søndag , 1 august 2021
Forside / Mann / kvinne / mann / Moden kone med ung venn – Cuckold

Moden kone med ung venn – Cuckold

Moden kone med ung venn – Cuckold :

Vi har begge nylig passert 50 år, og har alltid hatt et blomstrende sexliv – og har det enda. Min kone er sexy, slank, og har alltid vært glad i mannfolk. Noen sidesprang og forhold har hun hatt, og fortsatt koser vi oss med minnene om det.

Over en tid hadde vi snakket om at hun skulle gjøre et nytt sidesprang, og vi fantaserte om hvordan, med hvem, osv. Hun er svak for menn som både har de maskuline trekkene, men som også har bifile legninger. På jobben arbeider hun mye sammen med en hyggelig mann, 20 år yngre, men fysisk og ellers tiltrekkende. Jeg har merket at de har blitt gode venner, men ikke noe mer. Han er homofil, men ikke verre enn at han også har hatt kvinnelig samboer tidligere. Da jeg foreslo, hvorfor ikke Nils Arne? – tror jeg hun ble glad og lettet. Hun kunne godt tenke seg å prøve seg seksuelt med ham. De kommuniserte godt, og hun trodde han var godt utstyrt – og dessuten var hans mannlige samboer, Egil, mye ute og reiste, så praktisk lot dette seg gjøre.

Jeg ville gjerne ha litt delaktighet i dette, og foreslo at hun inviterte ham hjem til oss en kveld, men at jeg holdt meg i bakgrunnen.

Derfor inviterte hun ham ut på middag en kveld på Aker Brygge. Hun skulle i løpet av måltidet invie ham i sine lyster – og jeg skulle hente dem kl 2300. Jeg ventet i bilen – men det tok en halvtime før de kom. Da var begge gode i farten, og det bar hjem til oss. Jeg satte på musikk, og de danset tett, og overlot ingenting til fantasien. De råklinte, hun skrevet over låret hans mens de danset, han dro opp kjolen og knadde rumpeballene hennes inntil hun spurte: «Har du lyst på damefitte?»

Konversajonen ble nå ganske kortfattet, de var snart nakne begge to. Han nøt tydeligvis det hele, for ham å ha en mannlig tilskuer til sin egen stolthet var nok en ekstra stimulans. Han var virkelig godt utstyrt, den lille antydningen til mage ble helt overvunnet av en kjempepikk, som nå var i min kones hender. Henvendt til meg sa hun at Nils Arne hadde så stor pikk fordi han og Egil hadde et apparat hjemme som de brukte for å få større pikker.

De dro snart opp i ektesengen, jeg var igjen alene i stua. En times tid senere kom Nils Arne ned, kledde på seg og sa takk for i kveld.

Oppe i senga lå kona mi svett, varm og våt. Hun fortalte alt hva de hadde gjort. Han hadde vært ganske kresen og krevende, hadde fått henne til å runke og suge ham slik samboeren hans gjorde, og dette hadde tent henne noe veldig.

Jeg var selvsagt heltent selv, og hun fikk på ny en lang omgang meg meg. Jeg fikk gjenoppleve tiden fra hennes tidligere sidesprang, når hun kom hjem etter å ha elsket med andre, med fitta dyvåt og full an annen manns nylige sæduttømning.

Nå fantaserte vi videre. Hun ville gjenoppta dette. Hun ville nå dra med Nils Arne hjem fra jobben, og komme hjem til meg når jeg hadde lagt meg. Og hun ville foreslå at også Egil ble med, tanken på en trekant med to bifile menn tente henne noe aldeles veldig.

Dette skjedde nylig. Fortsettelsen er enda ikke effektuert – men det skjer nok. Kanskje blir det en ny fortelling!

Sjekk også

Hun fikk vaginal orgasme

Hun fikk vaginal orgasme : Hun hadde overrasket tidligere, og gjorde det for så vidt …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *