søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Analt / Frisøren
Jeg løsnet bh'n hennes og frem kom to vanvittig fine pupper. Jeg begynte å kjæle med dem.

Frisøren

Frisøren :

I går fant jeg ut at det var på tide å få ordnet litt på håret før jul. Jeg ringte til en frisørsalong jeg har brukt et par ganger og fikk beskjed om at de hadde ledig en time klokken 18, det var siste time for dagen.

Jeg møtte opp i salongen noen minutter for tidlig og satte meg til å vente på min tur.
Kunden foran ble ferdig og gikk, jeg fikk beskjed om å ta plass i stolen. Frisøren presenterte seg som Helene og spurte hvordan jeg ville ha det. Jeg forklarte hvordan jeg ville ha det og at jeg ville ha håret vasket først. Jeg hadde ikke sett henne der før. Hun var en pen jente, ca 20, brunette og jeg så hun hadde fine bryster og en deilig rumpe. Stolen ble svingt rundt og hun begynte å vaske håret mitt. Jeg synes det er utrolig deilig å få vasket håret hos frisøren. Hun dusjet med vann og begynte å massere inn shampo.

Det var helt nydelig, jeg lå tilbake og nøt behandlingen. Jeg hørte at en kollega av henne takket for i dag og gikk. Hun gjorde seg ferdig med vaskingen og jeg ble svingt tilbake i normal posisjon. Hun fant frem nødvendig utstyr til klippingen og satte i gang. Helene var snakkesalig og praten gikk lett om jul, julegaver, mat osv. Hun sto bak meg og arbeidet og jeg kjente puppene hennes berøre bakhodet mitt mens hun klippet. Jeg satt med lukkede øyne og foldede hender, og nærmest dagdrømte om den pene frisøren og puppene hennes. Hun flyttet seg over til siden og skuffet måtte jeg konstantere at puppene forsvant.

Jeg satt fortsatt med hendende foldet og albuen litt utenfor armlenet. Skravla gikk videre, hun virket å være en ganske livlig jente. Jeg merket raskt at for hvert klipp så kom hun borti albuen min med innsiden av låret. Jeg flyttet albuen bittelite grann slik at den nå traff mellom lårene hennes akkurat i høyde med skrittet hver gang hun klippet. Hun bemerket det ikke og flyttet seg heller ikke. Hun fortsatte å klippe og praten gikk videre om hva vi skulle gjøre i jula osv. Hun skulle være hjemme hos sine foreldre på julaften og ellers være med venner. Hun flyttet seg over på den andre siden. Hun stilte seg på samme måte og nå var det min andre albue som berørte blinken for hvert klipp. Mellom to klipp passet jeg på å skyve albuen litt mer ut og nå traff den ordentlig.

Hun fortsatte klippingen. Samtalen dreide seg mer over på kjæreste-snakk. Det viste seg at vi begge var single, vi snakket litt om hvor lenge vi hadde vært det om vi savnet kjærester osv. Det begynte å nærme seg slutten på klippingen og jeg syntes tydelig at hun nå faktisk presset underlivet litt forsiktig mot albuen min. Jeg kunne merke varmen fra musa hennes gjennom skjorta mi. Hun gjorde seg ferdig og spurte om jeg var fornøyd med resultatet.

Det var strålende, men jeg hadde nesten lyst til å be henne ta litt til bare for å kunne fortsette leken, jeg var blitt litt småkåt av det hele. Jeg takket for en utmerket jobb. Jeg sa at det var kjempebra å bli klippet av en så dyktig, pen og sjarmerende dame. Hun lo og takket for komplimentet. Hun bøyde seg over meg for å løsne forkleet jeg hadde på og jeg presset albuen forsiktig mot skrittet hennes. Hun kunne ikke unngå å merke det. Hun så på meg mens hun slang bort forkleet. Hun bøyde seg ned mot meg og kysset meg. Jeg lot meg ikke be to ganger og gjengjeldte kysset. Kom her sa hun, tok meg i hånden og dro meg med inn på bakrommet. Hun nærmest overfalt meg straks vi kom inn.

Vi kysset og jeg merket en hånd som begynte å knappe opp skjorten min. Jeg var ikke dårligere og heiste opp genseren hennes. Klærne forsvant lynraskt og vi stod der i bare undertøyet. Jeg løsnet bh’n hennes og frem kom to vanvittig fine pupper. Jeg begynte å kjæle med dem. Hun stakk en hånd innenfor bokseren min og begynte å ronke meg. Jeg dro ned trusen hennes og lot en hånd leke med musa hennes. Hun bøyde seg ned og begynte å suge meg og massere ballene. Hun var kjempegod. Nå må jeg ha deg sa hun, reiste seg opp og la seg på salongbordet som stod der. Jeg bøyde meg ned og slikket henne. Hun var ganske så våt allerede. Det gikk ikke lenge før hun sa, ta meg nå, hardt.

Jeg stakk pikken mot musa hennes og lot den gli inn. Jeg kjørte noen lange tak før jeg satte opp tempoet. Jeg stod på gulvet og pumpet på. Jeg bøyde meg over henne og skjøv henne litt lenger inn på bordet og kravlet etter. Jeg lot pikken gli inn igjen og fortsatte mitt ville ritt samtidig som vi kysset. Det tok ikke så veldig lang tid før jeg merket at hun skulle komme, hun skrek ut og jeg slapp opp trykket selv også og sprutet inn i henne. Det var en helt utrolig deilig orgasme. Vi ble liggende å kysse litt, pikken ble slapp og skled ut av henne. Jeg merket en hånd tok tak i pikken og ronket den. Den reagerte spontant og sto som en påle på 1-2-3. Snu deg rundt og stå på kne sa jeg, hun så gjorde og jeg kjørte pikken hardt inn i musa hennes. Jeg pumpet pikken til bunns og masserte klitoris med en hånd. Hun likte det og jeg skjønte hun snart skulle komme.

Jeg flyttet hånden fra musa opp til rompen hennes og fuktet den og lot en finger gli prøvende inn. Hun stønnet godlyder. Jeg trakk ut pikken og satte den mot stjernen bakerst og presset forsiktig inn. Jeg lot den gli inn og ut i lange seige tak, samtidig som den andre hånden nå hadde funnet veien ned i musa hennes og masserte klitoris. Hun nesten brølte ut når hun kom. Jeg jokket på noen ganger til før det var min tur til å eksplodere i rompa hennes. Vi sank sammen over hverandre, kysset og koste. Vi kledde på oss og ryddet etter oss. Vi gikk ut i frisørlokalet, kledde på ytterklær og låste salongen for dagen. Når vi kom ut sa jeg, shit vi glemte en ting. Hva da spurte hun. Jeg glemte å betale for hårklippen sa jeg. Hun gliste og sa, jaja vi får vel si at du betalte i natura.

Sexmoter

Sjekk også

Utelandsk tur med erotisk elsker

Utelandsk tur med erotisk elsker : Jeg var på tur til Berlin med skolen. Jeg …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.