søndag , 1 august 2021
Forside / Mann / kvinne / kvinne / Fredag og Hemmelig besøk
Anne red meg stadig hardere, mens jeg slikket og masserte fitta di for harde livet.

Fredag og Hemmelig besøk

Fredag 

Det var endelig fredag.  Hadde vært en travel uke, men nå skulle vi ha helt fri, bare vi to. Endelig skulle vi ha oss en deilig kveld på byen i det milde høstværet…

Vi gjorde oss i stand på badet mens vi koste oss med hver sin drink. Musikk på anlegget. Vi var nydusjet og følte oss særdeles opplagt. Et par kvelder på solarium den siste uken hadde gjort underverker for selvfølelsen. Vi hadde fått en deilig lett gyllenbrun farge som gjorde at vi følte oss enda mer sexy. Bare vi såg på hverandre murret det i underlivet, og noen ganger måtte følelsene få utspring i lange, hete kyss. Det var så vidt vi klarte å holde oss fra å knulle mens vi dusjet.

Jeg hadde tatt på meg mine nye jeans, og en skjorte du syntes var sexy. Håret såg bra ut, og de tre dager gamle skjeggstubbene duftet av mann. En mann du begjærte, en mann du ville ha, en mann du ville elske med. Hardt, men samtidig ømt, og lenge…

Du hadde på en sexy sort blonde-stringtanga, sorte lårhøye strømper med bred blondekant øverst, matchende sort push-up blonde-bh som gjorde at de deilige, faste brystene dine bare såg enda lekrere ut. Du tok på et trangt skjørt som nådde nesten ned til knærne, og en utringet topp med blonder øverst, som gjorde at kanten av bh´en var synlig, og den uimotståelige kløften kom til sin rett.

Tiden gikk fort i godt selskap, vi kjente at drinkene førte oss i god party-stemning, og samtidig yre som nyforelskede tenåringer. På bussen til byen satte vi oss nesten bakerst, og vi kåtet hverandre enda mer opp ved å beføle hverandres velduftende kropper, og kysse varmt og sensuelt. Hvordan kunne dette ende? Kanskje vi skulle bare ta inn på et rom med det samme vi kom frem. Bulen i buksen min levnet ihvertfall ingen tvil om at jeg var klar.

Men først skulle det festes og danses. Klokken var allerede halv elleve, og utestedene var så smått begynt å fylles. Vi hadde bestemt oss for å dra på et av byens nye hotte discoteker. Køen var fortsatt rimelig kort, så vi kom kjapt inn og utforsket stedet. Ikke rart det var et populært sted, stilig som det var med mange bord og sitteplasser, en lang bar med alt man kunne tenke seg av drinker, flere dansegulv, og heftige rytmer i bakgrunnen som fikk blodet til å bruse litt ekstra. Det var også et utmerket sted for sjekking, noe som viste seg klart med de mange pene, unge menneskene. Sexy jenter i utfordrende kjoler, skjørt, og topper som viste mer enn de skjulte. Og stilige gutter med oppkneppede skjorter som avslørte barske, brune brystkasser.

Vi måtte begynne med en drink. Eller to. Et glass champagne og en Galliano shot la skyheten bak oss, og vi var klar for dansegulvet. Det ble stadig tettere med folk der, men hva gjorde vel det? Vi ville nyte hverandre, og kunne gjerne flørte litt med andre i tillegg.

Vi danset tett og sensuelt. Våre hender utforsket hverandres rygg, midje, og rumpe. De kåte blikkene vi ga hverandre talte sitt tydelige språk, og av og til møttes tungene våre, lekte med hverandre, og hisset oss mer opp. Kroppene våre var tett omslynget, jeg hadde mitt ene ben mellom dine, og kjente du presset skrittet ditt mot benet. Rytmene egget oss stadig mer og dansingen ble stadig mer vågal. Jeg danset bak deg, mot ryggen din, og presset meg mot deg så du kjente manndommen min. Den ble bare enda hardere når du vrikket baken din mot den. Du løftet armene over hodet og gynget i takt med musikken. Jeg lot hendene mine gli nedover kroppen din, fra armene dine, ned mot brystene dine som jeg berørte lett, ned mot livet, holdt dem der litt før de «tilfeldigvis» streifet ned mellom bena dine. Jeg trykket dem lett mot skjørtet, så jeg kunne kjenne konturene av kjønnet ditt gjennom det tynne stoffet. Lot dem så gli opp igjen, bak på rumpa di, mens jeg kysset nakken din ømt før jeg bet litt i øreflippen din. «Du gjør meg så jævlig kåt,» hvisket jeg i øret ditt.

Du likte det du hørte, og bad meg gå i baren og kjøpe nye drinker mens du gikk en tur på toalettet. Jeg kjøpte to gin&tonic og stod i baren og ventet på deg. Mens jeg nippet forsiktig til den ene og stod og såg ut i lokalet, kom en jente bort til meg. «Hei, jeg såg du danset med en dame isted… Dere såg jævlig kåte ut.» Jeg ble litt tatt på sengen, men tok meg sammen. «Ja, det stemmer vel bra det.» Hun smilte fornøyd, og blottet to solbrune lår under miniskjørtet i det hun satte seg på barkrakken ved siden av meg. «Har dere lyst på litt selskap, kanskje?» Jeg ble enda mer satt ut av denne replikken. Hva var det som skjedde her?

Før jeg rakk å svare henne kom du tilbake. Du smilte forførende til meg, men ble avbrutt av den andre  jenta før du rakk å si noe. «Skal vi danse? Typen din blir sikkert med…» Du såg på meg, jeg såg tilbake. Vi smilte. «Ja, klart!» svarte du. På vei bort på dansegulvet sa jenta at hun het Anne, vi presenterte oss tilbake, men de tunge rytmene fra anlegget overdøvet oss nesten fullstendig. Men det gjorde ikke noe, vi ville bare danse og flørte.

Anne tok fort initiativet i det hun smøg seg inntil deg og lot hendene gli over kroppen din. Selv begynte jeg å ane at dette kunne bli en svært interessant kveld, hun hadde jo vært svært så åpen ved baren før du kom. Jeg var bare usikker på hvordan du ville reagere. Men min frykt var helt ubegrunnet. Dere danset tett, to deilige kvinnekropper som gned seg mot hverandre . Blikkene deres vek ikke fra hverandre, selv da jeg danset tett bak deg og lot hendene gli inn mellom dere og masserte brystene dine. Siden Anne var tett inntil deg kjente jeg også hennes faste bryster, og hvordan brystvortene hennes knoppet seg gjennom den tynne hvite toppen. Jeg kjente at hun ikke hadde BH på. Anne lente hodet mot deg, førte det stadig nærmere deg, og plutselig møttes leppene deres i et mykt, deilig kyss. Jeg trodde knapt det jeg såg, men den harde bankende kuken min mot rumpa di gjorde nok at du merket jeg likte det.

Det ble varmt på dansegulvet, og kort tid etter gikk vi mot baren for å ta en drink. Anne holdt deg i hånden, jeg hadde ene armen rundt Anne. «Skal vi ikke heller dra hjem til meg en tur da?» spurte Anne. «Jeg bor bare noen kvartaler herfra.» Vi skjønte begge hva hun ville, og vi ville det samme. Uten engang å se på meg svarte du ja med kåthet og entusiasme i stemmen.

Vi gikk ut, ruslet bort noen gater, og kom frem til en bygård. Anne låste opp, og viste vei opp trappen. Hun hadde en koselig 2 roms leilighet. I stuen var en stor rød sofa, myk og deilig. Jeg satte meg ned i sofaen, mens Anne laget drinker på kjøkkenet og du satte på noe musikk. Du danset sexy foran meg med buktende bevegelser da Anne gikk bort til deg og ble med. Jeg nøt det hele fra sofaen med en deilig drink i hånden og en voksende kul i buksen. Dere danset intimt igjen, rolig, sexy… Tungene deres møttes stadig oftere, og befølingen ble stadig mer dristig. Anne kysset deg ømt på halsen, og nedover møt kløften. Hun la den ene hånden på det ene brystet ditt, den andre grep om baksiden av låret ditt og gled oppover mot rumpa di slik at skjørtet ble dratt opp. Tungen hennes lekte seg bort til det brystet ditt. Hånden til Anne gled under toppen din og skjøv den av brystet ditt. Hun presset også BH skålen til sides slik at hun kunne slikke den struttende brystvorten din. Du gispet lett av kåthet. «Ååhh… så deilig».

Anne lekte lenge med brystvorten din, før hun dro av deg toppen og kysset deg nedover magen. Du stod oppreist, sexy som alltid i de høyhælte skoene dine, mens Anne bøyde seg ned. Hun åpnet forsiktig glidelåsen til skjørtet ditt, og dro det av deg. Lot tungen så leke ned innsiden av det ene låret, opp igjen, og så det andre. Rolig. I det hun nådde skrittet ditt igjen, lot hun tungen leke med fitta di utenpå stringen. En kveld med kåthet hadde gjort trusen din våt av deilige søte fittesafter. Anne såg ikke ut til å ha noe i mot det, der tungen hennes etterhvert snek seg under trusen din og masserte de rosa leppene og den sprengkåte klitorisen din. Kåtheten din bare økte og økte.

Det utrolige showet deres hadde samme effekt på meg. Jeg satt og befølte den stive kuken min utenpå buksen, da Anne ledet deg bort til sofaen. Hun løftet opp miniskjørtet sitt og avslørte en truseløs, barbert fitte i det hun la seg ned og førte hodet ditt mot den. Du begynte å kysse henne rundt navlen, og forsiktig nedover, før du kom til den deilige våte sprekken hennes. Hun smakte søtt, hun smakte som en kåt deilig dame som ville bli slikket av deg. Tungen din gled opp og ned langs fittesprekken hennes, og noen ganger stakk du den såvidt inn i fitta hennes. Du ble mer og mer ivrig og fingret klitorisen med den ene hånda mens du slikket fitta og kjørte to fingre på den andre hånda inn og ut av henne. Anne låg bare og nøt det hele. Jeg tok av meg buksen og stilte meg bak deg. Presset kuken mot fitta di, og lot den gli inn i deg bakfra. De våte kjønnssaftene gjorde at den gled lett inn og ut. Knullet deg deilig, mens du stønnet lett og Anne virkelig begynte å merke den gode behandlingen din.

Hun stønnet stadig høyere, og nærmet seg orgasme, da du stoppet. Du la meg ned på sofaen og kommanderte Anne til å skreve over meg. Du såg hvordan fitta hennes tredde seg ned på kuken min, mens du skrevet over ansiktet mitt, vendt mot Anne. Jeg slikket fitta di, masserte klitorisen din og stakk en tynn dildo opp i rumpen din. Du skalv av velvære, mens du lente deg fremover og kysset Anne som red kuken min i lange rolige drag. Med den ene hånda di klarte du å fingre klitorisen hennes samtidig, og nå var vi alle så kåte og ble så sterkt opphisset at vi nærmet oss klimaks.

Anne red meg stadig hardere, mens jeg slikket og masserte fitta di for harde livet. Da jeg fikk lirket to fingre opp i fitta di samtidig klarte du ikke mer. Hele kroppen din ristet i det du kom. Du stønnet høyt, og klamret deg til Anne som også var nære ved å komme. Da du økte frekvensen på fingringen klarte hun heller ikke å holde tilbake, men kom i en voldsom orgasme. Opphisset av dere to fantastisk deilige sexye knulledamene holdt kuken min på å eksplodere. Jeg rakk akkurat å trekke den ut av Anne før jeg sprutet over dere begge som satt oppå meg. Aahh… for et knull!!!

