig kåthet i ögonen. Medans jag kände Emmas otroliga mun runt min kuk, slickade jag Annikas fitta innerligt. Jag formligen älskar att ge oralsex och försökte hitta den absoluta tekniken så Annika skulle få så mycket njutning som möjligt. Emma slutade nu att suga och med sina händer styrde hon nu Annikas bakdel så hennes fitta hamnade ovanför min kuk. Hon hjälpte sedan Annika att få min kuk på plats vid ingången och Annika sjönk ned med en djup stöt. När jag kände Annikas blöta fitta omsluta min kuk, gick det som en elektrisk stöt genom min kropp och jag vrålade till av välbehag. Annika började rida min kuk och Emma ställde sig bakom henne och smekte hennes bröst och hjälpte henne att gunga upp och ner över min kuk.

Annika hade nu ökat takten och hade sina händer på mina ben så hon var lite tillbakalutad. Emma låg nu bredvid mig och Annika och kände på min kuk som åkte in och ut i Annika. Hon tittade på mig ibland och log innan hon igen tittade fascinerat hur min kuk gled in och ut ur Annikas fitta. Annika stönade nu högt och ökade takten och efter en stund kom hon i en gigantisk orgasm där hennes kropp darrade enormt. Hon stannade till lite och sköt sedan in min kuk djupt in i henne och gjorde så sakta några gånger tills dess att hennes orgasm var över. Min kuk gled ur henne då hon utmattad la sig på sidan bredvid. Emma, som vid det här laget var så kåt så hon nästan inte kunde prata, ställde sig på alla fyra bredvid mig och sa

– Knulla mig bakifrån! Ta mig! Kom igen, ta mig!!!

Jag reste mig upp och tog tag i hennes bak och förde in kuken mellan hennes välformade skinkor. Med lite hjälp hittade jag hennes fitta och gled till en början försiktigt in, men Emma ville annorlunda.

– Kom igen för helvete, KNULLA MIG ORDENTLIGT OCH HÅRT! skrek hon och tog tag i min bakdel med ena handen och visade att jag skulle trycka in min kuk hårt och djupt. Jag tog ett ordentligt tag om hennes midja och tryckte min stora kuk djupt in i henne. Jag började sedan knulla henne hårt och ordentligt. Efter några juck ställde jag mig upp på fötterna så jag kunde komma åt än mer och körde min kuk djupt in i botten i Emmas blöta fitta. Emma stönade högt och skrek gång på gång

– Ja, knulla mig! JA KOM IGEN, KNULLA MIG! KNULLA MIG HÅRT!

Jag körde min kuk djupt in i henne gång på gång och kände hur svetten droppade från mig ner på Emmas rygg under mig. Synen av hennes kropp under mig gjorde mig alldeles vild och jag kunde inte hålla det inom längre

– Nu ska du få din lilla slyna! Jag skall knulla skiten ur! Jag skall knulla dig med min stora kuk!

– Ja knulla henne nu! Låt mig få se hur din kuk knullar henne! säger Annika som nu vaknat till liv och kommit fram.

Jag knullar Emma allt mer och märker att hon snart kommer. Efter en stunds energiskt knullande känner jag hur Emmas fittmuskler spänns och hon skriker ut orgasmen. Hennes kropp böljar sig upp och ner. Hon skriker och skakar innan hon sakta glider ur och lägger sig andfådd ned på mage. Jag hamnar utmattad på knä och Annika är snabbt framme med sin mun och börja suga av mig. Hon suger min kuk med stora tag och tar hjälp av sina fingrar som glider över ollonkanten samtidigt som hennes mun glider fram och tillbaka. Åsynen och känslan är helt enorm och till slut kan jag inte hålla tillbaka utan kommer i en andra orgasm. Annika släpper inte kuken ur från munnen utan tar satsen djupt inne i sin mun. Hela min kropp skakar som om jag vore kopplad till vägguttaget. En enorm våg av välbehag väljer inom mig och jag sjunker ned över ryggen på Emma med hela min kropp och andas djupt och tungt. Annika lägger sig bredvid oss båda.

– Shit! Det var det häftigaste jag varit med om! Och Perra, du kan ju ta hand om två. säger Annika och blinkar.

– Ooo ja! säger Emma under mig med tung röst. – Det kan han!

– Ja det verkar ju så. säger jag och skrattar till lite.

Vi ligger kvar en stund och bara njuter av det som hänt. Jag kan inte låta bli att känna mig stolt och när jag tittar på de underbara tjejerna jag har bredvid mig, så känner jag mig som den lyckligaste mannen på jorden. Vilken otrolig känsla det är att pumpa ur kroppen all denna energi och få en sådan otrolig behaglig känsla i både kropp och själ. Sex är absolut den situationen där man verkligen lever. Tiden står stilla och man förlöses när orgasmens extas når sin kulmen.

Sjekk også

Utelandsk tur med erotisk elsker

Utelandsk tur med erotisk elsker : Jeg var på tur til Berlin med skolen. Jeg …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *