mandag , 11 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Bondage / Flink liten tøs
Han stønnet høyt og presset seg helt inn i Nora før han sprutet rompa hennes full av varm sæd.

Flink liten tøs

Flink liten tøs :

Lydnivået i rommet var høyt og musikken dunket i ørene hennes. Kjelleren var full av livlige studenter og det var vanskelig å ha oversikt over hvem som var der. Nora satt sammen med en gruppe venner i hjørne av rommet, hun speidet utover folkemengden på leting etter Petter. Petter var en av de som bodde i huset, så hun var sikker på at han var et sted.

Nora og Petter hadde kjent hverandre noen måneder nå og de hadde blitt gode venner, de pleide å gå sammen fram og tilbake til forelesning hver dag og feste sammen i helgene. Hun følte seg trygg på Petter og de to kunne snakke sammen om alt. En dag de hadde vært sammen på fest hadde hun fortalt han om sine drømmer og fantasier, om hvordan hun drømte om å bli dominert og behandlet på en brutal måte, at hun drømte om å miste kontrollen og ikke vite hva som kom til å skje med henne. Hun og Petter hadde sittet lenge sammen den kvelden og delt drømmer og fantasier.

Hun fortsatte letingen med øynene og merket at det kriblet i hele kroppen hennes, Petter var veldig kjekk, han var høy, blond og hadde en helt fantastisk kropp. Plutselig fikk hun øye på han. Petter brøytet seg frem mellom menneskene som danset midt i rommet. Han tok tak i armen hennes og dro henne opp sofaen.
– Nå skal du kommer med meg! Sa han bestemt, med et alvorlig ansiktsuttrykk. Han dro henne med
seg gjennom mengden av mennesker, og ut kjellerdøra. Det var sent i november og den kalde luften fikk Nora til å skjelve av kulde. Det eneste hun hadde på seg var en kort kjole og noen høy sko. Petter holdt fortsatt et fast grep rundt armen hennes, hun så opp på han og spurte.

– Hva er det? Har det skjedd noe?

Petter tok tak i den andre armen hennes og dyttet henne inn mot veggen mens han bant hendene hennes fast på ryggen.

– Hold kjeft din kåte hore! Ropte han til henne. Og dyttet henne foran seg opp trappa til

hovedinngangen på huset. Han låste opp døren og dyttet henne inn i gangen, huset var mørkt og stille, de eneste lydene Nora kunne hørte var dunkene fra den høye musikken i kjelleren.

– Hva er det gjør? Spurte Nora med en usikker stemme.

– Jeg sa hold kjeft, gjorde jeg ikke! Ropte Petter og dasket Nora over rompa, hun hoppet til og

ga fra seg et lite klynk. Petter snudde henne rund så hun ble stående vendt mot veggen, hun merket at glidelåsen på kjolen raskt ble revet opp og kjolen hennes falt ned til anklene. Petter tok tak i Nora og løftet henne opp og bar henne inn på et soverom, hun ble kastet ned på sengen

– Nei, åh vær så snill, ikke gjør det, IKKE GJØR DET! Skrek hun i det Petter kastet seg over

henne.

– Hvis ikke du klarer å holde kjeft blir jeg nødt til å tvinge deg! Sa Petter og dro et tørkle opp

av nattbordskuffen. Han bandt det over munnen hennes så det ble umulig for Nora å snakke, han snudde henne over på ryggen og begynte å kna brystene hennes.

– Du er så jævlig digg din tøs, og i natt så er du bare min, du skal få pikk alle hull, så hardt og vilt som du aldri har blir pult før. Og om du prøver å gjøre motstand blir jeg bare enda kåtere, og du kommet til å bli straffet! Sa Petter med lav stemme før han tok tak i Bhen hennes

og rev den i stykker. Hun kjente de harde, sterke og hensynsløse hendene hans forsyne seg av brystene hennes mens hun lå der helt hjelpeløs. Han klemte, kløp og bet brystene hennes, men hun turte ikke vri seg unna. Han reiste seg opp fra sengen og hendene hans fant veien fram til trusa, han røsket de av henne og beundret den boltede kroppen hennes som lå foran han på sengen

– Jeg blir kåt bare av og seg på deg din hore, sa han mens han dro av seg skjorta, boksa og

bokseren.

– Nå skal du knulles slik som du alltid har drømt om! Sa han med latter i stammen. Nora klarte

ikke få frem et eneste ord der hun lå. Hun ble rullet over på magen og dratt opp på knærne, Petter spredde bena hennes og strøk en finger over den våte og varme musa hennes! Han humret fornøy til seg selv mens han prøvende førte pikken sin mot åpningen hennes, pikken hans var stor i den trange fitta hennes og hun kunne kjenne hver eneste bevegelse han gjorde. Han tok et godt tak i hoftene hennes og kjørte pikken sin dypt i henne. Hun klynket og stønet mens Petter kjørte henne hensynsløst bakfra.

Etter en stund satte hann ned tempoet og dro seg ut, da han var nesten helt ut, kjørte han et voldsomt støt i henne, om og om igjen. Behandlingen hun nå fikk var så voldsom at hun tårene presser seg på. Petter tok tak rund hestehalen hennes og dro henne opp fra sengen, han slenger henne inn mot veggen og fortsetter og ta henne bakfra, han støtet i henne med all sin kraft og hun klarte nesten ikke holde seg på bena lengere. Han senket tempoet og slapp Nora så hun falt utmattet ned på gulvet. Petter fjernet binne hun hadde i munnen og tok ett hardt hak om kjeven hennes.

– Nå skal du få bruke munnen din til noe annet, sa han og tok fast tak i hodet hennes med

begge hender. Han beordret henne til og åpne munnen og lot den stive pikken sin gli inn i gapet hennes. Han lot pikken sin gli litt fram og tilbake over tunga til Nora og lekte seg litt med munnen hennes. Hun kunne kjenne en smak av sine og Petters sine safter i munnen, og Petter beordret henne i å suge. Hun tokk et lett tak i den stive pikken hans og runket den forsiktig mens hun brukte tunga si til i slike han opp og ned langs skaftet. Petter ga fra seg noen små støn da hun lot pikken hans gli helt ned i halsen hennes. Han tokk et fast tak i hode til Nora og kjørte den digre pikken sin dypt ned i halsen hennes. Nora brakk seg når pikken hans presset seg ned i gapet hennes og hun fikk nesten ikke puste.

Petter fortsatte og tvinge seg ned i halsen hennes med harde og brutale bevegelser. Noen sekunder etter merket hun den varme sæden hans sprutet ned i halsen hennes, Petter trakk seg ut og hun hikstet etter luft. I noen minutter ble hun liggende på det kalde gulvet, hun kunne kjenne smaken av sæd i munnen, og forsøkte og spyttet på gulvet. Petter hadde forsvunnet ut døra og hun kunne høre han romstere rundt utenfor. Hun lukket øynene noen sekunder mens hun prøvde å samle litt styrke. Plutselig ble døren røsket opp og Petter kom gående inn med et skjerf og noe flere tau, Nora fikk et bind foran øynene og deretter ble hun bunnet fast over skrivepulten.

Hun hørte at Petter åpnet den ene skuffen i skrivepulten og en kald og hard gjenstand ble presset mot kjønnsåpningen hennes, hun prøvde og vri seg unna og fikk et hardt slag over rompa. Gjenstanden ble presset inn i den trange fitte åpningen hennes, han lekte litt med gjenstanden inn og ut av den våte musa hennes mens han masserte henne ømt på klitten. Nora merket at det kriblet inni henne, Petter viste godt hva han drev med og hun merket at hun ble våtere og våtere av den gode behandlingen. Hun ga fra seg et stønn av nytelse da Petter presset gjenstanden dypt i henne og trykket på knappen som fikk den til å vibrere.

– Nå skal tøsa få kjørt seg! Sa han med latter i stemmen. Nora kjente at han lente seg over

henne og tok tak i noe som sto på pulten. De sterke hendene til Petter masserte henne med fast grep over rompa, plutselig merket hunn noe seigt renne ned i rompesprekken hennes og mot den våte fitta hennes der vibratoren pulserte deilig. Nora stivnet til i kroppen da Petter brukte en finger til å smøre henne godt i rompehullet

– Nei, Petter ikke gjør det! Pliis…! Alt annet en det, vær så snill!! Tryglet Nora desperat da hun

skjønte hva det var han hadde tenkt til å gjøre med henne. Hun hadde prøvd og han analsex en gang før men det hadde gjort så vondt at hun ikke ville gjennomføre. Petter slo henne hard over rompa, to harde slag.

– Det er deilig og høre deg be om nåde din hore, men i natt er det jeg som bestemmer reglene!

Han smurte rompehullet hennes godt med glidemiddelet og masserte henne på klitten før han skrudde opp styrken på vibratoren. Han førte den stive pikken sin opp og ned mellom fitte åpningen og rompehullet hennes, han lekte seg med pikken sin mens han kjente på hvor anspent kroppen til Nora var. Han nøt å ha henne i denne situasjonen, naken og hjelpeløs. Hun prøvde å rykke seg løs fra tauet som holdt henne fast over skrivepulten, men det var nytteløst. Den digre pikken til Petter presset seg prøvende inn i den trange hulle hennes, hun skrek til av fortvilelse. Petter tok et fast grep i håret hennes og dro til.

– Ikke skrik! Kjeftet han.

– Om du ikke klarer å oppføre skal jeg love på at du kommer til å angre, sa han med en rolig lav

Stemme. Han slapp taket om håret hennes og ga henne et nytt dask over rompa. Nora pustet fortvilet mens Petter dro rumpeballene hennes fra hverandre. Han førte den stive pikken sin mot den ledige åpningen hennes og presset seg sakte i henne. Hun skrek av smerte og prøvde og vri seg vekk, hun sparket febrilsk med beina i håp om og komme seg unna. Petter tok tak i det ene bene hennes og løftet det opp på pulten så hun ble stående og balansere på ett ben.

– Jeg sa at du skulle oppføre deg, gjorde jeg ikke? Sa han strengt og kjørte den

digre og stive pikken sin hard i henne. Hun hylte til av den voldsomme behandlingen, han støtet henne hardt i det trange hullet flere ganger mens han slo henne over rompa. Tårene hennes trillet nedover kinnet og hun hikstet etter luft. Petter kjørte pikken sin til buns i henne flere ganger på rad. Han tokk henne så voldsomt og hensynsløs at det dunket i hele kroppen hennes, han slapp bene hennes ned på gulvet igjen og lente seg over henne, nå kom han enda dypere inn i henne samtidig som han kunne kose seg med brystene hennes. Han hadde full kontroll over Nora som ble brukt som personlig sex leketøy. Petter brukte den en hånden sin til og masere brystene til Nora mens den andre hadde et fast grep rundt nakken hennes. Han fortsatte å ta henne brutalt bakfra uten stopp, han bet henne litt i nakken og stønnet høyt inn i øret hennes

– Du har den trangeste og digreste rompa jeg noen gang har pult, visket han inn i øret hennes.

Nora klarte bare å gi fra seg noe små klynk, der hun lå fastbunnet med bind for øynene. Kroppen hennes var helt hjelpes løs og slapp der hun lå og mottok den brutale behandlingen. Petter pustet henne tungt i øret og senket farten. Han tokk et fast tak rund brystene til Nora og knadde de godt, mens han støtet henne hard i rompa, hun klynket av smerte hver gang han presset seg til buns i henne. Nå kjørte han på så hardt og bestemt at helle pulte dunket hard mot veggen. Nora hikstet og snufset for å holde tårene tilbake mens Petter forsynte seg av kroppen hennes. Han stønnet høyt og presset seg helt inn i Nora før han sprutet rompa hennes full av varm sæd, han trakk seg sakte ut av henne og sørget for å smøre resten av saften sin god utover ryggen hennes.

– Flink liten tøs, sa han og strøk henne over rompa. Han løsnet tauene som holdt henne fast og førte henne over på senga. Han la henne forsiktig ned på ryggen og fjernet bindet hun hadde for øynene.

Petter forsvant ut døra mens Nora ble liggende i mørket og kjenne på kroppen sin som dunket av smerte. Noen sekunder etter kom han tilbake og ga henne et glass med vann, han kysset henne ømt på kinne og sa

– Tusen takk for en fantastisk natt søta.

Sexmoter

Sjekk også

Når Master blir slavegutt – kinky

Når Master blir slavegutt – kinky : Som Dominant Master er jeg jo vant til …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.