 

Hemmelig besøk:

Jeg ringer på døra. Det er moro at han ikke vet noen ting. Jeg tar en stor sjanse. For alt jeg vet, er det ikke sikkert han er hjemme. Kanskje han har besøk. Nei, det høres ikke ut som om han har besøk, men han er hjemme. Han kommer bort til døra. Jeg kjenner det kribler i magen. Døra åpnes og der står han. Der står min R og ser overrasket ut. Jeg klarte det. Jeg overrasket han. R smiler til meg og lurer på hva jeg gjør utenfor døren hans. Jeg gir han et lidenskapelig kyss før jeg inviterer meg selv inn og svarer at jeg ville overraske.

Da jeg kommer inn snur jeg meg mot han lar hånden min stryke nedover han fra nakken og hele veien ned. Han har tydelig ikke hatt planer for dagen ettersom han bare har boxeren på seg. Jeg kysser han ømt på halsen og merker at han stivner til. R ser litt skyldbetynget ut, men vil ikke si hva det er. Jeg fortsetter med å overstrø han med kyss og lettere berøring.

Det er da det ringer på døra. Han ser rart på meg før han går for å åpne. Jeg får et glimt av henne. Ei jente som har pene former. Brystene hennes er litt mindre enn mine, men derimot har hun en penere mage og en fastere rumpe. Jeg tar meg selv i å tenke på henne på denne måten. R står i døra og driver og forklarer henne at hun må komme igjen en annen gang. Det er da jeg går bort. Jeg smiler til henne og spør om hun ikke vil komme inn. Hun smiler tilbake og går inn.

Da vi setter oss tar hun hånden min og vi har den samme tanken. Hun lar hånden min beføle brystene hennes i det jeg lener meg over og kysser henne like lidenskapelig som jeg hadde kysset R minuttene før. Jeg merker at R liker det vi driver med. Jeg tar av henne toppen hennes og bh-en. Brystene hennes er faste og litt mindre enn mine. Akkurat det jeg hadde tenkt. Hun drar av meg toppen og bh-en min også. Ettersom jeg har på meg et kort skjørt er det lett for henne å bare dra av stringen min og hun stryker en finger behagelig gjennom fitta. Jeg åpner buksa hennes og drar den av. Lar den ene hånden stryke utenpå stringen før jeg drar den av.

Hun masserer klitten min Slik jeg masserer hennes. Det er da R kommer bort til oss. Vi drar av han boxeren og lar han runke seg selv. Jeg har allerede latt to fingre gli inn i hullet hennes. Hun stønner av vellyst og jeg lar fingrene bevege seg rundt inni der slik jeg selv liker det. Hun har skjønt at hun kan gjøre det samme på meg. Vi fryder hverandre og nyter alt. Hun flytter på seg. Begynner å slikke meg og bruker tunga behagelig. Jeg lar henne vite at jeg liker det. Da kommer R over meg. Han smiler lurt og jeg vet hva jeg vil. Jeg tar penisen hans i munnen. Sutter og smaker og suger han. Han liker det, jeg liker det jeg får. Det er da jeg legger merke til hvordan R ligger. Han slikker saftene hennes. Vi stønner i takt, hver vår tur. Vi bytter plass. Lar alle få nyte hverandre på den beste måten. Før hun må gå.

Da vi har tatt farvel med henne fortsetter vi alene. Han lar penisen kommer mellom brystene mine. Jeg starter å runke han og skal ha penishodet i munnen ettersom jeg runker han. Jeg merker på pusten hans at han kommer snart. Denne gangen når han kommer er det for mye for meg og en del renner ned på brystene mine. Jeg slikker det opp, vil ha alt. Han smiler til meg og vil ha mer. Jeg lar han få mer. Denne gangen vil jeg ha han i fitta mi. Jeg vil ha heftig sex med R. Han frister for mye og jeg merker at jeg må avbryte han nå. Jeg lokker han med meg ut på badet, setter i gang dusjen og vi står der og bare koser oss.

Jeg tørker meg før han er ferdig i dusjen. Får på meg klærne mine og stikker innom badet og kysser han lidenskapelig farvel og sier neste gang med et smil om munnen.

Og

Hun var så våt

Silje småløp nedover Karl Johan for å treffe en fyr som hun hadde chattet litt med på en nettside for single.  Det var en mørk høstkveld i oktober, og været var ikke på hennes side denne kvelden.  Regnet pisket i ansiktet, og vinden gjorde sitt til at de to timene foran speilet var totalt bortkastet.  Silje hadde gledet seg stort til denne kvelden, hun hadde overrasket seg selv ved å si ja til en blind date.  Hun følte seg opprømt og glad da hun forlot den lille hybelen sin på Majorstua.  Hun bestemte seg for å spasere til sentrum.  Hun hadde tatt på seg det mest sexy antrekket hun kunne finne i det sparsommelige klesskapet.  Rød utringet tettsittende kjole, sorte silkestrømper, sorte høyhelte støvletter og en lett kåpe.  Skjerf og lue fikk bare være, det passet ikke til antrekket uansett.

Men hadde hun visst at himmelen skulle åpne seg, hadde hun nok spandert på seg en taxi.  Men student som hun var, og så dårlig råd som hun hadde, var det å kjøre taxi luksus som hun sjelden unte seg.  Og å finne t-banen var det ikke tid til.  Endelig ankom hun restauranten, bare noen minutter forsinket.  Hun gikk inn, speidet etter en kjekk mann som skulle være ikledt svart bukse, rosa skjorte  med en rød rose i hånden.  Men hun fant ham ikke ved første øyekast.  Men så la hun merke til et par som satt i baren, han med rosa skjorte og en rose i hånden, og hun med matchende rosa kjole.  Silje kjente raseriet og skuffelsen bygge seg opp.  Hun var da bare noen få minutter forsinket, og daten hennes hadde allerede sjekket opp en annen dame?  Var det mulig?  Var det nok en skjørtejeger uten noen form for skam og samvittighet?

Hun snudde seg, og løp ut av restauranten, mens tårene strømmet nedover kinnene og fjernet siste rest av det som en gang var et flott sminket ansikt.  I det hun løp ut, hørte hun en mannsstemme rope navnet hennes.  Hun snudde seg ikke, ikke snakk om at denne perverse utgaven av en mann, skulle få se henne.  Men før hun fikk sukk for seg, stod han der og holdt henne fast.  Morten, som han het, stod og holdt henne fast uten at hun hadde en sjanse til å komme seg løs.  Hun hadde ikke tatt seg tid til å se på ham, så sint som hun var.  Men når hun fikk roet seg litt, så hun at mannen som stod der foran henne, var akkurat like kjekk og sjarmerende som på bildet.  Han tok nesten pusten fra henne, så utrolig flott var han.  Han tok hånden hennes fast og bestemt i sin, og førte henne bort til damen i baren.  Morten presenterte dem for hverandre.

Den sexy venninnen hans het Maria.  Han sa at han hadde skjønt ut ifra alle deres samtaler på nett, at hun drømte om å prøve jentesex.  Derfor hadde han invitert med seg ei venninne for å gjøre drømmen hennes oppfylt.  Silje måtte innrømme at det var tilfelle, og hun kjente at hun rødmet fra topp til tå.  Maria så ikke det minste utilpass ut.  Hun sa at hun med glede ville være med på å oppfylle fantasien hennes.  Morten kjøpte en flaske champagne, og fylte opp glassene.  Dette måtte jo feires, skålte han.  Silje kjente at champagnen gjorde godt, blodet bruset så deilig i kroppen.  Hun kjente at hun var blitt tent, og at hun var blitt våt der nede.  De ble litt kjent hverandre, og bestemte seg for å fortsette bekjentskapet på et hotellrom.  Silje sitret av spenning.

Samtidig kjente hun nervøsiteten stige.  Men når de først var kommet på rommet, skjedde ting raskt.  Maria kledde av seg kjolen, men beholdt undertøyet på.  Hun hadde på seg sort gjennomsiktig undertøy og sorte strømper.  Silje kjente at hun ble kåt av synet av denne sexy dama som stod der foran henne.  Hun tok også av seg kåpe og kjole, og la seg på sengen.  Morten hadde slengt seg ned i en stol med et fornøyd smil om munnen.  Maria la seg ned ved siden av henne.  Hun kysset Silje først lett på munnen, for deretter å la tungen gli inn i munnen hennes.  Silje gjengjeldte kysset lidenskapelig.  Maria søkte seg videre nedover kroppen hennes.  Hun tok av henne BH`en, og bet henne hardt i brystvortene.  Silje stønnet høyt.  Maria slikket henne overalt på kroppen.  Deretter tok hun av henne trusa.  Maria kunne nesten ikke vente, hun ville at den ukjente dama skulle slikke kjønnet hennes.  Hun ville at hun skulle slikke klitten hennes, hun ville kjenne tunga hennes langt inne i seg.

Hun var så våt, hun var så klar.  Maria ertet henne, ertet henne til hun bønnfalt henne om å slikke henne.  Marias tunge fant frem til hennes helligste.  Først rolig og forsiktig.  Deretter raskere og hardere.  Silje skrek ut i orgasme.  Det kjentes ut som om kroppen skulle eksplodere av vellyst.  Hun ville ha mer, mye mer.  Hun var så vanvittig kåt.  Nå ville hun smake på Maria.  Hun la henne godt til rette, og fant frem til hennes våte kjønn.  Hun slikket og nøt smaken av saftene fra henne.  Hun stakk en finger inn i den våte fitta hennes.  Det var deilig å beføle ei jente på denne måten.  Hun kjente at Maria var våt og lysten, og det tente henne noe vanvittig.  Hun kikket bort på Morten, som satt i stolen og runket mens han så på de to.  Han sa at de bare måtte kose seg.   Han sa at det var så deilig å se på de to, og at han skulle knulle dem begge fra sans og samling senere.  Med dette i tankene, forandret jentene stilling, og nøt å ligge i 69-stilling.  De slikket hverandre og stønnet høyt, de fingret og bet hverandre.

Nå begynte Morten å kle av seg, han kunne ikke vente lengre.  Synet av de to kåte jentene gjorde ham så kåt, så kåt.  Han la seg ned på senga, så Silje lett kunne suge ham.  Hun vekslet om å suge ham og slikke Maria.  Hun var som i transe.  All blyghet var borte, hun konsentrerte seg fullt og helt om det som skjedde i senga.  Nå var hun kommet til det punktet at fitta hennes skrek etter kukk.  Hun rev seg løs, fikk Morten på rygg, og satte seg på ham.  Satte seg på hans store glinsende kjønn.  Hun red ham først rolig, deretter raskere og hardere.  Han stønnet og bar seg under henne, og hun red på, til det rant av henne.  Han løftet henne av og la henne på rygg.  Deretter slikket han i seg hver eneste dråpe.  Dette overgikk alt Silje noen gang hadde vært med på.  Hun kunne ikke få nok.  Hun ville ha mer.  Mens Morten slikket fitta hennes, satte Maria seg skrevs over henne.  Silje stakk tunga si langt inn og kjente den deilige smaken av fitte.

Å bli slikket samtidig som man slikket en annen, var en opplevelse hun sent ville glemme. Hun hvisket at hun ville se at Morten knullet Maria.  De var ikke leie å be.  Maria la seg på alle fire, og Morten kjørte kukken i henne med full styrke.  Han dasket henne på rumpa, lugget henne og kalte henne mindre pene ting.  Maria stønnet som besatt, og hylte etter kort tid ut i orgasme.  Morten dro seg ut og sprutet sæden på rumpa hennes.  Han ba meg om å slikke det i meg, og jeg slikket i meg hver eneste dråpe….med glede.  Vi lå en liten stund i senga.  Ingen sa noe.  Alle tre nøt stillheten etter stormen.  Vi kledte på oss, ga hverandre en klem, og takket for en uforglemmelig aften.

Sjekk også

Lyst

Lyst : Jeg er 1.67 høy, brunette, på ca. 65 kg. Flat mage, store bryster, …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *